Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r. - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 09:42   #1261
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Hejka
Ja walczę w pracy

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
hej dziewuszki ja juz po glukozie i moglam wrócic do domku za 2 godzinki mam byc spowrotem a w domu nic nie jesc i za wiele sie nie ruszac ale zawsze to lepiej niz w laboratorium i zimnej poczekalni

Przede mna byla dziewczyna i miala 50g i mowila ze ochyda ze ona juz 2 raz podchodzi, a mi tam smakowało wziełam cytryne gigant i smakowało jak sprite takze to chyba sprawa indywidualna a najwazniejsze zeby sie nie nakrecac , bo mnie z rana zoładek z nerwów bolał a okazalo sie ze nie taki diabeł straszny
Super, że tak gładko poszło

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Mi gin przepisał dopiero to badanie ,ale mówił ,żebym siedziała tam te 2 godz. bo trzeba sprawdzić jak sobie trzustka poradzi z glukozą,a jak przejdę nawet kilkadziesiat metrów to już wynik będzie zakłąmany,więc będę musiała siedzieć mimo ,że mam blisko do domu.W ogóle gin powiedział ,ze to badanie mam zrobić nie wcześniej niż w 24 tygodniu,a wy chyba tak nie macie.Oczywiście będzie 75g bo 50g już sie nie robi niby.A tak to wszystko ok, posłuchaliśmy serduszka i kawałów gina
Mi też tak powiedział, bo wcześniej wynik może wyjść zafałszowany
Dlatego ja jeszcze nie robiłam i każe mi pewnie zrobić po następnej wizycie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 09:48   #1262
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Dzień dobry mamusie
Ja sobie wcinam ciabatkę zapiekaną z mozzarellą i popijam kawusią. Mam teraz chwilkę bo w kuchni ogarnęłam, pranie wstawiłam, zostało mi tylko prasowanie i zrobienie pierożków róskich na obiad ale tż wraca dopiero po czwartej więc mam czas

Lece Was poczytać
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 09:55   #1263
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
nawet nie wiecie jak się dzis w nocy usmiałam, wczoraj przed snem jak zwykle obejrzalam chirurgów i poczytałam forum, i śni mi się że zaczyman rodzić mój Tz zawiózł mnie do szpitala oczywiście tego z chirurów tam połozyli mnie na porodówkę i powiedzieli że dzis nie ma żadnych lekarzy ale żeby się nie martwić bo jest inny specjalista dr.Agatek a pózniej dostałam czosnek na bole porodowe i sie obudziłam
teraz juz wiem skąd Agatek tyle wie o lekach i co wolno a czego nie
Ale się uśmiałam z rana najpierw życzenia Pearl a teraz dr.Agatek i czosnek
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:02   #1264
zoskasamoska
Wtajemniczenie

A co do snów. Mi sie śniło kilka dni temu, ze sie wszystkie spotkałysmy u mnie w pokoju i po nickach sie przedstawiałysmy, kazda każdą tuliła, hehe
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:07   #1265
kasikzaki
Zadomowienie

[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29571191]Hej dziewczyny, mało się udzielam, ale staram się czytać Was na bieżąco. U mnie już 18 tydzień. Czy już jest możliwość odczuwania takich typowych wyraźnych, ruchów, kopniaków? czekam z taką niecierpliwością...[/QUOTE]Kochana ja w 18tc niby coś zaczęłam czuć ale nie byłam pewna czy to dzidzia i było to bardzo nieregularne. Ale w 20tc ruchy stały się wyraźniejsze i zaczeły się delikatne kopniaczki takie pukanie Mam macice na tylnej ścianie więc ruchy czuć szybciej, a Ty masz na której??

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
No dla mnie to był trochę szok, bo wcześniej taki przekonany był. Najlepsze, że on nawet nie załapał, że wcześniej mówił że dziewczynka. Mąż liczył na chłopca i jak się dowiedział że dziewczynka to troszke rozczarowany był na początku,a poźniej już się przestawił przez ten miesiąc, już mówił do brzuszka Natalka a ja mu potem mówie że jednak chłopiec to mowi kurcze a ja już się cieszyłem z Natalki. Ja mu na to to jeszcze poczekaj bo może za kolejne 4 tyg znowu będzie dziewczynka, może jej cos tak szybko odpadnie jak tak szybko urosło
A ja chciałam włąśnie dopisać na pierwszej stronie że chłopczyka będziesz mieć a tu zonk......Ciebie nie ma na liście....jak to tak...he?
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj z rana musiałam wstać. Niedługo jadę na badania na tą glukozę, tak więc trzymajcie kciuki, żebyśmy z Dzidkiem dali radę

