Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 13:04   #1261
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja tu o żadnej poczcie nic nie wiem Chyba mam problem z czytaniem
W podpisie u kotka6 jest
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:10   #1262
Jamee
Zakorzenienie

Chatko całe szczęście mam wsparcie ze strony TŻta. On też się nie zgadza z ich podejściem. Zobaczymy następnym razem podczas rozmowy o liście gości co będę mówić.

Melod_y gratuluję

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:21   #1263
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak to jest z tym dostepem do poczty PMek 2012? Bo udzielam sie aktywnie od lutego (no, ostatnio moze troche mniej, ale zaloze sie ze rozumienie ), wiec moze moglabym dostac ten super hiper tajny login i haslo?
Też bym chętnie poznała te tajne dane

Wiecie mam trochę czasu i wybieram sobie wstążki i różyczki, żeby zrobić zawieszki na wódkę. Wyszło mi, że chcąc to robić samemu będę musiała zapłacić 13,8 za tasiemkę i 30 zł za różyczki czyli jakieś 44 zł na ponad 300 butelek Nie wiem czy to się opłaca ? Lub w wersji ekonomicznej 34 zł (zamiast różyczek zwykłe płaskie kwiatuszki) Nie mogę się zdecydować, choć TŻ powiedział, żeby zamawiać i będziemy tworzyć

Poza tym zamawiam sobie już próbkę materiału na szarfę i buty Zobaczymy co za kolor przyjdzie i wtedy się ostatecznie zdecyduję czy fuksja (amarant ) czy może fiolet. Zamawiam stąd http://allegro.pl/satyna-44-kol-wlos...701728913.html na tej stronie jest jasny i ciemny amarant i nad tymi się zastanawiam

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:27   #1264
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Juz cwiczycie pierwszy taniec? My nawet jeszcze piosenki nie wybralismy A to pod okiem jakiegos instruktora czy sami wymslacie i cwiczycie?
Nie, my na pierwszy taniec wybraliśmy dirty dancing i ćwiczymy z filmem
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
a potem siostra nas nakręci, zobaczymy jak to wygląda, jak katastrofalnie, to wtedy pójdziemy do instruktora jakiegoś może nam coś podpowie.
Wbrew pozorom wcale nie jest łatwe kręcenie się, za wolno to robię i wtedy my opóźniamy wszystko a w dirty dancing tak ładnie to wygląda...

tenebrosa chętnie zobaczę fotki, mam dostęp do poczty tylko już jej nie pamiętam co i jak

magdzias ciemny amarant ładniejszy

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:28   #1265
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to jakoś wydaje mi się, że nasi TŻci pod pewnymi względami są do siebie bardzo podobni, jak tak czasami piszesz o swoim... W końcu ten sam znak zodiaku mają I fajnie, że Twój ma taką ambicje, żeby dopracować ten taniec, bo dla mojego to jeszcze za wcześnie by o tym myśleć. Mam nadzieję, że do naszych wesel się chłopaki wyrobią na parkiecie i będą tańczyć z przyjemnością. Dla mojego taniec jest przyjemnością tylko wtedy jak zna kroki i ma je wyćwiczone, nie lubi improwizować.
Też mi się zdaje, że mają kilka wspólnych cech Mój teoretycznie lubi imprezować, tylko mam wrażenie, że jakoś tak się boi.. W sensie wolno to sobie przyswaja, jak mi wystarczy np. 3 razy jakiś krok pokazać, to Jemu trzeba trochę więcej, no własnie nie ma tej swobody do końca... Właśnie mój też lubi tańczyć, jak zna kroki, dlatego już chce zacząć ćwiczyć. Poza tym to głównie w domu mi kręci tyłeczkiem, co jest słodkie, ale tańczenia to za bardzo nie przypomina Ale myślę, że Chłopaki dadzą radę, może się nawet kiedyś na jakieś wspólne tańcowanie wybierzemy?

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

miałam Wam wrzucić w sobote zdjecia ale okazało się, że nie bardzo mam jak..goście mi sie zlecieli do domu i nie miałam chwili wytchnienia...

Dziś jestem jakas zła i smutna..nie umiem sie zdecydowac na suknie..a jak juz któras mi sie podoba to cena jest z kosmosu

Może to wina hormonów czy cos , ale jestem jakas wsciekła dziś...

