![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
nie bede ukrywać, że to Twoja wypowiedź w watku o demakijażu skusiła mnie na ten płyn
![]() ![]()
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie znowu kusi ten o ktorym Ty pisalas ![]() A co do tego plynu No7 to polecila mi go Wizazanka z tego watku(juz nie pamietam dokladnie ktora ![]() Ja mam extremalnie wrazliwa skore i to jedyny plyn ktory mnie nie podraznia/zapycha. Swietnie zmywa makijaz oczu-ja zmywam nim tez cala twarz-zmywa wszytko dobrze i przy okazjii nawilza i wygladza-bardzo go lubie mam juz 2 opakowanie(niestety szybko sie konczy). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dwufazowiec Botanics jest naprawde bardzo dobry - dobrze zmywa makijaz, niby zostawia tłustą powłoczkę, ale w przeciwieństwie do innych takich płynów skóra nie jest ściągnięta (mimo, iz sa równeiż tłuste, nie iwem czemu pojawia sie to uczucie ściagnięcia). Nie zmywałam całej twarzy - do demakijażu oczu jest bardzo wydajny ![]()
![]() |
#1264 |
Rozeznanie
|
Hosenko, na żądanie woda w kranie
![]() http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1018013 |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko
![]() ![]() ![]()
#1266 |
BAN stały
|
dubel ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do maseczek to bezapelacyjnie : 15-sto minutowka i glinka Botanicsa ![]() Co do mieszkania - szukajcie a znajdziecie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
BAN stały
|
Cytat:
a to bardzo dobrze sie sklada, bo dzisiaj mialam zaganiany dzien i nie zdazylam nic kupic ![]() ![]() wiec co lepiej benefit czy sanctuary? co bedzie dla mnie lepsze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sanctuary to polecam mikrodembrazje rozgrzewajaca. Slicznie pachnie geranium. Jest tlustawa i ma, jak to mikrodembrazja, duzo sciernych i dosc ostrych drobinek. Efekty daje extra. Bylam mile zaskoczona, bo choc kosmetyki do ciala Sanctuary to chyba wszystkie mam obcykane (nie przesadzam ![]() W skrocie, polecam oba, na rozne humory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
BAN stały
|
wiesz co? chyba ''polece''
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czy z Vichy jest także kolorówka? ![]()
![]() |
#1273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale czesto zmieniasz te avatarki. Jeszcze sie do poprzedniego nie przezwyczailam a tu juz nowy. No ale rozumiem, takie nogi trzeba eksponowac ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() co do avatarkow - eeeeeeee tam czesto ![]() ![]() ![]() a co do soboty.....mowisz, ze bedziesz sie wybierac w kierunku strefy razenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha. Jeszcze co do maseczek. Polecacie tak tę glinkową Botanics więc pewnie się na nią zdecyduję, choć łapki mnie świerzbią by znów udać się po Mask of Magnaminty Lusha, którą kocham miłością prawdziwą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() co do maseczki ! jak nie mialas jeszcze Botanicsa to warto sie przekonac, ze jest dobra ![]() ![]() jezeli chodzi o mnie to kupilam Sanctuary Radiant Skin, bo Benefitu na Ealingu nie zidentyfikowalam. Poza tym rzucilam sie na soldy w Beals'ie i zanim oprzytomnialam spedzilam tam 2h ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zadomowienie
|
A właśnie, że mogę ocenić
![]() ![]() Maseczki... masz rację, kupię dwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
BAN stały
|
Cytat:
ok ''niech Ci wisi'' ![]() ![]() ![]() ![]() a w kwestii maseczek - jestes usprawiedliwiona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1281 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja może trochę z innej beczki, ale czytając Was widzę, ze jesteście bardzo obeznane w kosmetykach w uk i mam nadzieje, ze może znajdziecie radę na moj problem. Jestem w Anglii od 2 miesięcy i jakiś czas temu na mojej twarzy pojawil się mały czerwony wysuszony placek, liszaj. Po jakimś czasie zaczęło mi się to rozprzestrzeniać na twarzy i juz prawie cały policzek mam w liszajach, które nie chcę zejść choć je natłuszczam. Czy może znacie jakiś specyfik, krem któy by mi na to pomógł?? Z góry dziękuję. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chcialabym pomoc, ale niestety nie znam takego srodka. moze cos z serii E45? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Raczkowanie
|
Witam, ja zas polecam Bepanthen, masc lub krem dostepna w drogeriach i aptekach. Radzilabym tez przyjrzec sie kosmetykom, ktore uzywasz do pielegnacji codzinnej. A moze to na 'kranowe' tak Twoja skora reaguje? Przy pogorszeniu wskazana wizyta u lekarza. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Przyczajenie
|
jest tego mnostwo...
ja kupuje duzo na ebayu czytajac komentarza na kwc....wtedy wiem co bedzie ok a czego nie kupowac jtak jest latwiej bo w sklepie to wszystko zapominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Rozeznanie
|
Wróciłam juz w UK.
Niestety nie poszalałam jak miałam na to nadzieje ![]() ![]() Czeka w kolejce do zuzycia...Miałam strraszną ochote na jeszcze jeden,albo na blasam (ten w słoiczku,smiesznie wyglądający),ale niestety,wiedziałam,ze skończy sie to nadbagażem na lotnisku ![]() Mam jeszcze błyszczyk papaja i coś tam też z Boots i ciekawa jestem co z tego bedzie,bo kolorek ma całkiem ładny ![]() No i jest jeszcze krem do rak marks&spencer kokos. Możliwe,ze jest do kupienia w Pl,ale tak mi sie spodobał,ze nie mogłam sie powstrzymać (dodajmy,ze był za funta ![]() W zwiżaku z tym,ze teraz sie nie obładowałam,musze tam wrócić na jakieś zakupowe szaleństwo ![]() ![]()
#1287 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
DZiewczyny, potrzebuje jakas oczyszczajaca maseczkę,co polecacie?
Iktory to byl ten plyn z Tesco, co go tak zachwalalyscie?Bo potrzebuje czegos do kapielido relaksu, bo zestersowana ciagle chodze, hieh... Jak sie nazywa? Moze macie jakies foto?
#1288 | |
BAN stały
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
hej Bee ![]() ![]() kupilam wlasnie taka maseczke oczyszczajaca z Sanctuary - Warning Charcoal Detox Masc. Podobno super i gleboko oczyszcza. Kosztuje ona cos ok 8f. Dodatkowo przy kasie okazalo sie, ze jak kupie jeszcze cos za 2f z sanctuary to dostane Weekend Pamper Kit. Oczywiscie z Sanctuary nie ma nic za 2f wiec dobralam mydlo za 3,99 - Salt Scrub Bar 200g - wyglada fajnie. No i otrzymalam fajna, poreczna,kosmetyczke w sam raz na podroz a w niej - 75ml foaming bath soak, 75ml body wash, 50ml body scrub,75ml body lotion i pomaranczowa myjke ![]() Co do plynu do kapieli to nawijalam tutaj zawsze o rozanym plynie z Tesco. W szklanej butelce z aluminiowa zakretka, dosyc charakterystyczna seria. Ale jak juz bedziesz w Bootsie to polecam Luxury Elixir Bath -czy jakos tak. Taki brazowy. Pachnie super, wydajnosc tez lepsza niz ten tescowy a i mam wrazenie, ze ostatnio moj rozany jakby chemikaliami zajezdza. Z maseczek oczyszczajacych to jeszcze oczywiscie blotna z Botanicsa ![]() A tak ogolnie to kupilam sobie jeszcze z Botanicsa - Vitamin Recovery Mask i Ultimate Lift Eye Gel - zobaczymy co z tego bedzie. Za kilka dni zdam relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
hej
Jak mnie dawno na kusicielskim ![]() ![]() ![]() Tak piszecie o tym Lush-u i dopiero teraz zajrzylam, ze czesto jak jestem w centrum to obok niego przechodze i jakos nigdy do niego nie weszlam ![]() co tam fajnego, oprocz mydel mozna kupić, co oczywiście polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bee, jesli chodzi o maseczke oczyszczajaca, to zawsze bede polecac Mask of Magnaminty z Lusha (tylko trzeba miec sklep Lush gdzies na podoredziu, niestety, albo zamawiac przez internet). Koszt: 2,95, efekty: bezcenne ![]() A tak w ogole to wrocilam do UK! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.