|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cześć
![]() Cytat:
![]() A ja w poniedziałek pojechałam do IKEI po stolik LACK i kółka do niego, żeby mieć ruchomy stolik do sypialni. Kółka droższe od stolika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
wiecie jak u mnie jest ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
teraz pranie
![]()
#1265 | ||||||
Zadomowienie
|
Gdzie kupiłaś gumowce i w jakiej cenie? Moze foteczke bys mogla wstawic
![]() ![]() Cytat:
![]() Pogratuluj TZ nowej pracy, jednak z praca zawsze najwiekszy problem. Moj TZ tez dostal nowa umowe i podwyzke ale znow na 3 miesiace. Przez ta, ze jest zatrudniony przez firme posredniczaca i beda mu przedluzac przez rok co 3 miesiace zeby jakiejs prowizji nie placic. Niby mowia, zeby byl spokojny, bo beda przedluzac, ale zawsze jakis maly stres przy tym jest. I tez sie nie moge doczekac relacji slubnych, bo ten temat mnie teraz bardzo interesuje ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmotywowalam sie, posprzatalam, pozmywalam garki od niedzieli lezalo wszystko w zlewie(az wstyd) i TZ jadl gotowce na obiad. Wczoraj sie smial, ze osiagneleam co chcialam(pierscionek) i teraz koniec gotowania pewnie ![]() ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() u nas na obiad będzie dzisiaj ogórkowa o ile zejdę do sklepu po kiszone ogóry... musze jeszcze zasłony uprać bo w weekend chyba nas odwiedzą rodzice S. i chciałabym żeby było czysto w domu ![]() ![]() ![]() co do cukinii i kabaczka dla mnie to dwa różne warzywa. cukinię na ogół daję do leczo albo stratą opiekam z żółtym serem jak mielone, a kabaczka zapiekam w piekarniku z mięsem mielonym, cebulką i pieczarkami... temat kaloszowy też mi bliski, właśnie jestem na etapie poszukiwania, ale jak widzę cenę to szczena mi opada... może i 70 zł to niedużo, ale niestety w moim aktualnym budżecie się nie mieści ![]() ![]() ![]() i oczywiście witam wszystkie nowe SPD ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-01 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
Mały zasypia, a ja zaraz ide szykować 3 obiady:/ jakieś pranie muszę wrzucić, może pomyje na mokro..najchętniej to bym się wtuliła pod pierzynkę, ale muszę się zabrać za robote
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1269 |
Wtajemniczenie
|
U mnie jest ok. 16 stopni, ale mocno wieje. Miałam się za sprzątanie wziąć, ale poczekam na TŻ, nie będę jego wielkich kolumn głośnikowych dźwigać jak jedna ze 30 kg waży. Zaraz zacznę robić obiad, bo TŻ jedzie po pracy prawo jazdy wymienić. I na sam początek miesiąca 84 zł pójdzie
![]() ![]()
#1270 |
Zakorzenienie
|
U mnie też zimno, nawet bardzo. Na mieście dzisiaj przed 10 widziałam na jakimś elektronicznym termometrze 12,4 stopnia.
![]() ![]() ![]() Apopo's wczoraj kupiłam półbuty, bosz normalnie w tych balerinach to szło zejść prawie ![]() ![]()
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() jestem z siebie dumna, wykonałam mój plan na dziś i to wszystko nawet dosc szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() posprzątałam cały domek, odkurzyłam i pomopowałam podłogi, zrobiłam mega gar fasolki po bretońsku ![]() ![]() a teraz mam popoludnie dla siebie, pazurki sie szuszą, i maseczke mam na twarzy ![]() ![]() Pisała któraś z Was o ziaji- rewelacja, ale mój krem chyba wycofali bo juz dlugo nie moge go trafic ![]() taki jasno zielony słoiczek, z biała herbata. |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, ale to w domu wieczorem, jak fotkę pstryknę.
![]()
![]() |
#1275 |
Konto usunięte
|
A ja się zdenerwowałam, bo chciałam sobie Losta po angielsku pooglądać, ale nie mogę znaleźć napisów angielskich
![]() Dzisiaj znowu nici, nie ma żadnych ogłoszeń od pracę, od trzech miesięcy jestem bezrobotna i zaczynam być już każdego dnia przygnębiona z tego powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odwiedzasz swój UP? Tam też można czasem coś znaleźć, a jeśli nawet nie pracę, to na jakiś kurs się zapisz. Moja przyjaciółka chodzi i nawet ma z tego pieniądze - coś ja stypendium za to że czynnie szukasz pracy i sie dokształcasz. ![]() Nie jest tego wiele, ale parę stówek w miesiącu na pewno ![]() Uciekam do domu zaraz. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TUTAJ znajdziesz napisy do wszystkich odcinków wystarczy pobrać ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chociaz dzis dostalam telefon, zaproszono mnie na kolejna- trzecia juz rozmowe ( dziwna sprawa bo mialy byc dwie i jesli przeszlabym ta druga to info od menagera jesli nie to brak info , a zadzwonili i mam miec jeszcze jedna rozmowe- z dyrektorem), ale tak sobie mysle, ze to i tak chyba dobrze, bo jakby mnie nie chcieli to juz na zadna rozmowe by mnie nie zapraszali, chyba nie? ![]() dodaja mialam dac znac jak badania- no wiec nie mialam ![]() ![]() zrobilam dzis jeszcze male zakupy, wsumie wiecej przyjemnsci niz potrzebnych rzeczy, ale na jakis czas mam spokoj z zakupami, trzeba bedzie tylko jakies pieczywo i ewentualnie owoce dokupywac, a w przyszlym tygodniu jak sie zwolni miejsce w zamrazarce to jeszcze mieso ![]() a teraz zabieral sie za robienie salatki z tortellini ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
ja pomału wracam do craftu
![]() ![]()
#1282 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie piję 3 kawe dzisiaj, ale i tak już sie popołudniu wyspałam, więc w nocy będe buszować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
marcia gumowce za 55 zł w chińczyku
![]() ![]() wyśle zdjęcie a przynajmniej się postaram ale nie dziś bo zaraz uciekam do łóżka :P ja dziś placki robiłam na obiad, do tego pieczarki podsmażane z czosnkiem i pietruchą ![]() ![]() dziś zrobiłam zakupy mięsne i rybe na jakies 3 tyg powinno straczyć ponad 80 zł wyszło, ale zamrażalka pełna bo az 2 kuraki z biedro. jutro spożywka ![]() farba się sprawdziła, zero odrostów ![]() ![]() dziś byłam z psiapsióła w lumpku, wybranoe już od poniedziałku, ale zapowiada się ok, w następny pon tam zawitam ![]() Miłego popołudnia kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzisiaj w pracy miałam taki kocioł że nawet komputera nie włączyłam ![]() na obiad zrobiłam zapiekankę makaronową z pieczarkami i kurczakiem, jeszcze na jutro będzie ![]() po pracy musiałam ogarnąć mieszkanie bo od jutra u mnie w mieście przez 8 dni nie będzie ciepłej wody ![]() ![]() ![]() podliczyłam dzisiaj wydatki w sierpniu tylko moje bo Tż nie liczyłam i wydałam 1815 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień mi zleciała strasznie szybko ! U mamy pyszny obiadek- schabik ![]() Byliśmy na małych zakupach. Kupiłam koszyczki na kosmetyki i zoabcze czy zdadzą egzamin, jak tak to dokupie jeszcze ze dwa. Kupiłam też sobie maskę do włosów, ale niedroga bo za litr 17 pln ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-01 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
kobieta za ladą
|
boże laski jaka ja przy was uboga heh ,niestety mi na cały miesiąc musi wystarczy 1700
![]() niskie dziś chyba ciśnienie bo mimo 2 kaw spałam na stojąco a dziecko podnosilo mi powieki ![]() trzymając sie planu jutro i pojutrze mielone ale...jutro będą tzw "oszukane gołąbki" bo ajk otwierałam lodówke odkryłam 2 kawałki kapusty bialej,tej co dają do włoszczyzny na tackach w markecie, takie 2 duże raczej kawałki więc mielone zrobiłam jak normalnie na kotlety uformowałam 5 szt średnich a do reszty dodałam połowe posiekanej drobniutko kapusty uformowałam pulpeciki,obtoczyłam w bulce tartej i obsmażyłam i wrzucilam do gara gdzie gotowala sie szklanka gdzieś wody z kostką rosołową wołową i resztą kapusty skręciłam prąd i sie to pyrkotalo z 15 minut(w tym czasie zrobiłam paste jajeczną na kolacje ![]() i koniec wyszlo takie ze jakby to nie na jutro na obiad tobym wrąbała teraz ![]() więc jak wam gdzieś wala sie po lodówce 2-3 kawalki kapustki z włoszczyzny macie cudny dodatek do mielonego miesa a propo kasy mamo kiedy będzie wypłata ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2010-09-01 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Copyraptor
|
U mnie dziś TŻ zje grochówkę z wczoraj, a ja sobie zrobiłam makaron z niczym - ugotowałam spaghetti, zostało mi jedno wędzone żeberko które obkroiłam z mięsa, i podsmażyłam na patelni do skwarek, i do tego jeszcze pół cebuli, i pycha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Ponad 90 pierogów ulepionych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.