![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Wzajemnie
![]() U mnie generalnie miło przebiegły święta tylko zapomnialam zabrac od babci czekolade Milke 250g ![]() ![]() ![]() A tak wogole to Kamila ma dzis URODZINY i siedzi cicho!!! Kamila przede wszystkim spokoju ( w pracy i domu ![]() ![]() ![]() Najlepszego ![]() ![]() Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-04-09 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat sto lat niech żyje Kamila nam :wink: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
A nie lubie się chwalić
![]() ![]() Dziękuję bardzo za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Camillko !! z okazji urodzin składam Ci życzenia - aby dopisywało Ci zdrowie, słonko świeciło, facet był miły i kochany i szczęścia Ci w życiu nie brakło
![]() ściskam !
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Camillo bat dla Ciebie, ze nic nie pisalas
![]() sto lat sto lat Kochana. duzo zdrowia i spokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu dziękuję za zyczenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
Kamilko- wszystkiego najlepszego
![]() ![]() A co do stolika, to w kavce na 13 nie mają już wolnych miejsc, co myślicie - może weranda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szcześcia zdrówka i spokoju ![]() ![]() ![]() Co za dzień dzisiaj ???!!!! boszcz pogoda fatalna że tylko spać bym mogła, w pracy jakaś dziwna cisza po tych świętach (chyba każdy za biurkiem chowa swój wielki brzuch ![]() ![]() ![]() ach... byle do majowego weekendu.... ![]() ![]() ![]() wytrzymam.... muszę wytrzymać ....... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chce do Werandy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
jak chcecie w atmosferze to dajcie znac, zarezerwuje
![]() a Ty kasiag-01 obawiasz sie nas ![]() no nie, pogoda mnie oslabia ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2007-04-10 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda że nie mają już miejsc ![]() Cytat:
![]() Co do miejsca, to ja tak jak Evka, wole do atmosfery niż do werandy ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, nie bój się
![]() ![]() ![]() Kamilko, ja również życzę Ci wszystkiego naj naj naj, dużo zdrówka, szczęścia w miłości i w pracy, dużo fajnych okazji w lumpkach ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jest koszmarne ciśnienie, w pracy wszyscy ziewali i usypiali prawie (ze mną na czele) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
Hej,hej witajcie po Świętach.
Camillko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ ![]() Roxi, a ja myślałam że Ty twarda kobieta jesteś ![]() ![]() Ja jadę w piątek do rodziców, a moje plecy nadal bolą ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
Iguś
![]() Ja dziś u internisty byłam, zrobię sobie wszystkie badania żeby sprawdzić co ze mną nie tak, albo tak ![]() Aniu to może zarezerwuj Atmosferę skoro dzis tam będziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Monika, Iga dziękuję bardzo za życzenia
![]() Ja jakoś dałam rade w pracy bo miałam troche do zrobienia przed urlopem prezesa, zawsze coś mi rzuca na ostatnią chwilę ![]() Iga mam nadzieje, ze rehabilitacja przyniesie rezultaty. Tomek póki co na zwolnieniu chorobowym i się leni, a cały dom na mojej głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI
URODZIN CAMILLA (ja to jak zwykle jestem z wszystkim do tyłu) DUŻO PODOGY DUCHA I CIEPŁA ORAZ ABY TO O CZYM MARZYSZ SIE SPEŁNIŁO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1308 |
Konto usunięte
|
Camilla wszystkiego najlepszego ;-)
Zdrowia, sczzescia, pomaranczy, niech Ci Tomasz nago tanczy ;-) Buzi i 100 lat! |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Iga, Ewa, współczuję Wam
![]() Dzisiaj łączę się w bólu, bo mnie właśnie brzuch rozbolał i niedobrze mi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Wtajemniczenie
|
Kamila, wszystkiego dobrego ! spelnienia marzen i usmiechu kazdego dnia
![]()
#1311 |
Zadomowienie
|
Iguś stwardniałam na maxa
![]() qrcze Dziewczyny dbajcie o kręgosłupy, żeby na przyszłośc się nie garbic ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja stwierdzilam ze się sypie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem, gadam o tym też z kumplem z pracy, bo chciałam poznac męski punkt widzenia, ale moze wy tez rzucicie na to świezym okiem.
Czytałam sobie dzisiaj forum mazdyspeed, troche sie nudze w pracy, a na wizazu juz to co chciałam to przeczytałam. W kazdym razie rzuciło mi się bardzo jedno w oczy, Tomek na łamach forum flirtuje sobie z jakąś świezo zalogowana panieneczką (31 marca się logowała), która zamierza kupic sobie mx3 czyli takie auto, które ma Tomasz. Wkurzyłam się jak laska zaczeła pisac o jego penisie i innych atrybutach i ogólnie zrobiłam najpierw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mam zacząc ta rozmowe ? I czy w ogóle warto, bo może robie z igły widły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Może nie jest tak źle jak myślisz. Faceci lubią być adorowanie przez kobiety,nawet jeśłi chodzi o takie żarty ale to nie znaczy ze zaraz coś tam iskrzy. Nie wiem czy rozmowa to dobry pomysl.Tomek może poczuć się szpiegowany, nadmiernie kotrolowany. Pewnie nie widszi w swoim zachowaniu nic złego bo inaczej nie rozpisywałby się na forum do którego ma każdy dostęp. Ja bym jeszcze poczekała z romową i troche poobserwowała.
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Wtajemniczenie
|
Kamila wg mnie rozmowa napewno nic nie da bo nawet jesli coś by było, to i tak obrocił by to w taki sposob, ze to Ty była byś ta zła,szpiegująca i szukająca dziury w całym, lepiej troche poczekać. Agnieszka ma racje pisząc, ze kazdy lubi byc adorowany i poflirtowac ale dlaczego on to robi kosztem Ciebie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Wrrr...anonimka napisała na forum mazdy: "ehhh..nie wiem dlaczego Winetou (Tomek) jeszcze się nie odezwał do mnie na gg, moze się obraził..." i takie tam bla bla bla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Wtajemniczenie
|
![]() wiem co czujesz!!! ale tak jak dziewczyny uwazam ze narazie powinnaś sie powstrzymać z rozmową! On nic w tym złego nie widzi( jak to facet) i jeszcze ty wyjdziesz na szpiegujaca i czepialską osobę!! kurcze wiem ze chetnie bys mu to wszystko wyrzuciła, ale naprawde chyba szkoda jak narazie Twoich nerwów bo przeciez ty wybuchniesz i sie unieszesz a on nie za bardzo bedzie widział w tym wszystkim problem i zbagatelizuje go !!! I pewnie od dziś bedziesz (choć w życiu bys tego nie robiła) obserwować forum Tomka ?!????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.