|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy 2010 bułgaria, kto jedzie?
ja jade 14lipca wiec istnieje duza mozliwosc ze zobaczymy sie na miejscu
![]()
![]() |
#1292 |
Przyczajenie
|
Czyli jednak tak jak mówili inni jedzenie tam do bani. No trudno, jedziemy się pobawić :P To ile nas jedzie 12.08 z ok tours?
Edytowane przez vanillamysia Czas edycji: 2010-04-03 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bułgaria - OBOZY
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Przyczajenie
|
Wiesz, w zeszłym roku nie mieszkałem dokładnie w Złotych Piaskach, tylko oddalonej o około 30 min drogi piechotą Czajce, ale wiem że ogólnie Bułgarska kuchnia nie pasuje Polakom, bo tam jedzą baranine chyba albo coś podobnego, w Polsce się raczej tego nie je :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obóz młodzieżowy Bułgaria - Złote piaski
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
|
![]()
hej ludu
![]() byłam rok temu na obozie biura OK tours w Bułgarii Złote Piaski hotel Nikea Park, w związku z tym, że bardzo mi się podobało jadę tam znów w te wakacje w terminie 19.07-31.07 ![]() wyjeżdżam z Katowic i prawdopodobnie jadę sama ;d jeśli ktoś też się wybiera na ten konkretny turnus to piszcie ![]() warto kogoś poznać przed wyjazdem ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Przyczajenie
|
Zależy na kogo się trafiło
![]() ale nie było źle ;d jedni byli bardzo na lajcie i można było robić co się chce wiadomo, dało się dogadać ![]() z niektórymi było troszku gorzej ale ogólnie to w porządku wystarczyło się na początku ustawić ^^
#1300 |
Przyczajenie
|
![]()
hej ludu
![]() byłam rok temu na obozie biura OK tours w Bułgarii Złote Piaski hotel Nikea Park, w związku z tym, że bardzo mi się podobało jadę tam znów w te wakacje w terminie 19.07-31.07 ![]() wyjeżdżam z Katowic i prawdopodobnie jadę sama ;d jeśli ktoś też się wybiera na ten konkretny turnus to piszcie ![]() warto kogoś poznać przed wyjazdem ^^
#1301 |
Raczkowanie
|
A był ktoś tu ?;d
Mam zamiar w tym roku się tam wybrać... jej imprezyy . ahh. *__* http://www.poland.as/kolonie-obozy-m...lato-2010.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Przyczajenie
|
hej! jedzie ktoś bo Bułgarii w terminie 04.08-16.08 do Nikea Park z ok tours? ja jade z 6 kolezankami! Jestesmy ze Szczecina, obóz studencki, rocznik 91.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
SPAMER
|
ktos sie wybiera 27lipca do bulgarii, złote piaski, z ok tours?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
28 lipca jaade, ale z innego biuraa ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1307 |
Przyczajenie
|
![]() Było świetnie. Ale jeśli mam opisać to dokładniej to będziecie mieli trochę do czytania ![]() Jeśli chodzi o podróż to na początku wygląda to tak: jedzie kilka autokarów łączonych Bułgaria- Grecja. I zbierają z różnych części Polski. W Pszczynie jest rozdzielenie, ale od razu ostrzegam, że tam może być trochę czekania, bo wszystkie autokary muszą dotrzeć, później zamieszanie trochę z bagażami, ale jak się wyjedzie to już jest ok. Co do podróży to warto jeszcze zaznaczyć, że na Słowacji jest postój i można tam zjeść obiad- weźcie sobie trochę polskich złotych, bo w przeliczeniu na euro to jedzenie w tamtym konkretnym miejscu wychodzi drogie. Jak jesteście już na miejscu to trzeba czekać na pokoje, bo poprzedni turnus dopiero rano je oddaje i sprzątaczki muszą je doprowadzić do ładu. Ogólnie jeśli chodzi o jedzenie to nie jest źle. Da się zjeść. W każdym razie można zawsze zamówić sobie pizze, albo zjeść coś na mieście chociażby w Mc Donaldzie. Dyskoteki- polecam Malibu i Papaye, wg mnie najlepsze. Weźcie sobie koniecznie jakieś wapno/ coś na gardło + ewentualnie coś przeciwbólowego- czemu? To proste- dzięki klimatyzacji sporo osobom zaczynają się kłopoty z mówieniem, ale kilka wypić wapna powinno załatwić sprawę. Jeśli chodzi o wycieczki to wg mnie najbardziej opłaca się Aqua Park. Nessebar i Bałczik hmm jak dla mnie za wysoka cena na takie coś, lepiej się dobrze pobawić niż wydać taką sumę pieniędzy na wycieczki. Chociaż jak kto lubi ![]() Co do Istambułu to wiem, że osoby, które jechały nie były zbyt zadowolone, gdyż po pierwsze 3/4 całej wycieczki zajmuje podróż- strasznie męcząca przy okazji, wszystko później na szybko i podobno za wstępy trzeba dodatkowo płacić. Ale jak kto lubi ;d Wiem, że organizowane są wyjazdy takie kilkugodzinne do Varny. Tu polecam- można kupić w centrach handlowych naprawdę fajne rzeczy za niewygórowaną cenę. Kasę wymieniajcie najlepiej w kantorze w hotelu (pewność, że nikt was nie oszuka) ale jeśli już nie macie wyjścia to na mieście tylko zwracajcie uwagę na to czy nie chcą was oszukać. Jest możliwość wymienienia w niektórych punktach polskie złotówki na lewy. To chyba tyle z mojej strony, ale mogłam o czymś zapomnieć, więc jeśli chcecie jeszcze coś wiedzieć to pytać ^^ ![]()
#1308 |
Przyczajenie
|
a nikt nie jedzie z Columbusa? ;> 14.07-25.07 ?;d jak coś to pisać na gadu ; ) 10706524
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
a jedzie ktoś z tego forum sam na taki obóz.? bo mi to obojętne z jakiego biura i w ogóle, byle by jechać z kimś kto jedzie sam, bo ja też planuję sama, ale wolałabym poznać kogoś kto jedzie też i wtedy trzymać się z tym kimś już.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Przyczajenie
|
czesc;p napiszcie kto jedzie na taki obóz do hotelu mak*** w dt. DO dnia 9.07.2010
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
zmiana planow. jednak bede jechal od 04.08. ofc nikea park. 801495 jak cos to cos...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Przyczajenie
|
Jedz ze steja travel bułgaria hotel mak*** 3 termin hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
chyba, że interesuje Cie wyjazd z Jaworzyny do Złotego Rogu ;D od 28 lipca ;P z 6 osobową grupką !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Obóz Bułgaria Złote Piaski-OK Tours 2010
Cytat:
A w jakim terminie jedziesz dokładnie bo ja 19-30 ![]() ![]()
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Dot.: Obóz Bułgaria Złote Piaski-OK Tours 2010
jechała ktoś kiedyś w biura podrózy "Rospond" , gdańskie biuro ? . xD
Pytam ogólnie o wszystkie wyjazdy , nie chodzi mi o bułgarie . ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Przyczajenie
|
ja jadę 27 do Bułgarii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Ja jadę 19 sierpnia - 30 sierpnia z Amicotour aczkolwiek (Amicotour ma kontrahentów polandas i turystykanet jeśli ktoś jedzie z tych biur w tym terminie piszcie
![]() Konkrety : http://www.amico.turystyka.net/offer_70_1373.html
#1320 |
SPAMER
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.