|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Jak moj młody sie odwodnil to mu do buzi jeszcze patrzyla na język .
A z ta skóra to jak naciagniesz na dłoni do gory jak puscisz i nie wraca szybko tylko powoli i jest taka pomarszczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Sara a jak się miał smak masy maślanej do wiśni, czekoladowego biszkopta i śmietany ?
Teraz zamiast iść spać siedzę i oglądam dekorowanie tortów ![]()
#1233 | |||
Zakorzenienie
|
Ja to się gubić
![]() Wszystkiego co najlepsze dla Gabrysi , Igorka i malutkiej Ani ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oczy to trzeba mieć w dupie normalnie . Wczoraj na imprezie byłam z koleżankami . Najpierw do sfinksa na żarcie poszłyśmy , nie wiem co mnie podkusiło , bo syf straszny a ludzi pełno . Dawno tak okropnego jedzenia nie jadłam ![]() Potem w enklawie do rana szalałam . Dzis dla odmiany na urodzinach w figloraju byłam , kolega Oli 3 latka skończył . Olce tez zamówiłam na 7 kwietnia , bo u nas w sumie tanio wychodzi 140 zł za 8 dzieciaków . W innym też robią , to jakoś paskudnie drogo tam jest .
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
no piękna jets
![]() ![]() Aga o jezu ,zawał ,całe szczęście że tak się skońćzyło ,wasz anioł czuwał. Wiem co przeżylaś bo mój starszy kiedyś jak był malutki zwiał na drogę ,no zawał to samo co u was ,panika dziecka nie ma a on spaceruje po ulicy (2lata) ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Jakiś nawiedzony dzisiaj jest , chuj jasny wstąpił w niego dzisiaj czy co , pytam sie. Przed spaniem w mojej sypialni latał na golasa , stanął sobie i sika na wykladzine , zacieszajac .
![]() ![]() Nie ogarniam go dzisiaj I jego bani . ![]() Ej no masakra z tymi dziećmi , chwila moment i tragedia , a człowiek przecież pilnuje i boji sie a to czasem nie wystarczy , no sekunda . Szczęście ze młodemu nic sie nie stało . ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Ania eee no supcio ze sie wyrwalas , regularnie sie spotykacie ? Ja tylko w Turcji i w pl mogę albo jak jest mama u mnie , nie mam z kim dzieci zostawić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Monka mój to zazwyczaj wieczorami takiego joba dostaje ,rzuca wszystkim, bije się ,wyzywa od głupotów (nie mówi głupku tylko głupocie
![]() Lata po całej chacie z dzikim wrzaskiem na ustach i nic nie da prośby uciszenia go można sobie pogadać drze tego ryja jak opętany albo robi sobie z czegoś piłę i piłuje wyje tą piłą no łby nam pękają ,kiedy ta wiosna ,kiedy to lato wykopię go na zewnetrzny i niech tam drze ryja szczególnie jak sąsiadka będzie sobie chciała podrzemać na leżaku w wieczornym słoneczku ![]() Pomijając to wszystko to jeść dalej prawie nic nie je ,mleko be ,i zlał się dzisiaj w gacie 5 razy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Raczkowanie
|
zdążę jeszcze dziś??
![]() ![]() ide was nadrobić i zdj pooglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
Libra u mnie o tyle dobrze ze mały sie nie drze , za to młody ciagle pieśni wyspiewuje , lupie w baniaku ze styki sie przepalaja . Ja mu ciagle cicho bądź , to on mi mowi ze śpiewa . Problem w tym ze on śpiewa jeczy buczy po koleji
![]() ![]() Maluje teraz schody , kolejna turę , tym razem walkiem i ładnie chyta , swoją cześć juz przejechałam teraz tz- ta jadę . Jak nic wróci i powie ze jego raz wystarczył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Monka niech zgadnę ,na biało
![]() 100 lat dla Kalinki ![]() idę spać bo jutro się nie zwlokę |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Aneczka i iza - moja ami nie miała urodzinek , ona miec je bedzie dopiero w 6 maja
![]() ![]() ![]() 100 latt dla Gabrysi 100 latek Dla Kalinki monka hahaha dobry ten twój urwis agnieszka , ale miałas dzien masakra sara jaka sliczna i b ładnie jej w tej sukience tortcik kogo był torciek superowy podoba mi sie jak mopja nie zdazy rajtek zdiac i sie posika badz popusci woła mamo nic sie nie stało posprzatam ![]() ![]() nataszka pisz nam szybciutko co tam u amelci pop jeny zycze zdrówka i przesyłam fluidki dla dziewczynek my dzis znów w figloraju mloda czuje sie juz tam jak w domu ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-03-10 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Raczkowanie
|
iza- nie słyszałam o tych truskawkach... jak już zamknęłam lodówkę i podkręciłam na maksymalne chłodzenie to krem stężał
![]() agnieszka- o matko aga wyobrażam sobie co przeżyliście!! może zamontujcie zasuwę do drzwi... żeby to się nie powtórzyło... sara evi- łądne dziewczynki a jakie wystrojone... lenka to na takie złote dziecko wygląda ![]() zdrówka dla zosi! a tort piękny! libra i edzia dziękuję! ![]() megi- zapomniałam ci wczoraj napisać że piękny masz ten brzuszek! wygląda jak taki plecaczek przyczepiony do ciebie ![]() właśnie pokaż nam do porównania brzuszek z Igorkiem! ![]() ehh powiedzcie mi jak ja mam się wyspać jak chodzę spać o tej godz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Eviś,ale ona śliczna i taka podobna do Ciebie.Włoski mamusi ma identyczne
![]() Cytat:
![]() Moja raz w lecie sobie przekręciła furtkę(bo klucz zostawiłam w zamku)patrzę sobie przez okno,a tu mój maluch sobie leci ![]() ![]() ![]() ![]() no właśnie nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
A ja zamiast iść spać to siedziałam jak durna i co i zaspałam dzisiaj ,mama mnie obudziła.
Śniegu nawaliło jeszcze i do tego -5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przez wzgląd na zielone dzieci wolę jak ten śnieg leży i je okrywa-choć tyle z niego pożytku.
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Igorka,Ani,iGabrysi.
Megi brzuszek sliczny,zrob sobie konkretna sesje zdjeciowa..Jeszcze tylko 6dni. Choc z tym brakiem czopa to juz ciezko bedzie. Agnieszka, dobrze ze sie nic nie stalo. Ja z domu mam wyjscie na klatke,ale kilka razy mlodego kilka pieter nizej znajdowalam. Skonczylo sie jak zamontowalismy na drzwiach staromodny lancuszek na takiej wysokosci ze Eryk ledwo siega. A ja sie czuje bezpiecznie ze np w razie jak cos by mi sie staki to przez ta szpare kogos z sasiadow zawola ![]() ![]() Evi Twoj tort pieknie wyszedl jak kupny. Sara Twoj to normalnie dzielo sztuki,bym zgapila ale dla chlopaka niebardzo . Wczoraj mialam dzien na odstresowanie przy porzadkach poremontowo wiosennych. Sciany w kuchni pomyte i wszystkie szafki. Dzisiaj koncze porzadki w sypialni i biore sie za chlopcow pokoj. Mrowaczku u mnie niezmiennie Twoj przepis na mufiny z dwa razy w tyg uzywany. Tylko zamiast maslanki jogurt. Wczoraj z rana z nadzieniem bananowym,a wieczorem wisnie. Monka w castoramie jak bylam w sobote to sporo bialych plytek,pieknie wygladaly,u mnie w miescie w sklepach nie bylo takich,bo bym pewnie tez w biel poszla. Machaj mam pytanie co do parawanu. Ja mam wanne profilowana i na oparciu jest lekko wyzsza,to wtedy ten parawan troche wyzej zeby na sciane go chowac,to przez ta luke nie bedzie lecialo? U szklaza zamawialismy bo sklepowy wymiar mi mi nie pasowal,a niby da takie szklo ze dzieci nie zbija.ma byc dopiero za 2 tyg.
![]() |
#1246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla jubilatków Gabrysia i Kalinka ![]() ![]() ![]() Aga aż mi ciary przeszły,dobrze,ze się nic nie stało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bardzo dziękuję za miłe słowa w kierunku mojej bandytki
![]() kiedyś wam pisałam, że córka (której nota bene na oczy nie widziałam ![]() ![]() nataszka,jak amelka dziś? pop, jak chcesz to tą sukienkę u mnie masz. Mam też trochę mniejszych od 18 mies., większość z metkami. Jak tam laseczki? aga, ale się musieliście strachu najeść ![]() ana, włoski to ona ma jaśniejsze ode mnie, i takie liche jeszcze, dopiero się zaczynają powolutku bardziej dorosłe robić, ale już widzę, że będzie miała jak moje-w sensie, że sztywne, proste sterczą jak chcą (i ma jak ja-na jednej połowie głowy końce sterczą na wierzch a z na drugiej do śordka) Cytat:
![]() madzia, czekamy na fotoreportaż z łazienki ![]() lind, przyłączam sie do chorujących-gardło dalej nawala i idę na L4 jednak.
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na moment: Sto Lat dla Gabrysi ![]() ![]() Evi - mała Ewcia przesłodka, prześliczna i normalnie nie wiem jak ty możesz pisać, ze ona jakś upierdliwa chwilami, toż to anioł w skórze dziecka! Kiecuszka jak zawsze bombowa
![]() ![]() Sara - piękny tort ![]() ![]() Aga - ja na zawał bym zeszła jakbym tylko otwarte drzwi zobaczyła ![]() Więcej nie pamiętam....nie mam prezentu dla Kubusia, chyba kupię mu hot wheels'a jakiś zestaw ![]() ![]() dobra spadam bo mam taki syf w domu....nie wiem nawet od czego zacząć ![]()
#1249 |
Zakorzenienie
|
Amelcia słaba, ale to pewnie wynik tego, że nic nie je
![]() ale pije dużo, gorączke rano miała, podałam jej Ibum, nocka lepsza niz poprzednia, wymiotowała raz. tylko od rana buźką przebiera, tak mlaska, jakby jej się pić chciało ![]() co chwila jej podaje picie. Lind? Masz dziś urodzinki jeśli dobrze pamiętam ![]() Jeśli tak to najlepsze życzenia ![]() Żebyś była zdrowa, i żeby nigdy Wam niczego nie brakowało ![]() Spełnienia marzeń ![]() Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2013-03-11 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego dla kalinki!!!!
![]() 100 lat dla lind ![]()
![]() Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2013-03-11 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
acha jeszcze jedno:
Lind - z okazji urodzin duuuuużo zdrowia, spokoju i znalezienia wymarzonej pracy
![]() ![]()
#1252 |
Zakorzenienie
|
Machaj dla Kalinki tysiące całusków z okazji urodzin
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Evi - Lenka wygląda bosko. Normalnie taka błyszcząca aż jest, no nie umiem inaczej tego wyrazić.
Sara - za to Twój Skarbek to widać, że chorutki... z noska leci... bidulka taka i ja Ci powiem, że dawno nie widziałam dziecka, które tak grzecznie wygląda. No i tort... padłam... moje szkarada dzisiaj poszła do przedszkola - zaczęłam od słów "wbrew pozorom jest jadalny" ![]() ![]() Agnieszka - serce by mi stanęło. Po prostu koszmarna sytuacja. Ciężko jest z dzieciakami przewidzieć wszystkie sytuacje, coś wiem o tym. Teraz wiecie, że macie niezłego gagadka i trzeba uważać razy 10. Monka - no cudownie Twój syneczek się zachowuje - prawie jak mój ![]() ![]() Nataszka - mała pije to już bardzo dobrze. Dajesz jej soki, to trochę energii padnie. Ważne, że już odwodnienie nie grozi.
#1254 |
Zakorzenienie
|
Machaj - samych słonecznych dni dla Kaliny i dla Ciebie
![]() ![]() ![]() Lind - dużo zdrowia i oby w końcu zaswiecilo słońce w waszym domu. Evi - to pakuj wszystko w pake i wystaw mi rachunek. ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Nataszka - przy odwodnieniu dziecko ma biały język no i ta skóra jest taka mało elastyczna.
#1255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
woda w sumie jej najbardziej podchodzi. ale śniegu u nas znowu... jak u Was? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1256 | |||
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Kalinki
![]() ![]() ![]() Tak mi się to imię podoba że jakby się kiedyś dziewczynka zdarzyła to będę ostro tz przekonywać ![]() A nic nie mów jak młody odsłonił zasłonę i zobaczyłam ze to badziewie białe znów pada to mi się odechciało z łóżka wstać... A w planie pizza była w mieście i zakupy spore bo w zeszłym tyg czasu nie było ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do czarnych wizji to ja też miałam często. A mój tz to już mistrzem w tym jest jeśli o Michała chodzi... najchętniej zamknął by go pod kloszem. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Takie tam okrągłe urodziny, nie świętuję w żaden sposób... Siedzę pod kocem z kawką i chusteczkami ![]() ![]() Sara sto lat dla Tz ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2013-03-11 o 09:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zakorzenienie
|
LIND -100 lat kochana
![]() ![]()
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ważne, że kawa jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kawka to podstawa ![]() Pozbyłam się wreszcie łóżeczka i ile miejsca w Misiowym pokoju ![]() ![]()
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Kalinki
![]() Lind oby teraz szło już z górki,uśmiechu,świetnej pracy i radości z życia:cmok ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.