Zostało kupe czasu do slubo moze za bardzo sie spinam, ale póki co nic mi sie do konca nie podoba..a jesli już to w Szczecinie sukni nie można zmierzyć bo po prostu jej nie ma.....

Sorry, ze tak sie żale ale nie mam komu..nie bede rodzince dupy zawracac sukniami..oni tego nie zrozumieja....
Myślę, że to hormony Póki jesteś w takim stanie zajmij się najlepiej innym tematem, bo tak to Ci tylko zbrzydnie, nie ma co Objerzyj sobie jakąś lekką komedię, od razu będzie Ci lepiej

Cytat:
dziewczyny, jak to jest z tym dostepem do poczty PMek 2012? Bo udzielam sie aktywnie od lutego (no, ostatnio moze troche mniej, ale zaloze sie ze rozumienie ), wiec moze moglabym dostac ten super hiper tajny login i haslo?
Napisz priva do kotka, a jak się nie odezwie (bo rzadko bywa), to wtedy napisz do mnie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Chatko całe szczęście mam wsparcie ze strony TŻta. On też się nie zgadza z ich podejściem. Zobaczymy następnym razem podczas rozmowy o liście gości co będę mówić.
Dobrze, grunt, że jesteście jednomyślni, reszta niech się buja

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:33   #1266
(kicia)
Zakorzenienie

dzień dobry

ja dopiero wstałam z łóżka pół godziny temu

moje ślubne planowanie odeszło na drugi tor ale już nie długo. Jeszcze 5 nocek i przestanę was zaniedbywać

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hej
aaaa zapomniałam wam napisać że moja siostra wróciła z holndii, miała zjechać na urlop 29 a przyjechała 3 dni temu i to nikomu nic nie mówiąc a to mądre było bo jechała swoim samochodem... a jak by się coś stało to nawet nikt by nic nie wiedział. i tak wchodzi do dmou wita się z psami ja do niej cześć a ona nic. Ptam się co tak wcześnie ona nic. Obczajacie to?? od samego wejścia jakieś fochy?? a potem to i tak moja wina dzisiaj wraca brat z nad morza z tą swoją... a jak siostra była to akurat koleżanka do mnie orzyszła i gadałyśmy o moim bracie i tej jego... e oni o niczym nie myślą dziecko w drodze a oni kasy nie mają i nawet nie odkładają.... ze ona ciąży zagrożonej nie ma to mogła nawet z miesiąc popracować nawet lody gałkując a to ciężkie nie jest. No i siostra z mordą wyskoczyła że kto ją w ciązy przyjmie itd. a ja mówię ale przecież po niej tego nie widać... jak idziesz szukać pracy to nie mówisz dzień dobry jestem w ciąży. W sumie teraz to już za późno bo to 3 miesiąc ale wcześniej to by mogła. Z resztą są takie kobiety co pracują do 7 i nic im nie jest. I mówię że ona tylko liczy że mój brat na nią zarobi na jej ciuchy dziecko i na wszytko.... teraz jestem pewna że siostra to mu wygadała. Chociaż on to wie bo ja mu to już dawno mówiłam. Ale siostra to taka dwulicowa raz jest tak a raz tak. A że ona ubóstwia dzieci to już braciszek jest super och i ach. Już chce im kołyskę kupić z grawerowanym imieniem dziecka,ubranka itd. Brat jej wisiał kasę tak jak i mi i mojemu tżtowi i masie innych ludzi. To ta mu długi anulowała. No kur.....wa wszyscy mu w dupę wchodzą i jak tu się nie wkurzać. Dobrze że chociaż stary poznał się na jego dziewczynie.
ale czemu ona tak się zachowuje pokłóciłyście się ostatnio czy coś ??

Cytat:
Chatko torpedują wszystkie pomysły ślubne. I zaczynają sami sobie wybierać gości jacy muszą być. Szlag mnie trafia. Oni ze swojej strony już naliczyli ponad 60 osób. Salę mamy na 100 więc co ja mam się ograniczyć tylko do 40 gości z mojej strony? Powiedziałam TŻtowi, że jeszcze z czymś wyskoczą a nie zrobię wesela
eh CI teściowie a Twoi rodzice nie mają nic do powiedzienia

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chyba kolejna para "celebrytów" dołączy do nas w przyszłym roku... Który to raz Wiśnia sie będzie hajtał??? 4???
taaa ciekawe ile ze sobą wytrzymają

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!!! Mam wyniki z poprawki!!!
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM WAKACJE i w koncu mogę spokojnie planować wszystkie szczegóły weselne!!! Ale się ciesze ! Kolejka dla wszystkich! Dzieki za kciuki!!!

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
A ja tu o żadnej poczcie nic nie wiem Chyba mam problem z czytaniem
gratulacje

Cytat:
musicie do kotek napisać prywatną wiadomość
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:35   #1267
Chatka
Wtajemniczenie

kicia i jak, dopytywałaś coś koleżankę o ten mój makefilm?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 13:38   #1268
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
kicia i jak, dopytywałaś coś koleżankę o ten mój makefilm?
próbowałam z nią o tym pogadać ale chyba mniała gorszy dzień bo powiedizała że nie ważne owinęła się kocem (bo pytałam dziś na nocce) i poszła spać

najpierw sama zaczyna temat bo w sumie jej powiedziałam że mam znajomą która wynajmuje tą firmę i prosiła żebym zapytała o zachowanie tego kolesia a potem sama jakoś ucina temat

Stary 2011-07-18, 13:38   #1269
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
eh CI teściowie a Twoi rodzice nie mają nic do powiedzienia
Nie było jeszcze takiego typowego spotkania organizacyjno-zapoznawczego stwierdziliśmy z TŻtem, że skoro mamy mieć 100 osób to oni zapraszają swoją 50 a my swoją. Musi być jakaś sprawiedliwość

Stary 2011-07-18, 13:42   #1270
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Nie było jeszcze takiego typowego spotkania organizacyjno-zapoznawczego stwierdziliśmy z TŻtem, że skoro mamy mieć 100 osób to oni zapraszają swoją 50 a my swoją. Musi być jakaś sprawiedliwość
tylko czy obie strony się na to zgodzą

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

http://gruper.pl/x.php/1,5859/Lublin...Margarett.html

może jakas PMka z LBN się skusi tu jest strona z sukniami z tego salonu http://www.suknie-rose.pl/

Stary 2011-07-18, 13:44   #1271
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
tylko czy obie strony się na to zgodzą
No ale jakiś kompromis musi być. Dlaczego oni mogą zaprosić sobie ponad 60 osób a ja mam się ograniczyć tylko do 40?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 13:45   #1272
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Nie, my na pierwszy taniec wybraliśmy dirty dancing i ćwiczymy z filmem
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
a potem siostra nas nakręci, zobaczymy jak to wygląda, jak katastrofalnie, to wtedy pójdziemy do instruktora jakiegoś może nam coś podpowie.
Wbrew pozorom wcale nie jest łatwe kręcenie się, za wolno to robię i wtedy my opóźniamy wszystko a w dirty dancing tak ładnie to wygląda...

tenebrosa chętnie zobaczę fotki, mam dostęp do poczty tylko już jej nie pamiętam co i jak

magdzias ciemny amarant ładniejszy
Madzia dziękuję za opinię
Tez właśnie bardziej mi się podoba ten ciemny. Ciekawe jaki będzie na żywo

Wkurzyłam się, bo dzwonił mechanik, że auto będzie do odebrania jutro, bo oczywiście rozebrali je, ale jeszcze nie złożyli. Okazało się, że jakiejś części im brakło Ale pech Jutro znowu problem z dostaniem się do pracy

Stary 2011-07-18, 13:49   #1273
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Wiecie mam trochę czasu i wybieram sobie wstążki i różyczki, żeby zrobić zawieszki na wódkę. Wyszło mi, że chcąc to robić samemu będę musiała zapłacić 13,8 za tasiemkę i 30 zł za różyczki czyli jakieś 44 zł na ponad 300 butelek Nie wiem czy to się opłaca ? Lub w wersji ekonomicznej 34 zł (zamiast różyczek zwykłe płaskie kwiatuszki) Nie mogę się zdecydować, choć TŻ powiedział, żeby zamawiać i będziemy tworzyć
wydaje mi się, że nie wyjdzie Was to drogo.
Sama chcę robić samodzielnie zawieszki i winietki, jednak jeszcze nie orientowałam się ile to wyjdzie. Mam nadzieję, że taniej

