|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
nie miałam dzis koła z fizyki^^ ale niestety uczac sie pochłonełam płatki fitness w duuzej ilosci i wyszło mi sporo kalorii przez nie
jakieś 1500... ale był dzis basen, 8min abs i buns no i jeszcze 100brzuchów wpadnie to mam nadzieje ze chociaż trochę się spaliłowitam wszystkie nowe Dziewczęta! ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
efekty bardzo fajne no i oczywiscie trzeba jesc 5posiłków w miarę regularnie a w Krakowie deszcz paskudny
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę!
Łączę się w bólu ![]() ![]() Cytat:
i brak słodyczy. U mnie działało![]() Śniegu z deszczem nie zazdroszczę dla mnie to tak jakby deszcz
|
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Przyczajenie
|
przy połączeniu rady annka i AnULka248 mam nadzieje że mi sie uda
A ile tak można schudnąć na miesiąc?
|
|
|
|
|
#1234 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Śląsk? Dzisiaj w Katowicach ładnie sypało, ale sądząc po odgłosach szyby śnieg przeszedł w deszcz. Szkoda, bo chciałabym już poczuć tą świąteczną atmosferę a bez śniegu to trudno... I wiem że się robię nudna, ale bardzo bym chciała żeby któraś z was powiedziała coś na temat mojego planu na jutro- po co być na złej diecie i odżywiać się nieprawidłowo, a skoro macie już jakieś doświadczenie w traceniu kilogramów to wasza ocena bardzo by mi pomogła. Mój plan: Jajecznica z papryką, szynką i cebulą, kromka razowca z szynką, jogurt naturalny, makrela w sosie pomidorowym. Edytowane przez Inc Czas edycji: 2011-12-07 o 22:06 |
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
frantic_witch- Widzę, że już się odchudzałaś i dużo zrzuciłaś.
Tylko popatrz na to, że im się jest chudszym, tym trudniej spalić zbędne kilogramy. Najlepiej sporządź sobie listę (nie musi być męcząca, punkty mogą być typu ograniczyć słodycze). Ja nie trzymałam się nigdy żadnej diety i jakoś chudłam, po prostu ograniczyć trochę jedzonka i więcej mieć ruchu : ) AnULka248- Ja tam już wiem, dlaczego się rozleniwiłaś! ![]() Ja tak samo mam z tymi konkursami ! Tylko, że u mnie nic się nie zmieniło, bo w życiu nic nie wygrałam ![]() Mam nadzieję, że kiedyś chodź raz cokolwiek wygram ![]() A praca się znajdzie na pewno ![]() Musisz dobrze poszukać ! Dziś prułam suknie ślubną (moja mama jest krawcową i przerabiała) i jeszcze oglądałam "M jak Miłość" Ta podróż poślubna. I tak się rozmarzyłam, bo też tak chcę ! I to wszystko jeszcze mi się kojarzy z ostatnim cudownym faktem ![]() Jak pisałam TŻ o tej podróży poślubnej, że się rozmarzyłam i w ogóle, to napisał "Zobaczysz jaka będzie nasza", a ja mówię, że jeszcze mi się nie oświadczył, a co dopiero podróż poślubna, a ten na to "Powoli ^^". Nie wytrzymałam i aż napisałam, że faceci dużo mówią, a mało robią Aż mi na to nie odpisał ![]() Nie umrzesz Do łóżka !TŻ ma dosyć moich kompleksów, bo ciągle mu o nich gadam, od 2 grudnia praktycznie codziennie! U mnie pada śnieg od wczoraj i już mam go dosyć ![]() caroli2- Tak po prostu odpuściłaś i dałaś mu satysfakcje?.. Escorpi- Dobrze zaczęłaś moim zdaniem Później się dopiero zaczną schody ![]() Ale wszystkie sobie z tym poradzimy ![]() Ja jakoś nie mogę ani kg. z tych 58 zrzucić ;/ Nie wiem co robię źle... A gdy ćwiczę codziennie, to na następny dzień nie mam żadnych zakwasów, a powinny być.. Inc- Wiem coś o podjadaniu wieczorami, bo robiłam to bardzo bardzo często, teraz się ograniczyłam. A teraz gdy już naprawdę nie mogę wytrzymać wieczorem, to biorę coś mało kalorycznego, np. dzisiaj już nie mogłam, bo źle się czułam aż i wzięłam sobie pomidora, który ma jakoś 26 kalorii i się nim naprawdę najadłam ![]() Myślę, że dobry jadłospis wybrałaś. A co do jedzenia w kółko tego samego to wiem coś o tym ![]() Może rób sobie jakieś sałatki owocowe, lub owocowo warzywne, ja ostatnio się na to otworzyłam i wcale nie żałuję ![]() Adzula- Witaj ![]() Hmm.. 10 kilo w miesiąc to trochę dużo, zwłaszcza, że nie jesteś gruba, tylko raczej normalnej wagi, a wtedy jest trudniej ![]() Ale nic nie szkodzi spróbować. Zawsze coś spalisz ![]() Na początku moją propozycją jest sporządzenia sobie listy iluś punktów, których się będziesz trzymać i jak już wcześniej tu do kogoś napisałam, wystarczy, że będą to proste punkty na początku. Nie można zacząć od maksimum
|
|
|
#1236 |
|
Przyczajenie
|
Inc widze moja bratnia dusza
Ja również sie podziele się swoimi doświadczeniemi na temat diet Inc jak długo jesteś na diecie ? Ja jutro zaczynam i z przyjemnością podziele sie z wami moimi sukcesami )
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś potrafiłam jeść tyle słodkiego i w ogóle, że sobie nie wyobrażasz A teraz tak bardzo ograniczyłam, że jakoś nie ciągnie mnie tak do nich.Jeszcze raz wrócę do tych sałatek owocowo warzywnych, owocowych. Otóż kiedy zrobiłam sobie sałatkę/surówkę (jak kto woli to nazwać) z tartej marchewki, jabłka, kilku rodzynek i mandarynki, to wiesz jakie to było słodkie? A przecież cukru nie dodawałam także czasami fajnie użyć jakiegoś zamiennika, zamiast batonika, zrobić sobie zdrową sałatkę
|
|
|
|
#1238 |
|
Przyczajenie
|
Mysia x3 dziękuje za rade. Na pewno ją wykożystam
A zawsze lepiej pogadać z osobami co wiedzą coś na ten temat |
|
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A sama się zdziwiłam co do tej sałatki, bo widok był dla mnie dziwny i myślałam, że mi nie posmakuje, a jest naprawdę pyszna ![]() W końcu mamy razem tu schudnąć, a nie, więc wszystkie sobie pomagamy i się wspieramy
|
|
|
|
#1240 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dobry pomysł
Jutro sobie taka zrobie A jakie cwiczenia łaczycie ze swoimi dietami ? Biegacie, czy może rowerek czy cos ?
|
|
#1241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak jest chyba u większości dziewczyn tutaj
|
|
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, Zduński ostatnio jest moim ideałem Oni na tekst "dużo mówisz, mało robisz" reagują tak samo Czyli już lepiej u Was? Tylko pamiętaj, to Ty rządzisz! ![]() Byłam już w łóżku, ale samej mi się nudzi tam Pożycz trochę śniegu odrobinkę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co z Laurą? Nie było jej dzisiaj |
|||
|
|
|
|
#1243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj też coś mało się odzywała ![]() Mam nadzieję, że wszystko w porządku ![]() Oj ideał ideał, aż tak zazdroszczę Kiedy przyjdzie pora na mnie? Pewnie za kilka lat dopiero Noo faceci w niektórych sytuacjach są normalnie identyczni ! No od 3 grudnia się nie kłóciliśmy i w ogóle, ale wolę nie zapeszać ![]() Zaczęłam zaznaczać kiedy się kłócimy, to teraz nie mam czego zaznaczać ![]() Wiadome, że z ukochanym się lepiej leży. Ja czasami z moim TŻ mam takie dni, że potrafimy leżeć i leżeć i wcale Nam się nie nudzi A weź cały ten śnieg, nie obrażę się
Edytowane przez Mysia x3 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:16 |
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, biorę, tylko powiedz ile centymetrów Wam nasypało Ja bym tego nie nazwała leżeniem |
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym tego centymetrami nie nazwała A co może wtedy się nie leży? Poza tym nie zawsze się figluje Jutro Laury TŻ przyjeżdża ![]() Pewnie skacze z radości
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, wiem, żartowałam ![]() A no fakt, jutro czwartek ![]() Kurcze, idę do łóżka, bo jednak mnie ścina... Dobranoc |
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja jeszcze pomaluje paznokcie i też lecę do łóżka ![]() W ogóle uzyskałam 95% pewność, że 27 jadę do TŻ ![]() Bo mój tato jest taki, że nigdy mnie nie chciał puścić, a dzisiaj gadał z mamą i w 95% jadę Dobrej nocy
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele!
