|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
nie da sie mucha gigant złapać
![]()
#1262 |
BAN stały
|
A nie masz packi na muchy? Pacnij i po klopocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
kobieta za ladą
|
no ni mom packi
![]() gotuje pierogi z mięchem ale sie zazre ![]()
#1264 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Braxa ![]() Ira moja tez zaliczyła upadek z łózka na gołe panele.Jakies 5 miesięcy wtedy miała.Wina była i moja i tz-ta więc na sobie na wzajem psy wieszalismy. Aguś głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Młoda mi się kręci w łóżeczku,a myślałam że po dzisiejszym długim spacerze będzie ładnie spała. Te cholerne jedynki jeszcze się nie przebiły!Niepojęte... Sączę lampkę tokaja ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Dudi weż krowe na wabik.Nie masz gdzie w śmieciach jakiejś zakasztanionej pieluchy Julci? ![]() A potem gazetą ubij...
Edytowane przez Kurzoslawa Czas edycji: 2009-05-18 o 19:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
kobieta za ladą
|
u mnie tyż jedynek brak tz u młodej....chociaż
![]() ![]() młoda usneła ufffffffff a ja sierota se nastawiłam na 1 pokrętło w kuchence(mam na prąd) i sie dziwie czemu sie woda nie gotuje ![]()
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Kurza dobry patent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
BAN stały
|
ide na m jak milosc a potem mloda klasc i do garow, Humor mam pod psem wiec lepiej sobie juz pojde zeby was nie zarazic. Poza tym ciesze sie ze was mam
![]() Do jutra babolki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Ja też lecę bo mi się to i owo skapszoniło...a katar gorszy niż wczoraj...pa pa
![]() Słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
hejka jeszcze nie czytalam co tam u was ale powiem wam tylko ze glodna jestem potwornie o matko chyba umre
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Kasiu dzieki Bogu, lec do sklepu kupic zaslepki do gniazdek zalozcie oprd nie stalo i to jest najwazniejsze. NIgdy nie jestesmy w stanie zabezpieczyc dzieci naszych przed wszystkim ile razy Zuza przywalila glowa w podloge to wole nie liczyc i starsznie sie tego boje ze kiedys udezry w jakis przedmiot albo w kant pudelka czy cos takiego ale ja to jestem paranoiczka i tyle jeszcze raz dzieki Bogu ze nic sie nie stalo ![]() A mnie zaitrygowala opowiesc o zachowaniu psa bo sama mam psa ktory jest zazdrosny o mala jak ta historja ygladala? powiesz cos wiecej???To ze mamy juz 7 zebow na wierzchu to juz wam mowilamm???? Aga Milenka ma dopiero niecale 2 latka daj sobie troche czasu. Jeszcze bedziesz pracowac i miec kolezanki. NIc sie nie martw nie na darmo sie mowi ze mamuski w pracy sa sto razy epsze niz te bezdzietne. To naturalne ze poczatkowo jestesmy troche od ludzi odsuniete bo musimy naszym pisklakom czas poswiecic. Jak narazie postaarj sie zalapac kontakt z mamuskami z osiedla np??? albo z tych spotkan co to chodzicie i spokojnie konatkty pomagaja ![]() ![]() Dudi ten sklep to trzeba jakos oznaczyc np wyslac do tv info o takim traktowaniu albo do lokalnej gazety narobic im smrodu to im sie odechce. Kurna ludzie to sa starszni pamietam jak z moja mala kiedys do przychodni na pobranie krwi chodzilam jak miala 4 miechy to mnie nikt bez kolejki nie chial wpuscic mimo iz na drzwiach byla wywieszka ze dzieci do 6 miesiaca bez kolejki ludzie to ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- no to dobrej nocki wam zycze klade sie co by przetrwac kolejny ciezki dzien
#1270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo właśnie na piwku z elektrykiem byliśmy i tylko szczęście ze trafił na faze taką co nie robi dużego bum ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Ewelinko trza uważać na psa i tyle zaślepki mam tylko jedno było beż oprawki i mogła być tragedia pa pa dobranoc
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
No i wszystkie polazły...pieknie
![]()
#1272 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie z rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę na tą przekichaną wycieczkę ![]() ![]() ![]() Może przeżyje..ale dziś chętnie posiedziałabym w domku ![]() MaladT trzymam kciukaski i jestem pewna że dziś w Toruniu będzie słonko Ci świecić ![]() ![]() Braxa kobito to co napisałam to święta prawda ![]() Agunia nie łam się ...ja też sama jak palec..co prawda mam 5 paznokci ale te lubią mi się wpijać w ciało ![]() ![]() Dudi ubiłaś samolota? ![]() No nic lecę...Miłego dnia kibitki...Piszcie dużo to sobie poczytam po przyjeździe...pewnie dyńka będzie bolała..ale przy Was wszystko jakieś takie bardziej sympatyczne i miłe niż w rzeczywistości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zadomowienie
|
Hejka dzisiaj taka piekna pogoda ze ho ho normalnie zal mi tych chwil chyba wyjde szybciej z pracy
![]() jem sucha kanapke i chyba zaraz cos puszcze ale wczoraj wytrwalam od 18 bez jedzenia hurrraaa jeden dzien meczarni za mna zaraz zejde na dol kupie jakies pomidorki co chociaz chwila przyjemnosci Noc spokojna ZUzon spalod 19:00 do ranca uhhh co za zycie ![]() Pozdrawiam wszytskie i zycze milego dnia, ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- no wybaczcie ale zeby nei bylo od mojego ani jednego postu to normalnie jakas katastorfa ![]()
Zozolek Edytowane przez evelin2000 Czas edycji: 2009-05-19 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
BAN stały
|
Ewelinko ja juz pisze
![]() Dzis pozniej bo rano musialam zupe nastawic i oproznic suszarke do naczyn. Pospalam do 9. Milenka sie sama bawila na dywanie a ja 1 okiem na nia zerkalam, tak mi sie wstawac nie chcialo ![]() ![]() ![]() ![]() Milek siedzi na dywanie i rozmawia z zabawkami, daje im ciumki i mowi mniam mniam ![]() ![]() Ale nudaaaa, dziewczyny piszcie cos bo zasne.. Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-19 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja torcika to nie potrafie niestety ale pewnie mozna sobie ulatwic troche i kupic spody do przelozenia juz gotowe, zrobic krem smietanowy i np taka wz-ke ??? smaczne taki torcik zamowilam na chrziny Zuzuni byl przepyszny ale nie pytaj mnie prosze jak sie ten krem robi mysle ze tutaj Anetka przyjdzie z pomoca albo Kurzi one sa ciastowe ![]() ja potrafie bez przepisu zrobic tylko jablecznik i murzynka a na reszte musze miec na kartce napisane co i jak ale fajnie ze rodzinka przyjedzie do Ciebei to sie troche rozerwiesz i zawsze to kontak z bliskimi ![]()
![]() |
#1276 |
Rozeznanie
|
Witam mamuśki!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
hejka Izun wreszcie ktos zajrzal bo juz normalnie z tej samotnosci pracowej dostawalam deprechy
![]() ![]() zdjec nie widze czy ten album juz powstal ![]() I gratki szczesliwego pworotu dziewczynek do domu, no tak 10 lat to juz panienki to sie bocza o obrazaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wspolczuje prania sterty nie cierpie prania i jakos nigdy nie moge doprowadzic to stanu pustego kosza na brudna bielizne ![]()
#1278 |
BAN stały
|
Izun ja tez nie widze zdjec
![]() A co do prania to ja tez nigdy nie moge oproznic kosza ![]() No moze rzeczywiscie kupie gotowe spody i kremy i bedzie git ![]() Ewelinko ja jadlam jablecznik mojej mamy wczoraj, mniam uwilebiam ciacha a tez przydalaby sie dietka... ;/ Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-05-19 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Rozeznanie
|
No dziewczyny,chyba już jest!A co do prania to znam ten ból i wierzcie mi-nie bez powodu pisałam,że do świąt mi to zejdzie
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- BŁAGAM!nie mówmy o odchudzaniu!Bo jak słyszę tylko "ciacho"to mi się coś robi.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
BAN stały
|
Izun sliczne dziewczynki ale chyba nie sa jednojajowe? Bo widac roznice miedzy nimi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Hej gdzie reszta dziewczyn? Nie mam co robic, obiad ugotowany, pranie wywieszone, Mila spi, tz tez, no a ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Rozeznanie
|
Dzięki Aguś.Rzeczywiście nie są jednojajowe ale pomysły mają podobnie niepoważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
No super dziewczyny a jak szybko urosly
![]() ![]() ![]() Izun pikna kobita jestes ![]() Oh wy obiadki sratki a ja tu glodna ale dzisiaj kumpela mi podala prosty szybki przepis to go dzisiaj zrobie ![]() cukinia podsmazona z czosnkiem ze smietana i serem plesniowym z makaronem i do tego karkoweczka z sosem czosnkowym mniammmmmmm zjem to przed 18 ![]() ![]()
#1283 |
kobieta za ladą
|
elo
jestem zła miałam wyjść i duuuuuuupa taka pogoda siem zrobiła ze szok ![]() a chciałam oddać gazetnik w sklepie po 5 zeta i wejść na przychodnie bo mi mloda coraz bardziej kaszle i duuuuuuuuupa wsio spakowane dziecie ubrane no i se siedzimy ja już po obiadku u mnie dziś były zapiekane grzanki z pieczarkami i kielbaską mniam ![]() o matko co ja będę cały dzień w domu robić ![]()
#1285 |
kobieta za ladą
|
ewelinko bo jakoś nie mam nastroju coś mi sie porobiło.............dziś chyba poczytam bo w czoraj byłam w bibliotece
a poza tym to mie wciągneło to kilkugodzinne łażenie po dworzu........teraz łaże z pauliną bo mieszka już u rodziców a to 10 minut ode mnie i tak se łazimy gadamy a dzieciaki zwiedzają a dziś dzwoniła czy idziemy poczekam z godzine i chyba zniose wózek an dół ![]()
#1287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evelinka obiad zapowiada się smakowice mmmm Agus fajnie ,że tak sprawnie Ci wszystko idzie ,ja mam szał pał w domu ![]() chwila na wizazu i juz młoda mi wywalila torebke ,otworzyla i wszystko na ziemi , dodatkowo całą suszarke z pranie też powaliła ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-05-19 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
No i po zwiedzaniu
![]() ![]() Było sympatycznie i miło,niepotrzebnie się martwiłam ![]() ![]() ![]() Klikłam se fotkę ..po głębokim oczyszczeniu na ścieżce krajoznawczej...tylko się nie śmiać ...bo lekko blada byłam..zaraz wkleję ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Anetko ciesze sie że miałaś fajna wycieczke zaraz bede ogladać zdjątka Twoje i Izun ![]() U mnie tez pogoda do kitu tyle ze na chwile przestało padać ale zaniesone niebo pewnie jeszcze lunie ale jest ciepło ![]() Ira byłaś u Macieja i jeszcze dzisiaj masz wychodne ![]()
#1290 |
Zakorzenienie
|
hej jestem i ja
TŻ zajmuje się tym naszym szalonym dzieckiem więc mam chwilkę. Starałam się Was czytac na bieżąco ale już nie wiele pamiętam ![]() Było cos o ciastach, piekę często i różne ciasta mam nawet za soba pracę w cukierni ale co do tortów to nie wiele pomoge bo ja nie przepadam za nimi. Obiad - u mnie dzisiaj "soczysty kurczak" I nie pamiętam co więcej miałam pisac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.