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:50   #1274
Nattiv
Zakorzenienie

magdziaS Nie dodałaś jeszcze sukni sztuczki do listy naszych sukien

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:51   #1275
ksylwia
Zadomowienie

Cytat:
Spływ kajakowy Gdzie pływaliście?????
A jak słyszę, o tym, że młodzi po kościele jadą bezpośrednio na sesję, a goście muszą czekać przed salą to mnie krew zalewa...
Spływałam kajakiem razem z grupą, która zamówiła u nas kajaki na niedzielę. Uparli się, żebym jako organizator z nimi płynęła i tak dołączyli do mnie jeszcze znajomi i mieliśmy relaks i ubaw przez kilka godzin.

p.s. Zapraszam do mnie na kajaczki - nowoczesne, kupione w tym roku. Pływamy głównie na trasie Nielisz - Krasnystaw.
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:53   #1276
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że nie wyjdzie Was to drogo.
Sama chcę robić samodzielnie zawieszki i winietki, jednak jeszcze nie orientowałam się ile to wyjdzie. Mam nadzieję, że taniej
Mamy z TŻtem 320 butelek wódki. Tasiemkę wybrałam 12 mm i najtańszą na allegro za 3,40 za 32 metry Potrzeba mi 20 cm na każdą butelkę, więc sama tasiemka wychodzi tanio. Jednak te różyczki to już drogość, a podobają nam się właśnie takie, więc nie wiem czy się rzucać na nie czy szukać jeszcze, może będą gdzieś tańsze niż 30 zł za 300 sztuk?

Stary 2011-07-18, 13:54   #1277
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ja myślę, że jeśli długo się do tego zbieraliście, to taki album byłby świetnym pomysłem.. Chociaż może bardziej na rocznicę. Ale czemu nie, może i na imieniny My też się już jakiś czas zbieramy, żeby zrobić kolaż z naszych zdjęć, ale w sumie wolałabym to z TŻtem zrobić.. Więc może i ja bym taki album nam skombinowała? tylko nie wiem, czy zdążę do naszej rocznicy, bo to już 26go
Naprawdę sterowane auto 500zł?? To jakie Ty chcesz kupić? Ja myślałam o takim poniżej 100, przecież to tylko zabawka jest... Chyba, że masz coś innego na myśli, no nie wiem.
My już wspólnie wybraliśmy zdjęcia do wywołania i siedzą w osobnym folderze. Kiedyś daliśmy je nawet jednak w domu okazało sie że pomyliłam płytki i nie wiedziałam czy dałąm pusta czy też płyte na której mogło byc nawet 1000 zdjęć. Ale chyba była pusta... Nie wróciłam już tam
No zabawka zabawką, ale powiem że ja rzadko mu kupuje drogie prezenty. Chociaz ostatnio kupiłam mu na urodziny cb radio które bardzo mu się przydaje. A o autko mu chodzi takie które nawet można tankować hehe. Chociaż nie wiem skąd ja mu takie znajdę. Ale z tym jak coś zaczekam do stycznia na jego urodziny bo nie wiem czy znajdę taką okrągłą sumkę w swoich oszczędnościach.. lAlbo całkiem po weselu, lub jak mu si,ę syn urodzi to sobie, znaczy jemu pewnie kupi hehe.Wiadomo każdy grosz się teraz liczy, ale na prawde chciałabym mu zrobić taką niespodzianke, bo wiem że marzy mu się, no ale ma też świadomość że to troche nierealne jest teraz
Co do tych zdjęć to powiem jeszcze że ogarnęłam się i imieniny ma już 21! Więc tym barzdiej mam stresa bo na ostatnią chwile wszystko. Chyba że zwykłe ciasto mu upiec, galeretke zrobić którą uwielbia i darować sobie te fotki?

