|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
witam ponownie
![]() pojechalismy jednak dzis do auchana, zrobic zakupy na caly miesiac strasznie sie wkurzylam bo zepsuly im sie lodowki i nie kupilam przez to wielu potrzebnych rzeczy a i tak wydalismy tyle co zawsze (nawet z chemii nic nie kupilismy bo mama przywiozla mi z niemiec proszek i zabrala mnie do natury w celu zaopatrzenia w mydla, paste do zebow itd) a co miesiac tez zawsze cos kupujemy nie wiem jak to sie stalo w dodatku moje obiady zaplanowane na najblizsze 12 dni bede musiala czesciowo pozmieniac bo nie udalo mi sie kupic czesci skladnikow, a przeciez mialam oszczedzac i starac sie gotowac z tego co jest w domu ![]() a no i w niedziele dostalam jeszcze od rodzicow wielgachna cukinie (chyba z 4kg ma) i takiegoz samego kabaczka, wiec musze z nich cos pokombinowac macie moze jakies sprawdzone przepisy na cukinie lub kabaczka? ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-08-31 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#1203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czekam na relacje Motylka i Jelonka ![]() ![]() Byliśmy w tej nowej biedronie ! Ile ludzi :szok: Bananay- 1,99 Mięso mielone 0,5 kg- 4,99 Schab 5kawałków- 4,49 Pomidory- 1, 39 Papier toaletowy rumiankowy- 4.49 Parówki 700 gram- 3,99 Ser 300 gram- 3,99 Szynka 200 gram- 2,99 Mleko- 1,39 Boczek- 9,9 Kełbasa podwawelska- 8,89 I już nie pamiętam co jeszcze wzięłam ![]() ![]() Kilka rzeczy kupiłam już na nasz wyjazd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Hehe, widzę, że leczo ostatnio króluje na wątku
![]() ![]()
#1206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam gdzie mieszkac pomocy! tzn nie moge znalesc zadnego pokoju w warszawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Zadomowienie
|
Witajcie! Dzisiaj dzień mi zleciał nie wiem kiedy i jak! Niby w pracy za wiele do roboty nie było <jak zwykle o tej porze miesiąca>, a jednak ciągle coś i tak zeszło
![]() Pogoda jest ... <nie będę komentować>, w każdym bądź razie jest mi potwornie zimno i zaś będę musiała rękawiczki wydobyć z szafy na rano do auta, bo mi obrączka i zaręczynowy pospadają z palców ![]() Cytat:
Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2010-08-31 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Konto usunięte
|
no wlasnie leczo odpada, bo ugotowalam w zeszlym tygodniu wielki garnek i Tz jadl przez dwa dni reszte pormozilam ( ja nie jem bo daje do leczo papryke, a ja jej nie nawidze)
myslalam na jakimis kotlecikami czy cos w ten desen ale tyle tego w necie jest, ze nie wiem co lepsze |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
Nurek fajny ten twój pomysł na kabaczka/cukinię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ooo super , dzieki ![]() jak to nie masz gdzie mieszkac? teraz chyba najlepszy okres na szukanie mieszkania, napewno cos niebawem znajdziesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- cukinie wszędzie w necie podają żeby w plasterkach ale dla mnie wtedy jest za twarda:P z warzywami troche cudów znam bo jak już wspominalam mięska prawie że nie jadam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Cześć. Jestem tu jeszcze nowa i zagubiona, ale postaram się nadrobić.
![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz coś o Was ![]() A oszczędzać chyba każda z nas nienawidzi... Taki los SPD ![]()
![]() |
#1215 |
Konto usunięte
|
ja cukinię i kabaczek robię tak jak kotleta, kroję na ok 1cm plastry i rozbijam delikatnie tłuczkiem do mięsa, solę pieprzę panieruję w bułce i jajku i ciach na patelnię
![]() http://ushiilandia.blogspot.com/2010...-i-ogolny.html kiedyś miałam jeszcze przepis na murzynka do którego dodawało się startą cukinię żeby ciasto było bardziej mokre i smaczniejsze, w ogóle smaku tej cukinii po upieczeniu nie czuć, mogę poszukać jeśli chcesz ![]() edit: o już znalazłam: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=29325 ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-08-31 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
Technolog żywności, nie żywienia wbrew pozorom jest różnica. Technolog żywności zajmuje się podejściem technicznym, a technolog żywienia od strony układu pokarmowego, co wcale nie oznacza że wiedzy z żywienia nie mam. Więc jak coś to zadawajcie pytanka, może uda mi się odpowiedzieć.
![]() Jesteśmy 2 zwariowanych ludzi. Zanim zaczęliśmy być sobą troszkę minęło. Najpierw znajomość czysto koleżeńska, potem ja do Niego uderzałam w zaloty, lecz on nie wzruszony. A później była zmiana i tak troszkę jeszcze w kółko i jest. Między nami jest 3 letnia różnica wieku. Gdy ja byłam jeszcze w ogólniaku on był już na studiach 250km ode mnie i 2,5 roku Naszego związku odbywało się w rozjazdach, co nie było łatwe, ale jak widać można i da się na odległość! Oświadczyny odbyły się w Kazimierzu Dolnym. W pokoju pełnym płatków róż i zapalonych świec. ![]() Nie bardzo wiem co chciałybyście jeszcze więcej wiedzieć. ![]()
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a ja tam nie wiem ![]() jedno jest biale a drugie zielone zielone juz mialam i wiem, ze jak wtedy kupowalam to lezalo to przy nazwie cukinia , a to biale mialo nazwe kabaczek ![]() Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-08-31 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
hej dziołchy
![]() wrociłam z szaleństw supermarketowych z mamą. Stwierdzam, ze to zakupocholiczka, tyle co ona nakupuje ubrań i butów to masakra. Z drugiej strony zazdroszcze, właśnie takim ludziom co mogą sobie tak lekką reka kupować co im sie podoba, nawet bez patrzenia na metke.. bo ja wchodząc do sklepu najpierw łapie metke a potem oglądam ciuch... to straszne ![]() No, ale za cierpliwośc dostałam ładną chuste i 2 broszki/spinki kwiaty ![]() Miałam plany posprzątac w domu no i dupa, nie chce mi sie już, od rana sie wezme ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Ja cukinii straszliwie nie lubię, ale koleżanka powiedziała mi kiedyś, że zrobione na kotlety [pokrojone i usmażone w bułce i jajku] są rewelacyjne. Próbowałyście kiedyś? Ja planuję się przemóc
![]() I nie znam się za bardzo na warzywach, ale czy teraz jest sezon na cukinie? Bo chciałam kupić jakiś czas temu, ale były strasznie drogie. Nie wiem kiedy najlepiej ich szukać ![]() A w ogóle - dobry wieczór ![]()
#1221 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny. Od dawna już Wa podczytuję. W końcu nadeszła upragniona dla mnie chwila i od jutra będę mieszkać ze swoim TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze muszę trochę poczekać, ale już się psychicznie przygotowuję ![]()
![]() |
#1223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
A wszystko się u nas przesuwa
![]() Planowaliśmy zamieszkać razem w styczniu i w sierpniu wziąć ślub, ale pierwsze sześć miesięcy tego roku były najgorszymi w moim życiu i na razie wciąż muszę poukładać wszystkie sprawy, żeby w ogóle zacząć myśleć o czymś innym ![]() Ale bardzo lubię Wasz wątek i podczytuję regularnie ![]()
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc co to było toto białe ![]()
![]() |
#1226 |
Konto usunięte
|
w Wikipedii jest błąd, zdjęcie które umieszczono pod hasłem kabaczek jest zdjęciem cukinii
![]() http://www.artykularnia.net/zdrowie/smaczne-i-zdrowe-warzywa/ Dzień dobry SPD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy nowe koleżanki ![]() z cukinii robiłam placki z sosem pieczarkowym. Pyszne są ![]() Dziś robię normalne placki z ziemniaków ![]() a zakupy jutro, dziś idę farbować włosy. Za farbę płaciłam 11 zł więc to zawsze jakaś oszczędność, za fryzjera dałabym duużo więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry SPD ![]() Mam zawalone gardło. I zapchane ucho ![]() A poza tym słońce świeci, więc może też dzień nie będzie taki najgorszy...?! ![]()
![]() |
#1229 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny!! Wstałam dzisiaj razem z tż-tem żeby w spokoju wypić kawkę i zjeść śniadanie zanim mały się obudzi. U mnie pogoda z rana jest super. Słoneczko świeci, ale powietrze jest mroźne i rześkie. Tak jakby majowy poranek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja jade dziś do stolicy w celu szukania lokum więc oszczędności brak chociaż nie powiem wybrałam opcje busem a nie pociągiem więc w dwie strony to oszczędność w wysokości 12zł ![]() aaa i musze się pochwalić, że będąc w kinie wygrałam kupon do kosmetyczki o wartości 50zł ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- aaa i u mnie leje deszcz i jest 10stopni.... i ogólnie nie mam humorku więc musiałam się gdzieś wygadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.