Panny Młode 2008 cz. III - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-07, 12:52   #1201
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a bardzo ładny ten garnitur
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Martulka- śliczny ten gajerek, choć wolałabym zobaczyć twego mężczyznę w nim
Myślę tak jak dziewczyny, że będzie wszystko pięknie pasować!
Tylko co do bukietu- odcienie kremu z bielą są cudaczne naturalnie... ale nie będzie za smutno???
Może lepiej jakiś kolorek herbaciany, żeby rozweselić PM??
Jak myślisz??

Buziaczki myszki
Oż ty cholero jedna . Jak już będzie garniak w domu, wtedy na spokojne pomyślimy o bukiecie. Oczywiście wezmę pod uwagę Wasze sugestię.

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Martuś hehe, tam było cieniowanie , ale ten aparat w telefonie jest po prostu beznadziejny, tam był cień biały, beżowy, brązowy i brudny róż , postaram się w następny weekend coś zmalować i zrobić zdjęcia już normalnym aparatem

super gajerek, a Twoja suknia bosssska
Oj. To przepraszam, ale ja miałam wrażenie, że tam 1 cień i zero cieniowania . Niedobry aparat

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Czołem dziewczęta!!!
czemuz to do tego gajerka nie pasuje biel??? A kiece masz biel czy smietanka?? Ja bym wybrala taki kolorek koszuli jak kieca
Zestawienie sliczne jak i suknia... tylko czekac az sie pochwalisz zdjeciami... i dzewczyny nawet modelki nie sa idealne to zasluga photosopa
Zawsze wuchodzilam z zalozenia ze nie ma ludzi idealnych i normalnych... wszyscy sa nienormalni
No poważnie. Babka jak przyłożyła czystą biel musznika i kamizelki to wszyscy kręciliśmy nosem. Może przy innym odcieniu bieli efekt byłby inny. No ale idziemy go na weekend kupować.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a.
garnitur jest ładny i wg mnie też będzie pasował do twojej sukienki
a figurę sadząc po doborze sukienki to masz niezłą
Stary 2008-07-07, 12:55   #1202
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynt, jeszcze nie doszlam do siebie.
Potrzeuje snu, ale wybawilam sie za wszystkie czasy.

Dziekuje wszystkim za zyczenia, spelnilo sie wszystko tak jak sobie wymarzylismy!!! Bylo pieknie, pogoda dopisala, goscie rowniez. Wszystkim sie podobalo. Myzycy dali rewelacyjny popis tak, ze prosilismy, zeby zostali dluzej.

BYLO CUDOWNIE!

Ps teraz ide spac
No to rewelacja!!!!!!!!!
Nie mogę się doczekać Twojej relacji i zdjęć naturalnie!!!
Wyśpij się i wracaj do nas szybko!!!

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Oż ty cholero jedna . Jak już będzie garniak w domu, wtedy na spokojne pomyślimy o bukiecie. Oczywiście wezmę pod uwagę Wasze sugestię.

No wiesz... do każdego co innego pasuje...
Na manekinie ciężko jest ocenić ubiór...
Nie to że coś teges
Buzi

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:03   #1203
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Wklejam moje foty w kiecce i powiedzcie co myślicie Jedyna rzecz do zmiany to ten kwiatek z boku, nie będzie go bo doszłam do wniosku, że to już lekka przesada a bez niego sukienka wygląda tak samo dobrze.
.
Rzeczywiście lepiej bez niego. Twoja suknia i tak jest bogata. Ładne masz bolerko.

Cytat:

Dziekuje wszystkim za zyczenia, spelnilo sie wszystko tak jak sobie wymarzylismy!!! Bylo pieknie, pogoda dopisala, goscie rowniez. Wszystkim sie podobalo. Myzycy dali rewelacyjny popis tak, ze prosilismy, zeby zostali dluzej.

BYLO CUDOWNIE!

Ps teraz ide spac
No to świetnie. Gratuluje
Stary 2008-07-07, 13:29   #1204
katia0117
Zadomowienie

Taska gratuluję i czekamy na FOTO-relację
Stary 2008-07-07, 13:43   #1206
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Jestem wyrąbana do granic możliwości, machnęłam foto do dyplomu oddałam prace i teraz tylko jeszcze wypis z indeksu zrobić. No i obrona i będzie po studiach hehe niedługo bo myślę o kursach pedagogicznych- albo może drugiej specjalizacji albo o podyplomówce w Poznaniu. Zaocznie oczywiście bo trza jakąś pracę znaleźć
Mój Kamil sie ciągle uczy to co? Ja mam być gorsza? Zwłaszcza że te zaoczne nie bedą mnie kosztować bo mogę "przenieść stypendium" No i jeszcze przez półtorej roku legitymacja studencka i zniżki

Hmmm co do tego sztyftu to jeszcze zapuściłam jęzor i zobaczymy co to da. Kupię najwyżej od razu 2 jak zdobędę i jak któraś będzie chciala poślę pocztabo tak mailem troche trudno

winii chodzi o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy a nie o plasterki na pęcherze- lepiej zapobiegać niż leczyć
Stary 2008-07-07, 13:50   #1207
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Dziękuje

Oj. To przepraszam, ale ja miałam wrażenie, że tam 1 cień i zero cieniowania . Niedobry aparat

No poważnie. Babka jak przyłożyła czystą biel musznika i kamizelki to wszyscy kręciliśmy nosem. Może przy innym odcieniu bieli efekt byłby inny. No ale idziemy go na weekend kupować.

hmm... masz racje rodzaji bieli jest wiele i na pewno cos dopasujecie bo rozumiem ze Twoja kieca jest biala.
Jak kupicie to sie pochwal
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 13:52   #1208
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
znalazlam takie dwa ale chyba juz za pozno
Cytat:
Szkoda, że nie pisałaś o tym wcześniej. Może dziewczyny z forum "Zrób to sama" mogłyby Ci pomóc.

Dla mnie ta data tez będzie ważna, ale z innego względu, wtedy minie nam równo 2 lara od zaręczyn. Witamy na forum .

