Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 04:44   #1261
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

No i jestem
Stary 2013-03-22, 05:02   #1262
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

dzień doberek ha ha znow jestem pierwsza

---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

A była któraś z Was w Termach może ? Bo M. mnie próbuje zmusić - on kocha wode , baseny etc.. ja z wiadomych względów nienawidze ... Ale może jakos sie poświece dla dobra zwiazku
asiu pytasz o wody termalne? ja byłam w bukowinie tatrzańskiej koło zakopanego, powiem ci tak drogo ale czad. za 2,5 h płaciłam chyba 50 zł. ale nie żałuję. woda super- skura po nich cudna. jest tam taka bombelkownia gdzie są hydromasaże - tak wymasowana w życiu nie byłam a po takim seansie mięsnie z 2 dni mnie bolały,
wiem że ldzie zjeżdzają z całej polski na te termy bo mają naprawdę lecznicze działanie . spróbuj bo warto
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 05:04   #1263
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
dzień doberek ha ha znow jestem pierwsza
na pewno ?
Stary 2013-03-22, 05:06   #1264
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Ja mam stad 100 z hakiem. kwiatuszku z jakiej Ty jestes miejscowosci? Ja sie pisze na spotkanie ale w maju, badz z poczatkiem czerwca, bo w maju przyjezdza mama i nie wiem czy bede miala czas na takie wojaze W kazdym badz razie musi byc cieplo!
ja jestem z międzyrzecza . jak byś jechała przez nową sól, zielona, świebodzin i na rondzie w świebodzinie odbijasz na międzyrzecz- gorzów i jesteś. filozofi nie ma . z glogowa to prosta droga

---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
na pewno ?
wyrzedziłaś mnie o 2 minuty a na wizażu jestem od 5.30
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-22, 05:08   #1265
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
wyrzedziłaś mnie o 2 minuty a na wizażu jestem od 5.30
jak wchodziłam na wiziaż, to jeszcze Ciebie nie było anulciak tylko była
Stary 2013-03-22, 05:23   #1266
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Ja unikałam czerwieni ale do wyboru miałam płaszcz albo czarny albo czerwony... Jeden czarny miałam w domu tylko przymaławy i wzięłam czerwony - miesiąc się do niego przekonywałam aaa mam to w nosie - to był ostateczny wniosek
o matko to ja choruję na czerwony płaszcz a ty się zastanawiasz blondynką bardzo dobrze w czerwieni....w turkusach zresztą też

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość

A z kolorami u mnie też kiedyś była rewolucja, zwykle na czarno, wyjątki stanowiły stosunkowo jasne (ale nie bardzo jasne) dżinsy, do których zawsze miałam słabość (o, taki mniej więcej kolor jak na zdjęciu klubowym! i cała gama nieco ciemniejszych ), a potem jak juz mi się czarny przejadł, to zaczęło się kolekcjonowanie kolorowych ciuchów. Pamiętam, jak kupiłam trawiastą zieloną bluzę i siostra mi powiedziała, że zdradziłam metalową brać choć nigdy nie uważałam się za metalówę, ja bardziej szeroko pojęty rock
Płaszczyk wiosenno - jesienny mam śliwkowy, uwielbiam go, taki a'la zamsz, ze stójką pięknie się z bielą komponuje. Jak będzie ciepło, to cyknę fotę Kożuch (eko!) kupiłam parę lat temu kremowy, bo nie zniosłabym wizji siebie samej w czarnej kurtce zimowej, jak sto tysięcy ludzi na ulicy (nie chodzi o chorą chęć wyróżnienia się, tylko o podkolorowanie otoczenia, zimą naprawdę jest smutno jak się przyjrzeć na przystankach np na gromady ludzi w czerniach, szarościach itp..
pokaż płaszczyk , pokaż a jeśli chodzi o płaszczyk koloru czrnego to ja mam taki jeden i powiem ci że fajnie wygląda ja tą czerń rozbije się innym kolorem, ja np. ubieram wielki turkusowy szal i czapę. do tego kolorowe rajtki i gitara
ja w ogóle bardzo lubię kolory....czerwienie, fiolety, róże , turkusy....a że jestem blondynką to wszyskie mi pasują. lubię też dodatki np na czarnym sewterku lajsne sobie broszkę do koloru spódnicy i jest git.

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

kobietki a teraz pytanie z innej beczki jak już się spodkamy w tym poznaniu to czy wy planujecie tam nocleg czy tylko wpadamy na dzień a wieczorem adijos
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-22, 06:42   #1267
ogolnie
Zakorzenienie

Dzień doberek
Co Wy tak się prześcigacie, która pierwsza z rańca na Wizażu?
Ja dziś od 6 nie śpię, bo syrena strażacka się rozwyła i pobudziła wszystkich.
Nie chce mi się wychodzić z łóżka za bardzo, a muszę jechać do dentysty Znowu do innego Czekałam na wizytę ponad miesiąc, także trzeba iść...
Słońce świeci, bokiem gdzieś śniegowe chmury przeszły - Iza, pada u Ciebie?
Zastanawiam się gdzie jest Carla i Martha...A tak w ogóle to dzisiaj Kinia, śniłaś mi się Poza tym snem miałam okropne sny, jakieś nerwowe I znowu Hindusowe Ale na to akurat nie narzekam
Idę cosik wszamać

Have a nice day
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 06:45   #1268
anulciak85
Zakorzenienie

Bo ja juz od 5 na nogach a o 6 juz po sniadaniu
Dzis mi troche lepiej i nawet sie zwazylam i jest 85.9 ale brzuch juz mnie na @ boli.
Stary 2013-03-22, 06:58   #1269
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja właśnie spoglądałam na pogodę, na święta nie ma być źle 8-10 stopni u mnie, ale spodziewam się, że zmienią zdanie na naszą niekorzyść...
U mnie też teraz prószy śnieg. W radiu mówili, że jak tylko pojawi się słońce mamy łapać każdy promień...Bo nie wiadomo kiedy zaświeci nad nami na dobre...Dla pocieszenia powiem Wam, że w Malezji jest 30 stopni Celsjusza na plusie...Na Cyprze 20...Więc może by tak skorzystać z zaproszenia Hindusika
W ogóle taki numer z nim...Powiedziałam mu, że ojciec dał mi pieniądze. I zapytał czy mój ojciec dał mi więcej niż on Bo jeśli tak to on się teraz będzie źle z tym czuł... A w sumie dali mi po równo I on chce znowu wysyłać kasę, co ja mam zrobić, żeby nie wysyłał?
Jezu, mojej Przyjaciółki ojciec się ze mnie nabija, że to przeze mnie ta afera z bankami na Cyprze No jasne, ja Bogu ducha winna
Zastanawiam się jak to jest że obcy facet którego jeszcze nie miałaś szansy dotknąć przysyła Ci pieniądze...nie czujesz się w jakimś sensie zobowiązanaJa to jestem chyba z innej planety bo w życiu bym mu nawet adresy a już wogóle numeru konta nie podała
Moze jestem jakas staroświecka...hmm mam już przecież 28 lat
Ja też jestem w Pz średnio raz na tydzień, byłam w niedziele na malcie,a teraz będe w kwietniu na Przybyszewskiego ale zalicze też malte bo buciki musze odebrać

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Wyobrażcie sobie że wczoraj przez cały wieczór nie miałam internetu...neostrada miała jakis problem do naprawienia
Przedziera się u mnie słoneczko przez te ciężkie chmury...mam nadzieje że ten okropny śnieg stopnieje
Musze dziś leciec na jakies zakupy bo nie mam już nic dietetycznego...na śniadanie zjadłam chrupkie pieczywo i wiesniaka

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dzis mi troche lepiej i nawet sie zwazylam i jest 85.9 ale brzuch juz mnie na @ boli.
Mnie też boli brzuch już od paru dni,okres dopiero w przyszłym tygodniu mam dostać....mam nadzieje że nie dostane

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Mam nadzieje że zobacze na wadze w poniedziałek 74 kg
Stary 2013-03-22, 07:15   #1270
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
kobietki a teraz pytanie z innej beczki jak już się spodkamy w tym poznaniu to czy wy planujecie tam nocleg czy tylko wpadamy na dzień a wieczorem adijos
Jeśli mi się uda z Wami spotkać to z uwagi na odległość najlepszym układem byłby dla mnie weekend z noclegiem tylko nie mam u kogo... tam niby "szwagra" rodzina mieszka, ale ja ich nie znam. Ale nie ma tragedii, jestem mistrzem survivalu, więc jakiś hostelik se załatwię, a od biedy mogę przyjechać tylko na 1 dzien, wyruszyć z rańca i wrócić po nocy, więc jestem elastyyyyczna

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Lolitka, rozumiem, że widzisz się z nami w Pzn?

Tak w ogóle to dzień dobry

A z tych znikających, to jeszcze Scio ostatnio się nie odzywa, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 07:22   #1271
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Jeśli mi się uda z Wami spotkać to z uwagi na odległość najlepszym układem byłby dla mnie weekend z noclegiem tylko nie mam u kogo... tam niby "szwagra" rodzina mieszka, ale ja ich nie znam. Ale nie ma tragedii, jestem mistrzem survivalu, więc jakiś hostelik se załatwię, a od biedy mogę przyjechać tylko na 1 dzien, wyruszyć z rańca i wrócić po nocy, więc jestem elastyyyyczna

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Lolitka, rozumiem, że widzisz się z nami w Pzn?

Tak w ogóle to dzień dobry

A z tych znikających, to jeszcze Scio ostatnio się nie odzywa, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze
Jeżeli tylko będe mogła to jak najbardziej
Stary 2013-03-22, 07:31   #1272
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Hey skarby

Cytat:
o matko to ja choruję na czerwony płaszcz a ty się zastanawiasz blondynką bardzo dobrze w czerwieni....w turkusach zresztą też[COLOR="Silver"]

pokaż płaszczyk , pokaż a jeśli chodzi o płaszczyk koloru czrnego to ja mam taki jeden i powiem ci że fajnie wygląda ja tą czerń rozbije się innym kolorem, ja np. ubieram wielki turkusowy szal i czapę. do tego kolorowe rajtki i gitara
ja w ogóle bardzo lubię kolory....czerwienie, fiolety, róże , turkusy....a że jestem blondynką to wszyskie mi pasują. lubię też dodatki np na czarnym sewterku lajsne sobie broszkę do koloru spódnicy i jest git.
A bo ja mam taki dziwny odcień skóry - blada z tendencją do różu i czerwieni a co do noclegu hmm nie wiem czy K. mnie nie zabije
ale Was rozumiem w końcu macie całkiem spory kawałek. Jakbym nie mieszkała z rodzicami to zabrała bym Was do siebie

Cytat:
Dzień doberek
Co Wy tak się prześcigacie, która pierwsza z rańca na Wizażu?
Ja dziś od 6 nie śpię, bo syrena strażacka się rozwyła i pobudziła wszystkich.
Nie chce mi się wychodzić z łóżka za bardzo, a muszę jechać do dentysty Znowu do innego Czekałam na wizytę ponad miesiąc, także trzeba iść...
Słońce świeci, bokiem gdzieś śniegowe chmury przeszły - Iza, pada u Ciebie?
Zastanawiam się gdzie jest Carla i Martha...A tak w ogóle to dzisiaj Kinia, śniłaś mi się Poza tym snem miałam okropne sny, jakieś nerwowe I znowu Hindusowe Ale na to akurat nie narzekam
Idę cosik wszamać

Have a nice day
Moniu jakieś zdesperowane promienie słońca się przedzierają przez niebo i nie pada Hmm ciekaw czy Carla się z nami spotka chyba ją na fb wycziłam ale faktycznie dziewczyny ostatnio znikają ach te Twoje sny dentysta - muszę iść z jedynkami ale czekam aż mi mama za sponsoruje jak wróci z DE, bo sporo kasy zostawię za te zęby (obym do tego czasu bramki nie miała )

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
za wagę

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 07:33   #1273
ogolnie
Zakorzenienie

Lolita ja nie podawałam mu żadnych danych, nr konta tym bardziej Dane moje ma z fejsa...A przecież nie będę się ukrywać, nie?
Czuję się mega zobowiązana i to co już mi przysłał w pierwszej kolejności mu odeślę jak będę miec trochę kasy. To nie tak że biorę i nie mam wyrzutów sumienia, bo mam
Noo, zapraszamy na spotkanie A Ty skąd jesteś?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Moniu jakieś zdesperowane promienie słońca się przedzierają przez niebo i nie pada Hmm ciekaw czy Carla się z nami spotka chyba ją na fb wycziłam ale faktycznie dziewczyny ostatnio znikają ach te Twoje sny dentysta - muszę iść z jedynkami ale czekam aż mi mama za sponsoruje jak wróci z DE, bo sporo kasy zostawię za te zęby (obym do tego czasu bramki nie miała )

Właśnie widzę to słoneczko Oj, trzeba łapac ile się da!
Z jedynkami nie ma żartów
haha, dobre z tą bramką
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 07:40   #1274
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Wiecie co? Jestem zła wspominałam, że teściowie coś kręcili, żeby mój tata do tego Berlina jechał - to już nie aktualne ale - uwaga - K. jutro jedzie... Wkurzyli mnie, bo kombinują i mieszają,najpierw mojemu tacie gitarę zawracali i nic nie odwołali a teraz wychodzi na to, że K. jutro jedzie najpierw tesciówka dzwoniła i coś bręczała sama pewna nie była co i kiedy a później siostra go poprosiła wczoraj telefonicznie czy mógłby jej pomóc, ta chociaż wiedział czego chce (tak z marszu, nic nie mówiąc o warunkach na drogach i ciągłych wypadkach... Jedno dobre ona pokryje koszty). Tak czy inaczej weekend spędzę sama K. też zły ale nie odmówi pomocy.
Sorry za esej ale jestem mega zła

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 07:44   #1275
anulciak85
Zakorzenienie

Niunia dziekuje

Rano o 6 zjadlam owsianke z bananem.
Teraz na dyzurze wypilam kubek zupy mlecznej szpitalnej
Mam jeszcze jogurt naturalny z ziarnami i pomarncze
Stary 2013-03-22, 07:45   #1276
sunshine16
Zakorzenienie

Pospałam dziś dłużej, prawie do 8 obudziłam sie z katarem ale za to waga mi o 0,5 kg spadła

Furry, w tej chwili mieszkanm w Warszawie bo tu studiuję a tak to z okolic nadalki jestem

eh ide się na uczelnie szykować i zjeść sniadanie
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 07:45   #1277
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Lolita ja nie podawałam mu żadnych danych, nr konta tym bardziej Dane moje ma z fejsa...A przecież nie będę się ukrywać, nie?
Czuję się mega zobowiązana i to co już mi przysłał w pierwszej kolejności mu odeślę jak będę miec trochę kasy. To nie tak że biorę i nie mam wyrzutów sumienia, bo mam
Noo, zapraszamy na spotkanie A Ty skąd jesteś?

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Właśnie widzę to słoneczko Oj, trzeba łapac ile się da!
Z jedynkami nie ma żartów
haha, dobre z tą bramką
Ja mieszkam między Poznaniem a Piłą,ale do Poznania mam bliżej,jakieś 40 min
Stary 2013-03-22, 08:20   #1278
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Ja wiem, że miałam nie wrzucać ale jeśli któraś ma właśnie ochotę na batonika, cukierka itp. - niech zerknie

KLIK!

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 08:39   #1279
cherrry2009
Zakorzenienie

1,6 kg nadmiaru wody po 2 dniach. No proszę ile we mnie zalegało. Szkoda, że tłuszcz tak szybko się nie spala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 08:43   #1280
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co? Jestem zła wspominałam, że teściowie coś kręcili, żeby mój tata do tego Berlina jechał - to już nie aktualne ale - uwaga - K. jutro jedzie... Wkurzyli mnie, bo kombinują i mieszają,najpierw mojemu tacie gitarę zawracali i nic nie odwołali a teraz wychodzi na to, że K. jutro jedzie najpierw tesciówka dzwoniła i coś bręczała sama pewna nie była co i kiedy a później siostra go poprosiła wczoraj telefonicznie czy mógłby jej pomóc, ta chociaż wiedział czego chce (tak z marszu, nic nie mówiąc o warunkach na drogach i ciągłych wypadkach... Jedno dobre ona pokryje koszty). Tak czy inaczej weekend spędzę sama K. też zły ale nie odmówi pomocy.
Sorry za esej ale jestem mega zła
Pierwsze, co mi się nasunęło - nie możesz jechać z nim?

Stary 2013-03-22, 08:45   #1281
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

kobietki zapomniałam wam się pochwalić . wczoraj moja córka zdobyła swój 1 w życiu medal. była na zawodach pływackich i zdobyła 2 miejsce. duma mamusię rozpiera
wrzuciłam wam najnowsze zdjęcia ...wybaczcie jakość bo robiła je moja córka...a i ja do tych fotogenicznych nie należę
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-22, 08:50   #1282
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cześć dziewczyny u mnie znowu spadek 200 g już 4 dzień pod zad tyle samo chudnę (ciekawe)

Bardzo bym chciała się z wami spotkać ale niestety w poznaniu będę dopiero w październiku być może wtedy też zorganizujemy jakieś spotkanie

Monia a co robiłam w twoim śnie?? widziałam bluzeczki ta ostatnia ciemny róż jest śliczna , i ta druga ze zdjęcia z czapka też uwielbiam takie kolory... zawsze chodziłam w czarnym bo wyszczupla

anulcia ciesze sie ze ci sie humor poprawil i gratulacje za spadeczek

niunia chyba większość teściu tak robi bo oni też tak kręcą , myśla że M. nadal ma tylko ich i że to oni są najważniejsi....

Edytowane przez Kinia_Sw
Czas edycji: 2013-03-22 o 08:56
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 08:51   #1283
Joanna XL
Zakorzenienie

Furry przybij piatke Jak spojrzałam na zdjęcie ogolnie to pierwsza myśl był "ależ to nie jest amarant" Amarant to bardziej wpadajacy wfiolet/purpuurę ciemny róż nieco podobny do fuksji Wiem jestem dziwna

Ale bluzka super - ja też powoli się przekonuje do róży (miałąm kompleks różowej świnki piggi) ...I mam różowy sweterek i jest git .. Oczywiście przeszłam fazę czarna - i z wiekiem pokochałam kolory ... No bo prosze... czarny wcale nie wyszczupla ... A wierzyłam w to całe liceum

kwiatuszku chodziło mi o Termy Maltańskie - czylli wzglednie nowy park wodny w poznaniu Niby był już otwarty jak mieszkałam w poznaniu ale nie poszłam bo miałam niechęc do wystawiania tłuszczu ... dalej mam ale M. mnie męczy
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 08:55   #1284
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem, że miałam nie wrzucać ale jeśli któraś ma właśnie ochotę na batonika, cukierka itp. - niech zerknie

KLIK!
OMG... nie powiem nic odkrywczego: to chore. Tylko szkoda mi tych dzieci

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
1,6 kg nadmiaru wody po 2 dniach. No proszę ile we mnie zalegało. Szkoda, że tłuszcz tak szybko się nie spala
Cherry, a co Ty robisz, jakąś terapię odwadniającą?

Stary 2013-03-22, 09:00   #1285
Joanna XL
Zakorzenienie

Niuniaa przyjedz, przyjedz ... Ja moge Cie przejąć i zagospodarować jakby co

Furry no nie wiem czy wypada - ale troche się znamy ... wiec co mi tam - ja mam pokój w Poznaniu (warunki ekstremalne bo mieszkanie studenckie ...Ale jakby co do zapraszam

Wieczór był miły inaczej ... Mieliśmy rozmowe o życiu - bo mi sie chyba hormony rozszalały i emocje mi pusciły(tak serio - zaliczyłam łzy w lidlu ... Coś w tym może i było winy M. ale wiecej takiego mojego rozchwiania ... No tak czy owak oberwału mu się - ale wyartykułowałam swoje problemy, stresy i potrzeby ...I zdecydowanie mi lepiej
A dziś na wadze jest ... 75,7 !!??!! Jej jak dobrze, jak dobrze ... Dobrnę do równych 75 do świat - ot co
Stary 2013-03-22, 09:04   #1286
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
kobietki zapomniałam wam się pochwalić . wczoraj moja córka zdobyła swój 1 w życiu medal. była na zawodach pływackich i zdobyła 2 miejsce. duma mamusię rozpiera
wrzuciłam wam najnowsze zdjęcia ...wybaczcie jakość bo robiła je moja córka...a i ja do tych fotogenicznych nie należę
Brawo dla córy!
Kwiatuszku, wyglądasz prześlicznie! Miałam Cię jakiś czas temu prosić o wrzucenie aktualnych zdjęć, no bosko!
Rany, muszę Was częściej oglądać, motywacja mi wtedy skacze

Stary 2013-03-22, 09:08   #1287
Joanna XL
Zakorzenienie

kwiatuszek Normalnie brak mi słów - wygladzasz super Nie wiem czy tak sie czujesz - ale jakby zupełnie inna kobieta To sie chyba nazywa "wylaszczenie"

U mnie słońce więc trudno się dziwić ze humorek świetny Nie wiem czy da rade roztopić śniegi - ale pesymizm stapia

Zastanawiam się nad tym płaszczykiem wiosennym jako autoprzekupstwem z okazji 10 kg (jeszcze 700g )... Tylko nie wiem - czerwony? Zimowy mam granatowy i czarny , wiosenno/letni czarny ... wolałabym juz nie kupować czarnego Takiego szaleństwa jak jasny moja szafa jeszcze nie widziała (bo jasne kolory pogrubiaja - kolejna mądra teoria )...
Musze pomyśleć - a potem skołować majatek inwestycyjny
Stary 2013-03-22, 09:16   #1288
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Furry no nie wiem czy wypada - ale troche się znamy ... wiec co mi tam - ja mam pokój w Poznaniu (warunki ekstremalne bo mieszkanie studenckie ...Ale jakby co do zapraszam

Wieczór był miły inaczej ... Mieliśmy rozmowe o życiu - bo mi sie chyba hormony rozszalały i emocje mi pusciły(tak serio - zaliczyłam łzy w lidlu ... Coś w tym może i było winy M. ale wiecej takiego mojego rozchwiania ... No tak czy owak oberwału mu się - ale wyartykułowałam swoje problemy, stresy i potrzeby ...I zdecydowanie mi lepiej
A dziś na wadze jest ... 75,7 !!??!! Jej jak dobrze, jak dobrze ... Dobrnę do równych 75 do świat - ot co
Jej... no to by było mistrzostwo świata, gdybym mogła się zatrzymać "u Ciebie" dziękuję za propozycję! rozumiem, że to mieszkanie dzielone na parę osób?

Asiu gratuluję kolejnego spadku! 75 wygląda cudownie, prawda? jeszcze 0,7 i możesz świętować równe 10kg

Muszę się wziąć do roboty, bo zaktualizowałam dane w tabelce i mój spadek 1,6 jest zwyczajnie śmieszny ale jestem na dobrej drodze, dziś kolejne 100g mniej, moja Libra przesunęła osiągnięcie 74kg o miesiąc bliżej, czyli pod koniec lipca ale ma spory margines błędu (tzn mojego błędu, zresztą słusznie), stąd te długie okresy.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
To sie chyba nazywa "wylaszczenie"

U mnie słońce więc trudno się dziwić ze humorek świetny Nie wiem czy da rade roztopić śniegi - ale pesymizm stapia
(...)
Takiego szaleństwa jak jasny moja szafa jeszcze nie widziała (bo jasne kolory pogrubiaja - kolejna mądra teoria )...
Wylaszczenie! Tak, to się właśnie tak nazywa Czekamy na Twoje wylaszczone foty, Asiencja!

U nas też słonecznie, reaguję tak samo jak Ty inna sprawa, że czuję się sto razy lepiej niż wczoraj, przynajmniej coś konstruktywnego dzisiaj zrobię (o ile odkleję się od Was...)

Nie kieruj się tymi teoriami! Sama pisałaś, że czarny wcale nie wyszczupla i tak rzeczywiście jest - tzn nie wyszczupla dobierz odpowiedni kolor dla siebie i olej teorie! Jasne wiosenne płaszczyki są boskie! Byleby kolor był z klasą i fason odpowiedni dla Ciebie. Kolory są extra czarny to nuuuda, na pewno o tym wiesz

Stary 2013-03-22, 09:22   #1289
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

asiu ja na wiosnę lubie wesołe kolory. ale jak wiosna? za oknem znowu śnieg pada
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-22, 09:29   #1290
Joanna XL
Zakorzenienie

Furry mieszkanie dzielona na 3 osoby, pokój wielkości dużej szafy , z jednym duzym łóżkiem po którego rozłożeniu ledwo wstać można Ale zapraszam do "apartementu"

Też pomyślałam o zdjeciach - choć u mnie różnica nie jest jakaś bardzo duża... jestem (ciagle) na etapie poszukiwania ładowarki do aparatu foto... No i w weekend może jakieś spacerowe zdjecia porobie jak tylko białe g. stopnieje ....

Ja też chce Libra Weight Manager moze taka "zabawka" ustrzeż mnie przed ponownym utyciem ... Bo oczywiście jeszcze chudne a już sie martwie jojem .. Ostatnio śniło mi się że waze znowu 85 .. i ze musze zaczynać od nowa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości