|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
![]() To łóżko jest wyższe i to mnie troszkę martwi ![]() W ogóle dzisiaj jadłam lasagne po 19, bo nie miałam obiadu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
Aniaa_89- W sumie dobry pomysł, aż się chyba na niego skuszę, tylko czy zdażę do sylwestra oto jest pytanie
![]() AnULka248- Ojej, sporo ![]() ![]() A macie już jakiś kilka obranych lokali? ![]() No wiesz, ale za to Twój TŻ może Ci przynieść reklamówkę owoców i możecie się zobaczyć praktycznie kiedy najdzie Wam na to ochota, a ja muszę czekać ten głupi miesiąc ![]() ![]() No tak szybko mamy wystawienie ocen, bo mamy bardzo szybko ferie, bo od 16 stycznia ![]() ![]() Właśnie nie mam takich chudych nóg i mam niewymiarowe łydki ! ;( Kiedyś kupiłam spodnie o numerze 38, to teraz są niby ok, a jednak spadają z tyłka, no i teraz mieszczę się bezproblemowo w spodnie, z którymi kiedyś miałam problem się wcisnąć. No i ostatnio miałam na sobie spodnie, które miały rozmiar 36, więc ja już nie wiem jak mam z tym rozmiarem ![]() Loriette- Oczywiście, że ze względu na Twoje BEZPIECZEŃSTWO, przecież innych myśli nie miałyśmy po ostatnim Twoim cudownym występie pt. "upadek z łóżka" ![]() My wcale nic nie insynuujemy ![]()
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Wasz wątek wygląda bardzo przyjemnie. Mogę się dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech On już wraca!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1265 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może opowiedz coś o sobie ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście mówię tu też o sobie, bo chyba więcej razy w życiu spadłam z łóżka niż Ty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no tak, to ja wolę go mieć 4 razy w tygodniu ![]() a mi kiedyś pani w sklepie mówiła, że szerokość nogawki na dole niczym się nie różni, czy to 36 czy 42... że w rurkach zmienia się tylko góra. Dziwne? Ja nie mam co marzyć o rurkach z moimi łydkami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Raczkowanie
|
No więc podstawowe informacje:
Wiek: 17 lat Wzrost: 167 Waga: 78kg Cel I: 75kg Chcę spróbować chudnąć stopniowo. Będę miała bliżej do celu i większą motywację. Ogólnie moje perypetie dietowe są nieciekawe. Prawie żadnych sukcesów, a nieliczne zakończone efektem jo-jo. Nabawiłam się kompulsywnego jedzenia. Trwa to już kilka lat. Tak więc. Chcę na nowo nauczyć się normalnie jeść. Tym razem mam nadzieję, że moje starania zakończą się sukcesem. Oczywiście dziękuję Wam za przyjęcie ![]() Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2011-12-09 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Raczkowanie
|
AnULka248- Haha zgadzam się z Tobą Laura powinna porozkładać duże i dużo miękkich poduszek
![]() Z tymi rozmiarami to jest dziwnie. ![]() W ogóle ja już nie wiem które wziąć ![]() Bo dzisiaj miałam spodnie na sobie o rozmiarze 36, przed wczoraj też miałam 36... ale bardzo się boję, że będą za małe kurcze. No moja figura też wygląda o wiele lepiej niż wcześniej co mnie cieszy, ale moja satysfakcja już minęła i teraz potrzebuję nowej ![]() cherrylady94- Z Nami dasz radę! ![]() Z tym stopniowaniem to dobry pomysł ![]() ![]() Na początku zacznij od prostych rzeczy typu ograniczania słodyczy czy czegoś ![]()
![]() |
#1270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I chciałam jeszcze wyrazić słowa podziwu co do twoich osiągnięć wagowych. Naprawdę wooow. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysia, a Ty masz maturę w tym roku? Bo się pogubiłam ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Od początku czerwca do początku października. Jakoś tak. Teraz mam zastój i tylko utrzymuję wagę. Tzn. pilnuję się, ale jakoś nic nie spada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Mysia x3 - Tobie też dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że Ci się tu podoba ![]() ![]() Nasz wątek zyskuje sławę! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2011-12-08 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ograniczyłam jedzenie, małe posiłki, ciemne pieczywo, do picia woda albo zielona/czerwona herbata (byle gorzko ![]() ![]() ![]() ![]() I powiem szczerze, że to było któreś z kolei podejście do odchudzania, ale dopiero tym razem mi wyszło. Bo nie zabraniałam sobie wszystkiego i bycie na diecie strasznie mi się podobało. Nadal mi się podoba, tylko teraz nie widać efektów;p Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-12-08 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Raczkowanie
|
AnULka248- No właśnie kuźwa nie ma, a myślę, że powinni taką tabelę zamieścić, ale oczywiście po co, każdy zna swój rozmiar
![]() Jestem w technikum, dlatego maturę mam za rok : ) Haha właśnie pisałam nie dawno do Laury, że Nasz wątek zaczyna być popularny i że się rozwija ![]() cherrylady94- Bo tak jest : ) Po co zaczynać od maksimum, skoro mało realne jest zrzucenie od razu 10 kilo, niż te 2 czy 3 : ) Dobrze, że podoba Ci się u Nas : ) O to chodzi przecież !
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
AnULka248 dziękuję za cenne rady. Chyba najważniejsza jest taka, abym traktowała dietę jako coś przyjemnego. Tak ją w tej chwili traktuję. I mam nadzieję, że to się nie zmieni.
![]() ![]() I oczywiście także gratuluję innym dziewczynom, które stały się lżejsze. ![]() Mysia x3 też zdaję maturę za rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, to jeszcze masz trochę czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki! Kurcze, wzięłam się za sprzątanie, ale tylko kurze zdążyłam przelecieć w całym domu, bo chyba jeszcze za słaba jestem. Ale z gardłem już lepiej!!! ![]() ![]() aaa i pochwalę się dziś śniadaniem. Nie wiem, czy dietetycznie, ale smakowało mi;p zrobiłam sobie twarożek (jakieś 4 łyżki) z łyżką jogurtu bananowego (wiem, że cukier, ale chciałam na słodko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
AnULka248 weszłam na wątek z Twoją twórczością i jestem pod wrażeniem
![]() jak to są początki, to ja się boję co będzie dalej ![]() naprawdę genialne te Twoje kartki, bardzo mi się podobają! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kocham robić takie rzeczy, 3 lata temu zaczęłam robić biżuterię, teraz przerzuciłam się na to, bo przy okazji coś zarobię ![]() dzięki jeszcze raz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Raczkowanie
|
AnULka248 - śniadanko rzeczywiście wydaje się pyszne, może kiedyś zrobię
![]() Ach wakacje! ![]() ![]() Przez ostatni miesiąc objadałam się jak nie wiem kto. Spokojnie mogę powiedzieć, że traciłam na to 2h dziennie. Makabra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kogo TŻ jest właśnie w drodze do Polski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolejna chora, to kuruj się ![]() Cytat:
![]() Dziękiii ![]() ![]() Cytat:
![]() aaa super! czyli nie będzie studenckiej rozłąki!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !
![]() Kupiłam sobie dziś inny chleb, porzucam pszenny, bo za wysoko kaloryczny ![]() Kupiłam sobie taki twardy (jedna kromka ma 20kcal i ma bardzo dużo błonnika) z firmy "sonko" lekki razowy. I do tego kupiłam sobie jogurt naturalny ![]() cherrylady94- A weź mi nawet nie mów o maturze, bardzo się jej boję, aż wariuje ![]() Gdybym poszła do liceum (a miałam iść), to miałabym w tym roku, czyli jeszcze gorzej ![]() AnULka248- Wcale nie stara dupa, co Ty mówisz : ) Na razie zobaczymy czy udało mi się zamówić spodnie dla mamy (pierwszy raz w życiu to robię). ![]() Bardzo ładne śniadanko sobie zrobiłaś ![]() Ja zaraz zjem sobie jeszcze kolację ![]() Ania ! Padłam ! Jakie śliczne karteczki ![]() ![]() ![]() Loriette- Dobrze, że z Niego nie spadłaś ![]() Modliłam się o Ciebie ![]()
![]() |
#1285 |
Przyczajenie
|
Dziś mój 2 dzień bez słodyczy
![]() ![]() ![]() A znacie może jakieś sposoby żeby z bioder zrzucić ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj spokój! Nie jestem jakąś kaleką, hahah! Sama wtedy nie spadłam z tego łóżka! A teraz zagadka.. Do kogo wpadł TŻ po powrocie z Niemiec, żeby powiedzieć prosto w oczy DOBRANOC i dać buziaka? A dodatkowo ten ktoś był w pidżamie, spiętych włosach, bez grama makijażu, bez stanika i w ogóle?! ![]()
![]() |
![]() |
#1287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mysia dziękiii ![]() zawstydzacie mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mnie widział w gorszych wydaniach, ale napisał mi wczoraj sms, że nie rozumie moich obaw, bo wyglądałam ślicznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1289 |
Przyczajenie
|
Witaj Cherylady. Widzę ze coraz więcej dziewczyn z mojego rocznika się zbiera. Ja też jestem w technikum, matura dopiero 2014, tyle że już się denerwuje bo m.in zdaje rozszerzoną fizykę... Zwariowałam
![]() Dieta dizie dobrze, dzisiaj pierwszy raz chyba w kinie bez popcornu, ale dam radę. Tylko że znowu nie chce mi się ruszyć tyłka do ćwiczeń. No i dzięki za słowa otuchy w sprawie mojego "panieństwa" ; D. Cierpliwie czekam na odpowiedniego, bo jakoś nie widzi mi się zabawa w desperatkę. Ach, te fantazje o serniku... Loriette, mieszkasz w Katowicach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
![]() Pomóżcie mi ![]() Pomóżcie mi znaleźć fajne kroje sukienek na studniówkę ![]() Bo namówiłam mamę, żeby mi uszyła i mogę sobie wybrać jaką zechcę sukienkę. A to, że ma dużo roboty w pracy, to będzie sobie robiła powoli przez rok, nie będzie musiała się spieszyć ![]() Tylko ja nie wiem jaką chcę sukienkę ![]() Adzula- Tak jak powiedziała Ania ![]() ![]() No dać radę bez słodyczy to trudna sztuka ![]() Loriette- Ja wiem, ach te Twoje techniki rozpalania swojego TŻ ![]() Słodko, że przyjechał i zrobił Ci taką niespodziankę ![]() Na pewno źle nie wyglądałaś ![]() AnULka248- My tylko mówimy prawdę ![]() Jak się czujesz? Zdrowiejesz? Inc- I dobrze, nie ma co się spieszyć z chłopakami, oszczędzasz sobie cierpień ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Powiedzcie co sądzicie o tych krojach : http://matura.onet.pl/_i/studniowka1a.jpg http://matura.onet.pl/_i/studniowka2aa.jpg http://amazinggirl.pl/media/catalog/...4_800x600_.jpg Ta ostatnia z tyłu jest taka: http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1270211975.jpg Strasznie podobają mi się, ale do tej ostatniej nie mam nóg, bo mam grube łydki, naprawdę nie wymiarowe do reszty ciała : ( ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Jeszcze taki krój znalazłam ![]() http://szafiarenka.pl/upload/foto_ca...af_500x640.jpg I taki: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...sgjRHdJgaovUug Mama powiedziała, że jest w stanie uszyć każdą z tych co podałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.