Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-23, 18:38   #1261
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
U mnie $6.99
ale w Uk pewnie cena sie rozni...
nie bede ukrywać, że to Twoja wypowiedź w watku o demakijażu skusiła mnie na ten płyn - zlece TZ kupno tego płyny wraz z dwufazowcem Botanics i pianki oczyszczającej Botanics (na pianke z koleji skusiła aaliyah )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 18:44   #1262
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
nie bede ukrywać, że to Twoja wypowiedź w watku o demakijażu skusiła mnie na ten płyn - zlece TZ kupno tego płyny wraz z dwufazowcem Botanics i pianki oczyszczającej Botanics (na pianke z koleji skusiła aaliyah )

Mnie znowu kusi ten o ktorym Ty pisalas
A co do tego plynu No7 to polecila mi go Wizazanka z tego watku(juz nie pamietam dokladnie ktora
Ja mam extremalnie wrazliwa skore i to jedyny plyn ktory mnie nie podraznia/zapycha.
Swietnie zmywa makijaz oczu-ja zmywam nim tez cala twarz-zmywa wszytko dobrze i przy okazjii nawilza i wygladza-bardzo go lubie mam juz 2 opakowanie(niestety szybko sie konczy).
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 19:51   #1263
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość

Mnie znowu kusi ten o ktorym Ty pisalas
A co do tego plynu No7 to polecila mi go Wizazanka z tego watku(juz nie pamietam dokladnie ktora
Ja mam extremalnie wrazliwa skore i to jedyny plyn ktory mnie nie podraznia/zapycha.
Swietnie zmywa makijaz oczu-ja zmywam nim tez cala twarz-zmywa wszytko dobrze i przy okazjii nawilza i wygladza-bardzo go lubie mam juz 2 opakowanie(niestety szybko sie konczy).

Dwufazowiec Botanics jest naprawde bardzo dobry - dobrze zmywa makijaz, niby zostawia tłustą powłoczkę, ale w przeciwieństwie do innych takich płynów skóra nie jest ściągnięta (mimo, iz sa równeiż tłuste, nie iwem czemu pojawia sie to uczucie ściagnięcia).
Nie zmywałam całej twarzy - do demakijażu oczu jest bardzo wydajny Uzywam już ponad 2 miesiące a zuzyta niecała połowa dopiero

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 21:28   #1264
zwierzun
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Orientujecie się może ile kosztuje płyn dwufazowy z Bootsa No7??
Hosenko, na żądanie woda w kranie
http://www.boots.com/shop/product_de...tionid=1018013

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33723698

zwierzun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 21:52   #1265
Kaisandra
Wtajemniczenie

Mam pytanko jakie firmy dermokosmetyczne są dostępne w Uk? Wybieram się na dłużej i nie wiem czego zrobić zapasy
Stary 2007-08-23, 22:36   #1266
AniaWila
BAN stały

dubel ;p
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 22:39   #1267
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Cześć!

Pytanie do Ani głównie: nie plączą Ci się włosy po Kerastase? Używałam kiedyś ich produktów i byłam w sumie zadowolona, ale wszystkie te szampony strrrasznie splątywały mi włosy, nawet jeśli nie brałam naraz zbyt dużo szamponu. Tak mi przyszło do głowy, żeby się zapytać, z ciekawości czy to moje kołtunki są takie dziwaczne, czy nie tylko

A inne pytanie do kogokolwiek, kto zechce na nie odpowiedzieć czy znacie jakieś dobre maseczki odżywcze do twarzy, dostępne w Londynie, które nie zapychają porów i sprawiają, że twarz ładnie wygląda i nabiera blasku? Chodzi mi o coś, co by mnie podratowało po zarwanych nocach (studia, praca i te okropne wyjścia ze znajomymi... ).
Maseczka Clinique jest już na mojej liście must have! Wy kusicielki!

... tylko co tu tak cichutko?
Bo Droga Olu w tym tkwi sekret kosmetykow Kerastase, ze nie mozna ich uzywac solo Juz nie jedna wyzywala na Kerastase ze wzgledu na okrutne splatywanie wlosow. A dziala to tak, ze szampon ma za zadanie otworzyc luski wlosa na maxa a odzywka je wypelnic dobroczynnymi skladnikami Wniosek taki, ze sam szampon moze narobic wiecej szkod niz korzysci dlatego szkoda wydawac kase na sam szampon albo sama odzywke. Jak uderzac to po calosci i jak juz mam proponowac kuracje to - miesiac uzywania szamponu i odzywki + 5 tubek super regenerujacych z vita-cimentem ( jedna na tydzien wedlug zalecen producenta).

Co do maseczek to bezapelacyjnie : 15-sto minutowka i glinka Botanicsa

Co do mieszkania - szukajcie a znajdziecie i pocieszaj sie mysla, ze nawet jesli to nie bedzie to-zawsze mozna zmienic Ja mialam wieksze wyzwanie - szukalam domu juz <chyba> prawie na zawsze i ryzyko tego plus inwestycji niemalej kasy dodatkowo stresowalo mnie przed podjeciem ostatecznej decyzji co do konkretnego domu wiec glowa do gory...miejsca duzo w Londynie - tylko wybierac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-23, 22:41   #1268
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Mam pytanko jakie firmy dermokosmetyczne są dostępne w Uk? Wybieram się na dłużej i nie wiem czego zrobić zapasy
Dermokosmetyki. Chyab masz na mysli apteczne, tak? Vichy i Avene sa ogolnie dostepne

Aniu, jak Sanctuary? Zapomnialam Ci polecic Benefitu ananasowego
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-23, 22:44   #1269
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Dermokosmetyki. Chyab masz na mysli apteczne, tak? Vichy i Avene sa ogolnie dostepne

a to bardzo dobrze sie sklada, bo dzisiaj mialam zaganiany dzien i nie zdazylam nic kupic ale jutro nadrabiam, chlop jedzie nad wybrzeze i mam caly dzien wolny

wiec co lepiej benefit czy sanctuary? co bedzie dla mnie lepsze?
Stary 2007-08-23, 22:59   #1270
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
a to bardzo dobrze sie sklada, bo dzisiaj mialam zaganiany dzien i nie zdazylam nic kupic ale jutro nadrabiam, chlop jedzie nad wybrzeze i mam caly dzien wolny

wiec co lepiej benefit czy sanctuary? co bedzie dla mnie lepsze?
No wiec od poczatku, Benefit ananasowy jest bardzo delikatny, troszke wystarczy pomasowac nim twarz i na chwilke zostawic i buzka gladziutka jest.

Sanctuary to polecam mikrodembrazje rozgrzewajaca. Slicznie pachnie geranium. Jest tlustawa i ma, jak to mikrodembrazja, duzo sciernych i dosc ostrych drobinek. Efekty daje extra. Bylam mile zaskoczona, bo choc kosmetyki do ciala Sanctuary to chyba wszystkie mam obcykane (nie przesadzam ) to w stosunku do tych do cery zachowywalam ostroznosc, ale sie okazuje, ze niepotrzebnie.

W skrocie, polecam oba, na rozne humory
Stary 2007-08-23, 23:35   #1271
AniaWila
BAN stały

wiesz co? chyba ''polece'' na ten Benefit. Bo chyba narazie potraktuje buzie czyms delikatnym. No i tak mnie kusisz zawsze tym Benefitem a ja ciagle nie przekonana....Moze jak zaczne sie wciagac to docenie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 08:20   #1272
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:

tak właśnie o to mi chodziło Szkoda, że nie ma La Roche;/
a czy z Vichy jest także kolorówka?
Stary 2007-08-24, 08:56   #1273
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co? chyba ''polece'' na ten Benefit. Bo chyba narazie potraktuje buzie czyms delikatnym. No i tak mnie kusisz zawsze tym Benefitem a ja ciagle nie przekonana....Moze jak zaczne sie wciagac to docenie?
Ja bardzo cenie sobie Benefit Mysle, ze z tego pilingu bedziesz zadowolona. Ale skus sie kiedys na mikrodembrazje Sanctuary, jak bedziesz miala ochote na cos mocniejszego.

Ale czesto zmieniasz te avatarki. Jeszcze sie do poprzedniego nie przezwyczailam a tu juz nowy. No ale rozumiem, takie nogi trzeba eksponowac

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
tak właśnie o to mi chodziło Szkoda, że nie ma La Roche;/
a czy z Vichy jest także kolorówka?
La Roche nie widzialam niestety Co do kolorowki Vichy to pudry, podklady sa, musze sie przyjzec czy jeszcze cos maja. Moze w sobote
Stary 2007-08-24, 10:03   #1274
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Ja bardzo cenie sobie Benefit Mysle, ze z tego pilingu bedziesz zadowolona. Ale skus sie kiedys na mikrodembrazje Sanctuary, jak bedziesz miala ochote na cos mocniejszego.

Ale czesto zmieniasz te avatarki. Jeszcze sie do poprzedniego nie przezwyczailam a tu juz nowy. No ale rozumiem, takie nogi trzeba eksponowac
wlasnie robie przymiarki do wypuszczenia sie w miasto wysusze wlosy i lece na Ealing. Pozniej zdam relacje

co do avatarkow - eeeeeeee tam czesto ostatni mialam dlugo, dlugo. Pozniej zmienilam ale jakos mi nie pasowal. A od wczoraj mam moje nogi Po tym jak je chwalisz to chyba musze sie porzadnie zastanowic czy faktycznie nie zaczac chodzic w kieckach i obcasach

a co do soboty.....mowisz, ze bedziesz sie wybierac w kierunku strefy razenia?
Stary 2007-08-24, 10:23   #1275
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
A od wczoraj mam moje nogi Po tym jak je chwalisz to chyba musze sie porzadnie zastanowic czy faktycznie nie zaczac chodzic w kieckach i obcasach
Huhu, to Twoje własne?! Myślałam, że jakąś modelkę wsadziłaś no to grzech nie chodzić w kieckach i na obcasach z takimi nogami! Ja tam mam gorsze i chodzę

Aha. Jeszcze co do maseczek. Polecacie tak tę glinkową Botanics więc pewnie się na nią zdecyduję, choć łapki mnie świerzbią by znów udać się po Mask of Magnaminty Lusha, którą kocham miłością prawdziwą . Ale czy ktoś zna coś odżywczego, nie oczyszczającego
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-24, 14:07   #1276
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Huhu, to Twoje własne?! Myślałam, że jakąś modelkę wsadziłaś no to grzech nie chodzić w kieckach i na obcasach z takimi nogami! Ja tam mam gorsze i chodzę
dobra, dobra juz mnie tu tak nie komplementujcie! Ola nie sciemniaj - nogi w dzinsach to sobie mozesz obiektywnie ocenic! akurat!

co do maseczki ! jak nie mialas jeszcze Botanicsa to warto sie przekonac, ze jest dobra A Lush swoja droga bo ta pierwsza nie jest na tyle kosztowna, zebys nie mogla sobie pozwolic na dwie

jezeli chodzi o mnie to kupilam Sanctuary Radiant Skin, bo Benefitu na Ealingu nie zidentyfikowalam. Poza tym rzucilam sie na soldy w Beals'ie i zanim oprzytomnialam spedzilam tam 2h wiec na dalsze wycieczki nie mialam juz czasu
Stary 2007-08-24, 14:18   #1277
Olaola
Zadomowienie

A właśnie, że mogę ocenić I koniec tematu! Kiecę lepiej kup i obcaski

Maseczki... masz rację, kupię dwie czuję się teraz strasznie niepokorna hehe.
Stary 2007-08-24, 14:26   #1278
AniaWila
BAN stały

Cytat:
A właśnie, że mogę ocenić I koniec tematu! Kiecę lepiej kup i obcaski

Maseczki... masz rację, kupię dwie czuję się teraz strasznie niepokorna hehe.

ok ''niech Ci wisi'' obcasikow mam cala sterte, ze spodniczkami tez nie jest zle...tyle tylko, ze ja zawsze przedkladam wygode nad wygladem

a w kwestii maseczek - jestes usprawiedliwiona jakbys miala wyrzuty sumienia ( w co watpie) mozesz wine zwalic na mnie
Stary 2007-08-24, 14:57   #1279
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
a w kwestii maseczek - jestes usprawiedliwiona jakbys miala wyrzuty sumienia ( w co watpie) mozesz wine zwalic na mnie
Taaa albo oddam Ci maseczkę, jeśli mi się nie spodoba w co także wątpię . Ania, powinnaś pracować w promocji produktów, jakimś PR czy czymś . Dobrze kusisz! A już zwłaszcza ludzie z Clinique powinni płacić Ci za naganianie klientek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-24, 14:58   #1280
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:

La Roche nie widzialam niestety Co do kolorowki Vichy to pudry, podklady sa, musze sie przyjzec czy jeszcze cos maja. Moze w sobote

dzięki właśnie o podkłady mi chodziło a z La Roche juz zrobiłam zapas
Stary 2007-08-25, 16:13   #1281
Agia_26
Przyczajenie

Witam.
Ja może trochę z innej beczki, ale czytając Was widzę, ze jesteście bardzo obeznane w kosmetykach w uk i mam nadzieje, ze może znajdziecie radę na moj problem.
Jestem w Anglii od 2 miesięcy i jakiś czas temu na mojej twarzy pojawil się mały czerwony wysuszony placek, liszaj. Po jakimś czasie zaczęło mi się to rozprzestrzeniać na twarzy i juz prawie cały policzek mam w liszajach, które nie chcę zejść choć je natłuszczam. Czy może znacie jakiś specyfik, krem któy by mi na to pomógł??
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Agia_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 17:23   #1282
lilithin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agia_26 Pokaż wiadomość
Witam.
Ja może trochę z innej beczki, ale czytając Was widzę, ze jesteście bardzo obeznane w kosmetykach w uk i mam nadzieje, ze może znajdziecie radę na moj problem.
Jestem w Anglii od 2 miesięcy i jakiś czas temu na mojej twarzy pojawil się mały czerwony wysuszony placek, liszaj. Po jakimś czasie zaczęło mi się to rozprzestrzeniać na twarzy i juz prawie cały policzek mam w liszajach, które nie chcę zejść choć je natłuszczam. Czy może znacie jakiś specyfik, krem któy by mi na to pomógł??
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
dlaczego nie poszlas z tym do lekarza?

chcialabym pomoc, ale niestety nie znam takego srodka. moze cos z serii E45?
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-25, 17:48   #1283
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agia_26 Pokaż wiadomość
Witam.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Moze spobuj Sudocrem. Jest w kazdej drogerii. Mi pomaga na rozne skorne problemy. Polecam, jest dla niemowlat. Na pewno nie zaszkodzi, a pewnie pomoze.
Stary 2007-08-25, 23:45   #1284
Kbaga
Raczkowanie

Witam, ja zas polecam Bepanthen, masc lub krem dostepna w drogeriach i aptekach. Radzilabym tez przyjrzec sie kosmetykom, ktore uzywasz do pielegnacji codzinnej. A moze to na 'kranowe' tak Twoja skora reaguje? Przy pogorszeniu wskazana wizyta u lekarza. Pozdrawiam.
Kbaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-27, 23:31   #1285
molatka
Przyczajenie

jest tego mnostwo...
ja kupuje duzo na ebayu czytajac komentarza na kwc....wtedy wiem co bedzie ok a czego nie kupowac jtak jest latwiej bo w sklepie to wszystko zapominam
molatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 09:35   #1286
aiso87
Rozeznanie

Wróciłam juz w UK.
Niestety nie poszalałam jak miałam na to nadzieje Kupiłam sobie truskawkowy peeling z Boots'a. No cudnie pachnie!co ciekawe,był zamknięty,nic sie nei wylało,a cała walizka właśnei nim mi pachniała
Czeka w kolejce do zuzycia...Miałam strraszną ochote na jeszcze jeden,albo na blasam (ten w słoiczku,smiesznie wyglądający),ale niestety,wiedziałam,ze skończy sie to nadbagażem na lotnisku
Mam jeszcze błyszczyk papaja i coś tam też z Boots i ciekawa jestem co z tego bedzie,bo kolorek ma całkiem ładny

No i jest jeszcze krem do rak marks&spencer kokos. Możliwe,ze jest do kupienia w Pl,ale tak mi sie spodobał,ze nie mogłam sie powstrzymać (dodajmy,ze był za funta ).

W zwiżaku z tym,ze teraz sie nie obładowałam,musze tam wrócić na jakieś zakupowe szaleństwo

Kasia/Katarzyna poprostu
aiso87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-28, 13:13   #1287
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

DZiewczyny, potrzebuje jakas oczyszczajaca maseczkę,co polecacie?

Iktory to byl ten plyn z Tesco, co go tak zachwalalyscie?Bo potrzebuje czegos do kapielido relaksu, bo zestersowana ciagle chodze, hieh... Jak sie nazywa? Moze macie jakies foto?
Stary 2007-08-28, 15:54   #1288
AniaWila
BAN stały

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
DZiewczyny, potrzebuje jakas oczyszczajaca maseczkę,co polecacie?

Iktory to byl ten plyn z Tesco, co go tak zachwalalyscie?Bo potrzebuje czegos do kapielido relaksu, bo zestersowana ciagle chodze, hieh... Jak sie nazywa? Moze macie jakies foto?

hej Bee spadlam Ci jak z nieba w tej chwili, bo wlasnie wracam z Bootsa

kupilam wlasnie taka maseczke oczyszczajaca z Sanctuary - Warning Charcoal Detox Masc. Podobno super i gleboko oczyszcza. Kosztuje ona cos ok 8f. Dodatkowo przy kasie okazalo sie, ze jak kupie jeszcze cos za 2f z sanctuary to dostane Weekend Pamper Kit. Oczywiscie z Sanctuary nie ma nic za 2f wiec dobralam mydlo za 3,99 - Salt Scrub Bar 200g - wyglada fajnie. No i otrzymalam fajna, poreczna,kosmetyczke w sam raz na podroz a w niej - 75ml foaming bath soak, 75ml body wash, 50ml body scrub,75ml body lotion i pomaranczowa myjke

Co do plynu do kapieli to nawijalam tutaj zawsze o rozanym plynie z Tesco. W szklanej butelce z aluminiowa zakretka, dosyc charakterystyczna seria. Ale jak juz bedziesz w Bootsie to polecam Luxury Elixir Bath -czy jakos tak. Taki brazowy. Pachnie super, wydajnosc tez lepsza niz ten tescowy a i mam wrazenie, ze ostatnio moj rozany jakby chemikaliami zajezdza.

Z maseczek oczyszczajacych to jeszcze oczywiscie blotna z Botanicsa

A tak ogolnie to kupilam sobie jeszcze z Botanicsa - Vitamin Recovery Mask i Ultimate Lift Eye Gel - zobaczymy co z tego bedzie. Za kilka dni zdam relacje
Stary 2007-08-28, 16:18   #1289
Zmijka
Zakorzenienie

hej
Jak mnie dawno na kusicielskim watku nie bylo widze, ze dziewczyny nie proznujecie i wciaz kupujecie

Tak piszecie o tym Lush-u i dopiero teraz zajrzylam, ze czesto jak jestem w centrum to obok niego przechodze i jakos nigdy do niego nie weszlam, bo na wystawie to same mydla zawsze widze.

co tam fajnego, oprocz mydel mozna kupić, co oczywiście polecacie?

Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 11:12   #1290
Olaola
Zadomowienie

Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
A tak ogolnie to kupilam sobie jeszcze z Botanicsa - Vitamin Recovery Mask i Ultimate Lift Eye Gel - zobaczymy co z tego bedzie. Za kilka dni zdam relacje
O, o, Aniu, jak przetestujesz to daj znac, jak sprawuje sie Vitam Recovery Mask, bo wlasnie takiej regeneracyjnej teraz poszukuje! Ciekawa jestem rezultatow

Cytat:
Napisane przez Zmijka
Tak piszecie o tym Lush-u i dopiero teraz zajrzylam, ze czesto jak jestem w centrum to obok niego przechodze i jakos nigdy do niego nie weszlam, bo na wystawie to same mydla zawsze widze.

co tam fajnego, oprocz mydel mozna kupić, co oczywiście polecacie?
Duzo, duzo fajnych rzeczy . Cudowne toniki, kremy, nawilzacze do ciala (Dream Cream!!!), maski do wlosow, swieze maseczki do twarzy (trzymaja je na lodzie i trzeba zuzyc w ciagu 21 albo 28 dni), i wspaniale kostki do masazu ciala, ktore mozna stosowac zamiast balsamu, bo to i natluszcza i nawilza przepieknie. A pachna...! Moja ulubiona kostka to "Mange Too", miodowo-bialoczekoladowo-jakastam... cudo nad cudami, zakochalam sie w tym zapachu... co przypomina mi, ze musze sobie ten wynalazek znow kupic, bo moja poprzednia zostala u bylego chlopaka w domu i juz tam nie chce po nia wraca eh... Zmijko, jest jeszcze mnostwo innych interesujacych rzeczy, najlepiej pojdz i poogladaj sama, i pogadaj z przemilymi sprzedawczyniami. Poza tym kazdy sprzedajacy zawsze zrobi Ci tam probke, jesli tylko poprosisz. Nie ma zadnych glupich spojrzen przy takiej prosbie, jak to w Polsce (i w Anglii niestety czasem tez, choc rzadko) bywa...

Bee, jesli chodzi o maseczke oczyszczajaca, to zawsze bede polecac Mask of Magnaminty z Lusha (tylko trzeba miec sklep Lush gdzies na podoredziu, niestety, albo zamawiac przez internet). Koszt: 2,95, efekty: bezcenne huehue.

A tak w ogole to wrocilam do UK!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości