![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
***przy ofecie zamieszczonej w gazecie czy w internecie nie ma adresu***** Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-07 o 20:17 Powód: dopisek:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
a to mój braciszek
![]() Ja natomiast uwielbiam sok porzeczkowy a nie cierpię czarnych porzeczek "surowych"
#1263 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Wtajemniczenie
|
Ja lubie pomidory a pomidorówki nie a lubie ogorkowa nie biorac surowego ogórka do ust od 20 lat
![]()
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, że tak spytałam, siedziałam kiedyś "w tym temacie", pisałam nawet pracę mgr o biurach nieruchomości. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
gry chleba, znowu gryz i znowu i potem maleńki kęsek pomidora i przegryzany oczywiście chlebem..ojj to było straszne... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie chciałam tej bezpośredniej właśnie dlatego żeby uniknąć takich sytuacji-odwiedziny świątek, piątek czy niedziela o każdej porze. mieszkam sama i trudno mi ocenić czy aby ten kto się podaje za kupującego i zainteresowanego na pewno nim jest. Dlatego właścicielka biura doradziła mi taką umowę. minusem jest to, że jak mieszkam na wsi to wieści o sprzedaży domu szybko się rozniosły i teraz wystarczy spytac kogos pod sklepem o dom i już wszyscy wskazują jak dojechać. poza tym dom stoi w charakterystycznym miejscu. nie robię problemów jeśli ktoś przyjedzie o ludzkiej porze.ale od 20 nie otwieram. musiałabym czuwać do 22 bo a może ktoś zechce przyjechać.zero intymności. ![]() a ludzie nie wgłębiając się w sens istnienia umów z biurem myślą że jak oni sami przyjadą to sprzedam im bez udziału agencji-jak tłumaczę że nie o i wyzwiska lecą, o komentarzach nie wspomnę-że za młoda jestem żeby się dorabiać i znów się żale-się zbliża @ agunia m.a.r.t.a i izka dziękuję jak sprzedam dom i nie zwariuję od wizyt tych Kupców to będzie dobrze ***a ja pomidorasy uwielbiam-jem jak jabłka, najbardziej uwielbiam te wprost z krzaka Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-07 o 20:46 Powód: zapomniałam o pomidorach:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety niektórzy ludzie wołają o pomstę do nieba. Bądź twarda i trzymaj się warunków umowy. Chyba ktoś jest nienormalny, że będziesz obcych przyjmowała o każdej porze dnia i nocy. Jak ciekawy Twego domu, proszę bardzo niech się spotka z Twoim biurem i tam zasięgnie informacji. Tylko szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją. Żeby nie robić już offtopów. Inną korzyścią z niepodpisania umowy na wyłączność typu bezpośredniego jest fakt, ze nie płacisz pośrednikowi najwyższej z możliwej prowizji w wysokości 6 % od wykonanej usługi. Idę cosik zjeść, bo mi smaka zrobiłyście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
hej kochane sloneczka
![]() mam pytanko, nie wiem czy byl juz ten temat tu rozpatrywany ale kompletnie nie wiemy ile sokow/napoi( nie wiem czy dobrze napisalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
lepiej mi jak się wygadałam-wyklikałam
![]() ![]() m.a.r.t.a już nie będę zaśmiecać ![]() ![]() i smacznego dostałam sms od Koleżanki że sztyftu nie znalazła-trzeba pomyśleć o czymś innym A Wy będziecie grosik do bucika dawać? |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
soków na pewno 2 litry na osobę się liczy
#1273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222779 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Wtajemniczenie
|
Lilstar
![]() ![]() O widzę że za Twoje trzy posty będziemy pić- przejdziesz z raczkowania w rozeznanie ![]()
#1276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jej dopiero zauważyłam ![]() ![]() i jak z tym grosikiem???dajecie do bucika??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
taki ksiądz to potrafi wyluzowac atmosfereJ i pośmiać się można i madrze gada ![]() co do piccolo to my kupiliśmy dwa-czeresniowe ![]() ![]() u nas bimberek tez ma być i obawiam się ze będzie lepiej szedł niż wodka…i piwko ma być do grilla bo jest w cenie… ![]() Cytat:
tez rozważaliśmy ta wodke.. wg moich panow (Tz, taty i teścia) nie jest „gryzaca” ![]() ![]() Cytat:
eeeej znecacie się nade mna!!! A ja to już nie powinnam tak podjadac….za duza się robie chyba… ![]() Cytat:
Hehe ja mam podobnie z cebula, surowej za nic nie zjem ale podsmazona lubie ![]() Dziewczyny nie wspominalam ze na weekendzie bylam tez rozejrzeć się za sukienka na drugi dzien i się załamałam! Normalnie jestem wielka,gruba i do tego wszystkiego plaska jak deska….normalnie nie wiem jak się to rozklada u mnie ze w cycki ni nie pojdzie za to poszerzam się w „zebrach” i brzuchu… ![]() Albo w sklepach maja zaniżone numeracje albo ja już powinnam ubierac się w puszystych! Koniec koncem załamałam się ze w nic się nie wcisne i pojde na drugi dzien w spodniach…Bo nie mam pomyslu na uszycie sukienki chociaz krawcowa mam i pewnie dalaby rade uszyc jeszcze ale jaka??????? Macie może pomysły ciekawe? ![]() Ehh jakis poniedziałkowy dol mnie dopadl… do tego TZ na służbie i nawet nie mam się jak wyżalić i nie ma mnie kto przytulic…. Wy tu dolujecie takimi smakołykami a ja sciskam żołądek żeby nie jesc po 19… ![]() Zmykam spac to nie będę o jedzeniu myślała….
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
Nie. Nawet by mi było niewygodnie, nie lubię czuć czegoś pod stopą. Jeszcze zacznie mnie uwierać. Ech nie lubię problemów.
![]()
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() numeracje są faktycznie zwariowane- w jednym sklepie 36 jak worek w innym 38 za małe ![]() może skusiłabyś na spodnie 3/4 i do tego tunikę? w tamtym roku moja koleżanka była w takim zestawie na poprawinach i bardzo ładnie wyglądała-spodnie były satynowe brązowe-taka ciemna czekolada , a bluzka-tunika turkusowa mój też na służbie-niestety i proszę się nie smutać ![]() i muszę kupić piccolo ![]() **hm...tego grosza to niech B. wkłada-ja muszę miec coś niebieskie, stare, nowe, pożyczone ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-07 o 21:29 Powód: żeby nie było, że post pod postem:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
![]()
katey
Wszystko pod kontrolą!! Katey jeśli masz krawcową, to Ty masz cudaśnie...nie ma co sie stresować niepotrzebnie, bo na pewno sukienusie wybierzesz, będę przeszukiwać internet to jak coś fajnego znajdę to wstawię... ![]() ![]() A grosika nie włożę i jush! Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-07 o 21:45 Powód: Za dużo cytowałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Rozeznanie
|
o, no i się dowiedziałam jak z kapustą jest
![]() ![]() LilStar ja się nie dziwię Tobie że się boisz obcych ludzi wpuszczać do domu, ech co za naród wogóle mój przyszły szwagier podobno ma na odwrót ![]() ![]() Cytat:
![]() a mojemu bratu coś się paprze na twarzy i to chyba liszaj zakaźny jest - wygląda paskudnie, strasznie się martwiłam 2 dni, jutro idzie do lekarza... i jak się zarażę tym to go ukatrupię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Lepiej sie trzymać z daleka od wszystkiego co zaraża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczynki za pocieszenie
![]() ![]() jak byscie cos znalazly, jakies fajne kiecki to bede dzwieczna ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
no to zapraszam na dżamprezkę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
No Liluś oblewamy
![]() ![]() ![]()
#1287 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
oż kurczaki ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki moje Kochane ![]() ![]() a ogórki małosolne się robią monai dobrej nocki ![]() na którymś z atków podczytałam, że wiejski stół kosztuje od 1000 do 2000zł. planujecie coś takiego? my mamy to w prezencie od Właścicieli restauracji, ale jakbym miała płacić to obyłoby się bez. Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-07 o 22:24 Powód: się zapomniało:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1290 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.