|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
![]() masz rację ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to.... na moim suwaczku ukazała się 3 ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Rozeznanie
|
Chatka zoo super... poczułam się jak mała dziewczynka
![]() ![]() Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-07-18 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
właśnie wrzuciłam link i patrzę, że Ty już się podzieliłas z tą informcją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
![]() Ja w końcu uporałam się z praca i mogę się oddać słodkiemu, wizażowemu lenistwu! Madzia000, witam w naszym gronie i dopisuję Cię do kalendarza ![]() fablous, vesna, co do horrorów to ja mam dokładnie to samo i po prostu nie oglądam filmów tego gatunku. Za bardzo mi potem na psychę siada. A że mieszkam sama, to chyba bym zwariowała w nocy. nena, ja bym nie zdejmowała Very ![]() Ja sama co prawda będę miała tak jakby dwie suknie, bo w kościele będzie założony dół, żeby nie było widać rozcięcia, a na sali go zdejmę i suknia stanie się bardziej "taneczna". Jednak wiem, że mój wymarzony gorset i falbanki na dole będą takie śliczne ![]() ![]() Seagirl, ja na biżu ma założone bodajże 100 złotych, ale też nie będę patrzeć na cenę, jeśli coś mi się naprawdę spodoba i będę wiedziała, że idealnie się wpisze w mój ślubny image ![]() ![]() ![]() karolinka85, dobrze, że TŻ cały i zdrowy! takie sytuacje uświadamiają nam jak kruche jest ludzkie życie, od razu się z innej perspektywy patrzy i dostrzega to, co najważniejsze. Bo na co dzień trochę za bardzo przejmujemy się nic nie znaczącymi drobnostkami zamiast cieszyć się z tego, co naprawdę ważne. Nattiv, moim zdaniem takie tiulowe etole (tak w ogóle, niekoniecznie te które wkleiłaś) mogą wyglądać bardzo elegancko, ale muszę być idealnie dopasowane do sukni i pod względem koloru i materiału oraz ozdób. A to ciężka sprawa, ale efekt może być fenomenalny wg mnie. Ale każda z nas ma inny gust ![]() Super, że suknie będzie jednak Twoja! ![]() malwus, świetnie się ten filmik ogląda, chyba nie było ciężko się Wam uczyć? Bo kilka dni temu pojawił się już ten link na wątku i sama pomyślałam, że moglibyśmy przed sierpniowymi weselami nauczyć się kilku rzeczy z tego nagrania. Bo w sumie tak głupio, chodzimy już na tańce 2 lata, umiemy całkiem nieźle standard i trochę latino, a takich najprostszych rzeczy typu 2 na 1 nie umiemy tańczyć ![]() ![]() ![]() Chatka, wcześnie myślicie o pierwszy tańcu, super! Ciekawa jestem co fajnego wykombinujecie ![]() martuha24, szkoda słów na zachowanie tych Twoich znajomych, teraz odwracają kota ogonem, żebyście nie mieli do nich pretensji. Masz rację, nie przejmuj się, bo oni chyba mają jakieś dziwne ambicje albo kieruje nimi zazdrość. jagodzia, ja też bym chyba dała kasę, ewentualnie jak chcecie jeszcze coś specjalnego dołożyć, to możecie podarować Parze Młodej czek Eurorest - jest ważny przez rok i masz dzięki niemu zniżki na max. 14-dniowy pobyt dla dwóch osób w hotelach w całej Europie. Wystarczy, że znajda tanie bilety lotnicze i mogą sobie zorganizować świetną podróż tanim kosztem. Sami się zastanawiamy, czy nie dołożyć w tym roku naszym znajomym do ślubnego prezentu tego czeku - kosztuje on chyba niecałe 50zł. My właśnie dzięki temu czekowi spędziliśmy w tamtym roku cudowny tydzień na Majorce i tam się zaręczyliśmy. Było bosko! ![]() gosza, ![]() ksylwia, widzę, że weekend obfitował w imprezy ![]() ![]()
#1235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!!! Mam wyniki z poprawki!!!
