![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dziewczyny , nefre : rozumiem Was
![]() madame_apple: Kup jakies zywe kolorki ![]() ![]() Na serio nie slyszałas slowa ,,niedociumany?" U mnie to narmalka ![]() winyl: Nie zakładaj z gory ze Ci sie nie uda z chlopakiem. Wez sie kolo niego zakrec porzadnie i juz. ![]() ![]() ![]() Nefre: wracaj do zdrowka ![]() tamonita: tez miałam kartkowke z majcy i tez 3 zadania tylko ze ja nic nie napisałam ![]() ![]() ![]() A i dziekuje za gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zadomowienie
|
Osobiście nie rozmawiam z nimi na powyższe tematy za nadto :P Ojciec,z k jak to się mówi trochę wierzący acz nie praktykujący , matka utyskiwa,że "człowiek bez Boga jest zgubiony"
![]() Osobiście szanuję czyjeś odmienne poglądy wyznania,o ile nie narzuca ich reszcie. Jeśli daje to komuś satysfakcję to czemu nie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki,niestety Was nie poczytam,wpadłam jedynie się przywitać
![]() Byłam u cioci fryzjerki,pocieniowała mi włosy,na razie póki co wydaje mi się,że fajnie,ale zobaczę jutro po wyprostowaniu ![]() Dobranoc,na mnie czeka biologia ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Baby, może faktycznie skorzystam z Twojej rady
![]() ![]() schism_ myślę, że te Twoje przemyślenia są słuszne ![]() Czy któraś z Was nie jest pasjonatką takiego programu jak flash? ![]() Bo muszę zrobić animację na jutro, a totalnie nie wiem jak i nie za bardzo mi się chce ... może ktoś ma jakąś gotową? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hoho jeszcze jeden - masz w czym wybierać widzę ![]() Cytat:
Cytat:
nie słyszałam, to pewnie regionalizm jakiś ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no dobra dziewuszki. wiem, że od takich spraw są inne fora, ale chciałabym napisać tutaj bo Wy jesteście mi zdecydowanie bliższe od nieznanych Wizażanek. Zatem postaram się w miarę zwięźle. Wytłumaczcie mi pewną sytuację bo nie wiem co myśleć. jest sobie chłopak, kolega. całkiem fajny. ok, trochę mi się podoba ![]() ![]() 1. szczerze mówiąc ja zachowuję się w stosunku do niego podobnie jak on w stosunku do mnie (=patrzę na niego, rozmawiam z nim gdy jest nas więcej, ale boję się sytuacji 'sam na sam' bo boję się, że zauważy że mi się podoba). mamy podobne dość charaktery - dało się to zauważyć w różnych sytuacjach od kiedy się znamy. więc może hmm też mu się troszkę podobam i dlatego czuje się "zakłopotany"? (jest nieśmiały co sam wielokrotnie podkreślał) 2. wie, że mi się podoba, ale ja mu się kompletnie nie podobam więc nie chce zostawać ze mną we 2 żebym nie zaczęła się 'przystawiać' (no, ale do diabła chyba mnie zna na tyle, żeby wiedzieć że nie jestem chętna do "podrywania", raczej do "kumplowania") 3. nie chce po prostu ze mną gadać bo nie ma o czym Piszę o tej sytuacji bo wydaje mi się mega dziwna. Dlaczego ktoś z kim super gada się w grupie (smiejemy się razem, mamy podobe poglądy/pomysły etc.) tak unika rozmowy w 4oczy... O co może chodzić... ![]() Sorry, że tak Wam zawracam główki swoimi bzdurami i dziękuję jeśli przeczytałyście ![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Tamuś - szczerze na początku miałam ekhm. piekło w domu , teraz tlyko zcasem są gorliwe dyskusje na temat etgo dlaczego tak a tak. Wczensije to anwet posuneli sie do stwierdzenia,że ja koty jem
![]() No, ale ogolnie rzecz biorąc takoiwe dyskusje jakie teraz mają miiejsce koncza się tylko tym "A bo ja sie nbiy nie znam i oni i tak maja rację". Nie wiedza po prostu co powiedziec, jakie kontrargumenty dą ci tyle ![]() Jabłuszko - no moim zdaniem to kolega zarzucił an Ciebie oczko ![]()
#1267 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ale Was na poważne tematy wzięło na wiosnę ![]() ![]() sama mam podobne zdanie do Was, wierzę, ale Kościół i jego poglądy nie wiadomo skąd czasami wzięte mnie bardzo często nie przekonują. Do kościoła chodzę sporadycznie, na Wielkanoc na pewno pójdę tradycyjnie z rodziną ![]() Jabłuszko ja sie zgadzam z Sylwią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam na uczelni, dostałam ostatni wpis i niniejszym zamknęłam sesję pierwszy raz od nie pamiętam kiedy bez pisania podania o przedłożenie ![]() ![]() a rano jeszcze umyłam okna i posprzątałam mieszkanie zanim poszłam na uczelnię więc ogólnie dzień owocny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jestem za wariantem 1 bo jakbys mu sie nie podobala to tym bardziej umikalby rozmowy przy ludziach. Poczekaj jeszcze troche i zobaczysz co sie z tego ''wykluje''. Przede wszystkim nic na sile i radzilabym zostawic sprawy,zeby biegly swoim torem. Chyba lepiej nie wspominac o tym,ze on Ci sie podoba komus z waszych znajomych,zeby nie doszlo przypadkiem do niego bo sie ''zwierzyna'' sploszy ![]() to tyle ja, ale ekspertem nie jestem ![]() ![]() ja wrocilam z pracy zestresowana znowu... na dodatek pogoda paskudna i godzine stalam w korku...glodna,zmeczona,z pelnym pecherzem..Az sie poryczalam z nerwow... ![]() Teraz ogladam moj program i zaraz bede grala w gre co mi TZ sciagnal na PS 3 ![]() ![]() a TZ lezy biedny taki, sie pochorowal przez ta cholerna pogode.. jutro juz sroda,polowa tygodnia za nami.. dobranoc aniolki ![]()
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
W ogolne kochane wiecie co
![]() ![]() ![]()
#1270 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() napewno ładnie wyglądasz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Apple ja też myślę, że Mu się podobasz, tylko kwestia tej nieśmiałości ... Sama się z czymś takim spotkałam parę razy i ze strony chłopaka, i z mojej. I powiem Ci, że raz przez to straciłam szanse u kogoś, kto mi się bardzo podobał. Wystarczy odrobina odwagi
![]() Wierzę w Ciebie, będzie dobrze !! |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() często mam ochotę napisać to samo ![]() ![]() idę do łóżka z książką a później Chirurdzy ![]() a jutro idę pierwszy raz do mojej niezwykle ambitnej pracy rozdawania ulotek zwanej na umowie hostessą ![]() i cały dzień poza domem... ciekawe kiedy będę jadła ![]() dobranoc Słonka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Środa ![]() ![]() Pogoda się popsuła ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam tylko 5 całkiem 'normalnych' lekcji, także do szkoły idę bez większego stresu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cóż tymczasem idę po śniadanie ![]() Miłego Dnia Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Jaka ja chora.. ale idę na siłkę, bo jakaś gupia choroba nie pozbawi mnie ćwiczeń ![]() ![]() Pogoda nieciekawa, deszcz i w ogóle.. Eh. A już tak ładnie się zapowiadało.. Yh. Wczoraj siedziałam do 1 nad wosem, zrobiłam notatkiz całego społeczeństwa wg wymagań maturalnych ![]() ![]() Tamuś - a ja Ci dokucze i powiem, ze już mam wolne nenenenenenene ![]() ![]() Miłego dnia kochane ;*
#1275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry, ja zjadlam i sie zmywam szybko do pracy, chce byc wczesniej zanim wszyscy sie zejda..Az sie boje tego dnia.. Udanego kochane ![]()
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też się zaliczam do zadowolonych z Waszej obecności wizażanek
![]() Chciałam coś napisać wczoraj i jak już skończyłam i wysłałam net mi zabrało ![]() ![]() ![]() Agolku dziękuje za płaszczyk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madame_apple może facet nie chce zostać z Tobą sam na sam, bo boi się że coś głupiego palnie i się skompromituje w Twoich oczach ![]() ![]() ![]() Sylwiuś co to za choroba, że na siłownie śmigasz ![]() ![]() No i musze się pochwalić - siostra mi przed chwilą doniosła, że obok mojego mieszkania kręcą W11 - chyba zaraz tam lece, może gdzieś tam w kadr się złapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() aaaaaaa, pogoda nie jest ładna ![]() ![]() ![]() mam nadzieję zę do 13 przejdzie ![]() Agolku - ![]() Sylwia - oj Ty uparciuchu ![]() Milkuś - ja bym pobiegła ![]() ![]() BTW nie mam wody ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powodzenia dzis w pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() EDIT: ale cisza ![]() ![]() ![]() chcialam tylko dopisac, ze u mnie dzis bardzo zmienna pogoda i w dodatku wietrzycho.. nie lubimmmmmmy takiej pogody, oj nie... ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest zbyt ważne, żeby brać je na serio. [Oscar Wilde] Edytowane przez gujana Czas edycji: 2008-03-12 o 11:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja siedze w moim malym stresowym bagienku ![]() TZ mi wczoraj kupil Lemingi na PS3 ![]() ![]() ![]() ![]() mileog popoludnia robaczki ![]()
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, ale mam nauki na jutro ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Wreszcie wolne ![]() Dowiedziałam się niezbyt optymistycznej rzeczy... Otóż w rekrutacji na Europeistykę PG do wyboru prócz gegry i historii jest WOS ![]() I to jako przedmiot obowiązkowy. Ja 'mądra'wzięłam sobie durną geografię jako podstawę, wos jako dodatkowy nie dość ,że skróciłam sobie czas przygotowań z innych przedmiotów,w których czuję się słabiej, to pewnie zaprzepaściłam szansę dostania sie tam. Z kulturoznawstwem też może być problem, jak dowalą wysoki próg i dużo chętnych to... Yh najwyżej pójdę do pracy ,(jak znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() W szkole było fajnieee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z chemi z krkt dostałam 5 ![]() ![]() ![]() ![]() gujana: O ja tez nie jestem rozaciagnieta ![]() ![]() ![]() Ewusia_marchew: Brak wody jest ookropny takze wspolczuje ![]() ![]() ![]() Milka19: No i załapałas sie na to W11? ![]() nefre: Jak jestes chora to nie katuj sie cwiczeniami ! Wykuruj sie porzadnie na swiarta ![]() madame_apple: Podzielam zdanie dziewczyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja rowniez dziekuje Wam ze jestescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1284 | |||||||||||||||
Zadomowienie
|
hej ho ahoj i tak dalej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() spróbuję może jakoś zadziałać tylko hmm... robienie pierwszego kroku nigdy nie było moją mocną stroną... no, ale może pora to zmienić - tylko to trudne dla mnie... Relacje będę zdawać oczywiście o ile w ogole coś się bedzie działo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby jutro bylo bardziej wiosennie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() widze, ze masz duuuuze powodzenie wsrod chlopakow ![]() ![]() Dziewczyny przez ta pogode jestem tak zmeczona ciagle, ze na nic nie mam sil tylko bym spala ![]() Oby ciśnienie skoczylo w gore ![]() Milego popoludnia ![]()
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
Madame- Mam tak samo, nic tylko spać i spać. Dziś bagatela 11h i jeszcze mi mało
![]() A propos twego kolegi, fakty mówią same za siebie ![]() ![]() Baby-możesz przebierać w facetach jak w rękawiczkach xD Cóż dobrze mieć kogoś,że tak ujmę na zapas ^^ ![]() Znów poszłam na kurs z anglika,a potem do kumpeli,powspominałyśmy stare dobre czasy. Akurat dziś minął rok od dnia po pamiętnej 18stce ludzi z klasy w jednym z sopockich klubów. Oj się działo ;D A i pierwsza rocznica śmierci,najstarszej siostry mej babci. Ciocia dożyła 86 lat,dzień wcześniej pogodnie rozmawiała przez telefon ze wszystkimi,a potem... Fakt faktem,że była 'przygotowana'i przeczuwała swe odejście. Kończę już wywody i porobię notatki z polskiego,do nauki ,potem wieczór przed tv, 'You Can Dance' i reszta ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-03-12 o 18:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
♥
|
dzien dobry
![]() dziewczyny ratujcie od poniedziałku codziennie siedze i kuje mam juz dosc mur: ![]() dzisiaj siedze od 6 godz na hista ![]() jeszcze musze sie pouczyc na fizyke i na matme . oprócz zawalanenia tyle spr kartkówek i ogólnie nauki w wtorek miałam próbna mature z matmy z rozszerzenia ![]() nie dam rady nic poczytac. wpadne jutro to poczytam bo od jutra troche odetchne bo w piatek lajtowe lekcje... |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuje braku wody ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ładnie ![]() ![]() Dasz rade z tymi przedmiotami ![]() ![]() Niestety śpieszyłam się na tramwaj ![]() ![]() Gratuluje ocenki ![]() Zazdrośc ukochanego - rzecz bezcenna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Daję znać że funkcjonuje ![]() ![]()
#1289 |
Wtajemniczenie
|
Jednak poszlam biegac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrej nocy Lasencje ![]()
#1290 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja też melduję,że żyję,chociaż ledwo ![]() Od piątku będę regularnie zaglądać,bo będę miała cały tydzień wolnego ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.