Nabroiła na innym forum i wpadła w paszczę tamtejszych moderatorów.
Lulu, dziekuję za aniołki zasiliły mój skarbiec do "zrób to sam"

Martuś, wcześniej nie mogłam powiedziec, bo to nagle wyskoczyło. TŻ robił zaproszenia jakiejś parze i był na nich taki tłoczony aniołek-amorek. Traf chciał, że to co wybrali to było z jakiegoś starego katalogu i juz nie mieli tych wzorów i trzeba było szukać. TŻ wiedział, że ja takich róznych szablonów itp. rzeczy mam bardzo dużo (kiedys były awantury o papiery, dodatki i inne przydatne rzeczy) to zapytał czy nie mam takiego aniołka.
Kiedyś na forum ZTS był taki wątek o aniołkach ale go nie mogłam znaleźć (duzo wątków chyba zostało usuniętych albo połączonych z innymi) i daltego poprosiłam Was o pomoc ... na zts w wątku o szablonikach też poprosiłam

Dzasta110 - wracaj do nas szybciutko i nie rozrabiaj już

Swoją drogą to ja też nie czytałam dokładnie regulaminy a jak czytałam to chyba z 4 lata temu jak zaczełam tu zaglądać i niewiele z niego pamiętam.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Gosia jak mój Kamil był rozczarowany w pracy to było bardzo ciężko. Cały czas słyszałam "ja,ja ja" Ze on jest zmęczony, ze jeszcze się musi uczyć, ze ma sesję, ze to, że tamto. No tak ja uczę sie na miejscu a on ma do szkoły 300km i jeździ pociągiem co weekend wyjeżdżając w sobotę o pierwszej lub trzeciej nad ranem. Rozumiałam to ale nie lubiłam jak na mnie się wyżywał.
Rozumiem że nie jest mu łatwo, staram się być dobra dla niego ale to nie ja jestem winna ze topnieją lodowce, ze w Afryce ludzie głodują. Też płakałam po kątach, mialam jakieś jazdy...

Pogadaliśmy o tym, jest lepiej choć czasem to się odzywa. Faceci już tak mają.
Ciężko im pogadać od razu, wolą sie złościć, choć ja też niezła złośnica jestem
U mnie przez prace też nie jest za przyjemnie :/ TŻ ciagle mówi, że ma jej dość, że nie chce tam chodzić - mają bardzo kiepską organizację pracy i to że się im zwróci uwagę na coś to i tak to nic nie daje, a przez to są potem problemu bo zdarzają się jakies pomyłki (za wszystkim idzie kasa, bo materiał się marnuje) itd.
Mnie to wszyskto wkurza, bo wydaje mi się już że on przesadza (a to musi go bardzo meczyć skoro ciagle narzeka) ciągle wszyskot źle i się nakrecam też, bo bym chciała mieć spokój. Jest tyle spraw do załatwienia przed ślubem, a on nie ma do tego głowy.
Dodatkowo wkurza się bo uczy się i nie ma czasu, żeby zająć się pracami na zaliczenia , a te wymagają sporo czasu, pomysłów - a do tego potrzebny jest czysty umysł.
Przez wakacje ma do zrealizowania dodatkowy projekt (częśc do wspólnego przedsięwzięcia) i na to nie ma czasu, przez to dodatkowo drażliwy jest.
Wszystko na raz - wszystkie zmiany, przedsięwzięcia itp., ale musimy dać radę wg zasady "co nas nie zabije to nas wzmocni"

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
(...)
Ps. Wklejam swoją fryzurkę. Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok Właśnie się z nerwów popłakałam i tatuś poszedł do apteki po melise
Szczególne pozdrowienia dla TASKI I INTEGRY
Śliczna fryzurka, pięknie błyszczące włoski - bardzo do Ciebie pasuje, a kwiatek bardzo fajnie dopełnia całość kompozycji fryzury ślubnej

Cytat:
hej dziouchy

wpadłam tylko na chwilę, bo dopiero dziś jednak jadę do mamy, ale zmalowałam dla Was na szybko mój ślubny makijaż (mile widziane wskazówki, czy i co zmienić)

oto moje wypociny (kiepska jakość, bo to zdjęcia z komórki)

czekam na Wasze opinie Kochane
Ja się za bardzo na makijażach nie znam, ale napisze co jako laik myśle - ten wydaje mi się b. delikatny, ale jednoczęsnie ładnie podkreślający oczki. Szczegółów i kolorów chyba za bardzo nie widac na tym zdjęciu, więc ciezko coś więcej powiedziec.

Cytat:
Heheehehehhe... widać jaka Liluś rozpromieniona po tej nocy grzesznej...
My z Ukim od ponad 1,5 roku jesteśmy ciągle razem.
Jedną noc tylko spał u siebie w domu, bo robił tam jakiś remont!!!
Nie mogłam zasnąć do 2 - tak tęskniłam...
Ale chciałabym poczuć jeszcze ten dreszczyk, kiedy wraca po długiej nieobecności...

A teraz co do fotek:
wrzuciłam na komputer z tel. zdjecia pazurkow, ale oczywiscie nie widac prawie co tam na nich jest , tlumacze: frenczyk, na lini żółta muszla kruszona, malowany kwiatek z zielonego żelu i kamyczek swarowskiego rudy na palcu serdecznym i kciuku.
Oprócz tego pokażę Wam bidżuterię którą sem zakupiła. Nie mogłam się oprzeć...
Pokazuję również garnitur w którym Ukaszek mi się najabardziej podobał... ale musimy chyba jutro wyruszyć dalej na łowy!!!
No i specjalnie dla Liloszka mój ostatni nabytek storczykowy...
My od dwóch lat mieszkamy razem czasem zdarza się, że kóreś z nas śpi poza domem. Ja na początku bardzo to przeżywałam, teraz juz trochę mniej, ale uważam, że każdy ma swój dom po to zeby w nim spać a nie u kogoś ... szczególnie jak mój A. idzie gdzieś beze mnie :P
Ja po takim "rozstaniu" już tęsknie i czekam aż wróci do domu, a A. mówi, żebym nie przesadzała, bo przecież tylko parę godzin sie nie widzielismy, z czego większosć przespałam .... czy Wy też tak macie, że Wy bardziej tęsknicie i bardziej Wam brakuje Waszych TŻ'ów niż was im? czy tylko ja jestem taka osamotniona?

Co do pazurków to ja nie bardzo lubię takie wzorki dlatego nie będę się rozpisywać - ważne żeby Tobie się podobały i pasowały do całości

Ja zdecydowałam się na french na swoich paznokietkach, mimo, żeni są długie.
MIałam taki u siostry na weselu i stwierdizłam, że nie ma co wymyślać a taki wyglada bardzo świeżo i naturalnie.

Ja na codzień nie maluje paznokci i może dlatego te wzorki tak mi nie do końca pasują ... chociaż niktóre są napawdę bardzo ciekawe.

Bardzo ładna biżuteria - kwiatkowa

(...)
A my byliśmy wczoraj u księdzorka i zarezerwowaliśmy sobie termina
20 września o 16.00 będziemy umierać z nerwów
25 lipca mamy iść dopiero na spisanie protokolu, bo nie ma teraz naszego proboszcza.
Jest inny w zastepstwie.
Dziewczyny leżą obok mnie zaproszenia i się do mnie uśmiechają, żebym zaczęła je robić w końcu...
A ja ... siedzę na wizażu
Brrrrr.... chyba cos dziobnę je w końcu...
Echhhh... idę
Buziak [/quote]

Dopiero teraz termin rezerwowaliście???? czy to jakas dodatkowa rezerwacja?

Kasieńko, trochę mnie te Twoje zaproszonka - nie ruszone, podbudowują bo leżą sobie w parze z moimi - nawet nie wymysłonymi.
TŻ miał koncepcję ale teraz mówi, że nie jest w stanie dla siebie nic zrobić, bo ciągle cosmu nie pasuje i miał wizję (bardzo minimalistyczna) która mi nie przypadłą do gustu i teraz to on nie wiem jak je zrobić :/

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Wynik eksperymentu jest taki, że z szampana 0,75 to wychodzi 6 ogromniastych kielichów.....muszę porozmawiać z tą kobietą od sali.....a tymczasem zmykam bo mnie trochę głowa boli i coś mi się strasznie pić chce .....chyba zjadłam coś słonego
Dobrze, że niektóe eksperymenty mozna sobie zrobić w domu ... a przy tym są dosć przyjemne

Będę musiała w ten sposób wypróbować smak szampana Lidlowego którego poleca Ewelina.
Znajomi polecali wódke z Lidla (że jest dobra i delikatna i trochę słabsza) - jedyny minus taki, żen i mozna tam kupować większych ilości.
Ja wódki nie pijam, więc tego nie będe sprawdzac.

Cytat:
Pończochy: Dziewczyny kupiłam już sobie pończoszki ślubne, białe z Gatta den 15. Przymierzyłam sobie dzisiaj je na nogę, fajowe uczucie a jak mocno się trzymają skubane.

Gajer: Wklejam Wam ten gajerek co wpadł nam w oko. Pierwsza fotka pokazuje jego zbliżenie i w miarę rzeczywisty kolor. Jak babka przymierzyła do niego biały musznik i białą kamizelkę to jakoś nie do końca to wszystko ze sobą pasowało i raczej szukalibyśmy czegoś w odcieniach śmietankowych, jasne ecru. No i styl sukni dla przypomnienia. I jak Wam się podoba?.
Marta, kupowałaś wczesniej coś Gatty? Ja mam do tej firmy chyba jakiegoś pecha i nie darzę tej firmy zbytnim zaufaniem.
Ciekawa jestem jak jest u Was z Gatta?

A ty będziesz miała suknię biała czy ecru (zapomniałam ), jezeli biała to białe dodatki u pana młodego byłyb wskazane, a jeżeli suknia ecru to lepiej jakby były pod kolor sukni.
Ja osobiście wolę większy kontrast - jasna sukienka, ciemny garnitur - ale to wszystko (tak przy sukniach) kwestia gustu i tego w czym naszym przyszłym mężom jest do twarzy

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczynki mialam troche bizi weekend i nie czytalam Was ale juz nadorbilam zalegloscimy dzis bylismy na skupieniu i fajny ksiadz sie tarfil chociaz trwalo 3 godziny to jednak madrze mowil i posmiac sie mozna bylo
zwlaszcza jak opowiadal o pepowinach, ze mamy 2 i z tej drugiej czesto nie mozemy zrezynowac! i jak sie dzieje zle w malzenstwie i facet ucieka do domciu do mamusi i ona go przyjmuje z otwartymi rekami bo to jej synio, to ksiadz stwierdzil ze powinna powiedziec: "wypier....do zony, jej slubowales!!!" hehe
i innych takich kwiatkow tez bylo

a ja dalej niemoge sie zdecydowac na welon...ani na dlugosc ani na wzor na nim lub bez....i bizu tez nie mam

ale za to winko juz mamy kupione i Piccolo dla niepijacych

ps. ktoras wspominala o Grishamie a ja pisalam prace licencjacka z jego ksiazki

sorki za chaos ale sama nie wiem co chcialam pisac bo za duzo tego i padnieta jakas juz jestem wiec zmykam spac
slodkich snow
Nasz ksiądz proboszcz na naukach takie teksty rzucał Bardzo mi się to podobało, że podkreślał wazność żony w przyszłym życiu mężczyzny i miejsce mamy (rodziców) po założeniu przez syna (córkę) własnej rodziny.

Też chcemy kupić piccolo dla osób niepijących tj. kierówców i dzieci Zastanawiam się tylko jak wyliczyć ile którego szampanika kupić.
Kto będzie pił i co ?? ... czy Wy zwracacie na to uwagę?

u nas ma być wódka, piwo, wino .... nalewka babuni na stole ze słodkościami (nie wiem czy się na to zdecydujemy ostatecznie) a ja chyba poprosze tatę, żeby mi zapewnił nalewkę jego roboty, którą dużo bardziej wolę jak wódkę (niby jest mocniejsza bo na spirytusie, ale jakoś przyjemniej się pije)

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki

wróciłaaaaam

na pewno nie brakowało Wam tak mnie jak mi wizażu=Was jejć, to naprawdę uazleżnienie

uwaga będzie długi post - dla drażliwych - zamknąć oczy ;p
chyba że mi wielocytat z 10 stron zaszwankuje bo ja nadrobiłam całe 10 stron!

co do nk - to ja chętnie zaprzyjaźnię wizażanki

(...)

moja mama zakupiła naprawdę ładny komplet w KDT, czekoladową sukienkę błyszczącą, dopasowaną taka oryginalną i seksi że tata jest zazdrosny ;p do tego super bezowe bolerko i beżowe buty z brązowymi wstawkami, normalnie wow. A generalnie wybór jest tam naprawdę spory, więc polecam

(...)

madziczek mam nadzieję, że w końcu udało Ci się znaleźć odpowiednie materiały nie ogę się doczekać efektu końcowego Twojej sukni
Witaj monai znowu w naszych szeregach

My też byłyśmy z mamą w KDT i potwierdzam, że można tam kupic coś fajnego za nie wygórowaną cenę.
My coprawda kupiłysmy tylko jakieś duperelki (na ślub siostry) - dodatki, ale wybór wszystkiego jest spory.

Byłyśmy w hurtowni, pani pokazała nam rózne tkaniny jedwabne - wziełyśmy po kawałkku, kupiłysmy kawałek koronki która nam się spodobały i stwierdziłyśmy, że się nada i teraz spotkanie 16.07 z krawcową z którą ostatecznie wybierzemy który materiał bedzie najodpowiedniejszy - które i gdzie zastosować.
Prawdę powiedziawszy to jak się patrzy na gotowa suknię to zupełnie co innego jak ma się materiał na beli i trzeba sobie wyobrazić jak on bedzie się układał na sukni :/ ... nie mam takiej wyobraźni mimo, że pare rzeczy swojego czasu sobie uszyłam.

Cytat:
Hej

ja tylko sie przywitać

mykam do pracy-bo dzisiaj ten PIP u mnie

(...)
Dzień dobry
jak bedziesz mogła to napsiz mi czego chcieli Ci z PIP'u, o co pytali, co sprawdzali (może na pw, żeby nie zasmiecać wątku). Bardzo jestem ciekawa bo sie zawodowo zajmuje sprawami pracowniczymi i ciekawa jestem jak taka kontrola wyglada.

Cytat:

sorka za az takie skrocenie posta ale chyba rozumiesz
Choroba sie jeszcze nie wyjasnila i nadal niewiadomo co mu jest to tylko podejrzenia... z dnia na dzien sie zmieniaja
Ale czekanie jest najbardziej stresujace i oczywiscie rozlaka
jak biedakowi powiedzialam ze jak bedzie mial ta chorobe czego nie bedzie mogl jesc... myslalam ze sie poplacze...

nie wiem czemu ale ja zawsze w poniedzialki sie spozniam do pracy mimo ze wstaje tak jak codzien malo tego w poniedzialki nawet nie zdarze zjesc ani zrobic sobie sniadania a w inne dni mi sie to udaje... to tego pogoda takia lipna troszke
Ja też sie dziś spózniłam i jak na złość szefowa byla wcześniej ode mnie i nie miala klucza i dzwoniła za ile będę bo ona czeka

Cytat:
Cześć dziewczyny
A ja jestem już po pierwszej przymiarce kiecki. Miałam lekkie obawy czy w nią wejdę bo mama mi wpierała, że przytyłam a tu się okazało, że trzeba trochę zwężać Wklejam moje foty w kiecce i powiedzcie co myślicie Jedyna rzecz do zmiany to ten kwiatek z boku, nie będzie go bo doszłam do wniosku, że to już lekka przesada a bez niego sukienka wygląda tak samo dobrze.
I może doradzicie mi coś w sprawie bukietu?? Sukienka jest w kolorze bardzo jsny ecru taki nawet lekko śmietanowy, gajer TZ jest granatowy metalic Nie wierzyłam, zę pasuje do ecru ale się okazało, że wygląda ekstra. No i teraz nie wiem co z bukietem, czy postawić na jasne kwiaty z dodatkiem zieleni czy zaszaleć w jakimś kolorze. Tylko w jakim?
A do ślubu coraz mniej czasu i już niedługo będę musiała powiedzieć florystce czego mniej więcej chcę!! Ratunku!!
Planuję tez taką fryzurkę tylko bez tego stroiku.
Bardzo ładna suknia i Ty ładnie w niej wyglądasz ... masz rację (tu zgodze się z Kasieńką ), że dobrze, iż kwiatkowi powiedziałaś "do widzenia"
Koronka na ukience jest dość ozdobna i ten kwiatek rzeczywiście był zbyteczny.

Co do fryzurek i bukietu to nie pomogę bo nie przykładam do tego zbytniej wagi ... nie znam się na tyle żeby doradzić, ale fryzurka którą pokazałaś bardzo mi się podoba - też był chciała podobną tylko niestety mam do niej chyba jeszcze za któtkie włoski
Florystka pewnie Ci podpowie jakie kolory kwiatków dobrać do Twojej sukni i garnituru TŻ'ta. Ja pomyslałam, że skoro jego garnitur jest dosć intensywny kolorystycznie to wypadałoby Ciebie - bukiet też jakoś ożywić, ale to taka myśl tylko.
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:02   #1209
sanetka
Zakorzenienie

dziewczynom ktore slubowaly w sobote: wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

mam tyle na glowie ze czasem nie wiem jak sie nazywam. juz nie moge....a tu jeszcze tyle egzaminow...

dzis idziemy na ostatnie spotkanie do poradni.

wypisalam dopiero 20 zaproszen- nie mam na to czasu. ale w przyszlym tygodniu przedzwonie do rodzinki popytac o adresy i wysle do tych z daleka.

patrzylismy cene wodki na wesele. bedzie polonaise ( czy jak to sie tam pisze) za 17,50 ( nie wiem czy to duzo)

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:33   #1210
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Ja się za bardzo na makijażach nie znam, ale napisze co jako laik myśle - ten wydaje mi się b. delikatny, ale jednoczęsnie ładnie podkreślający oczki. Szczegółów i kolorów chyba za bardzo nie widac na tym zdjęciu, więc ciezko coś więcej powiedziec.
dzięki Madziczku
postaram się zrobić lepsza fotkę w przyszły weekend

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:38   #1211
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja znikam na jakiś czas, mam korki- niby wakacje a jednak widmo egzaminów nad niektórymi czyha Ale dzięki temu mam więcej pieniążków na pierdołki ślubne. Buziule
Stary 2008-07-07, 14:40   #1212
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... masz racje rodzaji bieli jest wiele i na pewno cos dopasujecie bo rozumiem ze Twoja kieca jest biala.
Jak kupicie to sie pochwal
Tak cała biała, przepraszam zapomniałam wcześniej dopisać. A rodzajów/ odcieni bieli można sporo spotkać.

Cytat:

Marta, kupowałaś wczesniej coś Gatty? Ja mam do tej firmy chyba jakiegoś pecha i nie darzę tej firmy zbytnim zaufaniem.
Ciekawa jestem jak jest u Was z Gatta?
No właśnie nic, ale agas poleciła i sama się skusiłam na gatta. No ale teraz to mnie ładnie nastraszyłaś .

Cytat:
Napisane przez madziczek
A ty będziesz miała suknię biała czy ecru (zapomniałam ), jezeli biała to białe dodatki u pana młodego byłyb wskazane, a jeżeli suknia ecru to lepiej jakby były pod kolor sukni.
Ja osobiście wolę większy kontrast - jasna sukienka, ciemny garnitur - ale to wszystko (tak przy sukniach) kwestia gustu i tego w czym naszym przyszłym mężom jest do twarzy
Calusieńka biała, biżuteria dająca także biały blask. My jeszcze kilka miesięcy temu mówiliśmy jasnym garniturom "Nie", ale jak Filip przymierzył właśnie ten jaśniutki do siebie, a później ciemniejszy różnica była kolosalna i obydwoje zmieniliśmy zdanie. Fakt, wiem co masz na myśli mówiąc kontrast, ale też sobie pomyśleliśmy coś takiego. Jest duże prawdopodobieństwo (oglądaliśmy zdjęcia z wesel na których byliśmy), że goście weselni przyodzieją ciemne garnitury, więc jest szansa, że Filip będzie się tak jak ja wyróżniał z tłumu. I tak się śmiejemy, że będziemy wyglądać jak dwa anioły o diabelskim duszyczkach .
Stary 2008-07-07, 14:46   #1213
gosiunia22
Zadomowienie

M.a.r.t.a, śliczny bukiet na avatarze

Andre Lhote

Nina, Nina, Nina...
gosiunia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 14:52   #1214
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Gosiunia22 dziękuje. Jak już wcześniej napisałam na innym wątku LilStar są tam kwiatki cantedeskii, róże, zielone goździki.
Stary 2008-07-07, 15:08   #1215
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
No właśnie nic, ale agas poleciła i sama się skusiłam na gatta. No ale teraz to mnie ładnie nastraszyłaś .
Hej dziewczęta.... Osobiscie sama kupuje z Gatty i jestem bardzo zadowolona... Pomykam w swoich czarnych ponczoszkach juz jakis czas, nawet jedno wesele w nich przetancowalam, do tego mam chyba ze 3 pary rajstopek - maja nieziemskie wzorki.. A i moje slubne tez sa tej firmy... Kupione jako koncowka serii - za cale 12, 80 zl... a takie jakich szukalam

oczywiscie biale
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gat_musetta_0.jpg (9,0 KB, 14 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 15:55   #1216
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Promyki

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Dzień dobry słoneczka moje

Wpadłam się przywitać z Wami tylko

A pogoda zwariowała, wczoraj było piękne słoneczko a dziś tylko chmurzyska No nic, pędzę do swoich spraw, może dzisiaj nam się uda pójść do księdzorka (nie mylić z kędziorkiem) protokół spisać

Buziaki!
powodzonka u kędziorka
u mnie też pada i pada-ale przynajmniej nie muszęmoich warzyw i kwiatów w ogrodzie podlewać

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to udanego poniedziałku.... Pamiętajcie, aby od poniedzialku nie zajeżdżać się w pracy <nono>
żeby tak się dało-ja po tej kontroli to nie wiem jak się nazywam
a tak wogóle to poniedziałki ipiątki powinny być wolne ustawowo

Cytat:
A witam!
Dziewczynki- jakieś fatum wisi nade mną!!!
Wzięłam się po wielkich zmaganiach z moją siłą woli za te zaproszenia... i w połowie roboty zepsułam drukarkę
Wciągnęło mi papier i jakiś kawałek tam chyba utknął, bo nie chce się odpalić!!!
Te zaproszenia nie chcą być skończone chyba
U mnie też pogoda nie za ciekawa... chmurzy się coś
Mogłoby trochę popadać, bo strasznie sucho jest u nas...
Wszystkie kwiatuszki nam umierają w ogródeczku!

Mamuśka robiła w sobotę gołąbeczki...
Przyznam szczerze, że złamałam moją żelazną dietę i zjadłam chyba ze 3
Tato dobrze się czuje i dobrze wygląda, ale dalej się martwię...
Kiedy przyjdzie ten wynik???

Monai- dobrze, że wróciłaś!!!
Czekamy na dżaste- rozrabiarę
Przyznam się bez bicia, że ja nie czytałam tu żadnego regulaminu i nawet nie wiem co można a co nie

Martulka- śliczny ten gajerek, choć wolałabym zobaczyć twego mężczyznę w nim
Myślę tak jak dziewczyny, że będzie wszystko pięknie pasować!
Tylko co do bukietu- odcienie kremu z bielą są cudaczne naturalnie... ale nie będzie za smutno???
Może lepiej jakiś kolorek herbaciany, żeby rozweselić PM??
Jak myślisz??

Buziaczki myszki
Kasieńko Ty mnie nie podnoś ciśnieniapogłaszcz drukareczkę, przemów do niej łagodnie a na pewno ruszy i zaproszonka same będą wyskakiwać
trzymsm kciuki za Tatę
a dietą sięnie martw-świetnie wyglądasz

Cytat:
Czołem dziewczęta!!!

sorka za az takie skrocenie posta ale chyba rozumiesz
Choroba sie jeszcze nie wyjasnila i nadal niewiadomo co mu jest to tylko podejrzenia... z dnia na dzien sie zmieniaja
Ale czekanie jest najbardziej stresujace i oczywiscie rozlaka
jak biedakowi powiedzialam ze jak bedzie mial ta chorobe czego nie bedzie mogl jesc... myslalam ze sie poplacze...

nie wiem czemu ale ja zawsze w poniedzialki sie spozniam do pracy mimo ze wstaje tak jak codzien malo tego w poniedzialki nawet nie zdarze zjesc ani zrobic sobie sniadania a w inne dni mi sie to udaje... to tego pogoda takia lipna troszke
Agatko Twój TŻ do diety się pzyzwyczai-szczęście że to nic groźniejszego, a Razme poradzicie sobie
ja to mam wielkie kłopoty ze wstawaniem w poniedziałki-niezależnie o której się położę

Cytat:
Cześć dziewczyny
A ja jestem już po pierwszej przymiarce kiecki. Miałam lekkie obawy czy w nią wejdę bo mama mi wpierała, że przytyłam a tu się okazało, że trzeba trochę zwężać Wklejam moje foty w kiecce i powiedzcie co myślicie Jedyna rzecz do zmiany to ten kwiatek z boku, nie będzie go bo doszłam do wniosku, że to już lekka przesada a bez niego sukienka wygląda tak samo dobrze.
I może doradzicie mi coś w sprawie bukietu?? Sukienka jest w kolorze bardzo jsny ecru taki nawet lekko śmietanowy, gajer TZ jest granatowy metalic Nie wierzyłam, zę pasuje do ecru ale się okazało, że wygląda ekstra. No i teraz nie wiem co z bukietem, czy postawić na jasne kwiaty z dodatkiem zieleni czy zaszaleć w jakimś kolorze. Tylko w jakim?
A do ślubu coraz mniej czasu i już niedługo będę musiała powiedzieć florystce czego mniej więcej chcę!! Ratunku!!
bez kwiatka sukienka pięknie się prezentuje-a fryzurka elegancka.
jeśli chodzi o bukiet to niestety jestem z tego tępa i nie umiem pomóc-ale Dziewczyny z pewnością coś doradzą

Cytat:

BYLO CUDOWNIE!

Ps teraz ide spac
czekam na fotki jak się wyśpisz
cieszę się, że wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Jestem wyrąbana do granic możliwości, machnęłam foto do dyplomu oddałam prace i teraz tylko jeszcze wypis z indeksu zrobić. No i obrona i będzie po studiach hehe niedługo bo myślę o kursach pedagogicznych- albo może drugiej specjalizacji albo o podyplomówce w Poznaniu. Zaocznie oczywiście bo trza jakąś pracę znaleźć
Mój Kamil sie ciągle uczy to co? Ja mam być gorsza? Zwłaszcza że te zaoczne nie bedą mnie kosztować bo mogę "przenieść stypendium" No i jeszcze przez półtorej roku legitymacja studencka i zniżki

Hmmm co do tego sztyftu to jeszcze zapuściłam jęzor i zobaczymy co to da. Kupię najwyżej od razu 2 jak zdobędę i jak któraś będzie chciala poślę pocztabo tak mailem troche trudno

winii chodzi o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy a nie o plasterki na pęcherze- lepiej zapobiegać niż leczyć
pracowita Dziewczynka
co do sztyftów-wysłałam kolężankę na wrocław na rajd po aptekach i narazie echo
jak znajdzie to podam namiary

Cytat:
Gosiunia22 dziękuje. Jak już wcześniej napisałam na innym wątku LilStar są tam kwiatki cantedeskii, róże, zielone goździki.
moje ulubione cantedeskii-jeszcze nie wiem jak będzie dokładnie wyglądał bukiet-dopiero muszę pójść do Florysty-ale wiem że będą w nim cante, storczyki i róże

madziczek napiszę Ci na PW ale jak się troszkę ogarnę dobrze?

a co do tęsknoty.....mój B nie jest specjalnie wylewny-ja za to i owszem. Często Mu powtarzam albo piszę w sms-ie czy liście że za Nim mocno tęsknię.On odwrotnie-bardzo rzadko to mówi, ale wiem, że On też przeżywa rozłąkę-tylko wyraża to czynami a nie słowami. chociaż czasaem się dopominam, a On mówi że jestem strasznym słuchowcem bo koniecznie muszę usłyszeć

dzasta- jeszcze tylko troszkę

a gdzie milibili????????????????????????? ??
Stary 2008-07-07, 15:57   #1217
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Tak cała biała, przepraszam zapomniałam wcześniej dopisać. A rodzajów/ odcieni bieli można sporo spotkać.

Calusieńka biała, biżuteria dająca także biały blask. My jeszcze kilka miesięcy temu mówiliśmy jasnym garniturom "Nie", ale jak Filip przymierzył właśnie ten jaśniutki do siebie, a później ciemniejszy różnica była kolosalna i obydwoje zmieniliśmy zdanie. Fakt, wiem co masz na myśli mówiąc kontrast, ale też sobie pomyśleliśmy coś takiego. Jest duże prawdopodobieństwo (oglądaliśmy zdjęcia z wesel na których byliśmy), że goście weselni przyodzieją ciemne garnitury, więc jest szansa, że Filip będzie się tak jak ja wyróżniał z tłumu. I tak się śmiejemy, że będziemy wyglądać jak dwa anioły o diabelskim duszyczkach .
Ja na poczatku "widziałam" mojego A. w "jasnym" garniturze - jakiś odcień brązu, bo bardzo go lubię w tym kolorze, a chce mieć do białej sukni dodatki zółto/złoto-brązowe (makijaz, kwiaty: chciałam słoneczniki), on powiedział jednak że nie chce takiego garnituru i że tylko w czarnym, bo jest najbardziej elegancki, ja się trochę wkurzyłam - A. jest chudy i przez tą czerń bedzie jeszcze bardziej wyszczuplony, a ja w białej sukni grubsza optycznie (jesteśmy mniej wiecej tego samego wzrostu), ale potem dałam spokój (pooglądałam trochę zdjęc śłubnych i panów w ciemnych garniturach) i stwierdziłam, że tak będzie ładnie.
Zobaczymy co bedzie jak pójdziemy kupowac garnitur

Cytat:
Hej dziewczęta.... Osobiscie sama kupuje z Gatty i jestem bardzo zadowolona... Pomykam w swoich czarnych ponczoszkach juz jakis czas, nawet jedno wesele w nich przetancowalam, do tego mam chyba ze 3 pary rajstopek - maja nieziemskie wzorki.. A i moje slubne tez sa tej firmy... Kupione jako koncowka serii - za cale 12, 80 zl... a takie jakich szukalam
Co do Gatty to widać miałam pecha ... bo za kazdym razem jak kupowaam rajstopki (ponczoch nie miałam) to mi pękały, albo oczko szło - mojej mamie tak samo, dlatego się uprzedziłam. Moze jakas kiepska partia nam się trafiła ...

Cytat:
dzięki Madziczku
postaram się zrobić lepsza fotkę w przyszły weekend
czekamy
Stary 2008-07-07, 16:08   #1218
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Witamy spowrotem opowiadaj więcej jak na wczasach było
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
soffera
witamy z powrotem koniecznie musisz zdać nam obszerną relację
Cytat:
Witam Laseczki
witamopowiadaj jak było

Chyba musiałby być to post na całą stronę Dwa tygodnie intensywnego zwiedzania miast, jaskiń, kopalni i innych turystycznych atrakcji, picia kaw, jedzenia lodów i torcików, dużo spacerów oraz wieczornych imprezek ze znajomymi.... No i oczywiście zero zakupów i gotowania Zrobiliśmy ( a raczej TŻ zrobił) 1840 zdjęć w tym z 7 filmików Dobrze że oboje lubimy właśnie taką formę spedzania czasu

Dziś już odbyły się mega zakupy spożywcze, analiza rynku alkoholowego a raczej jego cen. No i teraz siedze w kuchni, gotuje zupe oraz robie kiszone ogóraski.... No już prawie wszystko gotowe.

Cytat:
oczywiscie biale
Gatta u mnie także się świetnie sprawdza
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:09   #1219
Marcc
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Marcc

Witacie dziewczyny, ja chciałam zapytać was o wasze wiązanki ślubne, gdyż znajomo wychodzi za niedługo za mąż i bardzo podoba jej się panna młoda nie z jakimś wyszukanym bukietem, a z jedną różą o kolorze kremowym, oczywiście z małym ozdobieniem..- cała jej rodzina ma jakieś ALE do tego "pomysłu".. co myślicie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 16:09   #1220
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Co do Gatty to widać miałam pecha ... bo za kazdym razem jak kupowaam rajstopki (ponczoch nie miałam) to mi pękały, albo oczko szło - mojej mamie tak samo, dlatego się uprzedziłam. Moze jakas kiepska partia nam się trafiła ...
Fakt jest taki, że to jest delikutaśna część garderoby .... nie powiem ile razy zahaczyłam pierścionkiem, paznokciem albo beszczelnie wsadziłam palucha i po rajstopkach hihihi.... Nie wspomnę nawet, że oczka mi zawsze idą od jednejgo miejsca... od dużego palucha u nóg...

Cytat:
Napisane przez Marcc Pokaż wiadomość
Witacie dziewczyny, ja chciałam zapytać was o wasze wiązanki ślubne, gdyż znajomo wychodzi za niedługo za mąż i bardzo podoba jej się panna młoda nie z jakimś wyszukanym bukietem, a z jedną różą o kolorze kremowym, oczywiście z małym ozdobieniem..- cała jej rodzina ma jakieś ALE do tego "pomysłu".. co myślicie?
wWesz... sadze, ze to Młoda ma czuć się wyjątkowo, a nie cała jej rodzina.... Wcale nigdzie nie jest zapisane jakie kwiaty powinny towarzyszyć image Panny Mlodej, jak się uprze to wcale nie musi ich mieć
Ja osobiście uwielbiam pojedyncze długie białe róże... Są dla mnie takie czyste, i wytworne zarazem... Moje Kochanie wie o tym i zawsze wita mnie takim pięknym kwiatkiem .. A jak idziemy na jakąś uroczystość to zamiast bukietu zawsze dajemy jedną białą róże...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:12   #1221
monai
Rozeznanie

GG do monai

niuniuniau bardzo ładna suknia fryzurka myslę, że będzie pasować do Ciebie, zamiast stroika może różyczkę?

Co do bukietu to tak porównałam do Twojego zdjęcia pare kolorków i myślę, że odpadają bukiety ciemne, czerwone i pomarańczowe, fioletowe i niebieskie też nie za bardzo. Najbardziej pasują mi do Ciebie takie delikatne, pastelowe łososiowe-herbaciane najlepiej łączone z ecru może nawet z ciepłym różem i koniecznie z zieleninką dodaje świeżości i ożywia - no ale to na podstawie zdjęcia które na pewno nie odwzorowuje dobrze rzeczywistości a na kształtach się nie znam dodam w załącznikach kilka które moim zdaniem super by do Ciebie pasowały

generalnie Cześć Kobietki
idę pilnować kalafiorka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 04.jpg (41,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiązanka 7 (15).jpg (51,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thmb_wedding bouquet39.jpg (19,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg storczyk8.jpg (72,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg róże44.jpg (26,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg turnaround.jpg (96,9 KB, 14 załadowań)
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:12   #1222
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Sukienka piekna, fryzurka również. Stroik w tych włosach również mi sie podoba
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:18   #1223
monai
Rozeznanie

GG do monai

i jeszcze pare bukietów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05.jpg (33,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 008_primary.jpg (67,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 333e49aa0219aeb4329110242e954755.jpg (84,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7119292_5_28_p.jpg (73,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 81516978_4XHStx0C.jpg (73,7 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-07-07, 16:24   #1224
monai
Rozeznanie

GG do monai

takie kolorystycznie mi się podobają dla niuniuniau rozbrykałam się ;p jeszcze tylko jeden rzut będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bouquet1.jpg (26,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 1209954287670-1602560005e.gif (80,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouquet34.jpg (32,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 1200272987078-747850471.gif (82,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 12099505160761903315538.gif (85,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg róże22.jpg (16,1 KB, 4 załadowań)
Stary 2008-07-07, 16:31   #1225
monai
Rozeznanie

GG do monai

storczyki by pasowały chyba fajnie też
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 064b.jpg (57,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liliaróże.jpg (19,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg scolari.jpg (96,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg róże26.jpg (24,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg storczyk11.jpg (22,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg storczyk6.jpg (26,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2008-07-07, 16:44   #1226
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Rzeczywiście lepiej bez niego. Twoja suknia i tak jest bogata. Ładne masz bolerko.

No to świetnie. Gratuluje
Bolerko ładnie się prezentuje choć jak je zobaczyłam to lekko padłam, myślałam, że będzie mniej strojne

Kasieńko najbardziej mi się podoba w żółtej tonacji z takich malutkich kwiatków, a żem kompletna analfabetka jeśli chodzi o zielska to nie mam pojęcia co to za kwiaty

Cytat:
Napisane przez Marcc Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jeśli jej pasuje to jak najbardziej. Widziałam młodą tylko z jedną różą i do całej reszty prezentowało się bosko więc jak najbardziej

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
niuniuniau bardzo ładna suknia fryzurka myslę, że będzie pasować do Ciebie, zamiast stroika może różyczkę?

Co do bukietu to tak porównałam do Twojego zdjęcia pare kolorków i myślę, że odpadają bukiety ciemne, czerwone i pomarańczowe, fioletowe i niebieskie też nie za bardzo. Najbardziej pasują mi do Ciebie takie delikatne, pastelowe łososiowe-herbaciane najlepiej łączone z ecru może nawet z ciepłym różem i koniecznie z zieleninką dodaje świeżości i ożywia - no ale to na podstawie zdjęcia które na pewno nie odwzorowuje dobrze rzeczywistości a na kształtach się nie znam dodam w załącznikach kilka które moim zdaniem super by do Ciebie pasowały

generalnie Cześć Kobietki
idę pilnować kalafiorka
Monai jeden z bukietów, które wkleiłaś już dawno miałam zapisany na dysku jako ten wymarzony Podrukuje sobie co mi pokazałyście i pójdę z tym do florystki niech ona coś wybierze bo ja już nie umiem :P
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 16:59   #1227
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero teraz termin rezerwowaliście???? czy to jakas dodatkowa rezerwacja?

Kasieńko, trochę mnie te Twoje zaproszonka - nie ruszone, podbudowują bo leżą sobie w parze z moimi - nawet nie wymysłonymi.
TŻ miał koncepcję ale teraz mówi, że nie jest w stanie dla siebie nic zrobić, bo ciągle cosmu nie pasuje i miał wizję (bardzo minimalistyczna) która mi nie przypadłą do gustu i teraz to on nie wiem jak je zrobić :/
Madziulku dopiero teraz rezerwowaliśmy!
Mieszkam w małej wsi i nie musiałam się wybierać wcześniej aby zaklepać termin.
No wiesz... one nie są tak całkiem nie ruszone.
Myślę, że jeśli dziś będę miała natchnienie- to połowa <czyli 30> będzie już gotowa
No, ale na razie natchnienia brak
A poza tym nie wiem co z tą drukarką- wciągnęła mi papier i kawałek tam został
Nie da rady jej odpalić
Te pazurki to nie byl pomysł na ślubne - to moje żelusie niedawno zrobione, które miałam wkleić dziewczynom.
A ze ślubnymi to poszaleję bardziej hehehehhehe
Bierz się żabko za te zaproszenia!!! Wbrew pozorom wcale tak dużo czasu nie mamy.
Za jakiś tydzień maksymalnie trzeba zacząć je rozwozić!!!

Cytat:
Kasieńko Ty mnie nie podnoś ciśnieniapogłaszcz drukareczkę, przemów do niej łagodnie a na pewno ruszy i zaproszonka same będą wyskakiwać
trzymsm kciuki za Tatę
a dietą sięnie martw-świetnie wyglądasz
Achhhhhh- Ty jak zwykle... mnie podnosisz...
Głaskałam, biłam i tak na przemian - nic nie dało!!!

Cytat:
Fakt jest taki, że to jest delikutaśna część garderoby .... nie powiem ile razy zahaczyłam pierścionkiem, paznokciem albo beszczelnie wsadziłam palucha i po rajstopkach hihihi.... Nie wspomnę nawet, że oczka mi zawsze idą od jednejgo miejsca... od dużego palucha u nóg...

Hahahahahaha- skąd ja to znam!!!
Mam podobne przygody związane z Gattą i dużym paluchem

A co do bukietu niuniuniau- wydaje mi się, że skoro Twój TŻ ma taki wyrazisty kolor garnituru-to Ty również powinnaś rozświetlić swoją ecru suknię.
Monai wkleiła piękne bukiety, ale nie wiem czemu... wydaje mi się że będziesz wyglądała mdło w takich pastelach...
No tak jakoś mi się zdaje...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2008-07-07 o 17:03 Powód: A bo coś mi się przypomniało <skleroza> :P
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-07, 17:11   #1228
LilStar
Wtajemniczenie

[quote=kasienka1985;813681 0]Madziulku dopiero teraz rezerwowaliśmy!
Myślę, że jeśli dziś będę miała natchnienie- to połowa <czyli 30> będzie już gotowa
Nie da rady jej odpalić
Te pazurki to nie byl pomysł na ślubne - to moje żelusie niedawno zrobione, które miałam wkleić dziewczynom.
Bierz się żabko za te zaproszenia!!! Wbrew pozorom wcale tak dużo czasu nie mamy.

quote]

za słabo za słabo
a tak serio-często w pracy tak mi robi mój złośliwieci wtedy wyłączam zdejmuję wszystkie pokrywy, wyciągam toner i wyjmuję zawieruszony papierek-jak dotąd skutkuje
trzymam kciuki za ustapienie "złośliwości rzeczy martwych" i za Twoje natchnienie

Marcc jeśli tylko Panna Młoda ma ochotę mieć jedną różę to czemu nie-to Jej dzieńtakże jak dla mnie fajny pomysł

monai jutro będę drukować Twoje propozycje bukietówmuszę być zaopatrzona jak pójdę do florysty

nie mam kompletnie pomysłu na ustrojenie auta-masakra-chcę coś delikatnego, ale już sama nie wiem

Edytowane przez LilStar
Czas edycji: 2008-07-07 o 17:13 Powód: skleroza jak u Kasieńki;)
LilStar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 17:48   #1229
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
(...)

madziczek napiszę Ci na PW ale jak się troszkę ogarnę dobrze?

a co do tęsknoty.....mój B nie jest specjalnie wylewny-ja za to i owszem. Często Mu powtarzam albo piszę w sms-ie czy liście że za Nim mocno tęsknię.On odwrotnie-bardzo rzadko to mówi, ale wiem, że On też przeżywa rozłąkę-tylko wyraża to czynami a nie słowami. chociaż czasaem się dopominam, a On mówi że jestem strasznym słuchowcem bo koniecznie muszę usłyszeć

dzasta- jeszcze tylko troszkę

a gdzie milibili????????????????????????? ??
Ok - dzięki Będę czekać, bo strasznie mnie ciekawi jak taka kontrola wygląda.

No to widać tak już jest, że kobiety są bardziej wylewne w uczuciach - dobrze, że nie jestem w tym sama. Mój TŻ powiedział kiedyś, że zbyt często powtarzane słowo "kocham" powszednieje i traci ten charakter wyjątkowości i chyba miał rację, ale czasem cięzko mi się z tym pogodzić, bo lubię słuchać tego typu wyznań
Faceci chyba też lubią jak się im to mówi, ale się do tego nie przyznają ... ja na swoim już przećwiczyłam. Jak zaczynam zachowywać się tak jak on to widać po nim, że czegoś mu brakuje, a często się mnie pyta, co mi się stało, czy się obraziłam, bo sie "dziwnie" zachowuję :P

Cytat:

wWesz... sadze, ze to Młoda ma czuć się wyjątkowo, a nie cała jej rodzina.... Wcale nigdzie nie jest zapisane jakie kwiaty powinny towarzyszyć image Panny Mlodej, jak się uprze to wcale nie musi ich mieć
Ja osobiście uwielbiam pojedyncze długie białe róże... Są dla mnie takie czyste, i wytworne zarazem... Moje Kochanie wie o tym i zawsze wita mnie takim pięknym kwiatkiem .. A jak idziemy na jakąś uroczystość to zamiast bukietu zawsze dajemy jedną białą róże...
Wiem, że to delikatna część garderoby, ale mam wrażenie, ze tej firmy rajstopki jakoś szybciej (prawie natychmiast) sie zużywają .... może są za delikatne dla mnie

MI też się marzył jeden kwiatek ... myślałam o karczochu albo słoneczniku, ale teraz nie wiem czy jeden kwiatek bedzie pasował do mojej sukni, a to w sumie jest ważniejsze od tego czy się rodzinie podoba :P

Cytat:
Madziulku dopiero teraz rezerwowaliśmy!
Nie da rady jej odpalić

Hahahahahaha- skąd ja to znam!!!
Mam podobne przygody związane z Gattą i dużym paluchem

A co do bukietu niuniuniau- wydaje mi się, że skoro Twój TŻ ma taki wyrazisty kolor garnituru-to Ty również powinnaś rozświetlić swoją ecru suknię.
Monai wkleiła piękne bukiety, ale nie wiem czemu... wydaje mi się że będziesz wyglądała mdło w takich pastelach...
No tak jakoś mi się zdaje...
Mój TŻ też jest zameldowany w małej miejscowości (tam na początku chcieliśmy ślub brać) i jak poszliśmy w lutym to księdz nam dał ostatnią godzinę.
Tam jest podobno mało slubów, ale akurat tego dnia, który wybraliśmy będą 4 - bez nas bo zrezygnowaliśmy, wiec nigdy nic nie wiadomo - dlatego się dziwiłam.

Oj to i ja muszę się wziąć za zaproszenia, bo zostanę sama - pomolestuje trochę A., żeby mi pomógł, może jak się sama wezmę to zachce mu się mi pomóc :P

Ja mam tydzień mniej na przygotowania :/ !!
Najgorsze, że z zaproszeniami musimy przynajmniej 3 rejony Polski pojechać:
Częstochowa, Trójmiasto, Lublin i być może Lidzbark Welski (to zależy od TŻ'ta)

A jak Ci ten papier wszedł, że nie jesteś go w stanie wyjąć. Jak naciskasz przycisk "zwolnienie papieru" to to tez nic nie daje??? co to za drukarka?

Co do bukietu niuniuniau - to zgadzam się z Twoim spostrzeżeniem też takowe miałam.
Stary 2008-07-07, 17:54   #1230
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Oj widzę dziewczyny że skleroza się rozprzestrzenia jak grypa
Oby tylko Kasieńka nie zapomniala zrobić zaproszeń bo potem się zdziwi że nikt nie przyjdzie na weselicho.

Co do marzeń o jednej róży- mi to nie przeszkadza. Taki piękny symbol.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości