![]() |
#1261 | |
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Cytat:
Odległość niestety nie zbliża ludzi do siebie. Jedynie wzmaga tęsknotę i sprawia, że jest mniej czasu na kłócenie się (niekoniecznie mniej powodów).
![]() |
#1262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Kupiłam taką żółtą bluzeczkę jest cudna
![]() ![]() http://moda.allegro.pl/vimi-dluzsza-...772999196.html I jeszcze taki sweterek tylko że szary, w rzeczywistości jest dużo jasniejszy i ładniejszy i nie odstaje jak na tej panience, taki coś jak bolerko ![]() http://moda.allegro.pl/vimi-sweter-r...802861031.html i jeszcze mamie 1 przyszedł http://moda.allegro.pl/vimi-sweter-t...795504611.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Zadomowienie
|
Ok, nadrobiłam Was
![]() dzięki za wszystkie przepisy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachaaa, ja bym go od razu nie skreślała, poznajcie się lepiej i może akurat coś zaiskrzy, na pewno bym go chamsko nie spławiała, bo może byc z tego też fajna przyjaźń ![]() Niezmienna, pochwal się zakupami ![]() ![]() ![]() martusia205, gratuluję znalezienia pracy! ![]() ![]() ![]() Chatul, 5dniowy melanż brzmi świetnie ![]() ![]() Co do sukienek, to ja kocham sukienki, a jak schudłam to jeszcze bardziej kocham spódnice i to te do połowy uda, gdybym nie była wybredna to bym miała szafę tak wypchaną, że szok. Teraz mam mało ciuchów bo muszę dopiero skompletować garderobę ![]() martusia205, też choruję ostatnio na koral i podobne kolorki ![]() chocomonster, szkoda, że Tż nie chciał się z Tobą zobaczyc, zwłaszcza że tak czekałaś na spotkanie ![]() Też sobie już nie wyobrażam związku na odległosc, jestem strasznym pieszczochem, Tż też i czasem jest nawet tak, że widzimy się codziennie, albo nocujemy z 3 razy w tygodniu u siebie, bo mamy taką potrzebę bycia razem, głupiego lenienia się razem, gotowania, oglądania Tv, rozmów i innych zajęc ![]() Niusia22, ja już się nie stresuje wizytami u gina, lekarz jak lekarz, poza tym oswoiłam się już ze swoją nagością i poczuciem wstydu. Najważniejsze to dbac o siebie i się badac ![]() maryjamie, widzę, że Hania lubi jazdę autem ![]() ![]() emanko, super, że zabawa się udała, widac po zdjęciach, że dobrze się bawiliście i humor Wam dopisywał ![]() ![]() Niezmienna, też mnie denerwuje syf jak ktoś zrobi i nie posprząta i jeszcze obiecuje, że to zrobi. Mój Tż na szczęście nie jest wielkim bałaganiarzem, z resztą bez obiekcji umyje gary, czy pomoże w kuchni, więc nie mogę narzekac, trochę jedynie śmieję się z niego, że ma bałagan w pokoju, ale przełknę to, bo nie mam wiecznie lśniącego pokoiku ![]() ![]() Lidia Paulina, witam ![]() ![]() ![]() ja póki co robię drugi dzień przetwory na zimę ![]() ![]() Weekend spędziłam z Tż'em, było super jak zwykle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() humorki było, chociaż w pewnym momencie dziwnie się poczułam - jakoś tak samotnie ![]() ![]() aczkolwiek...cieszyliśmy się z tego wspólnego czasu jaki mogliśmy ze sobą spędzić praktycznie cały weekend dla nas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zadomowienie
|
Mi Tż chciał w tamtym roku kupić małego jorka bo widział jak mi się podobają. Byliśmy na giełdzie samoch i tam był dział zwerzęcy i było kilka małych jorków. a jakie były śliczne i słodkie i wgl
![]() Tż mówi chcesz to Ci kupie ![]() Ale się nie zgodziłam bo uważałam że nie będę go naciągać na psa za 6stów a poza tym kto by z nim siedział jakbym pracowała... I tak se teraz myśle że mogłam się zgodzić bo bym miała takiego małego fajnego pimpka i bym go wszędzie nosiła a tak mam 2 husky ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Konto usunięte
|
black piesia dal ci TZ slodko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Lidia Paulina wujek mojego tż'a jest marynarzem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do yorków to mojej siostrze właśnie dzisiaj uciekł na spacerze... pewnie już się komuś spodobał... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Konto usunięte
|
aaa ja slepa;/ nie mysle dzis nic tak mi glowa peka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
a u mnie ladna pogoda
![]() Lidia Paulina witam i podziwiam, jestem z mężem na odległość (z przerwą bo złamał obojczyk i na razie siedzi z nami) i gdyby nie to, że w grudniu przenosimy się do naszego mieszkania to raczej bym nie dała rady...zastanawiam się jak się pogodzę z tym gdy się skończy wrzesień i on znowu wróci do krakowa po tym jak miałam go codziennie...dlatego naprawdę podziwiam Cię za podejście do sprawy akceptację i wyrozumiałość dla planów i marzeń teżeta. Black to może teżet Ci sprawi takiego pieseczka? ![]() ![]() Chatul absolutnie się z Tobą zgadzam, odległość średnio zbliża..raczej trudności które ludzie przetrwają razem. Niusia ładne ciuszki, to udały się chyba zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() każdy ma czasami zły dzień ![]() ja na przyklad od kilkunastu chwil mam ochotę zniknąć i zaszyć się gdzieś w jakieś samotni i się rozryczeć. A co gorsze...nie wiem dlaczego ![]() nawet nie moge zgonić na PMS |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Konto usunięte
|
ja mam zatoki chore juz 5 dzien mnie boli masakra lece n a tabletkch bo nie dalaym rady
dzis wolne zamiast randkowac w domu gnije nic nie hc emi sie zimnos zaro ponuro deszcz i leb boli ;[ |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Przepraszam, że się nie odzywam ale tż przyjechał i nie mam czasu ![]() Później wszystko nadrobię ![]()
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
Robiłam przecier pomidorowy (ogarnęłam kuchnię, bo był taki syf, że szok xD), paprykę marynowaną i kompoty ze śliwek.
W planach mam jeszcze jakieś dżemy i powidła ^^ Nogi mi do tyłka wchodzą ;p A propos psa, to Tż się śmiał wczoraj ze mnie i dzwonił, że zamówił szczeniaczka na allegro, głupol ;P nie uwierzyłam, aczkolwiek przymierza się do kupna ![]() ![]() emanko, dasz radę, myślę, że jesteś w takim humorze przez rozłąkę, ja tak mam jak nie widzę cały tydzień Tż'a bo praca, obowiązki, choróbsko czy coś ;\ Po prostu sobie pewnie nie możesz znaleźc miejsca Kochana ![]() Choco, wykorzystaj dobrze czas z Tż'em ![]()
#1277 |
Zakorzenienie
|
Black, czyżby w Twoim podpisie w zmianach zabrakło ograniczenia palenia?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Konto usunięte
|
0 18.00 sprawdzilam ze zamykaja sklep o 18.30 i cos mnie tknelo i se poszlam kupic ebook readera na high street pedem nie wiem co we mnie wstapilo nagle w te 3 sekundy bylo ze musze to miec
![]() ![]() no ale mam ebook readera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() domyslam się, że to przez rozłąkę - ale...trochę mnie to dziwi. bo przecież i tak od początku widujemy się jedynie w niedziele. Owszem zdarzały się momenty kiedy częściej ale...to jedynie jak miał jakieś zajęcia na uczelni, lub/i święta jakieś więc miał wolne na gospodarce. A teraz mi tak jakoś dziwnie. A przecież...w poprzednim związku miałam gorszą odległość a takich odczuć nie miałam. ech... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() El amor co za spostrzegawczość ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() emanko, w poprzednim związku ex mieszkał w Dk, ja tutaj i to teraz bardziej tęsknie mimo że Tż jest 3 km ode mnie. Myślę, że zależy od uczucia ![]() Kachaaa, miłej zabawy nowym gadżetem ![]()
![]() |
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale chyba masz rację, pocieszam się tylko tym,że tz teskni za mną bardzo bardzo ^^ aaa dołączam się do zyczeń dotyczących nowego gadzetu ![]() Edytowane przez emanko Czas edycji: 2011-09-06 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Konto usunięte
|
dobrze ze ja nie palenigdy mnie nie pociagnelo,dzieka bogu ze nwzgledu na moja historie chorob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zadomowienie
|
no ja naszczęście też nie palę, i wolę mieć takiego Tż niż palącego.
![]() Poprzedni ciągle mnie okłamywał i został mi uraz i niepewność do dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zadomowienie
|
my niestety oboje palimy, ale ograniczamy ostatnio, zawsze to coś
Palę od prawie 2 lat ![]() emanko, jeszcze mnie trochę palą palce od tego chilli, ale już jest dużo lepiej ![]() ![]() ![]()
#1287 | ||||
ma zielone pojęcie
|
Ja też nie palę. Odrzuca mnie od tego.
Za to TŻ lubi raz na dłuższy czas zapalić. Ale nie papierosa, a fajkę ![]() ![]() Cytat:
Boję się co będzie teraz, bo TŻ u mnie od początku lipca siedzi... Przyzwyczaiłam się do tego, że jest obok... Już teraz wiem na 100%, źe w przyszłości chcę mieć związek stacjonarny. Już teraz chciałabym mieć, ale przecież ani ja studiów nie rzucę ani TŻ swoich studiów nie rzuci. Więc musimy poczekać do końca jego studiów... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poza tym - im mniej się ludzie widzą, tym mniej szans na dogadanie się, ustalenie wszystkiego itd. mają. A to w związku jest kluczowe. Zwłaszcza, że ważnych rozmów się raczej na gadu gadu nie przedyskutuje i nie rozwiąże.
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cześć dziewczynki hehehe Patrycja i Piotrek to najlepsze połączenie :P nie uważasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ech...mieszadełkowy wątek byl fajny...teraz jakoś taki inny jest - przyszły nowe dziewczyny, stare znikły i jakoś chyba z sentymentu mam w subskrypcji tamten wątek ![]() powiem Ci w sekrecie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez emanko Czas edycji: 2011-09-06 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeju, idę jutro pierwszy raz na fitness, siostra mnie wyciąga. Boję się, bo z formą u mnie średnio :\
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.