|
|
#1231 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki chyba zamawiasz (przynajmniej tak jest w avonie) oczywiście nie dostajesz ich za free ale musisz je kupić. Niestety narpierw trzeba trochę zainwestować. Uzbrój się w cierpliwość - na początku jest ciężko, ale im dłużej będziesz konsultantką tym więcej osób będzie Cię kojarzyło i będziesz miała coraz więcej klientów. Spróbuj wsród rodziny i znajomych - przy dużych zamówieniach dawaj jakieś rabaciki, staraj się, aby osoby otrzymywały kosmetyki w miare szybko (nikt nie lubi długo czekać) Zadowolony klient wróci i przy tym poleci Ciebie swoim znajomym ![]() Cytat:
Do dentysty szybko Taka ładna pogoda - więc się wszystko chce![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje Tamo Miłej nauki i się czasem nie przemęczaj ![]() Cytat:
Gratuluje![]() Cytat:
![]() No ale skoro się nie uczyłaś i Cię ocena satysfakcjonuje to gratuluje![]() Ale jesteś wybredna Ale masz racje milki lepsze![]() Cytat:
To sobie pojechałam na zajęcia Doszłam do pętli i mnie oświeciło, że nie mam przy sobie portfela i dokumentów - no i musiałam wrócić do domu, bo na gape nie lubie jeździć |
|||||||
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Agness
![]() Schism Nam tam nic nie kupili I kij im w oko ![]() Milciu, o mnie w kwestii przemęczania w nauce martwić się nie trzeba Powiem Wam, że za przeproszeniem wymiotuje już francuskim Tylko dozyć do weekendu, a potem wolne Normalnie nigdy się tyle nie uczylam tych chole***ch słówek ![]() A tak ogólnie to się zastanawiam jak poszła mi poprawa z matmy... na 5 zadań zrobiłam... 4 cóż może tą 2 dostane... ![]() ![]() Tymczasem idę się wykąpać, niedługo wróce
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Milka dentysta nic nie pomoże bo to 7demka próbuje sie wybić
no własnie na mnie pierwsze słoneczko działa usypiająco nie pobudzająco Idę spać
|
#1235 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cu-do-wny płaszczyk Cytat:
ale jeśli musisz sobie radzić sama to tak jak Milkuś mówiła próbki trzeba sobie kupować, jeśli chcesz organizować pokazy makijażu np to powinnaś mieć swoje kosmetyki kolorowe z Ori... sporo tego ale jakbyś potrzebowała pomocy to wal śmiało, w końcu jesteśmy z tego samego miasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wróciłam niedawno z angielskiego, wcześniej wykorzystałam ładną pogodę na... spacerek ![]() współczuję ze musicie sie tyle uczyć... mnie nikt nie stoi z siekierą nad głową wiec oczywiście nie robię nic
|
|||||||||
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na tych wszystkich sprawdzianach!
![]() Malinka, oby Ci szybko przeszło! A ja jutro mam dość luźny dzień (aczkolwiek lekcje, których nie lubię), a potem sesja fotograficzna . Żyć nie umierać . Gorzej będzie popołudniu (mam jakąś koszmarną pracę na informatykę do zrobienia) i w środę! |
|
|
|
#1237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajny promotor, fajny temat, no i korzysci jezykowe.. hihi jakos pojdzie (tylko boje sie, ze bede sie z tym za bardzo babrac, skoro wszystko tak mi sie podoba, bo jak by mi sie temat nie podobal to bym napisala jak najszybciej zeby sie go pozbyc... ). a co do plaszczyka to ja rowniez uwazam,Milkus, ze jest sliczny
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żyć nie umierać tylko pisać ![]() zmykam do wanny ![]() dobranoc Kochane
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Jednak troche musiałyście się wykazać niecierpliwością ![]() Mam nadzieję, że w tej kwestii będziesz miala rację... ![]() No i już wtorek Mam nadzieję, że minie szybko ![]() Na dworze chyba znów ciepło, bynajmniej tak wyglada ![]() Dziś znów mam na druga lekcje Wogóle to ozywiście dzień szkolny zapowiada się w całości przerąbany czyli: francuski, angielski- kartkówki, polski, geografia, matematyka- pytają Iznów się boję ![]() Tymczasem idę po kawe ![]() Miłego Dnia Aniołki
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
ALe dzisiaj piękną pogodę mamy , dobzre, ze dzisiaj tylko 3 lekcje, a później na targi edukacyjne idę z klasą ^^ A jutro już wolne, bo rekolekcje, a że nie chodze na religię to mam 5 dni lenistwa ![]() MIłego dnia kochane ;*
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam rekolekcje od poniedziałku nastepnego, więc cały przyszły tydzień wolny
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Chciałam przywitać się z Wami w końcu Wieczorem wpadnę w końcu na jakieś ploty .Ja mam już cały tydzień wolny - łącznie z dziś. Chociaż ja tam wolałabym być jednak w szkole...![]() Miłego i pełnego sukcesów dnia Wam życzę |
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że Wam się płaszczyk podoba
![]() Ale dziś pogoda cudna - niebo bezchmurne ![]() Miłego dnia Mango zazdroszcze wolnego
|
|
|
|
#1244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczesciara szczerze zazdroszcze![]() Cytat:
Pogody jak zwykle tez zazdroszcze.U mnie bez zmian niestety![]() dzien dobry. Nie mialam czasu wczoraj zagladnac.. Mialam ciezki dzien..Wogole okazalo sie,ze szefowie jednej z firm,ktora ja robie przyjezdzaja 2 maja z USA do Glasgow na ''pogaduchy'' ![]() :e ek: zapowiada sie spotkanie ze mna i moim managerem i chyba jednym z glownych szefow naszej firmy![]() matko,mam nadzieje,ze do 2maja sprzedamy ten dom i sie wyniose stad..Juz mam stresa a to dopiero w maju.. mam nadzieje,ze u was wszystko oki, lece tymczasem
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() U mnie też śliiiiiiiiczniusieńka pogoda, jeszcze nie wychodziłam, wiec nie wiem, ale jesli jest tak cieplutko jak wczoraj, to zapowiada sie super dzien Miłego Laseczki
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() słoneczko nadal dopisuje, mam nadzieję ze będzie tak również wtedy jak będę wychodzić, bo mam dopiero po południu wykłady ![]() Agolku - rozumiem że się stresujesz, ale staraj sie o tym nie myśleć ja tam wierzę ze do tego czasu już Was w Glasgow nie będzie miłego dnia Skarby |
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bylo mnie 2 dni a tu tak zasuwacie ze szok To wszystko spowodowane wirusem na komp. Dzis pisalam konkurs z aglaka. 70/100 pkt. Moglo byc lepiej Pogoda śliczna a wrecz cudowna. Na wfie bylismy na polku No i wreszcie chlopak w ktorym sie bujnełam cos zauwazyl i najpierw caly czas sie na mnie gapil,pottem chodzil za mna ( w tym niby nie chcaca na mnie wpad a potem otarl jego dlon o moja ) a potem zagadał pod pretekstem czy ide na zawody. AA myslalam juz ze jest nie dociumany ![]() Dzis czeka mnie jeszcze nauka fizyki i chemi. Ale jakos przezyje to Milego popoludnia Mangolina: Czemu wolalabys byc w szkole? czyzby z tego powodu ktory mam na mysli? ![]() nefre: Czemu nie chodzisz na religie? Jestes nie wierzaca? |
|
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
hej
wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że ni dało rady nic napisać, podczytywałam tylko Teraz tez padam na pyszczek wiec nie pokomentuje wszystkiego niestety ![]() Dzis bylam w ramach odchamiania z rokiem na wystawie - beznadzieja, malarstwo to nie jest moja działka, przynajmniej nie takie tradycyjne jak Rubens i spolka. jakis Dali to co innego Ale w to co widziałam dziś to bym, za przeproszeniem, nawet frytek nie zawinęła ![]() Wiem wiem, chamidło ze mnie, ale przynajmniej szczere ![]() Od soboty nie miałam kiedy odespać i ciagle chodzę półprzytomna...na szczescie okazalo sie, ze jutro nie ma zajec (=nie muszę pisać recenzji z teatru )wiec w koncu sie wyspie I na zakupy jutro czmychnę chyba - czuję potrzebę koloru, jakieś bluzki wiosenne by się przydały no i coś makijażowego - cienie, lakiery do paznokci...koloru chcę! ![]() Na dziś fajrant - zajęcia odwalone, wystawa odwalona, korki odwalone radocha ![]() Cytat:
![]() gratuluję, cieszę się razem z Tobą ![]() Milego dnia kochane ![]()
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - oczywiście, ze jestem wierzącą
![]() Rozchorowałam się kochane Nos mam zatkany, głowa taaaaaaka i gardło boli Łykam juz gripex max, spałam przed chwilką. Posiedze dizisaj cały dzien w domu to moze przejdzie..MIłego dnia kochaniutkie ;*
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, szalejesz
. Gratuluje konkursu - w końcu 70% to niemało! Aaa wątki miłosne w szkole To co lubię najmniej i najbardziej zarazem . Ach och, no to nieźle . Chłopak, który mi się podoba zawsze się do mnie tak pięknie uśmiecha (chociaż mnie nie zna :P), ale myślę, że z Niego to nic nie będzie .
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh Kochane cóż za dzień...
![]() Pogoda piękna, aż żyć się chce, tylko w szkole tak se... mianowicie kartkówka z ... matmy No właściwie zrobiłam 3 na 3 zadania, ale zapewne źle... I będzie laczek Potem kartkówka z francuskiego... masakra...A Wy jakoś tak dziś jesteście dziwnie milczące ? ![]() Miłego dnia Aniołki Baby gratuluje tych punktów Nefruś, jakto nie uznajesz katolicyzmu ? Wybacz, że pytam, ale nie rozumiem... Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz
|
|
#1252 | ||
|
Zadomowienie
|
ale w takim sensie, że wierzysz w "swojego" Boga (w sumie sporo osób tak robi) czy wyznajesz inną religię? Kiedyś pisałaś coś na ten temat, ale nie dość jasno żebym zrozumiała co to za wyznanie
Przepraszam jeśli moje pytanie jest nietaktowne - w końcu religia to sprawa prywatna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I w ogole witam nowa plotkare, bo chyba Cie nie przywotalam ![]() tamo, głowka do gory Ech nie chce mi sie juz pisac kolorowa czcionka Leń
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane - wierze w tego samego Boga co Wy, nie żadnego swojego
![]() Może napisze jak to u mnie jest. Kochane po prostu zaczęłam czytać Biblię i co?> Zauwazyłam, ze wiele spraw mi się nie zgadza z tym co mówią w kościele. Zaczęłam pytac księdza, zadawac pytania - dostawałam zawsze wymijające odpowiedzi. Raz poszłam do pewnego księdza i wyłożyłam mu swoje zdanie na temat religi katolickiej i co? " Dziecko drogie, Ty zrozumiała,s ale czy to bydło zrozumie?". Przepraszam, ale ten tekst powiedział mi prawie wszystko . Staram się żyć po prostu wg. Biblii, w swoim życiu nasladować Jezusa Jabłuszko - kochana,nie było nietaktowane. Masz rację - religia to prywatna sprawa, ale jesli ktoś potrafi dobzre sfromułowac swoje pytanie/wątppliwości to nic takiego sie nie dzieeje Gorzej jesli od razu ktoś wyzywa od satanistów itepe =='Mam nadzieję, ze zrozumiałyście
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dlaczego tak myślę? Hm no bo mnie nie zna, poza tym wydarzyła się pewna dziwna sprawa i On chyba myśli, że "coś do Niego mam" w sensie bardzo negatywnym i takie tam .... Skomplikowane to, bardzo. W każdym razie ten uśmiech to On ma boski . Ale zawsze jest jeszcze jeden, tylko że chodzi ze mną do klasy ...
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
Nefre, a ja troche nie rozumiem. Uznajesz tą samą biblię co Katolicy, ale nie jesteś Katoliczką?
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Gujanko - nie, nie, nie. Źle zrozumiałaś
Wyznaję tego samego Boga co Ty I hm.. to nie jest tak, że np. 1000latka to jest Biblia katolicka Po prostu ja staram się życ wg. Biblii a nie wg kościola katolickiego. Kosciol katolicki zawiera wiele nieprawdiłowosci jesli chodzi o Biblię. Wiele spraw sobie pozmieniał, przeinaczył tak, aby mu było wygodniej.
|
#1257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oki, powiedzmy, ze teraz rozumiem dziekuje za wyjasnienie tak wogole to ja nie jestem nadmiernie "w temacie", bo nigdy nie chodzilam szczegolnie do Kościoła, Biblii tez nie czytam, wiec nie umiem porownac co jest przeinaczone, a co nie. Nie mogę powiedzieć, że nie wierzę w Boga, ale zebym zyla wg Kosciola tez nie moge powiedziec no coz
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zadomowienie
|
Co się tyczy wiary et.c przyznam z ręką na sercu,że wszelakie religie są mi obce. W stosunku do 'Boga',jestem dość ambiwalentna i obojętna. Ot żyję tak żeby być szczęśliwą bez ograniczania oglądania się na odgórne zasady ,nakazy et.c ,w pewnym stopniu wierzę w to,że człowiek kreuje swój żywot swymi myślami/nastawieniem wewnętrznym negatywnym bądź pozytywnym.
Oczywiście spotykam się z dezaprobatą próbami nawracania przez religijnych/bogobojnych członków rodziny i znajomych,acz ignoruję to. Wszakże każdy ma inne potrzeby i priorytety,którymi się kieruje ![]() Wiosny dziś ciąg dalszy W szkole jako taki luz, mimo zapowiedzianego sprawdzianu z przedsiębiorczości i polskiego w przyszłą środę,konieczności powtórzenia anglika i geografii,ale dam radę.Jutro miałam jechać na uniwerek na wykłady o maturze itp,ale znajomi się wykruszyli,poza tym stwierdziłam,że nic nowego sie nie nauczę ;> a i trzeba się wreszcie wyspać. 3 lekcje też odpuszczę. Jak chill'out to chill'out
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre, Schism, a jak Wasi rodzice reagują na takie podejście odnośnie Religii / Boga itd. ?
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

póki co mam 6zamówień,ale takich drobnych

Taka ładna pogoda - więc się wszystko chce
Francuski, angielski, geografia i matma czekają 

No ale skoro się nie uczyłaś i Cię ocena satysfakcjonuje to gratuluje

szczesciara
No właściwie zrobiłam 3 na 3 zadania, ale zapewne źle... I będzie laczek
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)