Cytat:
Madzia dziękuję za opinię
Tez właśnie bardziej mi się podoba ten ciemny. Ciekawe jaki będzie na żywo

Wkurzyłam się, bo dzwonił mechanik, że auto będzie do odebrania jutro, bo oczywiście rozebrali je, ale jeszcze nie złożyli. Okazało się, że jakiejś części im brakło Ale pech Jutro znowu problem z dostaniem się do pracy
Biedulo.. Nosz mam nadzieje że jutro już na pewno będzie sprwane i do odbioru

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-07-18 o 13:56
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 13:54   #1278
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
magdziaS Nie dodałaś jeszcze sukni sztuczki do listy naszych sukien
Nie dodałam, dlatego, że sztuczka nie mogła się zdecydować jakie zdjęcie dać. Chciała dać jakieś na modelce, ale jej suknia jest jedyna w swoim rodzaju i takich zdjęć nie ma, więc nie wiem czy Sztuczka da jakieś swoje zdjęcie w niej czy nie

Stary 2011-07-18, 13:56   #1279
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy z TŻtem 320 butelek wódki. Tasiemkę wybrałam 12 mm i najtańszą na allegro za 3,40 za 32 metry Potrzeba mi 20 cm na każdą butelkę, więc sama tasiemka wychodzi tanio. Jednak te różyczki to już drogość, a podobają nam się właśnie takie, więc nie wiem czy się rzucać na nie czy szukać jeszcze, może będą gdzieś tańsze niż 30 zł za 300 sztuk?
Sporo macie tej wódki Jak liczyliście?

Stary 2011-07-18, 14:06   #1280
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Sporo macie tej wódki Jak liczyliście?
Litr na parę Butelki mamy pół litrowe.

Stary 2011-07-18, 14:07   #1281
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
ja moim wozem nie jeździłam 3 tyg na szczęście zawsze potrafiliśmy się "zgrać" z TŻ co do godzin mojej pracy, więc problemu nie było. wczoraj jak wsiałam do auta, to tak dziwnie mi się jechało, że szok już się zdążyłam przyzwyczaić do samochodu TŻta....
to rzeczywiście masz pecha.... najgorsze jest, jak potrzebujesz koniecznie samochodu a tu du.pa blada.

It is where we are...
Stary 2011-07-18, 14:09   #1282
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

miałam Wam wrzucić w sobote zdjecia ale okazało się, że nie bardzo mam jak..goście mi sie zlecieli do domu i nie miałam chwili wytchnienia...

Dziś jestem jakas zła i smutna..nie umiem sie zdecydowac na suknie..a jak juz któras mi sie podoba to cena jest z kosmosu

Może to wina hormonów czy cos , ale jestem jakas wsciekła dziś...

Zostało kupe czasu do slubo moze za bardzo sie spinam, ale póki co nic mi sie do konca nie podoba..a jesli już to w Szczecinie sukni nie można zmierzyć bo po prostu jej nie ma.....

Sorry, ze tak sie żale ale nie mam komu..nie bede rodzince dupy zawracac sukniami..oni tego nie zrozumieja....
nie martw się tu się możesz wygadać ja też tak mam
Cytat:
Też bym chętnie poznała te tajne dane

Poza tym zamawiam sobie już próbkę materiału na szarfę i buty Zobaczymy co za kolor przyjdzie i wtedy się ostatecznie zdecyduję czy fuksja (amarant ) czy może fiolet. Zamawiam stąd http://allegro.pl/satyna-44-kol-wlos...701728913.html na tej stronie jest jasny i ciemny amarant i nad tymi się zastanawiam
ooooooooo mamusiu ciemny amarant jest boooooooooski
Cytat:
dzień dobry

ale czemu ona tak się zachowuje pokłóciłyście się ostatnio czy coś ??
no właśnie nie.... przyjechała i z wejścia zaczęła się tak zachowywać
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:12   #1283
tusia_m
Zakorzenienie

idę sprzątnąć pokój, a potem będę się 'serialować' (Gossip girl)

It is where we are...
Stary 2011-07-18, 14:14   #1284
Jamee
Zakorzenienie

A ja spadam poczytać ("Mój przyjaciel Kaligula"). Trochę się stresuję przed jutrzejszym dniem

Stary 2011-07-18, 14:14   #1285
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

no właśnie nie.... przyjechała i z wejścia zaczęła się tak zachowywać
może miała gorszy dzień

Stary 2011-07-18, 14:16   #1286
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
próbowałam z nią o tym pogadać ale chyba mniała gorszy dzień bo powiedizała że nie ważne owinęła się kocem (bo pytałam dziś na nocce) i poszła spać

najpierw sama zaczyna temat bo w sumie jej powiedziałam że mam znajomą która wynajmuje tą firmę i prosiła żebym zapytała o zachowanie tego kolesia a potem sama jakoś ucina temat
Spoko, pewnie miała kiepski humor, to wtedy o niczym się nie chce gadac.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
My już wspólnie wybraliśmy zdjęcia do wywołania i siedzą w osobnym folderze. Kiedyś daliśmy je nawet jednak w domu okazało sie że pomyliłam płytki i nie wiedziałam czy dałąm pusta czy też płyte na której mogło byc nawet 1000 zdjęć. Ale chyba była pusta... Nie wróciłam już tam
No zabawka zabawką, ale powiem że ja rzadko mu kupuje drogie prezenty. Chociaz ostatnio kupiłam mu na urodziny cb radio które bardzo mu się przydaje. A o autko mu chodzi takie które nawet można tankować hehe. Chociaż nie wiem skąd ja mu takie znajdę. Ale z tym jak coś zaczekam do stycznia na jego urodziny bo nie wiem czy znajdę taką okrągłą sumkę w swoich oszczędnościach.. lAlbo całkiem po weselu, lub jak mu si,ę syn urodzi to sobie, znaczy jemu pewnie kupi hehe.Wiadomo każdy grosz się teraz liczy, ale na prawde chciałabym mu zrobić taką niespodzianke, bo wiem że marzy mu się, no ale ma też świadomość że to troche nierealne jest teraz
Co do tych zdjęć to powiem jeszcze że ogarnęłam się i imieniny ma już 21! Więc tym barzdiej mam stresa bo na ostatnią chwile wszystko. Chyba że zwykłe ciasto mu upiec, galeretke zrobić którą uwielbia i darować sobie te fotki?
Ciastem na pewno nie pogardzi
Aha, czyli Ty myślisz o takim quadzie bardziej, tak? W sensie czym może jeździć?
Bo ja kombinuję z takim zdalnie sterowanym samochodzikiem małym

Idę do domu, bo już tu zdycham z tym katarem... Buziaki

Stary 2011-07-18, 14:17   #1287
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Litr na parę Butelki mamy pół litrowe.
Też miałam zamiar liczyć litr na parę (wliczając w to dzieci) plus kilka sztuk na jakieś bramy itp, ale kupimy dopiero przed samym ślubem, jak będziemy wiedzieć ile gości się pojawi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 14:17   #1288
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
ja moim wozem nie jeździłam 3 tyg na szczęście zawsze potrafiliśmy się "zgrać" z TŻ co do godzin mojej pracy, więc problemu nie było. wczoraj jak wsiałam do auta, to tak dziwnie mi się jechało, że szok już się zdążyłam przyzwyczaić do samochodu TŻta....
to rzeczywiście masz pecha.... najgorsze jest, jak potrzebujesz koniecznie samochodu a tu du.pa blada.
Nooo właśnie A ja mam ostatnio dużo załatwiania, już nie mówiąc o tym, że pracuję na drugim końcu miasta. TŻ chodzi na 8. Ja tez, ale akurat jutro mam na 9 i będę tłuc się ponad 45 minut autobusem Koszmar był w sobotę kiedy oboje z TŻtem potrzebowaliśmy auta i nie mogliśmy się jednym podzielić To TŻ pędził jak na sygnale, żeby dojechać na czas do domu, żebym mogła ja wziąć auto

Cytat:
Napisane przez Nattiv
Też miałam zamiar liczyć litr na parę (wliczając w to dzieci) plus kilka sztuk na jakieś bramy itp, ale kupimy dopiero przed samym ślubem, jak będziemy wiedzieć ile gości się pojawi
Dokładnie tak liczyliśmy. W sumie mamy policzone 160 gości ( w tym my ). Ale wiadomo, że część nie przyjdzie. Mamy jeden karton ekstra na rozdawanie przy bramach (ten problem dotyczy tylko TŻta wiec wystarczy) No i jasnym jest, że dzieci nie piją. Także myślę, że nie będzie naddatku ani nam nie braknie

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-07-18 o 14:20
Stary 2011-07-18, 14:18   #1289
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny!!!! uwaga
napisałam do programu TLC co mieli kręcić polskie śluby i wszytko sponsorować. I zadzwonili do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedyny warunek to to że bym musiała brać ślub na przełomie sierpnia i września tego roku!!!!!!!!
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 14:20   #1290
evoonia86
Zakorzenienie

no to siu szybko ślub

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości