Powiększanie piersi cz.7 - Strona 433 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-06, 23:36   #12961
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

princess wrzuć nam focie bo nie wiemy o czym mówimy
Stary 2012-05-06, 23:39   #12962
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Ta dam!!!! Foteczki moich golaskow wklejone! Pani dr pozwolila zdjac staniorek na chwilunie!!!

Aniczko, a moge sie troszke wtracic? Moge? Prawda, ze moge?
No wiec tak, wazne jest zeby jedna reke polozyc na klatce piersiowej (na wysokosci mostka) i pilnowac zeby klatka sie podczas tego oddychania brzuchem nie poruszala w gore i w dol. Powietrze trzeba tylko brzuszkiem pompowac

Mune, ja Cie... ten rozowy stanior jest przepiekny!!! Kiedy ja takie bede mogla zalozyc na swoje cycunie?!!!
Andzikus gratuluje odslony ostateczne efekty przyjdzie ci oceniac pozniej a bedziesz miec super cycki- zobaczysz!

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
princess wrzuć nam focie bo nie wiemy o czym mówimy
Jutro juz obiecuje wrzucam , chcialabym tez zobaczyc Twoje Joasi Mam pelno fotek w tel ale nie wiem jak je tu wrzucic a aparatem zrobie dopiero jutro
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 00:05   #12963
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
dziewczyny pilnie potrzebuje wiedziec czy mozna przed operacja brac tabletki opozniajace okres??dajcie znac jak wiecie please
Można- nawet trzeba jak trzeba Więc jeśli masz taką potrzebę to pomyśl o tym odpowiednio wcześniej
Cytat:
ja musze dopisać pare słów bo czuje, że doktorka krzywdze a to moja wina głównie jak weszłam do niego po raz pierwszy to krzyczałam od progu, że nie chce powiększać piersi a jedynie wypełnić to co mam zwisłego możliwie niewielkim okrągłym implantem i chce naturalny efekt. no i dr spełnił w 100% to co chciałam uprzedzając o możliwości podwieszenia tylko w międzyczasie mi się pogląd i oczekiwania cyckowe zmieniły i bardziej spektakularnych efektów zapragnęłam.
także Klaudek Ty się mną nie przejmuj i nie trać wiary i zaufania bo ja mam to na co się umawiałam i tylko do siebie pretensje mieć mogę, zresztą pisałaś, że o taki naturalny efekt Ci chodzi.
tak to jest, że jak nie mamy biustu to wydaje nam się , że obojętnie jaki będzie dobry ale tak to jest z cyckami, że apetyt na nie rośnie w miarę jedzenia
Ty to nie krzywdz tych swoich pięknych piersi Ty masz chyba jakiś dołek
Wiesz, że u Ciebie sytuacja była troszkę utrudniona - przez mały rozstaw szerokość implntu musiała być ograniczona. Tam by tylko dr.Polak umiał dopakować więcej
Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość

Jutro juz obiecuje wrzucam , chcialabym tez zobaczyc Twoje Joasi Mam pelno fotek w tel ale nie wiem jak je tu wrzucic a aparatem zrobie dopiero jutro
Hihi- wywołałam Cię dziś chyba dzięki że wyjaśniłaś wszystko dokładnie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 00:49   #12964
ania 31
Raczkowanie

dziewczynki mam swoj termin 27czerwiec dr Furmanek napewno mentory chyba anatomy a rozmiar wybierzemy na konsultacji ))))
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 06:00   #12965
Olivkaa200
Zakorzenienie

MILENKA2012 14.06 - 39
Niepytajozdanie 19.06 - 44
ania 31 27.06. - 52
Olivkaa200 12.07 - 67
klaudeczka2010 03.09 - 120

Cześć dziewczynki
aniu dodałam Cie do odliczanki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 06:35   #12966
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
MILENKA2012 14.06 - 39
Niepytajozdanie 19.06 - 44
ania 31 27.06. - 52
Olivkaa200 12.07 - 67
klaudeczka2010 03.09 - 120

Cześć dziewczynki
aniu dodałam Cie do odliczanki
Olivko,
czy Ty spać nie możesz?

Koleżanka, o której wspominałam to "kawał baby"... swoje miała wiszące i puste. Uparła się na anatomki i teraz ma wiszące i pełne. A że nie chciała podwieszenia, to dlatego taki efekt.
TY jesteś drobna, więc Tobie wszystko będzie pasowało, choć... na taką młodziutką klateczkę zapakowałabym okrąglaski

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 07:20   #12967
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
ja musze dopisać pare słów bo czuje, że doktorka krzywdze a to moja wina głównie jak weszłam do niego po raz pierwszy to krzyczałam od progu, że nie chce powiększać piersi a jedynie wypełnić to co mam zwisłego możliwie niewielkim okrągłym implantem i chce naturalny efekt. no i dr spełnił w 100% to co chciałam uprzedzając o możliwości podwieszenia tylko w międzyczasie mi się pogląd i oczekiwania cyckowe zmieniły i bardziej spektakularnych efektów zapragnęłam.
także Klaudek Ty się mną nie przejmuj i nie trać wiary i zaufania bo ja mam to na co się umawiałam i tylko do siebie pretensje mieć mogę, zresztą pisałaś, że o taki naturalny efekt Ci chodzi.
tak to jest, że jak nie mamy biustu to wydaje nam się , że obojętnie jaki będzie dobry ale tak to jest z cyckami, że apetyt na nie rośnie w miarę jedzenia
nie przejmuj się Joasi mnąprzed ..to będę gadać i się obawiać ale mam zaufanie do niego!!!i tak w ogóle to mam nadzieję że się spotkamy u niego przed,błagammmmmmmmmm:pro si:

a ja teraz zaczynam miec snyjak każda przed..dokładny strasznie,nawet śniło mi się że mi rurkę intubacyjną wyciągają,wszystko...:rol leyes:i że nic mnie nie bolało a biust był idealny,nie za wielkiaaa i że zapomniałam że przed 6godz mam nie jeść i bałam się że będę wymiotować!!!

JOASI jak doktorek operuje???popołudniami??t ak coś mówił chyba..mam nadzieję że własnie takżebym na luzie z tż wyjechała i żeby nie jechał 200km/g...ostatnio wracaliśmy może 1g15min tylko...niepoważnywo lę trochę dłużej a wolniej

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-05-07 o 07:25
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 07:24   #12968
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cześć dziewczynki dawno mnie nie było )) a to przez tyyyyle wolnego! Niestety mimo zaprzestania przegrzewania piersi wczoraj w chlodny warszawski dzień znów miałam okropny ból wieczorem promieniujący z prawej piersi do pachy... jakby mi się tam w środku rana otworzyła, wzięłam przeciwbólowe coś, położyłam się spać, bez mycia głowy bo nie mogłam nawet tej lewej ręki podnieść do góry i już jest rano okay. Jutro do lekarza idę czy tam w czwartek, umówię się dziś. Moja mama ma teorię ze to przez skoliozę, lewą łopatkę mam niżej i jak probuję się prostować to napinam więcej i inne mięśnie niż przy prawej i dlatego takie problemy z lewą piersią, czy to możliwe???
Oczywisćie tyle wolnego to spędziłam wiecej czasu w ruchu (nie chodzi oczywiście o sport) niż gdy pracuję i siedze za biurkiem. Mam nadzieje że to nic groźnego, bo z zewnątrz wszystko wygląda normalnie, szwy prawie całkowicie odpadły!!! Piersiątka zdaje się że miękną i śpię sobie na boku, dzięki temu wreszcie mogę się wyspać!!!! Mam nadzieje że nic złego mi się nie dzieje...
Stary 2012-05-07, 07:44   #12969
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Ise,
a moze to od spania na boczku??

Stary 2012-05-07, 07:50   #12970
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Ise,
a moze to od spania na boczku??
właśnie mnie to zaczęło pobolewac wcześniej i jak to miejsce tak dłonią uciskałam to mniej bolało więc pomyślałam że jak będę spała na boku to bedzie uciskane całą noc i pomogło na to pobolewanie.... przynajmniej z rana nie boli ale po całym dniu znów wraca :///
Stary 2012-05-07, 08:00   #12971
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny troche mnie przerazacie wszystkie piszecie ze sa duuuuze i w ogole ale one w sumie wyszly takie na zdjeciach a w zeczywistosci nie sa az takie wielkie kurcze no ! za kilka dni znow zrobie fotke nie taka z bliska eh...
Duze, nie duze.... Czy Tobie sie podobaja? Jestes zadowolona? Jesli tak, to to jest najwazniejsze Kazda z nas tutaj ma inne priorytety i wyobrazenia na temat biustu stad pewnie rozne opinie. Ale z Twoimi piersiami Ty bedziesz przebywac na stale i to co Ty o nich sadzisz to podstawa!
Pozdrawiam Ciebie i Twoje cycoszki!

Cytat:
odnośnie jeszcze dyskusji na temat lekarzy, mam do nich szacunek wielki ale żaden z nich nie nosi implantów na własnej klacie i nie liczy się efekt po operacji, liczy się to co będzie po roku czy dwóch
100% prawdy Jooasi Jednak podejrzewanie kazdego lekarza o brak odpowiedzialnosci i starania (a tak to czasem w roznych postach czasami to brzmi) jest dla mnie przesada, z ktora juz nie moge sie zgodzic

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
znów miałam okropny ból wieczorem promieniujący z prawej piersi do pachy... jakby mi się tam w środku rana otworzyła, wzięłam przeciwbólowe coś, położyłam się spać, bez mycia głowy bo nie mogłam nawet tej lewej ręki podnieść do góry i już jest rano okay.
Ojej, Ise biedaku A moze Ty sie przeciazasz? Ze staniczkami wszystko w porzadku? Dobrze, ze pojdziesz do doktorka. Zabierz moze wszystko co nosisz ze soba niech przejrzy i powie czy jest OK.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 08:14   #12972
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Duze, nie duze.... Czy Tobie sie podobaja? Jestes zadowolona? Jesli tak, to to jest najwazniejsze Kazda z nas tutaj ma inne priorytety i wyobrazenia na temat biustu stad pewnie rozne opinie. Ale z Twoimi piersiami Ty bedziesz przebywac na stale i to co Ty o nich sadzisz to podstawa!
Pozdrawiam Ciebie i Twoje cycoszki!

100% prawdy Jooasi Jednak podejrzewanie kazdego lekarza o brak odpowiedzialnosci i starania (a tak to czasem w roznych postach czasami to brzmi) jest dla mnie przesada, z ktora juz nie moge sie zgodzic

Ojej, Ise biedaku A moze Ty sie przeciazasz? Ze staniczkami wszystko w porzadku? Dobrze, ze pojdziesz do doktorka. Zabierz moze wszystko co nosisz ze soba niech przejrzy i powie czy jest OK.
nie na pewno nie przeciążam, nic nei noszę, butleka wody max , nawet z psem nie wychodzę, bo się boję ze mnie pociagnie i coś sobei zerwę.... ehi no zobaczymy, mam nadzieje że to tylko chwilowe )) i takie ostatnie stadium zagojenia!

w ogóle to przełom sierpnia/września planuje nad morze do Grecji DDDD muszę mieć już zdrowe swoje skarby
Stary 2012-05-07, 08:25   #12973
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Wiola,

Ty tu nas podglądasz i nic się nie odzywasz
Jak Twoje piersiaki?

Stary 2012-05-07, 08:35   #12974
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
nie na pewno nie przeciążam, nic nei noszę, butleka wody max , nawet z psem nie wychodzę, bo się boję ze mnie pociagnie i coś sobei zerwę.... ehi no zobaczymy, mam nadzieje że to tylko chwilowe )) i takie ostatnie stadium zagojenia!
No to faktycznie oszczednie...

Cytat:
w ogóle to przełom sierpnia/września planuje nad morze do Grecji DDDD muszę mieć już zdrowe swoje skarby
Oj, no to sprezaj sie Kobietko z tym zdrowieniem! Tylko zebys swoich cycuniow tam za bardzo nie przegrzala bo znowu klopoty beda! Doktor Ci pozwoli?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 09:09   #12975
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
No to faktycznie oszczednie...

Oj, no to sprezaj sie Kobietko z tym zdrowieniem! Tylko zebys swoich cycuniow tam za bardzo nie przegrzala bo znowu klopoty beda! Doktor Ci pozwoli?
Damy radę )
Stary 2012-05-07, 09:11   #12976
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Wiola,

Ty tu nas podglądasz i nic się nie odzywasz
Jak Twoje piersiaki?
dla Ciebie horo i Twojego maluszka. Zazdroszczę dziewczynki. A z moich piersi jestem bardzo zadowolona i Tż też. Z dnia na dzień robią się fajniejsze i czuję, że są już takie moje. Jak dla mnie mój rozmiarek jest idealny. Cieszę się, że trafiłam do pani dr, która podjęła za mnie decyzję w sprawie rozmiaru. Bo widzę, że dziewczyny mają z tym duży problem. Z moich obserwacji forum wynika, że dziewczyny, szczególnie po ciążach, nie powinny bać się większych rozmiarów. Ja niby mam większy implant, a w rzeczywistości, szczególnie w ubraniu nie wygląda na duży.
Stary 2012-05-07, 09:17   #12977
ania 31
Raczkowanie

dziendoberek dziewczyny
na poczatek dzieki za dodanie mnie do odliczanki ,jak i rowniez dziewczynom ktore mi podpowiadaly odpisujac jak i Wam wszystki za to ze jestescie bez Was byloby trudniej,buziole i milego dnia zycze wszystkim
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 09:22   #12978
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
dla Ciebie horo i Twojego maluszka. Zazdroszczę dziewczynki. A z moich piersi jestem bardzo zadowolona i Tż też. Z dnia na dzień robią się fajniejsze i czuję, że są już takie moje. Jak dla mnie mój rozmiarek jest idealny. Cieszę się, że trafiłam do pani dr, która podjęła za mnie decyzję w sprawie rozmiaru. Bo widzę, że dziewczyny mają z tym duży problem. Z moich obserwacji forum wynika, że dziewczyny, szczególnie po ciążach, nie powinny bać się większych rozmiarów. Ja niby mam większy implant, a w rzeczywistości, szczególnie w ubraniu nie wygląda na duży.
Dziękujemy
Co do wielkości popieram Super, ze się podobają
Ja tez nie wyobrażam sobie mniejszego rozmiarku... choć mój TZ jest jednak zwolennikiem mniejszych biustów

Stary 2012-05-07, 11:23   #12979
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Dzisiejsze foteczki w albumie Andzikus masz racje i ja sie dobrze czuje i jestem mega zadowolona a to najwazniejsze
Stary 2012-05-07, 11:37   #12980
gwendolinka
Zadomowienie

NAJLEPIEJ jest chyba nie brać nic do 2 miesiecy przed operacja
antykoncepcja chyba wplywa na krzepniecie, tzn sprzyja tworzeniu sie zakrzepicy... To jest w praktyce chyba tak ze jak długo bierzesz i ma ci sie rozgregulowac to bierz (?) ale najlepiej byłoby nie brac przed opracja NIC. Ja chcialam robić takie akcje z tymi tabletkami i mi definitywnie lekarze ginekolog i plastyk, odradzili....

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 12:14   #12981
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Toniu- zrób jeszcze sportowy pokaż jaki masz . Ja musze coś zakupić i chce zobaczyć jaki jest dobry
A ten w kwiatki śliczny. Ale musisz nam jeszcze zapodać zdjęcie z boku - bo Ty masz tyle tkaneczki na piersiach że nie odznacza Ci się górna krawędz i z przodu na zdjęciach nie widać jakie w rzeczywistości masz super te piersi i jaki cudny masz sam dekoldzik Z boku będzie to widać
mówisz i masz wrzuciłam zdjęcia bokiem i w sportowym. sama nie bardzo umiem zrobić ale jakoś porobiłam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 14:50   #12982
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko,czy Ty spać nie możesz?

Koleżanka, o której wspominałam to "kawał baby"... swoje miała wiszące i puste. Uparła się na anatomki i teraz ma wiszące i pełne. A że nie chciała podwieszenia, to dlatego taki efekt.
TY jesteś drobna, więc Tobie wszystko będzie pasowało, choć... na taką młodziutką klateczkę zapakowałabym okrąglaski
Kochana ja pospać lubie ale niestety na uczelnie sie szykowałam wiec tak wstaje
Ja to do drobnych nie naleze Kurde bym wstawila zdjecie na ktorym widac to na prawde bo na tych zdjęciach jakas chudsza sie wydaje
U mnie nie ma nic piersiwiec mysle ze przy anatomkach przy takiej klacie jak moja powinno byc dobrze

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 15:56   #12983
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
ale sie usmialam hihi bo ja tez od progu wolalam , ze nie chce miec za duzych tylko fajne stojace , niech mi pan doktor zrobi takie a teraz... tak tak tez zapragnelam bardziej spektakularnych efektow a najlepiej zeby byl implant anatomiczny z gora od implantu okraglego... sa takie? przeraza mnie mysl o nastepnej operacji , tyle bolu znow... powinnam powiedziec swojemu doktorkowi prosze mi na maxa wypchac rozciagnieta skore...Jooasi czy czy Tobie przechodzi przez glowe kolejna operacja?

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Można- nawet trzeba jak trzeba Więc jeśli masz taką potrzebę to pomyśl o tym odpowiednio wcześniej

Ty to nie krzywdz tych swoich pięknych piersi Ty masz chyba jakiś dołek
Wiesz, że u Ciebie sytuacja była troszkę utrudniona - przez mały rozstaw szerokość implntu musiała być ograniczona. Tam by tylko dr.Polak umiał dopakować więcej

Hihi- wywołałam Cię dziś chyba dzięki że wyjaśniłaś wszystko dokładnie
no wywolalas... mialam nie wchodzic bo bylam po pracy wykonczona i jeszcze okres... Mya rozgladam sie za lekarzem teraz kogo mam wybrac szczerze powiem , ze tez nie chce przeplacac co sadzisz o dr Polaku? I do kiedy powiennam poczekac z ta operacja? min 6 mc? Ty kiedy mialas druga?
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-07, 16:40   #12984
beatabo1986
Raczkowanie

no i jakoś przeżyłam pierwszy dzień w pracy nawet nie było tak źle, najbardziej bałam się jechać samochodem, bo nie mogłam najpierw znaleźć sposobu na przerzucanie biegów, ale w końcu jakoś tak rękę układałam że nie czułam, żebym się nadwyrężała

mam pytanie do cycolinek, które są już dość długo po operacji bo tak mnie dzisiaj zastanowiło czy żelki wogóle nie lubią staników z fiszbinami, i fiszbiny nie za bardzo się dla żelków nadają ?? bo tak oglądam różne staniczki jakie będę mogła w przyszłości nosić i zastanawiam się na jakie rodzaje staników mogę patrzeć. Czytałam tutaj również, że coś wasze panienki nie lubią koronek?? Czy to tak bardzo drażni żelkowe cycuszki??

Bo tak szczerze powiem na wesele się wybieram pod koniec lipca i napewno nie pójdę w moim pancerniaku, zresztą 8 tygodni minie pod koniec czerwca
Stary 2012-05-07, 17:30   #12985
tonia87
Rozeznanie

ja trochę z innej beczki...

od pół roku jestem bezrobotna i szlag mnie już trafia. na razie szukam pracy jakiejkolwiek ale do takiej pracy potrzebują głównie studentów (wiadomo, odchodzą opłaty za pracownika).
w zawodzie (masażystka) na razie nie szukałam bo nie wiem czy mogę już masować i nic mi się nie poprzestawia. ostatnio zaczęłam przeglądać oferty pracy (większość niestety "przyjmę miłą panią do wykonywania masaży relaksacyjnych panów....) i znalazłam 2 ciekawe propozycje (salon kosmetyczny i przychodnia ), które mnie kuszą i zastanawiam się czy już mogłabym wrócić do zawodu czy jeszcze za wcześnie. nie przestawi mi się nic?
Stary 2012-05-07, 17:36   #12986
zabulek1
Wtajemniczenie

Witam sie pieknie
Toniu ja mysle, ze mozesz masowac, ale to moje zdanie Doktorek pozwolil na absolutnie wszystko 2 mc po operacji Wiem, ze to troche przesada robic wszystko 2 mc po, ale ja np wrocilam na silownie 3 mc po operacji i sie nie oszczedzalam Mozesz napisac do niego, ale pewnie Ci pozwoli masowac Moze najpierw pomasuj swojego TZ i zobacz jak bedziesz sie czuc po takim masowaniu
Stary 2012-05-07, 17:51   #12987
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Moze najpierw pomasuj swojego TZ i zobacz jak bedziesz sie czuc po takim masowaniu
dobrze, że mój TŻ tego nie przeczyta
nigdy mi się nie chce moich bliskich masować :P ale chyba masz rację jutro spróbuję jak przyjedzie. duży chłop więc jak dam radę z nim to dam z każdym
Stary 2012-05-07, 18:35   #12988
grazia78
Raczkowanie

Witam kochane moje
MYA kurcze przepraszam jest mi głupio trza mi nalać w dupskojak na razie znowu praca mama szpital wracam wieczorkiem i padam na ryjek obiecuję,że wsadzę foteczki w kostiumiku a tak pozatym byłam już się w nim opalać pan tak się na mnie zapatrzył tzn.na moje cucunie,że pani która z nim byłam powiedziała cyutuje "co podoba ci się ta czarnula w różowym kostiumiku to może ja pójdę do domu hahahha a facet do pani weś się uspokój co popatrzeć nie wolno przecież nie dotykam a ona no jeszcze tego brakowało" więc ja szybciutko w uszki słuchaweczki i niech sobie dzieciaki radzą hahahahaha.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dobrze, że mój TŻ tego nie przeczyta
nigdy mi się nie chce moich bliskich masować :P ale chyba masz rację jutro spróbuję jak przyjedzie. duży chłop więc jak dam radę z nim to dam z każdym
TONIU jak pan duży to uważaj abyś cyckiem nie zachaczyła bo ja jak mojego męża masowałam to powiem ci,że cyckami dotykałam
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-07, 18:45   #12989
martkka sz
Raczkowanie

hej dziwczatka

dopiero teraz wrocilam do zywych.Mialam ostre zapalenie krtani
zupelna utrata glosu i kaszel powalajacy na kolana
po solidnej dawce antybiotykow i ton roznych innych lekarstw czuje sie luz troche lepiej.

dopiero teraz weszlam na moj profil a tu tyle fajnych komentarzy pod zdjeciami!
dziekuje za wszystkie jestescie kochane

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Witam kochane moje
MYA kurcze przepraszam jest mi głupio trza mi nalać w dupskojak na razie znowu praca mama szpital wracam wieczorkiem i padam na ryjek obiecuję,że wsadzę foteczki w kostiumiku a tak pozatym byłam już się w nim opalać pan tak się na mnie zapatrzył tzn.na moje cucunie,że pani która z nim byłam powiedziała cyutuje "co podoba ci się ta czarnula w różowym kostiumiku to może ja pójdę do domu hahahha a facet do pani weś się uspokój co popatrzeć nie wolno przecież nie dotykam a ona no jeszcze tego brakowało" więc ja szybciutko w uszki słuchaweczki i niech sobie dzieciaki radzą hahahahaha.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

TONIU jak pan duży to uważaj abyś cyckiem nie zachaczyła bo ja jak mojego męża masowałam to powiem ci,że cyckami dotykałam
no grazia!!! super!!! i wyobraz sobie kochana! to dopiero poczatek lata!!!!

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:

ISE a gdzie na te wakacje?? w jakie miejsce?
Stary 2012-05-07, 18:47   #12990
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Dziekuje wszystkim za mile nawet bardzo mile komentarze pod foteczkami te wczesniejsze fotki jakies dziwne wyszly mi taaaakie balony a w rzeczywistosci jak widzialyscie tak nie jest no i teraz jestem juz w pelni szczesliwa i mam nadzieje ze tak zostanie a nawet ze bedzie jeszcze lepiej bo to przeciez dopiero jutro mina 2 tyg od operacji buziaki dla wszystkich

A teraz powiedzcie mi jaki kostium na basen bedzie najlepszy?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości