![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie też jakoś waga stoi, a czasem właśnie trochę spada ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() https://www.kwestiasmaku.com/przepis...m-i-pomidorami ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Pola whisbear są w promocji, ale te bez sensora w ogóle dzisiaj odbyła się premiera nowego szumisia leniwca! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
RudyKot to jak kupisz coś z wielorazowych to pochwał się, będę najwyżej odgapiac. Emma właśnie bo miałam pisać, aż musiałam wygooglować co to bonetka, i podobają mi się, takie retro dzidziusiowe, royal baby taka miało na zdjęciach i chyba kupię jakaś na lato, przynajmniej do zdjęcia będzie. Pochwał się swoimi. A mnie przyszły koszule z DolceSonno i bardzo fajne. Zamówiłam tez na próbę ubranka dla małego bo niedrogie i fajne wzory i naprawdę porządnie wyglądają. Pochwale się hak już umiem zdjęcia wstawiać.IMG_1361.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Zadomowienie
|
Norciu biorę wszystkich
![]() Elaaaa ty tak nie szalej z tym przenoszeniem, tak jak piszesz jutro też jest dzień więc na spokojnie ![]() Co do pieluch wielorazowych to też się nie wypowiem bo nie planuje. A pierogi robię zazwyczaj na wigilię i faktycznie ciasto "na oko". Co do porodu to chciałabym dotrzymać do lipca jak się uda, termin mam wg om i USG praktycznie ten sam od początku ciąży czyli 06,07 lipiec więc może się uda. A to tylko dla tego że mała by się urodziła w lipcu, w sierpniu urodziny ma tż, we wrześniu córa a w październiku ja. Więc co miesiąc impreza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż ma urodziny 9 lipca,a ja mam.termin z om na 10 lipca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
No to nie wyganiaj Malwinki za wczas, prezent na urodzinki jak nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja!
Dziękuję za kciuki - wszystko szczęśliwie się udało. Dostałam w szpitalu zastrzyk z immunoglobuliny i jestem po wizycie u dentysty (choć było ryzyko, że z powodu procedur szpitalnych nie zdążę na czas). U dentysty poszło bezboleśnie - okazało się, że nie jest to nowy ubytek, tylko ukruszył się kawałek zęba, gdzie mam plombę. Dentystka stwierdziła, że ją wymienimy, bym miała już spokojną głowę po porodzie. I nie wiem czy to był dobry pomysł ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() O której jutro wizytujesz? Będziemy trzymać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Ja mam urodziny 30.07
![]() A w dniu urodzin M. Zrobiłam test ciążowy haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Rozeznanie
|
Witam sie po III usg
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czytam was, ale nie odzywam się. Mam gorsze dni, wszystko mnie irytuje i denerwuje. Zresztą i tak całe dnie spędzam w piasku z synkiem, a tam różnie z Internetem ![]() Dziewczyny dzięki, za głosy. Wygrałam wyprawkę do szpitala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() któraś pytała na którą wizytuję - na 9:30, później w planach ikea i silesia, więc spore zakupy się szykują ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Nesska super, gratuluję !
![]() Ovejita dobrze, że z zastrzykiem poszło jak planowałaś ![]() Dorka gratuluję, jaka już duża pannica ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku nie wiem,czy wytrzymam do terminu.
0vejta cieszę się że dostalas zastrzyk,jeden problem z głowy.Oby z zębem nastepnym poszlo gładko. MalaGosia co.u Ciebie? Emma podziwiam.Cię i zazdroszczę.jednocześnie. Neska gratuluję wygranej.Co do humoru,to od 2 dni nie mam najlepszego. Dorka gratki.za udaną wizytę,! Zua jak u Ciebie?? Jaka u Was pogoda?U nas idzie burza. Ponawiam pytanie o muszynianke-ktos pije???wolno??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
Norka Ja planuję większość wyprawki zakupić początkiem czerwca, a rodzę 20 lipca, więc liczę, że na spokojnie zdążę. W razie w szczegółową listę co potrzebujemy do szpitala i na pierwsze m-c mam w excelu z nazwami więc mąż da radę wszystko kupić. Jedynie wózek i nosidełko zamówimy w maju i ciuszki też będziemy mieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
Nesska Gratuluję wygranej !
![]() Blanka Jak będziesz miała chwilę dopisz mi proszę wizytę na 9.05 ![]() Dziś to był piękny słoneczny, letni dzień, ale idą burzowe chmury i jutro raczej deszczowo się zapowiada,a ja akurat rano ruszam na mini szkołę rodzenia, czyli wykłady z moją położną. Jak się dowiem, czegoś ciekawego dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku.pytam,bo czytalam,że w ciąży nie można,troszkę się wystraszylam.a ja ostatnio sporo pilam,bardzo mi.smakowala,czulam się raka nawidniona i nocne skurcze łydek się skończyły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Zadomowienie
|
Dorka
Duże dzieciątko już jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Odowska takie mi sie bardzo podoba. Tz czytał ze do naszego lozka nie ma wysokości. Byłoby znacznie niżej niestety ale tez sie otwiera z boku jak chicco. ImageUploadedByWizaz Forum1524680670.505061.jpg Cytat:
Cytat:
6, 8 tygodni rany dziewczyny idziecie jak burza ![]() Cytat:
LNo ja dzis wyczytałam ze musze urlop na ten rok wykorzystać jeszcze przed maciezynskim dlatego całe 5 tygodni mi akurat bedzie 20 czerwca. Dlatego na macierzyński planuje isc dopiero 25 lipca czyli w date porodu. Cytat:
Ale pieknie a co budujecie? Jakie remonty??? Jakas dobudowie robicie??? Cytat:
Risotto uwielbiam ze szparagami na białym winie z parmezanem koniecznie mieszane drewniana łyżka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Norka musisz risotto przygotować! Cytat:
Ale niespodzianka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bursztynku,ze muszynianka jest wysokozmineralizowana,a kobietą w ciąży zaleca się niskozmineralizowane.Chyb a chodzi.o.to,zeby nie przedawkowac . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=KarolinaK;83179551]Odowska takie mi sie bardzo podoba. Tz czytał ze do naszego lozka nie ma wysokości. Byłoby znacznie niżej niestety ale tez sie otwiera z boku jak chicco. Załącznik 7516176
6, 8 tygodni rany dziewczyny idziecie jak burza ![]() LNo ja dzis wyczytałam ze musze urlop na ten rok wykorzystać jeszcze przed maciezynskim dlatego całe 5 tygodni mi akurat bedzie 20 czerwca. Dlatego na macierzyński planuje isc dopiero 25 lipca czyli w date porodu. Ale pieknie a co budujecie? Jakie remonty??? Jakas dobudowie robicie??? Mamy tu dom drewniany kupiony w sumie w marnym stanie ale teraz odremontowaliśmy i moim skromnym zdaniem jest pięknie. W tamtym roku zrobiliśmy poddasze i teraz chcemy wyremontować dół bo trochę odstaje od góry - piach na wylewki na podłogi w dwóch pokojach. To niby nasz dom taki wakacyjny ale mamy tak naprawdę więcej powierzchni niż tam gdzie na stałe, w sumie tez na wsi, ale zaraz pod miastem i tam tez mamy podwórko/ ogródek ale tu to mamy wieeelki ogród. Wszystko to fajne, ale pracy kosztuje dużo. Zrobiłam dziś pyszne szparagi z piekarnika. Zaraz wstawiam druga porcje. I relaksujemy się przy meczu. Jutro muszę więcej pospacerować bo teraz wyszłam wieczorem na chwile i od razu lepiej. Jednak taki ruch przy pracach domowych to zupełnie nie to samo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja za to piję litrami Nałęczowiankę mineralną, ubóstwiam ją w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.