Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-11-27, 15:58   #1261
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja jestem u kresu wytrzymałości. Maksym non stop płacze, tylko na rękach, jak chodzę jest ok. Jak usiądę od razu jest płacz. Ja jestem jakaś podziębiona, źle się czuję, on w ogóle prawie nie śpo dziś, nawet po spacerze, specjalnie wyszlam go uśpić, łaziłam godzinę, a on wwindzie się obudził. Nie chce też jeść, chyba że przed jedzeniem mu posmaruje dziąsła, ale tę maść można tylko trzy razy dziennie stosować. Chce mi siępłakać, nie mam nikogo do pomocy wciągu dnia, bo mama też chora. Płaczę dziś razem z nim momentami
Współczuję Oby jak najszybciej sie przebiły te zeby, to może będzie już dobrze
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 16:16   #1262
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
Nie chce być niemiła ale tak właśnie jest jak się ma zbyt grzeczne dziecko
u mnie takie akcje sa codziennie. ja zawsze musze chodzić z mała, bo jak usiądę to jest ryk! nie tylko przy zębach...spi też słabo i je ciągle, non stop minimum co 2h a czasem częściej...i często przy jedzeniu jest krzyk i nerwy.
Także wiem co czujesz, tylko u Was to przejdzie wraz z wyjściem ząbków a u nas zostanie;(

a kiedy Wy chcecie juz spacerówki używać?? ja myślałam, że dopiero na wiosne ale chyba się nie uda...Mała już prawie cały wózek wzdłuz zajmuje...jeszcze jak naupycham tych koców do środka to juz nie ma gdzie palca wcisnąć..
Ni to prawda, on prawie nie płakał wcześniej.

Ja w gondoli też już widzę, że jes ciasno, szczególnie jak kocem go opatulę, więc pewnie max miesiąc i się przesiądziemy.
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 16:21   #1263
gosia3103
Zakorzenienie

U nas też dziś hardcore. Spanie tylko przy mnie, w łóżeczku nawet nie chce poleżeć. No i znowu godzina - półtorej ryku przy usypianiu. A już było tak pięknie :|
Stary 2014-11-27, 16:30   #1264
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
U nas też dziś hardcore. Spanie tylko przy mnie, w łóżeczku nawet nie chce poleżeć. No i znowu godzina - półtorej ryku przy usypianiu. A już było tak pięknie :|
Gosia widać na forum nie można chwalić ..
U mnie też kiepsko

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 16:38   #1265
cabonkaa
Raczkowanie

U nas też dziś nie za ciekawie, płacz często, marudzi i nie chce poleżeć, ale chociaż pospała na spacerze 1,5 h a później jeszcze chyba z godzinę. Nie wiem czy brzuszek nie boli przypadkiem bo ma taki napięty, tylko nie wiem co zaszkodziło...przez zaparcia zmieniamy mleko z bebilonu na nan i chyba to nie jest dobry pomysł
Chyba koniec listopada dzieciaczkom nie sprzyja
cabonkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 16:46   #1266
h4linka
Zadomowienie

Właśnie też już w gondoli robi się ciasno stąd pytam, tez daje miesiąc może półtora i będzie przesiadka.

Kupiłam dzisiaj w biedrze kocyk z Kubusiem puchatkiem za 25
h4linka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 16:48   #1267
Gatita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez h4linka Pokaż wiadomość
Kurde 0,2 to żadna różnica :/ zrobił mi się z dziecka klocuch i noszenie gondoli na pierwsze piętro zaczyna być trudne.
No i ciekawe jak w spacerówce będzie się nosił po schodach.. A macie spacerówki wpinane w dwie strony? Mam wpinaną w dwie strony, to mam ją wpinać póki co przodem do siebie? Kiedy ją odwrócić przodem w przód?

Nasza ulubiona bluza z fisher price stała się bolerkiem... rękawy za krótkie i cały brzuch wystaje.

A może to taki dzień dzisiaj? U nas też ciężko- spanie słabe, na każdy szmer się budzi, usypianie masakra. Jeść raz co godzinę, potem nie chce w ogóle. Spać nie, jeść nie, nawet na rękach nie bardzo...
Gatita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-27, 16:51   #1268
h4linka
Zadomowienie

Paczka z hippa przyszła do was kurierem czy poczta?
Stary 2014-11-27, 16:53   #1269
patrycja19894
Wtajemniczenie

Tez myślę że max miesiąc i koniec z gondola.
Wracamy ze szpitala, głodni i wymeczeni. 2 h trwała wizyta Gdzie tylko go zmierzyli, zbadali i pobrali krew. Mały był tak zmęczony ze zasypiał mi na rękach,ale juz całe szczęście po wszystkim.

Mały wazy 6280g i mierzy 63cm. Wg wagi jest pomiędzy 25 a 50 centylem a wg wzrostu ponad 90 centyl. Długi a chudy
Stary 2014-11-27, 16:56   #1270
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
Gosia widać na forum nie można chwalić ..
U mnie też kiepsko
To już nie raz się potwierdziło ;-)
Ja myślę, że u nas to po szczepieniu jest jeszcze marudna.
Cytat:
Nie mam pojęcia. Mąż przyniósł, była chyba rzucona pod furtkę. To pewnie pocztą ;-)

Ja też myślę, że gondola już długo nie posłuży...

Dziewczyny, ale te badania krwi to robicie z jakichś wskazań, czy jak?
Stary 2014-11-27, 17:10   #1271
h4linka
Zadomowienie

Cytat:

Nie mam pojęcia. Mąż przyniósł, była chyba rzucona pod furtkę. To pewnie pocztą ;-)

Szczerze mówiąc nie wiem po co pediatra mi kazała robić morfo i tsh. powiedziała ze to standard i wszyscy robią a dopiero potem w necie przeczytałam ze jednak nie...
Moja pediatra jest taka mimoza i gburem i ogólnie mnie w☠☠☠☠ia i chyba przy najbliższej okazji ją zmienię.
Zobaczę ci mi powie jutro jak pójdę z wynikami. Mam nadzieje ze tz się wyrwie z pracy bo jak będę tam sama i znowu coś do mnie burknie to chyba rozniose ten gabinet.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-27, 18:14   #1272
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie też już w gondoli robi się ciasno stąd pytam, tez daje miesiąc może półtora i będzie przesiadka.

Kupiłam dzisiaj w biedrze kocyk z Kubusiem puchatkiem za 25
gruby czy cienki????

mnie chyba hipp nie lubi bi nie dostałam jeszcze paczki

a ja się wyłamie moje dziecko to aniołek jedyne co sie zmieniło to je mi mniej i gada podczas jedzenia wpatrzony we mnie jak w obrazek musze go troche ignorować bo by w ogóle nie jadł łobuz no i w nocy ze 3 razy sie budzi, ale je i spi nadal:P

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
Wracamy ze szpitala, głodni i wymeczeni. 2 h trwała wizyta Gdzie tylko go zmierzyli, zbadali i pobrali krew. Mały był tak zmęczony ze zasypiał mi na rękach,ale juz całe szczęście po wszystkim.

Mały wazy 6280g i mierzy 63cm. Wg wagi jest pomiędzy 25 a 50 centylem a wg wzrostu ponad 90 centyl. Długi a chudy

u nas mysle ze góra 2 miesiace i zmienimy na spacerówke...albo nawet wczesniej bo na zime mam troszke wiekszy kombinezon aby przeszedł ała zime i w nim do gondoli sie nie zmiesci,bo w tm akurat zajmuje cała gondole, a jest tylko troszke za duzy
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 18:56   #1273
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Pati a gdzie ja kupie tą łyżeczkę?

A własnie, jak w końcu robicie? Pierwszą nową rzecz wprowadzacie jak dziecię kończy 4 m-ce, czy 3,5? Bo jeśli mam zacząć próbować w 3,5 to to by było gdzieś za 2 tygodnie... A jeśli 4 m-ce to dopiero w Święta
Bardzo mi sie nie spieszy, ale z drugiej strony jesli pomogłoby na ulewanie i pomogłoby przyzwyczajać do posiłków to ja mogę wcześniej. Powiedzcie mi szczerze jak to zrobicie?
mi pielegiarka srodowisowa kazala juz natychmiast zaczac wprowadzac. W 4 miesiacu czyli po skonczeniu 3. A my czwarty konczymy w 4 miesiacu warzywko, owocek na zmiane w 5 zupka z saych warzyw, marcheka, pietruszka, ziemniak. W 6 zupki z dodatkiem miesa kurczak, krolik, indyk. Tylko nie pamietam iedy gluten...ale chyba kaszki do zupki dodawac...cos o grysiku mowila

Cytat:
Napisane przez justa_1978 Pokaż wiadomość
Ja mama z Gerbera duza ilosc body z krotkim i dlugim rekawem i byly kupowane w Amerycji.

Dziewczyny zglupialam - jak corcia byla mala, to wprowadzalam pierwsze dania i kaszki po ukonczeniu 4 miesiaca, teraz czytam, ze dzieci karmione wylacznie piersia powinny miec wprowadzane takowe jedzenie po 6 miesiacu... a Wy mamy karmiace piersia jak robicie? Bo nie chce wyjsc na wyrodna matke... jestem w kropce...
J.w.

Cytat:
Ale miałam noc :| Adelka poszła spać dopiero o 22:30 i to u nas w łóżku bo inaczej nie dało rady. Pierwsze karmienie 23:30 i chociaż mała spała to zaczęła wyć jak ją odłożyłam do łóżeczka, nie dałam rady i wzięłam ją do nas. Jeszcze nigdy nie spała tak niespokojnie. Ogółem 4 karmienia, dwie pobudki dłuższe na uspokojenie plus z 10 na podanie smoka i poklepanie po pupie, a za każdym razem budziłam się przerażona czy wszystko ok... O dziwo Adelka wygląda na wyspaną heh a mi łeb pęka..
Cytat:

bedzie zaraz lepiej. Po szczepieniach czasem jest gorzej. Y robilysmy krew bo szukalismy przyczyny czemu mala nie spi i cagle placze a ze wyszla niska hemogl. To powtarzalysmy. A wcesnej robilysmy bo moja 'byla' pani doktor twierdzila ze Iga ma zoltaczke ale juz chyba o tym isalam...
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 18:57   #1274
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

czy jest tu jakas mama, której dzieciątko boryka się z refluksem ?

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 19:00   #1275
Gatita
Raczkowanie

Cytat:
do mnie jak na razie w ogóle nie przyszła
Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość

super rośnie

Ja mam dość dużą gondolę i jeszcze się mieścimy. Miałam nadzieję przechodzić w niej całą zimę, ale coś czuję, że to się może nie udać. Ale ja jakoś mam obawy co do spacerówki i będę walczyć z gondolą jak najdłużej.
Stary 2014-11-27, 19:00   #1276
zVenus
Zakorzenienie

Kurde sory za moja pisownie ale z tableta inaczej nie umiem...ne chce mi sie poprawiac...a jeszcze usypiam przy cycu Ige wiec mam tyl jedna reke...
A smok ssie chwile, spi, jak zaczyna leciec to znow ssie i tak w kolo. Ale na razie siedzimy dopiero 25 minut to jszce drugie tyle przed nami
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 20:26   #1277
magie_mg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gatita Pokaż wiadomość
Kurcze... to masz przeboje. A jaki antybiotyk masz na oczko? My też dawaliśmy - jakoś w drugim/trzecim tygodniu życia, i na szczeście pomógł. żeby była szybko poprawa u Was! Może to rzeczywiście kryzys i jeszcze nałożyło się ze skokiem i przejdzie zaraz
Wielkie dzięki za kciuki, dzisiaj było trochę lepiej ale coś czuje że będzie ciekawa nocka, dopiero co zasnął i to po 3 karmieniach :P
Co do antybiotyku to mieliśmy VIGAMOX a teraz MONAFOX

Cytat:
Napisane przez kasiuulad Pokaż wiadomość
mój średni syn miał operowane wnetrostwo właśnie w prokocimiu ale dopiero jak skonczyl dwa latka( po bilansie 2 latka okazalo sie ze jaderko nie zeszlo) wiec może lepiej poczekać na ten maj, tym bardziej ze zabieg jest pod narkoza to chyba lepiej jak synuś będzie starszy... A próbowałaś w Żeromskim? Bo słyszałam ze tam sa lepsi urolodzy...ps z wedrujactm jaderkiem równie dobrze możesz sie umowic w poradni chirurgicznej bo jak tak robiłam, chirurdzy tez się tym zajmują a sa szybsze terminy, wystarczy ze pediatra zmieni ci nazwę poradni na skierowaniu
Bardzo Ci dziękuje za informacje. Właśnie ktoś mi mówił, żebym pytała też o chirurgów dziecięcych w Żeromskim, bo tam nie mają stricte urologa dziecięcego, tak mi pani w rejestracji mówiła. W takim razie wybiorę się chyba po nowe skierowanie. Ślicznie dziękuje za podpowiedź
Co do Prokocimia, to mam plan żeby w poniedziałek iść na konsultacje prywatnie i zobaczymy co doktor powie, ale raczej będę czekać na ten maj w Prokocimiu, bo jakoś bardziej ufam takim zabiegom w szpitalu niż gdzieś prywatnie.

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja jestem u kresu wytrzymałości. Maksym non stop płacze, tylko na rękach, jak chodzę jest ok. Jak usiądę od razu jest płacz. Ja jestem jakaś podziębiona, źle się czuję, on w ogóle prawie nie śpo dziś, nawet po spacerze, specjalnie wyszlam go uśpić, łaziłam godzinę, a on wwindzie się obudził. Nie chce też jeść, chyba że przed jedzeniem mu posmaruje dziąsła, ale tę maść można tylko trzy razy dziennie stosować. Chce mi siępłakać, nie mam nikogo do pomocy wciągu dnia, bo mama też chora. Płaczę dziś razem z nim momentami
Trzymam kciuki za zęby i żeby Maksym to jak najszybciej przeszedł.
Aż się boję kiedy u mnie zaczną się przejścia z zębami...

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
a kiedy Wy chcecie juz spacerówki używać?? ja myślałam, że dopiero na wiosne ale chyba się nie uda...Mała już prawie cały wózek wzdłuz zajmuje...jeszcze jak naupycham tych koców do środka to juz nie ma gdzie palca wcisnąć..
też miałam taki plan, że doczekamy wiosny, ale raczej się nie zmieścimy w gondoli przez całą zimę, już teraz niedużo brakuje do końca a jeszcze nie zakładam zimowego śpiworka...
tylko zastanawiam się jak będę znosić spacerówkę z 4piętra, bo teraz trzymam stelaż w aucie i znoszę tylko gondolę z Frankiem, a nie wiem jak ogarnę sprawę ze spacerówką....

Mam jeszcze jedno pytanko, czy od razu aktywowano wam konto na tym klubie hippa? Ze 2dni temu się tam zarejestrowałam i nadal nie przyszedł mi mail aktywacyjny...

Edytowane przez magie_mg
Czas edycji: 2014-11-27 o 20:27
magie_mg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 20:39   #1278
Ksandi
Raczkowanie

Cytat:
Pocztą. A drugą odbierasz w Rossmanie.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

[QUOTE=zVenus;49116320]mi pielegiarka srodowisowa kazala juz natychmiast zaczac wprowadzac. W 4 miesiacu czyli po skonczeniu 3. A my czwarty konczymy w 4 miesiacu warzywko, owocek na zmiane w 5 zupka z saych warzyw, marcheka, pietruszka, ziemniak. W 6 zupki z dodatkiem miesa kurczak, krolik, indyk. Tylko nie pamietam iedy gluten...ale chyba kaszki do zupki dodawac...cos o grysiku mowila

Ło matko, to jak to w końcu z tym wprowadzaniem???? Wszędzie pisze, że PO 4 MIESIĄCU wg nowych wytycznych. Moja Hania 23-go skończyła 3mce to już mam wprowadzać?
Ksandi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 21:10   #1279
Gatita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ksandi Pokaż wiadomość
Ło matko, to jak to w końcu z tym wprowadzaniem???? Wszędzie pisze, że PO 4 MIESIĄCU wg nowych wytycznych. Moja Hania 23-go skończyła 3mce to już mam wprowadzać?
wg tego linka co chyba kasia_ruda wrzucała (http://www.1000dni.pl/doc/poradnik_z..._niemowlat.pdf ) :

Cytat:
Napisane przez magie_mg Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki za kciuki, dzisiaj było trochę lepiej ale coś czuje że będzie ciekawa nocka, dopiero co zasnął i to po 3 karmieniach :P
My dawaliśmy Tobrex i bardzo szybko nam pomógł. A może jak się tak najadł na noc to będzie dobrze spał

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Coś mi linkowanie nie działa
Ale w każdym razie było napisane, że po ukończeniu 17stego tygodnia a przed 26, żeby zacząć rozszerzać...

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Coś mi linkowanie nie działa
Ale w każdym razie było napisane, że po ukończeniu 17stego tygodnia a przed 26, żeby zacząć rozszerzać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-27, 21:18   #1280
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magie_mg Pokaż wiadomość

Bardzo Ci dziękuje za informacje. Właśnie ktoś mi mówił, żebym pytała też o chirurgów dziecięcych w Żeromskim, bo tam nie mają stricte urologa dziecięcego, tak mi pani w rejestracji mówiła. W takim razie wybiorę się chyba po nowe skierowanie. Ślicznie dziękuje za podpowiedź
Co do Prokocimia, to mam plan żeby w poniedziałek iść na konsultacje prywatnie i zobaczymy co doktor powie, ale raczej będę czekać na ten maj w Prokocimiu, bo jakoś bardziej ufam takim zabiegom w szpitalu niż gdzieś prywatnie.

Trzymam kciuki za zęby i żeby Maksym to jak najszybciej przeszedł.
Aż się boję kiedy u mnie zaczną się przejścia z zębami...

też miałam taki plan, że doczekamy wiosny, ale raczej się nie zmieścimy w gondoli przez całą zimę, już teraz niedużo brakuje do końca a jeszcze nie zakładam zimowego śpiworka...
tylko zastanawiam się jak będę znosić spacerówkę z 4piętra, bo teraz trzymam stelaż w aucie i znoszę tylko gondolę z Frankiem, a nie wiem jak ogarnę sprawę ze spacerówką....

Mam jeszcze jedno pytanko, czy od razu aktywowano wam konto na tym klubie hippa? Ze 2dni temu się tam zarejestrowałam i nadal nie przyszedł mi mail aktywacyjny...
Sprawdź w spamie. Mi na gmailu tam trafiło.
Stary 2014-11-27, 21:23   #1281
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

A u nas dzisiaj na obiad byly ziemniaki ze szpinakiem i nie smakowaly nie dziwie sie jej wcale bo smierdzi to strasznie, juz wiecej nie kupie!!! Jutro wprowadzamy banana

Co do wozka to mimo tego, ze Mela chudzinka to jest dluga i tez watpie, zeby nam gondola posluzyla cala zime... Pewnie w polowie trzeba bedzie zmienic na spacerowke
zuken jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 21:25   #1282
magie_mg
Raczkowanie

Cytat:
Sprawdź w spamie. Mi na gmailu tam trafiło.
Kurcze rzeczywiście tam trafił ten mail. Wielkie dzięki
magie_mg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 22:26   #1283
Gatita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
A u nas dzisiaj na obiad byly ziemniaki ze szpinakiem i nie smakowaly nie dziwie sie jej wcale bo smierdzi to strasznie, juz wiecej nie kupie!!! Jutro wprowadzamy banana

Co do wozka to mimo tego, ze Mela chudzinka to jest dluga i tez watpie, zeby nam gondola posluzyla cala zime... Pewnie w polowie trzeba bedzie zmienic na spacerowke
nie dziwię się, że szpinak nie smakował
a Melania zjada już takie całe posiłki? W sensie, że zjada słoiczek jako samodzielmy posiłek czy tylko próbuje i dajesz jej jeszcze mleczka potem?
Stary 2014-11-27, 22:29   #1284
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Ja się zapisałam też do takiego klubu na stronie UK Hippa. Też było napisane, że przyjdzie jakieś darmowe jedzonko i cos tam cos tam... Zobaczymy Ciekawe, czy podobna paczka będzie
Stary 2014-11-27, 22:31   #1285
h4linka
Zadomowienie

Cytat:
Ja się zapisałam też do takiego klubu na stronie UK Hippa. Też było napisane, że przyjdzie jakieś darmowe jedzonko i cos tam cos tam... Zobaczymy Ciekawe, czy podobna paczka będzie
Ty nie dostaniesz bo nie zasłużyłas
Stary 2014-11-27, 22:40   #1286
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Ty nie dostaniesz bo nie zasłużyłas
Juz przylazła za mną...
Stary 2014-11-27, 23:02   #1287
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zapisałam tez ale watpie czy coś przyjdzie

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 23:05   #1288
Moni 26
Zadomowienie

ogłaszam wszystkim oficjalnie że już nie chwale mojego dziecka przed 21 zasnał a już 22:30 był płacz na posiłek :P Więc mam bardzo niedobre dziecko amen:P i dobranoc
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-27, 23:21   #1289
pati1078
Rozeznanie

karoseria ale tu chyba dopiero po 17 tyg przysylaja

Edytowane przez pati1078
Czas edycji: 2014-11-27 o 23:22
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 02:03   #1290
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
ogłaszam wszystkim oficjalnie że już nie chwale mojego dziecka przed 21 zasnał a już 22:30 był płacz na posiłek :P Więc mam bardzo niedobre dziecko amen:P i dobranoc
Ahahahahahaha

U nas dwie godziny usypiania i w końcu zasnęła u mnie w łóżku. Ale spała w łóżeczku i dopiero mamy pierwszą pobudkę
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości