Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-24, 13:02   #1231
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

BUNNY ja powiem Ci tak-takie bole sa normalne, sama doświadczam, wiele kobiet jeździ na pogotowie po zastrzyk. To NORMA ale jeśli nigdy tak nie mialas a jest to nowość to lepiej skonsultuj. Na pewno nic się nie dzieje ale powiedz o tym gince przy okazji.

EX co to za kobita ma te kozaki? Buty ladne gdzie takie można kupic?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 13:08   #1232
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
O kurcze...
Po weekendzie idź do gin, bo to nie jest normalne
w pon bede dzwonic bo zapisy a do byle kmiota nie pojde bo znow zrobi ze mnie wariatke-brudasa

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
to juz jej mówiłam,ale ona się uparła na jakąś szamponetke,niech sobie robi co chce jak mnie nie słucha

Szok mogę przeżyć?
az taka różnica będzie miedzy ,21 a ,11

Boże współczuje
ja to bym jak najszybciej leciała do gina
Przeciez to tak nie może być,ale z tego co pamiętam to spóźniające sie @ wywołują u Ciebie jakieś konsekwencje

Ja tez całą noc nie spałam,mój kot mi nie dał,chodzi jęczy, sika mi za łózko i do reklamówki z Tż-ta butami
chodze tylko za nim i pilnuje
dzwoniłam do wetki, prosiłam ,żeby mi go dzisiaj wykastrowała,a ona czy jest na czczo, to ja jej mówie,że nad ranem troszke pojadł gdzieś koł 5,to powiedziała mi,że mi go nie wykastruje,bo musi 12h nie jesc
Pierwszy raz o tym słysze
Jakoś u mnie w miescie wet sie nie pytal czy jadł kot,czy nie jadł.
A ta mi tu ,że może kot ma chory pęcherz,no przecież widzę jak się zachowuje,jak ogon trzyma,jak go nosi...chyba nie wie z kim rozmawia
bo 11 moze ci wyjsc szara
zauwazylam ze tak jest- jak mam okres pozniej lub wczesniej niz terminowo to zawsze jakies jazdy moja sis i tak ma gorzej u niej kazdy okres to trauma, umiala w autobusie zemdlec
odpowiedz kilku ginow- widocznie taka pani uroda

jaki upiorny kot tz by mi dal jakby lolka mu w buty nalala

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

bunny- kurczę, dziwne.. wspólczuję! lec prędko do ginia, ja bym leciała nawet z @, w awaryjnych sytuacjach można.
Mam nadzieję, że będzie lepiej teraz

Moja córa też dzis w nocy dała popis, takze ja wstałam o 1;30, a kładłam się około północy Młoda o 1;30 była juz wyspana, w skowronkach, tańcowała do 7 rano. teraz cwaniara śpi
kiedys juz raz tak mialam ze poszlam majac @ to nie dosc ze z łachy zbadali to jeszcze uslyszalam ze nic nie widac przez krew i przyjsc za tydzien
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
oj Bunny, takie bóle nie są normalne, koniecznie udaj się do gina!

Ja mam chorowitka w domu. Mój psiak-Lunka od nocy środa-czwartek robi luźne kupki...najpierw luźne, od wczoraj biegunka na 11 jadę do weta. Mam nadzieję, że to nic poważnego bo wyjeżdżam jutro na weekend do Krakowa...
pojde w przyszlym tyg po @. poprosze o usg i cyto- jesli sie da od reki...tzn usg to na pewno bede czekac...
biedna lunka a nie zjadla ci czegos dziwnego?
Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Bunny, leć do lekarza nawet dzisiaj, nie czekaj do poniedziałku. Brałaś chociaż jakieś tabletki przeciwbólowe czy rozkurczowe?

Ja miałam okropną noc przedwczoraj. Spać nie mogłam, tak mnie bolała głowa z tyłu aż za kark mi ból wchodził, do tego niedobrze mi było, miałam takie dreszcze, że szczęka mi sama trzęsła, nie mogłam nic powiedzieć ani się uspokoić, Tż chciał dzwonić na pogotowie ale nie chciałam, w końcu poleciał o 3 w nocy do apteki po jakieś leki. Wzięłam i po jakiejś godzinie ból ustąpił na tyle, że zasnęłam ale spałam też tylko jakieś 4 godziny. Jeszcze wczoraj cały dzień byłam nie do życia.