W ogóle miałam straszną noc... Wypiłam wczoraj dużo soku marchewkowego i całą noc miałam okropne wzdęcia. Poszłam do łazienki i nic Dopiero nad ranem się udało, ale okropnie się wymęczyłam. Mam nadzieję, że to już koniec atrakcji na dzisiaj. Nigdy więcej Kubusia!!!
Kciuki zaciśnięte
A ja kubusia też nie mogę bo za "cięzki" na żołądek, ewentualnie ten różowy.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
hej dziewuszki ja juz po glukozie i moglam wrócic do domku za 2 godzinki mam byc spowrotem a w domu nic nie jesc i za wiele sie nie ruszac ale zawsze to lepiej niz w laboratorium i zimnej poczekalni

Przede mna byla dziewczyna i miala 50g i mowila ze ochyda ze ona juz 2 raz podchodzi, a mi tam smakowało wziełam cytryne gigant i smakowało jak sprite takze to chyba sprawa indywidualna a najwazniejsze zeby sie nie nakrecac , bo mnie z rana zoładek z nerwów bolał a okazalo sie ze nie taki diabeł straszny
Super, gładko poszło
Stary 2011-09-23, 10:19   #1266
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry, Bebzoniki!
Milo, ze sie troche posmialyscie

Anulka86, trzymam kciukasy za egzamin. Polamania piora!

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
NO WSTAWAC DZIAŁOCHY!! ja nie śpię to dlaczego Wy macie?? juz już szybciuchno ruszac te ciężkie tyłeczki
Ty mala Wiedzmo
Obudzilam sie przed 8-ma i tak sobie mysle, co jest, dlaczego tak wczesnie, ide dalej spac - ale juz nie moglam. Teraz wiem dlaczego...

Haniula
, fajnie, ze juz masz za soba i ze puscili Ciebie do domu. U mnie trzeba siedziec, bo nie wiadomo, jak organizm zareaguje i takie tam

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Heh no u mojej koleżanki było tak, że najpierw widział chłopca, a później się zrobiła z tego dziewczynka, więc nie wiem co on tam widział, chyba mu się siusiak wchłonął
Dlatego dobrze miec niespodzianke. Przynajmniej nie bedzie zaskoczenia

Czubasku, moim zdaniem najladniejsza, najskromniejsza i najbardziej urokliwa jest ta http://img560.imageshack.us/img560/6...5046634611.jpg

Cytat:
Hej Mamusie
nawet nie wiecie jak się dzis w nocy usmiałam, wczoraj przed snem jak zwykle obejrzalam chirurgów i poczytałam forum, i śni mi się że zaczyman rodzić mój Tz zawiózł mnie do szpitala oczywiście tego z chirurów tam połozyli mnie na porodówkę i powiedzieli że dzis nie ma żadnych lekarzy ale żeby się nie martwić bo jest inny specjalista dr.Agatek a pózniej dostałam czosnek na bole porodowe i sie obudziłam
teraz to i ja sie usmialam z rana

Cos nie najlepiej sie czuje. Glowa boli, wymiotowac mi sie chce i do tego jeszcze bardziej intensywny katar
Trzymajcie kciuki,zeby gin pozwolil mi pojechac do Wawy pomimo tego lozyska...

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:26   #1267
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
boziu jak mnie to drazni!!!!! masakra jakaś!! on tego nie kontroluje, odruch bezwarunkowy jak śpi mocno szturcham go, to się obrusza i jęczy: "hmmm?!!" z pretensją jeszcze do mnie
Och skąd ja to znam....mój tz to jest chrapacz pospolity.......na szczęście w pozycji na boku da sie przerzyć i jak go szturcham żeby się obrócił to zawsze mi mruczy i jęczy

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Eliza tż się ucieszył, chociaz wiem, ze chciałby po cichu synka, ale nie mówi tego głośno hehe. Zaczął rzucać imionami i powiedział, że bede z małą na zakupy chodziła, hehehe.

Boli mnie brzuch, taki twardy jest. Co chwile mam straszliwy taki napad bólu, boli mnie tez jak na okres, ale to ponoć normalne i mam no spe brać jak coś.

Z tego stażu chyba i tak juz nic nie bedzie. Zadne pismo nie przyszlo, a staz i tak sie mial skonczyc 18 wrzesnia, wiec penwie zadnej kasy tez nie dostane i wgl. ahh, zła jestem, bo chciałabym już coś konkretnego pokupować.
Zośka ten gin to jakaś porażka, obyś nastepnym razem trafiła na kogoś kompetentnego. Tak czy siak dziewuszki gratuluję a jak jej coś urośnieto znowu pogratuluję
Co do brzucha to tak, nospa bardzo wskazana
Cytat:
Hej Mamusie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Cos nie najlepiej sie czuje. Glowa boli, wymiotowac mi sie chce i do tego jeszcze bardziej intensywny katar
i

Czubasku mi sie podobają dwie:
http://img850.imageshack.us/img850/7...0262271010.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/6...5046634611.jpg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 10:32   #1268
pearpearl
Wtajemniczenie

Kasik,

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:34   #1269
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dzwonili przed chwila z UP, ze mam isc cos podpisać w poniedziałek, jak zwykle po terminie :/ myślałam, ze mnie wyrejestrowali, ale jednak nie i mam czas do poniedzialku zeby to podpisac. A z odwołaniem jeszcze sie zobaczy .
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:40   #1270
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Dzwonili przed chwila z UP, ze mam isc cos podpisać w poniedziałek, jak zwykle po terminie :/ myślałam, ze mnie wyrejestrowali, ale jednak nie i mam czas do poniedzialku zeby to podpisac. A z odwołaniem jeszcze sie zobaczy .
No to moze cos z tego będzie
Stary 2011-09-23, 10:42   #1271
kasiahexe
Zadomowienie

dziewzyny czy ktoras z Was miała tak niska tem wciazy??
ja mam dzisiaj 36 czuje sie tragicznie ciezko mi sie oddycha i jest mi słabo cały czas :/
nie wiem co sie dzieje :/ dzwonie zaraz do lekarza a co on mi pomoze:/
boje sie ze jak mi sie ciezko oddych to dziecko moze nie dpstawac odpowiedniej ilosc tlenu :/

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:56   #1272
ewula83
Rozeznanie

Hej Mamusie!!

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Moj Tz odbiera dzisiaj wyniki z tego badania i od rana taki nerwowy,wszystkiego sie czepial,pomyslalam chlopie idz juz po te wyniki,bo juz nie wytrzymam.Dzisiaj to zachowanie wybacze mu,bo nastepnym razem to

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
ja mam dzisiaj 36 czuje sie tragicznie ciezko mi sie oddycha i jest mi słabo cały czas :/
boje sie ze jak mi sie ciezko oddych to dziecko moze nie dpstawac odpowiedniej ilosc tlenu :/
Czytalam gdzies,ze dziecko moze uciskac na jakas tetnice i moze byc slabo i nie dobrze czasem.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Ja mam glukoze w srode i juz sie boje...
Stary 2011-09-23, 10:57   #1273
Anulka_86
Raczkowanie

czubasek20
Mi się osobiście podoba pierwsza fryzura

A kiedy masz ślub?

Wróciłam z egzaminu- długo by opowiadać bo historia jest długa tego faceta z którym miałam ten egzamin...
To była poprawka z Teorii Sprężystości. Same obliczenia i mnóstwo wzorów.
Dzisiaj dał takie zadania ,że chyba mi się pierwszy raz w życiu zdarzyło aby tyle ludzi wyszło po przeczytaniu zadań.
Ja sama za dużo nie wiedziałam ale coś naskrobałam...
ogólnie mamy trochę maly zlew na ten egzamin bo nas nie wyrzucą bo mamy już punkty aby studiować dalej, tylko ,że przed sama obroną mgr za rok będę musiała zdać ten warunek jak coś ...
a mam nie miłe wspomnienia , ponieważ na pierwszym stopniu studiów - inż ten jest przedmiot z tym facetem ( to taki facet z historia i najtrudniejszy egzaminy z nim są ) - Mechanika budowli
i z tym przedmiotem się męczyłam kilka lat.. szok....
i przed samą obroną pracy inżynierskiej go zdałam ...
i jak sobie pomyślę ,że przed mgr też bym miała coś zdać u niego to już się boje....!!! ale zobaczymy...

pozdrawiam i teraz idę odpocząć...bo padam... mało spalam itp.
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 10:59   #1274
Mijus
Rozeznanie

Cześć dziewuszki
Dzięki za słowa wsparcia dla mojej kociej bidy.
Wczoraj miałam ją od 13 do 20, udało mi sie ją nakarmić i widać było, że szczęśliwa jest strasznie że jest w domu. Jak ją oddawałam to oczywiście masakra, kot się telepał i ja też. Dziś też ją zabieram o 13, więc zaraz lecę po tego chorusa. Rana się goi, nie jest to super postęp, ale nie jest gorzej więc to dobry znak.

Muszę opanować te moje nerwy bo od wczoraj zauważyłam, że Gabryśka jakaś taka mniej aktywna, czasami tylko ją czuję

Miłego dnia
Stary 2011-09-23, 11:01   #1275
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Co prawda 36stopni to jeszcze nie jest tragedia ale skoro źle się czujesz to jak najbardziej musisz sie skontaktować z lekarzem. Daj znać jak zadzwonisz.
Stary 2011-09-23, 11:06   #1276
ewula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie
Ja sobie wcinam ciabatkę zapiekaną z mozzarellą i popijam kawusią. Mam teraz chwilkę bo w kuchni ogarnęłam, pranie wstawiłam, zostało mi tylko prasowanie i zrobienie pierożków róskich na obiad ale tż wraca dopiero po czwartej więc mam czas

Lece Was poczytać
Mniam,pierozki,wpadam na obiad

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Dzięki za słowa wsparcia dla mojej kociej bidy.
Wczoraj miałam ją od 13 do 20, udało mi sie ją nakarmić i widać było, że szczęśliwa jest strasznie że jest w domu. Jak ją oddawałam to oczywiście masakra, kot się telepał i ja też. Dziś też ją zabieram o 13, więc zaraz lecę po tego chorusa. Rana się goi, nie jest to super postęp, ale nie jest gorzej więc to dobry znak.

Muszę opanować te moje nerwy bo od wczoraj zauważyłam, że Gabryśka jakaś taka mniej aktywna, czasami tylko ją czuję

Miłego dnia
Trzymam kciuki za kicie!!U mnie w domu rodzinnym tez mamy kotke,od malego ja wychowalam i nie wiem co robilabym jakby jej sie cos stalo,normalnie jak czlonek rodziny jest.
Stary 2011-09-23, 11:07   #1277
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_86 Pokaż wiadomość
czubasek20
Mi się osobiście podoba pierwsza fryzura

A kiedy masz ślub?

8 października

Cytat:
Hej Mamusie
Sen niesamowity
mi sie śniło ostatnio że jakaś wysoka brunetka mojego Tzta kusiła. Wlazła na drabine w Castoramie i zaczęła tyłkiem kręcić. No to ja ją sruu na ziemię (a byłam już w bardzo zaawansowanej ciazy) złapałam za włosy i zaczęliśmy sie tłuc a rodzina Tzta w kółeczku wokół nas i okrzyki ,, dalej Monika! Dołóż jej ''

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-09-23 o 11:19
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 11:11   #1278
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Mniam,pierozki,wpadam na obiad
Zapraszam....zapraszam
Stary 2011-09-23, 11:11   #1279
dph
Rozeznanie

Cytat:
Ah ja nawte nie wiem co o tym myśleć. Nasi znajomi chodzą do tego lekarza, ale prywatnie, może tych przez nfz traktuje inaczej.. nie wiem.

Wyginałam się, żeby zobaczyć cos na tym usg i on to doskonale widział i nie umiał nawet tego ekranu w moja strone przekręcic, nic by mu sie nie stało a ja byłabym zadowolona. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie to inaczej wyglądało.
lekarz porażka, że też jeszcze tacy pracują! ja to bym nie wytrzymała i powiedziała mu żeby mi też dzidzię pokazał no ale ja to pyskata jestem

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Mi sie podoba z tych imion Bartek

Dziewczyny mam we wtorek próbną fryzurę ślubną i nie mam pojęcia jak się uczesać.
co myślicie o tych:

http://img405.imageshack.us/img405/2...1928933510.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/6...8548255611.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/6...5046634611.jpg
mi się najbardziej podobają dwie pierwsze

Cytat:
Hej Mamusie
superancki sen

a teraz spadam sprzątać bo jutro mam małą imprezkę w domu, nie chce mi się jak cholera no ale trudno a tak apropo macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre sałatki??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 11:17   #1280
agacia_cz
Zadomowienie

czubasek20
Bartek bardzo fajne
a fryzurki dwie pierwsze są superowe
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 11:30   #1281
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość

a teraz spadam sprzątać bo jutro mam małą imprezkę w domu, nie chce mi się jak cholera no ale trudno a tak apropo macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre sałatki??

ostatnio jadłam przepyszną sałatkę z brokułami, sosem czosnkowym, kukurydzą, ogórkiem i nie pamiętam czym jeszcze ale wiem że cały połmisek zjadłam. Jak szwagierka wróci z pracy to zapytam ją o przepis

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 11:52   #1282
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
ostatnio jadłam przepyszną sałatkę z brokułami, sosem czosnkowym, kukurydzą, ogórkiem i nie pamiętam czym jeszcze ale wiem że cały połmisek zjadłam. Jak szwagierka wróci z pracy to zapytam ją o przepis
może z dodatkiem fety? ja taką zajadam tylko bez ogórka
Stary 2011-09-23, 12:04   #1283
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Ty mala Wiedzmo
Obudzilam sie przed 8-ma i tak sobie mysle, co jest, dlaczego tak wczesnie, ide dalej spac - ale juz nie moglam. Teraz wiem dlaczego...

musiałam przywołac Was do ładu
ja za to o 8.45 się położyłam i zasnęłam w końcu 'chociaż coś pospałam'

A kiedy idziesz do gina? weź na głowę połówkę apapu- mi pomógł
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Och skąd ja to znam....mój tz to jest chrapacz pospolity.......na szczęście w pozycji na boku da sie przerzyć i jak go szturcham żeby się obrócił to zawsze mi mruczy i jęczy
się dąsają chłopy nasze czego pansia budzisz
Cytat:
Hej Mamusie
normalnie padłam!!!

czosnek i jedziesz, rodzisz!

Potajemnie bawię się w doktorka...

kasiahexe może wypij słabą kawkę rozpuszczalną na podniesienie ciśnienia??

Anulka za zdanie egz

Mijus nie lubię jak koty cierpią, bo ja chwila i płacz

Agacia i jak z tż?? Lepiej czy jak??

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:21   #1284
agacia_cz
Zadomowienie

Agacia i jak z tż?? Lepiej czy jak?? [/QUOTE]

Dzięki za pamięć od wczoraj jesteśmy pogodzeni ale było cieżko nawet zaczęłam plamic przez ten stres
Dzwoniła ta wiedzma jesze do niego ale kazał jej się odpier...
No zobaczymy mam nadzieje ze zrozumiał co jest dla niego najważniejsze...
Stary 2011-09-23, 12:22   #1285
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc..

od półtorej godziny walczę z krwawieniem z dziąsła... masakra jakś. nawet przykłądanie lodu nie pomaga ;/
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:48   #1286
Haniula
Zakorzenienie

nesska moze to cisnienie? albo przeciwnie z powodu anemii?

ale macie sny dziewuchy za duzo wizazu za dużo
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 12:57   #1287
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Hej !
A mnie się dzisiaj śniło, że dzidzia była już z nami

Nie mogę doczekać się mojej wizyty 3 paź ;] tak bym chciała poznać już płeć

A co do badań to ja mam kolejną wizytę krew+ mocz+ przeciwciała

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 13:00   #1288
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

HAniu ciśnienie raczej mam niskie...hmmm... po przykładaniu lodem troszke ustąpiło ale jeszcze nie tak całkiem do końca...

Bebi mnie się wczoraj dzidziusie małe śniły-chyba ze 4
ja mam krew, mocz, coombsa i wr znow (na początku wr robilam)
Stary 2011-09-23, 13:01   #1289
*Agatek*
Zakorzenienie

Agacia no to oby tak zostało!

"Zaczynam zastanawiac się nad zmianą dyscypliny sportu z pływania na boks, całymi dniami ćwiczę teraz uderzenia w różne cele, które mają bardzo ciekawe nazwy - żołądek, wątroba, pęcherz moczowy, przepona... Nie wiem kto je wymyślił, ale musiał mieć fantazję..."

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 13:01   #1290
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agaciaoby juz było dobrze

Edytowane przez neska22
Czas edycji: 2011-09-23 o 13:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości