![]() |
#1201 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dziękuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać Twojej relacji i zdjęć naturalnie!!! Wyśpij się i wracaj do nas szybko!!! ![]() Cytat:
No wiesz... do każdego co innego pasuje... Na manekinie ciężko jest ocenić ubiór... Nie to że coś teges ![]() Buzi ![]()
![]() |
#1203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
Taska gratuluję
![]() ![]()
#1205 |
Zakorzenienie
|
Niuniuniau- reszta bukietow dla Ciebie
Napisz co myślisz... http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../IMG_3565.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...ides/2174.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...atbouquet.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...atbouquet.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../wnosegay.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../_mg_7839.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...156954078.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...5_primary.html http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...s/jacka14.html ![]()
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Jestem wyrąbana do granic możliwości, machnęłam foto do dyplomu oddałam prace i teraz tylko jeszcze wypis z indeksu zrobić. No i obrona i będzie po studiach
![]() ![]() Mój Kamil sie ciągle uczy to co? Ja mam być gorsza? Zwłaszcza że te zaoczne nie bedą mnie kosztować bo mogę "przenieść stypendium" No i jeszcze przez półtorej roku legitymacja studencka i zniżki ![]() Hmmm co do tego sztyftu to jeszcze zapuściłam jęzor i zobaczymy co to da. Kupię najwyżej od razu 2 jak zdobędę i jak któraś będzie chciala poślę poczta ![]() ![]() winii chodzi o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy a nie o plasterki na pęcherze- lepiej zapobiegać niż leczyć ![]()
#1207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak kupicie to sie pochwal ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martuś, wcześniej nie mogłam powiedziec, bo to nagle wyskoczyło. TŻ robił zaproszenia jakiejś parze i był na nich taki tłoczony aniołek-amorek. Traf chciał, że to co wybrali to było z jakiegoś starego katalogu i juz nie mieli tych wzorów i trzeba było szukać. TŻ wiedział, że ja takich róznych szablonów itp. rzeczy mam bardzo dużo (kiedys były awantury o papiery, dodatki i inne przydatne rzeczy) to zapytał czy nie mam takiego aniołka. Kiedyś na forum ZTS był taki wątek o aniołkach ale go nie mogłam znaleźć (duzo wątków chyba zostało usuniętych albo połączonych z innymi) i daltego poprosiłam Was o pomoc ... na zts w wątku o szablonikach też poprosiłam ![]() Dzasta110 - wracaj do nas szybciutko i nie rozrabiaj już ![]() Swoją drogą to ja też nie czytałam dokładnie regulaminy a jak czytałam to chyba z 4 lata temu jak zaczełam tu zaglądać i niewiele z niego pamiętam. Cytat:
Mnie to wszyskto wkurza, bo wydaje mi się już że on przesadza (a to musi go bardzo meczyć skoro ciagle narzeka) ciągle wszyskot źle i się nakrecam też, bo bym chciała mieć spokój. Jest tyle spraw do załatwienia przed ślubem, a on nie ma do tego głowy. Dodatkowo wkurza się bo uczy się i nie ma czasu, żeby zająć się pracami na zaliczenia , a te wymagają sporo czasu, pomysłów - a do tego potrzebny jest czysty umysł. Przez wakacje ma do zrealizowania dodatkowy projekt (częśc do wspólnego przedsięwzięcia) i na to nie ma czasu, przez to dodatkowo drażliwy jest. Wszystko na raz - wszystkie zmiany, przedsięwzięcia itp., ale musimy dać radę wg zasady "co nas nie zabije to nas wzmocni" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja po takim "rozstaniu" już tęsknie i czekam aż wróci do domu, a A. mówi, żebym nie przesadzała, bo przecież tylko parę godzin sie nie widzielismy, z czego większosć przespałam .... czy Wy też tak macie, że Wy bardziej tęsknicie i bardziej Wam brakuje Waszych TŻ'ów niż was im? czy tylko ja jestem taka osamotniona? ![]() Co do pazurków to ja nie bardzo lubię takie wzorki dlatego nie będę się rozpisywać - ważne żeby Tobie się podobały i pasowały do całości ![]() Ja zdecydowałam się na french na swoich paznokietkach, mimo, żeni są długie. MIałam taki u siostry na weselu i stwierdizłam, że nie ma co wymyślać a taki wyglada bardzo świeżo i naturalnie. Ja na codzień nie maluje paznokci i może dlatego te wzorki tak mi nie do końca pasują ... chociaż niktóre są napawdę bardzo ciekawe. Bardzo ładna biżuteria - kwiatkowa ![]() ![]() (...) A my byliśmy wczoraj u księdzorka i zarezerwowaliśmy sobie termina 20 września o 16.00 będziemy umierać z nerwów 25 lipca mamy iść dopiero na spisanie protokolu, bo nie ma teraz naszego proboszcza. Jest inny w zastepstwie. Dziewczyny leżą obok mnie zaproszenia i się do mnie uśmiechają, żebym zaczęła je robić w końcu... A ja ... siedzę na wizażu Brrrrr.... chyba cos dziobnę je w końcu... Echhhh... idę Buziak [/quote] Dopiero teraz termin rezerwowaliście???? czy to jakas dodatkowa rezerwacja? Kasieńko, trochę mnie te Twoje zaproszonka - nie ruszone, podbudowują ![]() TŻ miał koncepcję ale teraz mówi, że nie jest w stanie dla siebie nic zrobić, bo ciągle cosmu nie pasuje i miał wizję (bardzo minimalistyczna) która mi nie przypadłą do gustu i teraz to on nie wiem jak je zrobić :/ Cytat:
![]() Będę musiała w ten sposób wypróbować smak szampana Lidlowego którego poleca Ewelina. Znajomi polecali wódke z Lidla (że jest dobra i delikatna i trochę słabsza) - jedyny minus taki, żen i mozna tam kupować większych ilości. Ja wódki nie pijam, więc tego nie będe sprawdzac. Cytat:
Ciekawa jestem jak jest u Was z Gatta? A ty będziesz miała suknię biała czy ecru (zapomniałam ![]() Ja osobiście wolę większy kontrast - jasna sukienka, ciemny garnitur - ale to wszystko (tak przy sukniach) kwestia gustu i tego w czym naszym przyszłym mężom jest do twarzy ![]() Cytat:
![]() Też chcemy kupić piccolo dla osób niepijących tj. kierówców i dzieci ![]() Kto będzie pił i co ?? ... czy Wy zwracacie na to uwagę? u nas ma być wódka, piwo, wino .... nalewka babuni na stole ze słodkościami (nie wiem czy się na to zdecydujemy ostatecznie) a ja chyba poprosze tatę, żeby mi zapewnił nalewkę jego roboty, którą dużo bardziej wolę jak wódkę (niby jest mocniejsza bo na spirytusie, ale jakoś przyjemniej się pije) Cytat:
![]() My też byłyśmy z mamą w KDT i potwierdzam, że można tam kupic coś fajnego za nie wygórowaną cenę. My coprawda kupiłysmy tylko jakieś duperelki (na ślub siostry) - dodatki, ale wybór wszystkiego jest spory. Byłyśmy w hurtowni, pani pokazała nam rózne tkaniny jedwabne - wziełyśmy po kawałkku, kupiłysmy kawałek koronki która nam się spodobały i stwierdziłyśmy, że się nada i teraz spotkanie 16.07 z krawcową z którą ostatecznie wybierzemy który materiał bedzie najodpowiedniejszy - które i gdzie zastosować. Prawdę powiedziawszy to jak się patrzy na gotowa suknię to zupełnie co innego jak ma się materiał na beli i trzeba sobie wyobrazić jak on bedzie się układał na sukni :/ ... nie mam takiej wyobraźni mimo, że pare rzeczy swojego czasu sobie uszyłam. Cytat:
![]() jak bedziesz mogła to napsiz mi czego chcieli Ci z PIP'u, o co pytali, co sprawdzali (może na pw, żeby nie zasmiecać wątku). Bardzo jestem ciekawa bo sie zawodowo zajmuje sprawami pracowniczymi i ciekawa jestem jak taka kontrola wyglada. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Koronka na ukience jest dość ozdobna i ten kwiatek rzeczywiście był zbyteczny. Co do fryzurek i bukietu to nie pomogę bo nie przykładam do tego zbytniej wagi ... nie znam się na tyle żeby doradzić, ale fryzurka którą pokazałaś bardzo mi się podoba - też był chciała podobną tylko niestety mam do niej chyba jeszcze za któtkie włoski ![]() Florystka pewnie Ci podpowie jakie kolory kwiatków dobrać do Twojej sukni i garnituru TŻ'ta. Ja pomyslałam, że skoro jego garnitur jest dosć intensywny kolorystycznie to wypadałoby Ciebie - bukiet też jakoś ożywić, ale to taka myśl tylko. |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
dziewczynom ktore slubowaly w sobote: wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
![]() mam tyle na glowie ze czasem nie wiem jak sie nazywam. juz nie moge....a tu jeszcze tyle egzaminow... dzis idziemy na ostatnie spotkanie do poradni. wypisalam dopiero 20 zaproszen- nie mam na to czasu. ale w przyszlym tygodniu przedzwonie do rodzinki popytac o adresy i wysle do tych z daleka. patrzylismy cene wodki na wesele. bedzie polonaise ( czy jak to sie tam pisze) za 17,50 ( nie wiem czy to duzo)
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() postaram się zrobić lepsza fotkę w przyszły weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
Ja znikam na jakiś czas, mam korki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1212 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
M.a.r.t.a, śliczny bukiet na avatarze
![]()
#1214 |
Zakorzenienie
|
Gosiunia22 dziękuje. Jak już wcześniej napisałam na innym wątku LilStar są tam kwiatki cantedeskii, róże, zielone goździki.
![]()
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiscie biale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Promyki
![]() Cytat:
u mnie też pada i pada-ale przynajmniej nie muszęmoich warzyw i kwiatów w ogrodzie podlewać Cytat:
![]() a tak wogóle to poniedziałki ipiątki powinny być wolne ustawowo Cytat:
![]() trzymsm kciuki za Tatę a dietą sięnie martw-świetnie wyglądasz Cytat:
ja to mam wielkie kłopoty ze wstawaniem w poniedziałki-niezależnie o której się położę ![]() Cytat:
jeśli chodzi o bukiet to niestety jestem z tego tępa i nie umiem pomóc-ale Dziewczyny z pewnością coś doradzą Cytat:
cieszę się, że wszystko się udało Cytat:
![]() co do sztyftów-wysłałam kolężankę na wrocław na rajd po aptekach i narazie echo jak znajdzie to podam namiary Cytat:
![]() madziczek napiszę Ci na PW ale jak się troszkę ogarnę dobrze? a co do tęsknoty.....mój B nie jest specjalnie wylewny-ja za to i owszem. Często Mu powtarzam albo piszę w sms-ie czy liście że za Nim mocno tęsknię.On odwrotnie-bardzo rzadko to mówi, ale wiem, że On też przeżywa rozłąkę-tylko wyraża to czynami a nie słowami. chociaż czasaem się dopominam, a On mówi że jestem strasznym słuchowcem bo koniecznie muszę usłyszeć ![]() dzasta- jeszcze tylko troszkę ![]() a gdzie milibili????????????????????????? ?? |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co bedzie jak pójdziemy kupowac garnitur ![]() Cytat:
czekamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba musiałby być to post na całą stronę ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś już odbyły się mega zakupy spożywcze, analiza rynku alkoholowego a raczej jego cen. No i teraz siedze w kuchni, gotuje zupe oraz robie kiszone ogóraski.... No już prawie wszystko gotowe. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Witacie dziewczyny, ja chciałam zapytać was o wasze wiązanki ślubne, gdyż znajomo wychodzi za niedługo za mąż i bardzo podoba jej się panna młoda nie z jakimś wyszukanym bukietem, a z jedną różą o kolorze kremowym, oczywiście z małym ozdobieniem..- cała jej rodzina ma jakieś ALE do tego "pomysłu".. co myślicie?
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja osobiście uwielbiam pojedyncze długie białe róże... Są dla mnie takie czyste, i wytworne zarazem... Moje Kochanie wie o tym i zawsze wita mnie takim pięknym kwiatkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
niuniuniau bardzo ładna suknia
![]() ![]() Co do bukietu to tak porównałam do Twojego zdjęcia pare kolorków i myślę, że odpadają bukiety ciemne, czerwone i pomarańczowe, fioletowe i niebieskie też nie za bardzo. Najbardziej pasują mi do Ciebie takie delikatne, pastelowe łososiowe-herbaciane najlepiej łączone z ecru może nawet z ciepłym różem i koniecznie z zieleninką ![]() ![]() ![]() ![]() generalnie Cześć Kobietki ![]() idę pilnować kalafiorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sukienka piekna, fryzurka również. Stroik w tych włosach również mi sie podoba ![]()
![]() |
#1223 |
Rozeznanie
|
i jeszcze pare bukietów
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Rozeznanie
|
takie kolorystycznie mi się podobają dla niuniuniau
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Rozeznanie
|
storczyki by pasowały chyba fajnie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkam w małej wsi i nie musiałam się wybierać wcześniej aby zaklepać termin. No wiesz... one nie są tak całkiem nie ruszone. Myślę, że jeśli dziś będę miała natchnienie- to połowa <czyli 30> będzie już gotowa ![]() No, ale na razie natchnienia brak ![]() A poza tym nie wiem co z tą drukarką- wciągnęła mi papier i kawałek tam został ![]() Nie da rady jej odpalić ![]() ![]() ![]() Te pazurki to nie byl pomysł na ślubne ![]() A ze ślubnymi to poszaleję bardziej ![]() Bierz się żabko za te zaproszenia!!! Wbrew pozorom wcale tak dużo czasu nie mamy. Za jakiś tydzień maksymalnie trzeba zacząć je rozwozić!!! ![]() Cytat:
![]() Głaskałam, biłam i tak na przemian ![]() ![]() Cytat:
Hahahahahaha- skąd ja to znam!!! Mam podobne przygody związane z Gattą i dużym paluchem ![]() A co do bukietu niuniuniau- wydaje mi się, że skoro Twój TŻ ma taki wyrazisty kolor garnituru-to Ty również powinnaś rozświetlić swoją ecru suknię. Monai wkleiła piękne bukiety, ale nie wiem czemu... wydaje mi się że będziesz wyglądała mdło w takich pastelach... No tak jakoś mi się zdaje...
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-07 o 17:03 Powód: A bo coś mi się przypomniało <skleroza> :P |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Wtajemniczenie
|
[quote=kasienka1985;813681 0]Madziulku dopiero teraz rezerwowaliśmy!
![]() Mieszkam w małej wsi i nie musiałam się wybierać wcześniej aby zaklepać termin. No wiesz... one nie są tak całkiem nie ruszone. Myślę, że jeśli dziś będę miała natchnienie- to połowa <czyli 30> będzie już gotowa ![]() No, ale na razie natchnienia brak ![]() A poza tym nie wiem co z tą drukarką- wciągnęła mi papier i kawałek tam został ![]() Nie da rady jej odpalić ![]() ![]() ![]() Te pazurki to nie byl pomysł na ślubne ![]() A ze ślubnymi to poszaleję bardziej ![]() Bierz się żabko za te zaproszenia!!! Wbrew pozorom wcale tak dużo czasu nie mamy. Za jakiś tydzień maksymalnie trzeba zacząć je rozwozić!!! ![]() Achhhhhh- Ty jak zwykle... mnie podnosisz... ![]() Głaskałam, biłam i tak na przemian ![]() ![]() quote] za słabo za słabo ![]() a tak serio-często w pracy tak mi robi mój złośliwiec ![]() ![]() trzymam kciuki za ustapienie "złośliwości rzeczy martwych" i za Twoje natchnienie ![]() Marcc jeśli tylko Panna Młoda ma ochotę mieć jedną różę to czemu nie-to Jej dzień ![]() monai jutro będę drukować Twoje propozycje bukietów ![]() ![]() nie mam kompletnie pomysłu na ustrojenie auta-masakra-chcę coś delikatnego, ale już sama nie wiem ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-07 o 17:13 Powód: skleroza jak u Kasieńki;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to widać tak już jest, że kobiety są bardziej wylewne w uczuciach - dobrze, że nie jestem w tym sama. Mój TŻ powiedział kiedyś, że zbyt często powtarzane słowo "kocham" powszednieje i traci ten charakter wyjątkowości i chyba miał rację, ale czasem cięzko mi się z tym pogodzić, bo lubię słuchać tego typu wyznań ![]() Faceci chyba też lubią jak się im to mówi, ale się do tego nie przyznają ... ja na swoim już przećwiczyłam. Jak zaczynam zachowywać się tak jak on to widać po nim, że czegoś mu brakuje, a często się mnie pyta, co mi się stało, czy się obraziłam, bo sie "dziwnie" zachowuję :P Cytat:
![]() MI też się marzył jeden kwiatek ... myślałam o karczochu albo słoneczniku, ale teraz nie wiem czy jeden kwiatek bedzie pasował do mojej sukni, a to w sumie jest ważniejsze od tego czy się rodzinie podoba :P Cytat:
Tam jest podobno mało slubów, ale akurat tego dnia, który wybraliśmy będą 4 - bez nas bo zrezygnowaliśmy, wiec nigdy nic nie wiadomo - dlatego się dziwiłam. Oj to i ja muszę się wziąć za zaproszenia, bo zostanę sama - pomolestuje trochę A., żeby mi pomógł, może jak się sama wezmę to zachce mu się mi pomóc :P Ja mam tydzień mniej na przygotowania :/ !! Najgorsze, że z zaproszeniami musimy przynajmniej 3 rejony Polski pojechać: Częstochowa, Trójmiasto, Lublin i być może Lidzbark Welski (to zależy od TŻ'ta) A jak Ci ten papier wszedł, że nie jesteś go w stanie wyjąć. Jak naciskasz przycisk "zwolnienie papieru" to to tez nic nie daje??? co to za drukarka? Co do bukietu niuniuniau - to zgadzam się z Twoim spostrzeżeniem też takowe miałam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
Oj widzę dziewczyny że skleroza się rozprzestrzenia jak grypa
![]() Oby tylko Kasieńka nie zapomniala zrobić zaproszeń bo potem się zdziwi że nikt nie przyjdzie na weselicho. Co do marzeń o jednej róży- mi to nie przeszkadza. Taki piękny symbol.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.