![]() |
#1261 |
Rozeznanie
|
Dot.: Betterware
Miotelke teleskopową i podstawki po torebki z herbatki ale tak jak koleżanka napisała potem mydełko tez dostałam gratis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
![]()
witam wszystkich ja wysyłałam zamówienie 24 i 28 a jutro dostanę dwie paczki bez rzadnego dzwonienia . sami mi wysłali zawiadomienie .nie mam z tym wszystkim żadnego problemu.pozdrawiam i wam współczuje że tak długo czekacie na paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
Już z 28? No to masz szczęście... A skąd jesteś?
#1266 |
Raczkowanie
|
Też dziś dostałam info o paczce, więc pewnie jutro rano przyjdzie! Widzę, że jednak w nieco większych miastach to szybciej UPSowi idzie. Dam znać czy coś mi nie przysłali heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
BAN stały
|
My mamy zawsze zysk 30%. Zawsze. Jak ktoś zamawia coś, co w katalogu kosztuje 65 zł, to my to kupujemy po 50 zł. Zarabiamy 15 zł - to jest 30% z 30 zł. To jest nasza marża, nasz zysk.
Ale jeśli byśmy chcieli sprzedać komuś coś bez naszej marży, to mówiąc mu o tym na podstawie ceny katalogowej powiemy, że sprzedamy my to z 23% rabatem. Bo kwotę liczymy od 65 zł, nie od 50. 30% z 50 zł to tyle samo co 23% z 65 zł. W obu przypadkach to będzie 15 zł. Ja mam jakieś chody u Betterware chyba. W czwartek miałem paczkę z poprzedniego piątku, dziś z soboty. Sponsorka i nadsponsorka nie dostały jeszcze z piątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zadomowienie
|
a ja miałam telefon od kuriera, ze ma dla mnie paczkę
![]() tylko teraz sie zastanawiam czy będzie w niej wszystko.. A Pani z BOKu nie odpisała mi na maila z prośbą o przesłania numeru listu ![]() ![]()
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz im maila, niech wiedzą... może będzie poprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
maila napisałam 29/03/2010 na adres Panci z którą rozmawiałam przez telefon w tym samym dniu i zaraz po zakończeniu tej rozmowy (p.Mościcka) i sama mi zaproponowała takie rozwiązanie.. bez komentarza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Witajcie, to może głupie tak dzownic do niech codziennie ale już zaraz będzie wolne a paczki nie widać od 19 marca. Dziś usłyszałam tradycyjnie, że listu nie ma to nie wyszłali i że dziś wyjdzie ale to słyszałam już 3 x. Jeszcze mnie załamała,że pakuja teraz końcówki zamówień z 19-go i mają braki płynów do pcv i stąd to opóźnienie bo robią korekty albo czekaja na kolejną dostawę do magazynu żeby uzupełniać. Dobrze, że mam wyrozumiałą koleżankę która spokojnie czeka na zamówione rzeczy ale to są normalnie szczyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że ja nie zamawiałam tych płynów, ale też jestem ciekawa kiedy pojawią się moje 2 paczki... Jak nie będzie do pt to wtedy zacznę interweniować i się wkurzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie firma w tym miesiącu bardzo do siebie zraziła ![]() a mówią, na początku to niby wszystko jest łatwiejsze, bo jak firma jest nowa, to mało konsultantów i większe możliwości, a jak już tyyyle lat na runku, to "Wszyscy już są w "danej firmie"... taaak ![]()
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Obliczyłam, że od 1.03 kiedy rejestrowałam koleżankę do 26.03 kiedy odbyła się ostatnia rejestracja w grupie różnica numerów wynosi 3005
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
Witam
Chciałabym zrezygnować z uczestnictwa w klubie betterware, ale nie wiem co muszę w tym kierunku zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wymagam cudów, ale podstawowej kompetentnej obsługi i jasnej informacji. Niestety mam porównanie z inną firmą i pewnie dlatego tak mnie to boli. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
ale jeszcze bardziej wkurza mnie ten list a w nim: " bardzo prosimy o zapłatę całej kwoty faktury, na której widnieją brakujące produkty. (...) korygująca zostanie wystawiona 6 kwietnia, a wartość brakujących produktów będzie wpisana na konto rabatowe (...) odejmie się z zamówienia kwietniowego" !!!!!!!!!!!! ![]() to jeszcze muszę dopłacić do interesu z własnej kieszeni... i skąd są tacy pewni, że wystawią korektę na właściwe produkty, jak nie mam informacji, ze w paczce brakuje "tego i tego" no przecież nie "szczymię"!!! zaraz im maila wysmaruję. ![]() ![]()
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
BAN stały
|
Ale jeśli bardzo chcesz, to możesz na maila kontaktowego wysłać maila z rezygnacją. Zapytają jeszcze czy na pewno chcesz zrezygnować, poinformują że nie możesz się ponownie dołączyć przez 6 miesięcy i na tym chyba po potwierdzeniu woli zakończy się Twoja współpraca z Better.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Konto usunięte
|
Macie może skany cennika na kwiecień? Mam katalog, ale cennika brak
![]() JennyAniolek masz pełną skrzynkę, nie mogę Ci wysłać PW Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2010-03-31 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Raczkowanie
|
Przyszła paczka zamawiana 24/03, wszystko co zamówione doszło
![]() Choć mnie się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim 2 koleżankom przyszły dziś paczki i jedna miała 9 braków ![]() ![]() Cennik wrzucę jutro, jak tylko podładują się baterie do aparatu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
BAN stały
|
Betterware
tez nie mozecie teraz zlozyc zamowienia tzn. czy macie po lewej button "złóż zamówienie", bo ja nie. O 15 odblokuja ten przycisk? Zrozumial ktos o co mi chodzi ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Szanowni Przedstawiciele! Zamówienia marcowe można składać przez internet do środy 31/3/2010 do godz.23.50. Od czwartku 01/04/2010 od godz.15.50 można składać przez internet zamówienia kwietniowe. Przypominamy, że wszystkie zamówienia, które nie będą zaakceptowane w niedzielę do godz. 23.50, zostaną automatycznie usunięte" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
BAN stały
|
Czy już Wam pokazuje ile zarobiłyście bonusu ze sprzedaży grupowej ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
nie jeszcze, pewnie pokaże się też ok 16
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- W kwietniu chyba wpis za 9,90 zł i nie ma nic dla sponsorów, bo tak to chyba by już pokazali coś na stronie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
Będziecie już dzisiaj zamawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Rozeznanie
|
Ja będę zamawiać dzisiaj lub jutro
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.