) Dziewuszki miałam małe zamieszanie, a w tym czasie tak tutaj naspamowałyście, że nie wiem kiedy to nadrobię! Póki co lecę zmieniać łóżka - od początku mówiłam, że Młody ma większe i lepsze łóżko, a On tak czy siak woli moje - dzisiaj robimy deal. TŻ się ucieszy A co do odżywiania - w sumie jest ok
|
|
#1249 |
|
Przyczajenie
|
Adzula, dopiero teraz zaczynam tak na poważnie, wcześniej próbowałam setki razy i nic. Ale to dlatego ze nie potrafiłam się zorganizować, no i byłam z tym swoim odchudzaniem sama. Teraz szukam wsparcia tutaj i mam nadzieje, że to pomoże- dzisiaj pierwszy wieczór bez podjadania. Rano jajecznica, w szkole jabłko a potem jogurt, a teraz zjadłam sobie makrelkę w sosie pomidorowym- nie dość ze syte, to dużo białka
![]() Kurde, 15 dni do świąt, strasznie bym chciała już ten śnieg. Taką grubą, białą, puchową warstwę na dachach domków, które widzę z okna. I jak tak czytam to aż wam zazdroszczę tych TŻ. Ja niestety jest, bardzo zamknięta w sobie i ciężko mi nawiązywać znajomości, a co dopiero je pogłębiać. |
|
|
|
|
#1250 |
|
Przyczajenie
|
Inc ja mam tak samiótko
A czy po hula hop są szybkie i widoczne efekty i ile trzeba z nim ćwiczyć? Edytowane przez Adzula Czas edycji: 2011-12-08 o 19:55 Powód: 1 dzień waga: 58kg :( |
|
|
|
|
#1251 |
|
Przyczajenie
|
Mam w domu delicje wiśniowe...niestety na jedną się skusiłam, ale nie wytrzymam jak zaraz nie wszamie drugiej. Najgorsza jest ta moja słabość do słodyczy. W sumie wystarczy ze tylko o tym tutaj napisze, mam nadzieje ze to wystarczająco pomoże. Bo już szału dostawałam od tego siedzenia i myślenia o delicjach.
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysia, Anka - gdzie jesteście?!
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
Melduje się!
ja dziś znowu szałałam z jedzeniem i pochłonełam jakies 1500 kcal ale okres sie zbliza wiec sie nie ma co dziwic. Ale dziwie się, że nie zwróciłam tego co zjadłam, bo najpierw naszło mnie na odrobine (2łyżki) sałatki z tunczyka i ryżu (z majonezem ) a potem przepiłam to kilkoma łykami...maślanki o smaku straciatella... mieszanka piękna ale moj żołądek nawet uwagi na to nie zwrócił ja juz prawie weekend mam jeszcze jutro jedne laboratoria i spokój dziś trochę odpuściłam ćwiczenia, zaliczyłam 8min abs, 8min legs, 50 przysiadów i 50 brzuchów. jakos tak mało energii miałam. nabyłam dziś spray termoochronny do włosów z avonu, stosowała może któraś z Was??
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
Loriette- No nareszcie się pojawiłaś
![]() Też się nie mogłam wczoraj ogarnąć z tym spamem, bo trochę tego wszystkiego było nie ukrywam ![]() Wiedziałam, że już odpucowałaś cały dom ![]() TŻ już przyjechał? ![]() Jestem nie bij ! ![]() Ania pewnie się kuruje, bo chora jest Oby jej się polepszyło ![]() 27 jadę do TŻ ! Już tak w 99,9% Ale się cieszę ! I zamawiam sobie jutro spodnie z allegro Bardzo mi się spodobały i aż nie mogę wytrzymać Kupiłam sobie jogurcik na jutro na praktyki ![]() Inc- Też jestem zamknięta i nieśmiała, a jakoś natrafiłam na mego ukochanego A za ładna to ja nie jestem ![]() Laura ma rację, na każdego przychodzi pora, ta najmniej oczekiwana i zaskakująca dla Nas pora ![]() Kalendarz adwentowy, łaaa ![]() Ja dzisiaj pozwoliłam sobie na kilka pierniczków ![]() Adzula- Myślę, że jak poużywasz tego hula hopa to na pewno jakieś efekty będą Na pewno będziesz miała ładniejsze wcięcia, tak mi się wydaje ![]() annka- Nie stosowałam, ale chętnie się dowiem czy Ci pomógł Czekam na opinię
|
|
|
#1255 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Elooo!
![]() ![]() Dziś rano umierałam dalej, moje gardło jest chyba coraz gorsze, mimo tabletek Potem przyszedł Tż z siatą owocówZrobiliśmy też wstępną listę gości, żeby mnie więcej wiedzieć, jak wielki lokal nam wystarczy. Cytat:
albo raczej po świętach. Na ile do niego jedziesz?Cytat:
![]() Cytat:
życzę Ci szczęścia i odwagi![]() Cytat:
tylko mi bardziej z tyłka zeszło niż z brzuchaCytat:
polecam balsam dyscyplinujący---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
AnULka248- Witaj
![]() Łaaa już przygotowania są ![]() Dużo osób zapraszacie? I prawidłowo ! Ma Cię traktować lepiej jak cud! ![]() Aniu jadę już na 99,9% Czyli na pewno ! ![]() Wiesz wole ten 0,1% zachować dla bezpieczeństwa ![]() Jadę od 27 do 1 : ) Tylko 2.01 muszę być już w szkole, bo jest wystawianie ocen My już dobrze wiemy po co Laurze takie wielkie łóżko http://salonmodny.strefa.pl/bok/1a.jpg W prawdzie chciałam wziąć rozmiar 36, ale boję się, że mogą się okazać za małe, bo teraz ta rozmiarówka to nigdy nic nie wiadomo. Na szczęście mam mamusie krawcową, to zrobi z tym porządek jak będą za duże (a raczej na pewno będą, bo nie ma rozmiaru 37 ).A jak ktoś mi wykupi, to zabije
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak ma być!![]() i ile Wam tych gości wyszło? ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
zawsze można wziąć to 36 i jakby się okazały za małe, to wtedy będzie dobra motywacja do odchudzania
|
||
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, fajnie masz tak cały tydzień z Tż kiedy ja tak miałam... ostatni raz w zeszłym roku na wakacjach... 2 tygodnieTak szybko macie wystawianie ocen? W sumie nie pamiętam, kiedy nam wystawiali. Tak teraz myślę, czy przypadkiem nie przed świętami 36... Kurcze jakie Ty musisz mieć nogi |
|
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OCZYWIŚCIE ze względu na moje bezpieczeństwo! Spodenki fajne, ale ja w zimę wolę paradować w ciemnych! Cytat:
Ja też dostałam dzisiaj siatę owoców, ale.. od mamy
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także uważaj na siebie![]() Poza tym, nic nie insynuujemy |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

jakieś 1500... ale był dzis basen, 8min abs i buns no i jeszcze 100brzuchów wpadnie to mam nadzieje ze chociaż trochę się spaliło

Będe bardzo wdzięczna 
no i oczywiscie trzeba jesc 5posiłków w miarę regularnie 

Do łóżka !

Piekarnik Laury