Ex jak Ty już nie jesteś młoda, to ja chyba już się powinnam szykować gdzieś indziej Chciałabym mieć znowu 20 lat
bralam no spe- nic nie pomogla, tylko zoladek mnie kur* rozbolal
rano wzielam ibuprom, teraz moge gory przenosic- zero jakichkolwiek odczuc

tylko zmeczona jestem, oczy mnie pieka ale nic to, moze dzis noc sie wyspie...bo weekend mamy jak na zlosc w trasie w taki mroz a ja z okresem...
Stary 2014-01-24, 13:08   #1233
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY a jeszcze jedno do tego co napisałam wyżej...po ilu kapsułkach jakiej dawki ból minal?
Stary 2014-01-24, 13:09   #1234
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Wrzucę jeszcze moje włosy po farbowaniu alfą 11.10 na oxy 9%.
W rzeczywistości są trochę bardziej popielate
Piękny
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 13:12   #1235
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
BUNNY ja powiem Ci tak-takie bole sa normalne, sama doświadczam, wiele kobiet jeździ na pogotowie po zastrzyk. To NORMA ale jeśli nigdy tak nie mialas a jest to nowość to lepiej skonsultuj. Na pewno nic się nie dzieje ale powiedz o tym gince przy okazji.

agatko ale co mnie tak bolalo? to kregoslup tak promieniuje? jajniki?
bo takie bole to mialam przy kolce nerkowej tyle ze zwykle z jednej nerki a tu bylo z obu
wlasnie dziwne to dla mnie bylo i stad nie jechalam bo wiedzialam ze nic mi nie zrobia, przeciwbolowe to mam w domu rozne, nie wiem po ch* wzielam akurat nospe ktora mi nigdy nie pomogla
poza tym zwykle usg mialam w sierpniu czyli niedawno i nerki byly ok i wszystko inne... ale taki bol mialam pierwszy raz wiec zapytam przy okazji i tak powinnam cyto zrobic.
Stary 2014-01-24, 13:14   #1236
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
agatko ale co mnie tak bolalo? to kregoslup tak promieniuje? jajniki?
bo takie bole to mialam przy kolce nerkowej tyle ze zwykle z jednej nerki a tu bylo z obu
wlasnie dziwne to dla mnie bylo i stad nie jechalam bo wiedzialam ze nic mi nie zrobia, przeciwbolowe to mam w domu rozne, nie wiem po ch* wzielam akurat nospe ktora mi nigdy nie pomogla
poza tym zwykle usg mialam w sierpniu czyli niedawno i nerki byly ok i wszystko inne... ale taki bol mialam pierwszy raz wiec zapytam przy okazji i tak powinnam cyto zrobic.
izapytaj o opisz go. Mo nospa tez nie pomaga, bole miewam takie ze nie spie, zwijam się w klebek, nie mogę dojść do wc. Jakby mi do tego pęcherz miał peknac. Oczywiście usg dowcipne mam regularnie, gina cytologie badania, wszystko ok. Niektóre kobiety taka maja. Jeśli masz rzadko zapytaj.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

aha i po jakiej dawce przeszlo?
Stary 2014-01-24, 13:15   #1237
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
BUNNY a jeszcze jedno do tego co napisałam wyżej...po ilu kapsułkach jakiej dawki ból minal?
wtedy w bolu wzielam 40mg no spa- tej max. to 1 tabl.
ale nic nie dalo, bol sam ustal ok. 3 rano i zasnelam, rano obudzilam sie z typowymi skurczami juz macicy wiec wzielam ibuprom i bol calkowicie zniknal ten skurczowy, bo ten dziwny plecow to go nie bylo rano.
tamten bol trwal 18-3 rano bez przerwy...

dziwne bylo dla mnie ze jak zwykle 1-2 dzien mam potop to tym razem prawie nic i tak sobei tlumaczylam ze stad ten bol na pewno bo czegos ta krew nie chce leciec..
jak juz dostalam potopu- posciel do prania jak nic - to bol zniknal.
Stary 2014-01-24, 13:17   #1238
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
wtedy w bolu wzielam 40mg no spa- tej max. to 1 tabl.
ale nic nie dalo, bol sam ustal ok. 3 rano i zasnelam, rano obudzilam sie z typowymi skurczami juz macicy wiec wzielam ibuprom i bol calkowicie zniknal ten skurczowy, bo ten dziwny plecow to go nie bylo rano.
tamten bol trwal 18-3 rano bez przerwy...