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM WAKACJE i w koncu mogę spokojnie planować wszystkie szczegóły weselne!!! Ale się ciesze ! Kolejka dla wszystkich! Dzieki za kciuki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1237 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do tesciow, to mamy to szczescie, ze nasi rodzice sie w ogole nie wtracaja, nie narzucaja ![]() ![]() Poza tym, odlozylismy juz 3.500 zl na obraczki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
melod_y wieeeeeelkie gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jest własnie podstawowe pytanie.... ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratulacje!! ciesz się wakacjami!!!! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, 11 sierpnia idę na wesele i nie wiem w jakiej fryzurze iść. Ja mam kompleks odstających uszu i trudno coś u mnie wykombinować, żebym była zadowolona, a prostych już nie chcę. Co byście mi zaproponowały? Może jakieś fotki? tenebrosa ja planuję z Tż w tym roku zorganizować takiego tematycznego sylwestra i zastanawiam się czy tylko się przebieraliście pod jakiś temat przewodni, czy też jakieś zabawy organizowaliście pod to?Nie znam się na tym kompletnie bluesky suknia śliczna, ciekawe jak będziesz w niej wyglądać Co do zablokowania przez moderatorów to chodzi o tą czepialską, że gdziekolwiek się pojawiła to była wojna słowna zaraz? nena zagłosowałam, ja bym była zdecydowanie za nr 7 tzn, żebyś pochodziła po krawcowych i popytała się czy ci taką szarfę zrobią o madzia2306 znalazła nowy cycolinkowy avatarek ![]() Madziaooo witamy w naszym gronie ![]() Ja się tak boję tych filmów o egzorcyzmach itp sprawach, że jak teraz na forum o tym piszecie, to mam ciary i takie ciężkie nogi ze stresu, więc na pewno tego nigdy nie obejrzę Lubciu takie suknie nie są w moim guście, ale gratuluję kupna i podoba mi się jak dekolt masz ładnie podkreślony Madziniusia jakby cie olali to by ci nawet kaski nie zaproponowali, ważne, że jakiś gest jest, nie ma co się smutać ![]() Podoba mi się welon Anji Rubik, ale suknia nie, byłaby o wiele ładniejsza jak byłaby taka jaką miała, ale w wersji długiej. (Mi się w ogóle jej twarz nie podoba, na tych zdjęciach z apartu ma okropne miny, a komentowała dziewczyny w top model - ładniejsze od niej urodą) W ogóle to już zamówiliśmy te zaproszenia, co wam ostatnio pokazywałam (bo w te wakacje już chcemy część zaproszeń dać tym osobą, które bardzo daleko mieszkają i akurat jedziemy do nich podczas urlopu np babcia mojego TŻ) W piątek uczyliśmy się z TŻ naszego pierwszego tańca i jest masakra ![]() Prawie bym mu złamała nos, bo jak robiłam obroty do niego, to nie zatrzymał mnie swoją ręką i poleciałam na niego, że dobiłam głową w jego nos, ale śmiechu było ![]() Dziewczynki jeszcze raz proszę, doradźcie mi jakąś fryzurkę na wesele
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
No impreza koniecznie dzisiaj musi być
![]() Wogóle już o tym facecie myśleć nie chce bo tak niesamowicie niesprawiedliwie nas potraktował ze głowa mała ![]() Ale najważniejsze że teraz już moge jechać (hihihi) na salony! ![]() Dzięki raz jeszcze wspaniałe jesteście ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Aaa ![]() ![]() ![]()
#1244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i gratuluję 3 z przodu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chatka zapomniałam Ci coś napisać, a od dłuższego czasu o tym myślę. Ty uwielbiasz wilki, prawda??? Jest świetny film dokumentalno - przyrodniczy o wilkach. Pewnie już widziałaś, ale jak nie szczerze polecam. Z TŻ byliśmy w niego wpatrzeni bardzo bardzo bardzo, przez cały film zero prawie zero gadki do siebie, tylko zainteresowani filmem. Mi to się nawet łezka zakręciła. A film to Living with wolves http://www.filmweb.pl/film/Prawda+o+wilkach-2005-332315
![]() ![]() Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-07-18 o 11:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Brawo, gratulacje! ![]() ![]() U mnie teściowa wtrąca się póki, co w wykończenie domu i to mnie strasznie irytuje. W sobotę miałam z nią scysję jak nam przywieźli meble do kuchni. TŻ powiedział jej, żeby się nie wtrącała i nie "pomagała" na siłę, to się na niego obraziła, wyobrażacie sobie? ![]() Co do wesela, to na razie teściowa nie miała zbyt dużo okazji, żeby wyrazić swoje zdanie, bo TŻ rzadko z nią o tym rozmawia, nie chwali się naszymi wyborami - zupełnie przeciwnie do mnie, bo ja swojej Mamie pokazuję wszystko. Kiedyś się zastanawiałam czy może nie powinnam właśnie w ramach "zacieśniania więzi" z teściową pokazać jej co nieco odnośnie wesela (widziała tylko salę na żywo), ale po ostatniej akcji nie mam na to kompletnie ochoty. W końcu to mama TŻta i on ją powinien ewentualnie wtajemniczać w nasze wybory, a ponieważ tego nie robi, to ona też większość rzeczy zobaczy pewnie dopiero na weselu.
![]() |
#1248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do teściowej... to już przegina żeby się wtrącać do wystroju waszego domu. no nie
![]() |
#1249 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Naprawdę sterowane auto 500zł?? To jakie Ty chcesz kupić? Ja myślałam o takim poniżej 100, przecież to tylko zabawka jest... Chyba, że masz coś innego na myśli, no nie wiem. Cytat:
![]() gratulejszyn!!!! A ja za 10 dni będę miała rok do ślubu... ![]() Cytat:
![]() Wstyd się przyznać, ale na fontannach jeszcze nie byłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Hehe, ja jeszcze mało myślę, TŻ zaczął się cykać ![]() ![]() Ja też jestem ciekawa, co nam z tego wyjdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do fryzu, to może delikatnie pokręcić i upiąc do góry, żeby fale tak spływały? Wedy uszu nie widać, a i inaczej, niż proste ![]()
![]() |
#1250 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie kochane wróciłam z solarium ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pytania o planowane potomstwo to konsekwencja wspólnych posiadówek ciotek TŻta z jego mamą. Skoro ja wiem, że kuzynka TŻ starała się z mężem o dziecko ok. dwóch lat i jak już była w ciąży to zastanawiali się nad specjalistycznymi badaniami płodu, to wcale się nie dziwię, że mnie też o to wypytywali, a nawet jakbym nie chciała odpowiedzieć, to co TŻ powtórzy swojej mamie, to ona zapewne w jakiejś rozmowie powie swoim siostrom. Powtórzę się, ale wychowywałam się w innym środowisku i nie mogę się przyzwyczaić do tego, że na spotkaniach rodzinnych TŻta omawiane są tak szczegółowe i intymne sprawy każdego z rodziny.
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tenebrosa - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama jestem z siebie dumna, bo jakies swietna w oszczedzaniu nie jestem, ale slub to slub! nie mamy problemow z oszczedzaniem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Przy superbohaterach z kolei, ta sama kreatywna koleżanka wydrukowała każdemu uczestnikowi zabawy na takim ogromnym formacie, chyba A0, kontury danej postaci i na początku imprezy każdy malował farbami swojego superbohatera ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja za 3 dni ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-07-18 o 12:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() miałam Wam wrzucić w sobote zdjecia ale okazało się, że nie bardzo mam jak..goście mi sie zlecieli do domu i nie miałam chwili wytchnienia... Dziś jestem jakas zła i smutna..nie umiem sie zdecydowac na suknie..a jak juz któras mi sie podoba to cena jest z kosmosu ![]() Może to wina hormonów czy cos , ale jestem jakas wsciekła dziś... ![]() Zostało kupe czasu do slubo moze za bardzo sie spinam, ale póki co nic mi sie do konca nie podoba..a jesli już to w Szczecinie sukni nie można zmierzyć bo po prostu jej nie ma..... ![]() Sorry, ze tak sie żale ale nie mam komu..nie bede rodzince dupy zawracac sukniami..oni tego nie zrozumieja.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam rodzice dokładają do wesela ale za foto, video, orkiestrę, nasz ubiór postaramy się zapłacić z własnej kieszeni dlatego do wyboru w tych rzeczach się nie wtrącają i absolutnie niczego nam nie narzucają. Wybór sali był jednoznaczny i każdy przystał na tą jedną. Ja sie na niektórych rzeczach kompletnie nie znam, co do alkoholu i tych spraw w lokalu jakie menu wybrać bo przecież na weselu tam nie byłam to dojdziemy do porozumienia wszyscy razem.
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, jak to jest z tym dostepem do poczty PMek 2012? Bo udzielam sie aktywnie od lutego (no, ostatnio moze troche mniej, ale zaloze sie ze rozumienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, przecież to indywidualna sprawa każdego. Intymna. I nikogo poza małżonkami to nie powinno interesować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.