|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() właśnie skrobię jarzynki ![]() a jak wasz postępy w przygotowaniach? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam rybkę po grecku, spakowałam prezenty, kupiliśmy z TŻtem mu dziś 3 koszule - jedną dostał ode mnie
![]() ![]() bezaczek wszystkiego naj ![]() miałam kiedyś ten lek...mi akurat nie pomógł, słyszałam, że jak się ma po raz pierwszy zapalanie to jest duża szansa na sukces ale jak kolejny reaz to już nie jest tak skuteczny. Jutro jeszcze praca do 13 i potem 3 wigilie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() postaram się wytrzymać ![]() a ja zrobiłam serniczek ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23954645]Zrobiłam rybkę po grecku, spakowałam prezenty, kupiliśmy z TŻtem mu dziś 3 koszule - jedną dostał ode mnie ![]() ![]() Jutro jeszcze praca do 13 i potem 3 wigilie ![]() kolejne pyszności ![]() 3 Wigilie? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-23 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
ide sie myc i lulac chyba
![]() jutro od rana bede pomagac mamie w przygotowaniach dobranoc
#1265 |
Zakorzenienie
|
Ja tez zmykam do wanny i spać bo oczy same mi się zamykają
![]() Dobranoc dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23954645]Zrobiłam rybkę po grecku, spakowałam prezenty, kupiliśmy z TŻtem mu dziś 3 koszule - jedną dostał ode mnie
![]() ![]() bezaczek wszystkiego naj ![]() miałam kiedyś ten lek...mi akurat nie pomógł, słyszałam, że jak się ma po raz pierwszy zapalanie to jest duża szansa na sukces ale jak kolejny reaz to już nie jest tak skuteczny. Jutro jeszcze praca do 13 i potem 3 wigilie ![]() dziękuuuję ![]() no mi się też zdaje, że średnio pomógł. na święta mam nadzieję wytrzyma, a potem dalsze zabiegi zdrowiejąco-zapobiegające ![]() oj oj, zaczęło mi w brzuszku burkać. idę coś zjeść i się myć. dobranocek ![]() ps zdjęcia grzywki nie wrzucę. nie chce mi się robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro robię jeszcze jedną z tuńczyka, bo ta, która robiłam dziś jest dla ciotki. Uff, chyba zmykam do wanny i spać ![]() Dobranoc ![]() Gdybym jutro nie miała czasu zajrzeć, to Wesołych, Ciepłych, Rodzinnych i Zdrowych Świąt Wam życzę Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim w ten piękny wigilijny dzień
![]() Chciałam Wam wszystkim życzyć zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, bez stresów i kłótni a do tego totalnego, bezkarnego obżarstwa ![]() Ja dzisiaj wymknęłam się wcześniej z łóżeczka i poszłam zanieść tżtowi prezent pod choinkę, patrzę a tam już leży niewielkie podłużne pudełeczko dla mnie ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mam wrażenie jeszcze więcej rzeczy muszę zrobić niż wczoraj, została mi jeszcze do posprzątania łazienka i korytarz no i niedługo jedziemy jeszcze po te nieszczęsne prezenty bo wczoraj nie zdążyliśmy kupić wszystkiego ![]() ![]() acelinko czekam na dobre wieści ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam mnóstwo roboty na dzisiaj. Muszę zmienić pościel, poodkurzać, sałatkę zrobić jeszcze jedną i na cmentarz jechać. Ciekawe co jeszcze sobie wczoraj zapomniałam ? I wyszykować się na wigilię do teściów. TZ już się wścieka, że się nie wyrobię, ale zamiast pomóc to jedzie sobie z ojcem na działkę .... ![]() Wesołych świąt Wam życzę dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Wtajemniczenie
|
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia. życzy Certina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() no ja niewiem czy Wam pisać czy nie pisac ... ![]() no dobra napisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt! My się zbieramy i mykamy do mamusi mej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Wtajemniczenie
|
Acelinko super news w taki dzień
![]() ![]()
#1273 |
Zakorzenienie
|
czesc
acelinka jakas Ty niecierpliwa ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- to ja ide sie szykowac jeszcze raz wszystkiego dobrego w te swieta
#1274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od tzta dostalam komplet bizuterii : naszyjnik i kolczyki ![]() ![]()
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acelinka, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Lepszego prezentu nie mogliście dostać ![]() ========================= ================== Dzień dobry w świąteczny poranek ![]() Ale u nas leje :/ też mi święta bez śniegu ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-12-25 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
Acelinko brak mi słów, aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Konto usunięte
|
acelinko gratulacje
![]() agulaaabar Tobie również gratulacje, bo dopiero wczoraj doczytałam, że Ty również ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
czesc i czołem
własnie wrocilismy od tesciów a jutro cały dzien u moich rodziców ![]() ![]()
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak dotarlismy do domu to byłam tak objedzona, że aż mi do gardła podchodziła a napraw eu każdego niewielkie ilości ale 3 kolacje dają w kość... Cytat:
Ranyyyy ale superaśny prezent! Cieszę się strasznie !!! aż mi się twarz cała cieszy, że się udało! Cytat:
dostaliśmy takie fajne półmiski żeliwne do robienia dań na goracym półmisku...coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...0&tx=145&ty=63 tylko półmisek bez "zwierzęcia" i deska pod spodem. Macie może jakieś fajne przepisy na dania na goracym półmisku? Kiedyś w chińskiej jadłam takiego kurczaka i był przepysznie zrobiony.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogromne gratulacje ![]() ![]() a ja przeczyałam wczoraj rano, w smsie z życzeniami, taki dopisek: a tak przy okazji zaręczyłam się. no to się zaraz obudziłam na dobre... koleżanka moja dobra się zaręczyła. no takie wieści, to ja mogę czytać... ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- hmm. makaronu ryżowego to ja chyba jeszcze nie jadłam ![]() podasz przepis? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
My niedawno wróciliśmy z imienin od teściowej, najadłam się nie powiem i to bardzo, przed chwilą jeszcze wsunęłam kawał sernika na zimno ![]() Dzisiaj bez alkoholu bo tż ma urodziny i on pil a ja jeździłam ![]() ![]() Przed chwilą stoczyliśmy walkę o pilota, jak zwykle mało co się nie pokłóciliśmy więc dałam sobie spokój i odpaliłam kompa ![]() ![]() Acelinko wiesz tak często sobie dzisiaj myślalam: fajnie, że acelince się udało ![]() Oczywiście juz się zaczynają u nas teksty rodziny typu: kiedy będzie dzidziuś itp. rozmawialiśmy ostatnio o tym i chyba tak jak z początku zakładałam to opakowanie tabletek które teraz kończe będzie ostatnim ![]() ![]() Guska fajne te półmiski ![]() ![]() a co do przepisów to może popatrz w internecie?? Uff chyba przesadziłam z tym sernikiem bo aż mi nie dobrze ![]() Dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1/2 opakowania makaronu ryżowego (250 gram) 2 ogórki zielone szynka konserwowa (albo inna) - ilość "na oko" puszka kukurydzy konserwowej (nie słodkiej) szczypiorek sól, pieprz do smaku majonez (ja dawałam kielecki, bo jest ostrzejszy) Makaron gotujesz, ogórka i szynkę kroisz w drobną kosteczkę, siekasz szczypiorek, kukurydzę odsączasz z zalewy. Wszystko razem mieszasz, doprawiasz do smaku i łączysz z majonezem. I gotowe ![]() Prosta i smaczna sałatka. Przepis mam od kuzynki, bo u niej pierwszy raz jadłam. I bardzo smakuje mojej mamie i Tztowi, a oni zwykle nie jadają sałatkowych wynalazków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee, nie słodkiej, to jakiej? nie bardzo rozumiem. kukurydza z założenia jest słodkawa ![]() ![]() dzięki, spróbuję zrobić, jak sklepy otworzą ![]() całkiem fajne te święta ![]() ![]() ![]() dobranocek, dziewczątka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale patrz, żeby na puszce było napisane "kukurydza konserwowa" a nie "kukurydza słodka". Bo ta słodka jest naprawdę słodka, i nie do każdej sałatki można ją dodać, bo zmienia smak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() agawoo: ja mam inny przepis na sałatkę z makaronu ryżowego , tez pyszna mniam mniam : 1 podwójną pierś z kurczaka usmażyć na patelni z przyprawą gyros, ugotowac makaron ryżowy ,ja tak na oko biore ale moze tez 250 g , 3 jajka na twardo, kukurydza z puszki , 1 duzy zielony ogorek w drobna kostke, 2 duze pęczki koperku, pieprz, sól i majonez Polecam ![]() ![]()
#1288 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a za tydzień zaczną się rocznice
![]() ![]() a dziś jeszcze jeden obiadek i chyba pęknę ... ale lubię takie dobre jedzonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyneczka, a gdzie wybywasz na 3 dni? Może pisałaś, ale jakoś mi umknęło ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23982328]Dziewczyny a za tydzień zaczną się rocznice ![]() ![]() a dziś jeszcze jeden obiadek i chyba pęknę ... ale lubię takie dobre jedzonko ![]() Oj zaczną się ... Pierwsza będziemonikadavida (styczeń) i Tośka w lutym ... ciekawe co tam u niej.. dawno się nie odzywała .... Do naszej rocznicy jeszcze daleko .... Teraz w wigilię mieliśmy drugą rocznicę zaręczyn ...ale zleciało ... Dziewczyny, a ja nie spałam pól nocy.Tzta tak strasznie bolał ząb, że myślałam już o pogotowiu .... Cały się trząsł i prawie płakał, więc musiało boleć porządnie.... Po jednej pyralginie nie przeszło, po dwóch godzinach dałam mu drugą, jeszcze się przemęczył i w końcu usnął... Dzisiaj na razie jest ok ..... Masakra, jutro szukam dentysty dla niego, mam nadzieję, że ktoś przyjmuje po świetach .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
agawoo już rozumiem różnicę. dzięki
![]() oby TŻtowi przeszło... jak ząb boli, to jest straszne. a ja niestety od kilku miesięcy mam okropnie wrażliwe jedynki górne i co zjem ciepłego czy chłodnego, to czuję. muszę mieć letnie ![]() ![]() dziewczyneczka jak będzie okazja, to też wypróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.