dziwne bylo dla mnie ze jak zwykle 1-2 dzien mam potop to tym razem prawie nic i tak sobei tlumaczylam ze stad ten bol na pewno bo czegos ta krew nie chce leciec..
jak juz dostalam potopu- posciel do prania jak nic - to bol zniknal.
Nastepnym razem weź od razu iburpom. 200 czy 400mg pomogl?
Dlatego tak bywa-bo wlasnie endometrium może narosnaac grubsze niż zwykle, ciężko się złuszzca, wydluza się faza lutealna-chce leciec a nie może -tak obrazowo.

Pociesze Cie ja dziś dostałam @-mio pomaga nurofen forte 400mg (ten najslinijeszy) 2 tabletki. jedna a zaraz druga.
Stary 2014-01-24, 13:21   #1239
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
izapytaj o opisz go. Mo nospa tez nie pomaga, bole miewam takie ze nie spie, zwijam się w klebek, nie mogę dojść do wc. Jakby mi do tego pęcherz miał peknac. Oczywiście usg dowcipne mam regularnie, gina cytologie badania, wszystko ok. Niektóre kobiety taka maja. Jeśli masz rzadko zapytaj.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

aha i po jakiej dawce przeszlo?
taki pekajacy bol pecherza, klucie jajnikow i skurcze macicy az do ruszenia mi jelit wrecz rozumiesz to ja biore za zwykly objaw 1-2 dzien krwawienia, z tym umiem zyc i znosze dobrze choc sa momenty ze w oczach sie zaćmi z bolu to wtedy siadam lub klade sie na chwilke i przechodzi.
nieraz cieply prysznic mi pomaga.

ale to wczoraj wystraszylo mnie bardziej o nerki- choc chodzilam siku co godzine ale bez bolu wiec wiedzialam ze to nic z nerek nie schodzi bo i goraczki nie bylo- a zwykle mam...
i ten prawie brak krwawienia, jakby mi sie cos zablokowalo w srodku pierwszy raz w zyciu tak mialam, zawsze 1-2 dzien to poduszkowce max i kilka na dobe do tego jestem przyzwyczajona... albo tampon co 3godz...

usg dowcipne mialam raz w zyciu i to jakos zaraz po zwiazaniu sie z tz..chyba trzebaby poprosic o powtorke. dotad cyto mialam 1/2 wiec nie dawali skierowanai na usg bo nic sie nei dzialo..
Stary 2014-01-24, 13:23   #1240
Agatau88
Zakorzenienie

Ja jak mam @ sikam co 15 min. BUNNY koniecznie dowcipne-trzeba. Nic nie masz na pewno, ale diagnoza torbieli miesniwkow PCOS wszystko dowcipne.
Grubosc endometrium budowa macicy, jajków. Ulożenie.
Stary 2014-01-24, 13:29   #1241
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
super tylko cos ciemno
Cytat:
Nastepnym razem weź od razu iburpom. 200 czy 400mg pomogl?
Dlatego tak bywa-bo wlasnie endometrium może narosnaac grubsze niż zwykle, ciężko się złuszzca, wydluza się faza lutealna-chce leciec a nie może -tak obrazowo.

Pociesze Cie ja dziś dostałam @-mio pomaga nurofen forte 400mg (ten najslinijeszy) 2 tabletki. jedna a zaraz druga.
mnie 200 pomaga, jesli nie pomoze przez godzine to biore kolejna i juz na bank spokoj.
tylko ja nie zbijam bolu do zera, ja zwykle dalej czuje lekkie cmienie ale juz znosne wiec tak funkcjonuje.
na okres wezme 1-2 tabl to max. nie lubie brac lekow jak nie musze, bo zaraz zoladek boli
zauwazylam ze jak np musialam brac je 2 dni z rzedu to 3 dnia zawsze glowa mnie boli

a czemu ono naroslo? bo cykl byl dluzszy czy cos zlego sie dzieje?

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Ja jak mam @ sikam co 15 min. BUNNY koniecznie dowcipne-trzeba. Nic nie masz na pewno, ale diagnoza torbieli miesniwkow PCOS wszystko dowcipne.
Grubosc endometrium budowa macicy, jajków. Ulożenie.
tym bardziej jakbym miala za jakis czas w ciaze zajsc, to lepiej sie sprawdzic teraz nie?
Stary 2014-01-24, 13:31   #1242
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

ide do weta na 15,ale sie denerwuje
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 13:33   #1243
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczysz wszystko bedzie dobrze
Stary 2014-01-24, 13:37   #1244
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczysz wszystko bedzie dobrze
Dziekuja kochana
wiem,że może moje obawy przy waszych problemach wydają sie błache,ale chyba znacie mnie już na tyle,że wiecie,że mój kot to dla mnie skarb

Jeszcze jak mam go jutro samego na 12h zostawic to ja zwariuje w pracy
Stary 2014-01-24, 13:41   #1245
exclusivee
Zakorzenienie

Mój maluch dzisiaj co chwile podchodzi do mnie i ciumka buzią żeby mu buziaka dać Jak ja go kocham Do tego powiedział pierwszy raz bardzo wyraźnie "kto to"

Cytat:
Ex,ja 27;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Ex jak Ty już nie jesteś młoda, to ja chyba już się powinnam szykować gdzieś indziej Chciałabym mieć znowu 20 lat
Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Ex w naszym mieście i w okolicy nie ma ikei. Ale znaleźliśmy w miarę tanie i piękne meble.
To ty jeszcze młodziutka jesteś!

Ja mam jeszcze 27, ale to już nie długo
Dziewczyny nie o to mi chodziło, wolałabym być po prostu klasyfikowana jako "młoda kobieta" aniżeli "młodzież" Poza tym ten czas tak szybko leci że ja zaraz też będę miała 27 Pamiętam jak niedawno jeszcze miałam 15 i poznałam tż-ta a teraz to już 5ty rok leci...

ankaa86 to super, fajnie by było jakbyś pokazała chociaż urywek mebli kuchennych jak już będą poskręcane stały w kuchni, kręcą mnie wnętrza domów i bardzo lubię oglądać czy to na google czy na stronie ikei Poza tym ciekawa jestem jakie wybrałaś

Cytat:
Piękny kolor Ale faktycznie jakiś taki ciemny mi się wydaje jak na 11

Cytat:

Agatko są na stylowych butkach cudowne, tylko że obcas 15,5cm, platforma 5,5cm, no i za 179zł

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Nie denerwuj się kochana, trzymam kciuki za równo za Ciebie jak i kota Będzie dobrze

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 13:42   #1246
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuja kochana
wiem,że może moje obawy przy waszych problemach wydają sie błache,ale chyba znacie mnie już na tyle,że wiecie,że mój kot to dla mnie skarb

tak samo jak my nasze zwierzaki-to normalne
a tz tez jutro w pracy wtedy co ty?
Stary 2014-01-24, 13:42   #1247
exclusivee
Zakorzenienie

Agata
http://www.stylowebuty.pl/products/K...-boots-PU.html
http://www.stylowebuty.pl/products/K...-boots-SU.html
mrrr boskie są

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-24, 13:45   #1248
Lavia15
Wtajemniczenie

Ale się ciesze mam już weekendzik dzisiaj posprzątam sobie już żeby mieć całe dwa dni wolne

Cytat:
Albo niech czeka az sie wyplucze albo ns farbowanie z 2-3 cm czerwonej farby. Albo ketchup ;D

Jak pomieszasz to mniejszy szok przezyjesz.
Ja sie nie obrazam
Tylko moj tz jak mnie zobaczyl to stwierdzil ze wygladam Jak Macgyver chyba oszalal
I dodal zebym obciela wlosy do ramion WTF

Zrob na razie to 9 z 8 a potem sie zobaczy.

Ja tez szczotkowym koncom mowie nie

Dobrze wybralas, ja sie nie skupilam ze tam jest inna numeracja.

A niby taka naturalna miala byc ta seria matrixa?
ja nie wiem czemu oni tak pochrzanili tą numeracje ciężko sie połapać przez to....

Cytat:
to juz jej mówiłam,ale ona się uparła na jakąś szamponetke,niech sobie robi co chce jak mnie nie słucha

Szok mogę przeżyć?
az taka różnica będzie miedzy ,21 a ,11

Boże współczuje
ja to bym jak najszybciej leciała do gina
Przeciez to tak nie może być,ale z tego co pamiętam to spóźniające sie @ wywołują u Ciebie jakieś konsekwencje

Ja tez całą noc nie spałam,mój kot mi nie dał,chodzi jęczy, sika mi za łózko i do reklamówki z Tż-ta butami
chodze tylko za nim i pilnuje
dzwoniłam do wetki, prosiłam ,żeby mi go dzisiaj wykastrowała,a ona czy jest na czczo, to ja jej mówie,że nad ranem troszke pojadł gdzieś koł 5,to powiedziała mi,że mi go nie wykastruje,bo musi 12h nie jesc
Pierwszy raz o tym słysze
Jakoś u mnie w miescie wet sie nie pytal czy jadł kot,czy nie jadł.
A ta mi tu ,że może kot ma chory pęcherz,no przecież widzę jak się zachowuje,jak ogon trzyma,jak go nosi...chyba nie wie z kim rozmawia
Ja sie dzisiaj też nie wyspałam.... mialam jakieś koszmary i jakoś niewygodnie mi było ;// Co chwilę się budziłam i rano wstałam z workami pod oczami
co do kotów ja sie aż tak nie znam jak Ty ale tez pierwsze slysze, że kot musi 12h nie jesc zeby go wykastrowali.....co ma piernik do wiatraka? Poza tym juz widze jak kot wytrzyma 12h bez jedzenia....Zmien weta

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Dziewczynki jaka ja mialam noc
Myslalam ze na pogotowie taxi pojade
Wczoraj dostalam tej spoznionej @. Kolo18 jak mnie zaczely nawalac plecy/nerki kregoslup? Nie wiem co grunt ze od wysokosci lopatek az do bioder bol ze lzy mi lecialy, myslalam ze sie udusze, zmienic pozycji lezenia nie moglam bo bol wiec w klebek sie zwinelam, do tego odruch wymiotny i dreszcze...poszlam do kibla to prawie przytomnosc stracilam.
Krwi prawie nic, zero skurczy macicy tylko ten potworny bol z tylu jakby mi nerki i zoladek pekaly i jednoczesnie ktos miazdzyl kosci
Myslalam ze ducha wyzione, kolo 3 usnelam to juz jak widac nie spie bo dopiero teraz skurcze extra mocne mam i krew sie tak leje ze az sie wystraszylam, powoli ustepuje, chlodny prysznic wzielam...
Co zemna jest
Nie ma bata, za tydzien lece do ginki
jeju leć do gina bo te objawy są bardzo niepokojące....
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 13:46   #1249
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
tak samo jak my nasze zwierzaki-to normalne
a tz tez jutro w pracy wtedy co ty?
Tż jest na zjeżdzie w Pzn,a ja mam weekend w pracy
Stary 2014-01-24, 13:50   #1250
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Zakochałam się w tych kozakach
sexowne
nosiłabym ale tylko na jakieś większe wyjścia

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Jak ścinałam sobie grzywkę miałam identyczną jak Nicole na 2gim zdjęciu! I super, bo mogłam ją nosić na prosto, ale też na bok, a teraz skubana odrosła a ja boję się ścinać znów

Kiteczko dużo zdrówka dla Tosi

ankaa86 kochana a nie myślałaś nad tym żeby brać meble w ikei? Albo może znacie jakiegoś stolarza? Możecie też sami kupić płyty wiórowe (czy jakieś inne, nie znam się za dobrze), odpowiednie wkręty itp. i sami meble poskręcać, a w ikei ewentualnie możecie dokupić drzwi do szafek, albo gotowe wysuwane półki do montowania w szafce.

Renatka współczuję Ja już zapomniałam jak to jest, młody jedynie w nocy po mnie wchodzi na łóżko to nieraz ból odczuwam na brzuchu czy nodze

Bunny cholerka Ty to masz bidulo przeboje Leć do ginki jak najszybciej!

Współczuję Ja nie byłam jeszcze na żadnym pogrzebie ale wiem że prędzej czy później i mnie to spotka

Jak się nie pracuje i ma się w domu alko to żal nie skorzystać A co najlepsze- piłam driny z ice tea i wódką, a potem mi coś odbiło i zaczęłam mieszać nalewkę porzeczkową 32% z ice tea Aż dziw że nie wymiotowałam Tż jak zobaczył co ja piję złapał się za głowę

...a w domu stoją jeszcze dwie butelki whisky

Muszę spróbować ten szampon jeśli mówisz że fajny A jak revlon, jak z jego kryciem? Bo używałam jakoś 2 lata temu i zapomniałam

Ja uwielbiam oglądać carli na yt i tą blondynkę bo też taka ładna: https://www.youtube.com/watch?v=NUeGZ1yjQ34

Ja mam zielone i też brązowe plamki z tym że ja mam tak w obydwóch oczach I zaczął mi się podobać blond na poziomie 10...

I nie przesadzaj że to takie młodzieżowe, ja już w końcu mam 20stkę i taka młoda nie jestem
no kup kup bo jest świetny i grosze kosztuje !

A co do Revlona dzisiaj go rano nalozylam i teraz wrocilam z pracy i nadal mi się trzyma odcien mi tez podpasowal bo zimą jestem mega bladzioch wiec sie wkomponował idealnie.....a co do krycia hmmm.... ja i tak najpierw korektor nakladam pod spód więc cięzko mi to ocenić ale wydaje mi sie ,że jednak mój Burżujek lepiej sobie radził z zakrywaniem niedoskonałości. Zobaczymy jak dalej sie bedzie spisywał- czy nie bedzie zapychał itd
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2014-01-24, 13:51   #1251
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ale się ciesze mam już weekendzik dzisiaj posprzątam sobie już żeby mieć całe dwa dni wolne
Piona, mam ten sam plan Do tego jutro rano szkolenie to chcę po powrocie do domu rozsiąść się na dupce i nic nie robić

Cytat:
sexowne
nosiłabym ale tylko na jakieś większe wyjścia
Ja chciałabym takie kozaki z tym że niższe, powiedzmy 10cm obcas, nosiłabym do sukienek, najlepiej takich oversize, trapezowych

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-24, 13:51   #1252
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
nice pokaz z bużką !
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2014-01-24, 13:51   #1253
Truskowa
Raczkowanie

Cytat:
tylko dla mnie to sposób jego znaczenia jest dość dziwny,bo z tego co się znam na kotach to kocury obraca sie tyłem np. do kąta ściany i potrząsając ogonem, znaczą teren z gruczołów, a mój normalnie kuca i siusia, nie jest to "pełne" siku w jego wykonaniu,ale jednak nie jest to typowe znaczenie,które opisałam powyżej
chociaz to też można uznać za znaczenie,bo zapach jest okropny
ciągle ten ogon trzyma tak troche odstający, jakby w kąt prosty od grzbietu
Doczytałam, że najprawdopodobniej już wyszłaś, w każdym bądź razie myślę, że lekarz na pewno zbada go przed kastracją czy układ moczowy u kotka działa poprawnie, bo to ''usikiwanie'' może być faktycznie spowodowane zaburzeniami i bolesnością przy próbie oddawanie moczu, byc może czuje parcie na pęcherz i dlatego tak często oddaje mocz. Jeśli nienaturalnie śmierdzi (a nie jest to wydzielina z gruczołów) być może w moczu znajdują się substancje, które to powodują, ale tak jak mówię, z daleka nie jestem w stanie niczego stwierdzić, konsultacja z weterynarzem jest niezbędna a przed kastracją lekarz na pewno sprawdzi bolesność pęcherza i okolic brzucha także nie martw się na zapas, będzie dobrze
Truskowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-24, 13:54   #1254
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
no kup kup bo jest świetny i grosze kosztuje !

A co do Revlona dzisiaj go rano nalozylam i teraz wrocilam z pracy i nadal mi się trzyma odcien mi tez podpasowal bo zimą jestem mega bladzioch wiec sie wkomponował idealnie.....a co do krycia hmmm.... ja i tak najpierw korektor nakladam pod spód więc cięzko mi to ocenić ale wydaje mi sie ,że jednak mój Burżujek lepiej sobie radził z zakrywaniem niedoskonałości. Zobaczymy jak dalej sie bedzie spisywał- czy nie bedzie zapychał itd
Jak będę w stonce to na pewno się zaopatrzę bo ten z dove co mam za bardzo przetłuszcza mi włosy

Ja właśnie jedyne co pamiętam to to, że revlon mnie zapychał i robił u mnie efekt niezdrowej skóry, bez blasku. Ale potem mieszałam go z jakimś innym podkładem i efekt był boski Miałam go dokupić ale w końcu zrezygnowałam.

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-01-24, 13:57   #1255
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuja kochana

Pod tym względem jesteśmy strasznie podobne też uwielbiam koty i moje koty są dla mnie jak dzieci . I tak samo jak ty narazie nie widzę się w roli matki
Trzymaj się Kylie ;* i żeby wszystko z koteczkiem było ok

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:00   #1256
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Piona, mam ten sam plan Do tego jutro rano szkolenie to chcę po powrocie do domu rozsiąść się na dupce i nic nie robić

Ja chciałabym takie kozaki z tym że niższe, powiedzmy 10cm obcas, nosiłabym do sukienek, najlepiej takich oversize, trapezowych
No to zaraz wyłaczamy wizaż i bierzemy sie za robote

no tylko na takie mrozy odpadaja Nie wiem ale śmiać mi się chce dzisiaj u nas w Łodzi jest -12 stopni i to w ciagu dnia, do tego na chodniku "szklanka" slisko jak nie wiem a widzialam panienki co w mega szpilach paraduja i chodza jak kaczki po tym sliskim chodniku ja rozumiem ze chca wygladac elegancko nawet zimą ale to po prostu juz wygląda komicznie
Musialam sie podzielić moimi uwagami heh

a co do sukienki oversize i trapezowej musze sobie sprawic taka koniecznie ! bo juz poszukuje od jakiegos czasu ale zadna mi sie jakos nie podoba

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Jak będę w stonce to na pewno się zaopatrzę bo ten z dove co mam za bardzo przetłuszcza mi włosy

Ja właśnie jedyne co pamiętam to to, że revlon mnie zapychał i robił u mnie efekt niezdrowej skóry, bez blasku. Ale potem mieszałam go z jakimś innym podkładem i efekt był boski Miałam go dokupić ale w końcu zrezygnowałam.
ja akurat nie lubie mieć blasku na bużce. a na pewno nie zimą.
lubie efekt matu wiec na tym mi az tak nie zalezy- bardziej wazne jest dla mnie trwalosc i krycie bo teraz tak jak mowilam zima mam niedoskonalosci

W ogóle nie chwalilam się Wam - wczoraj była dyskusja z Tż-tem o naszym slubie i postanowlismy ze chcemy go wziążć w 2015 ! Musimy tylko termin zaklepać w kościele i wybrać jakąś restaurację, a ja sie w tym kompletnie nie orientuje....
Na pewno nie będzie wesela, tylko jakieś skromne przyjęcie w restauracji... jak przeliczylismy to wyszlo nam jakos kolo 40 0sób. Ale kaskę musimy już zacząć odkładać....
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2014-01-24 o 14:02
Stary 2014-01-24, 14:00   #1257
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Pod tym względem jesteśmy strasznie podobne też uwielbiam koty i moje koty są dla mnie jak dzieci . I tak samo jak ty narazie nie widzę się w roli matki
Trzymaj się Kylie ;* i żeby wszystko z koteczkiem było ok
mało tego,z tego co wiem mamy tak samo na imię
Stary 2014-01-24, 14:02   #1258
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
mało tego,z tego co wiem mamy tak samo na imię
O ! naprawde masz na imię Kinga ? no to pjona

aaa i jeszcze obydwie pracujemy w sklepie z odzieżą !

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2014-01-24 o 14:05
CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:22   #1259
shizaxa
Wtajemniczenie

Bunny Luna chyba coś zezarla na spacerze. Dostała 3zastrzyki i cos do buzi na baterie. Tak płakała przy zastrzykach wiec nie dziwię sie Kylie że się martwisz o swoje koty bo ja tak samo mam z psem. Oby wszystko poszło sprawnie. Pociesze Cie że kastracja jest mniej inwazyjna niz sterylizacja więc powinien Twoj kocurek szybko dojść do siebie.
Dla mnie revlon colorstay jedt idealny. Dobre krycie i długo się trzyma

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-24, 14:28   #1260
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY-USG dowcipne ma sens ale tez zależy kiedy będziesz chciała mieć dzieci. jeśli wkrótce powinnas zrobić, jeśli nie-nie przymusowo, szczególnie ze przecież nic Ci nie dolega.
Ja robiłam z ciekawości, chciałam zrobić po prostu dla siebie.

Przyczyn wydluzonego cyklu może być wiele. Zakladajac ze zazwyczaj amsz regularne. Mowa o 2 fazie bo pierwsza jest zmienna. Przyczyny-idiopatyczne-bez powodu, po prostu.
Cykl bezowulacyjny, stres, bole reumatyczne nawet na pogode...cokolwiek. Nie ma się co martwic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości