|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Organizatorka
|
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
wiecie co? chyba niemożliwe jest zebranie wszystkich odcieni tak, żeby idealnie oddawały kolor- spotkałam mnóstwo tak różnych zdjęć tych samych cieni, że naprawdę nie wiadomo, które z nich oddają rzeczywisty odcień
![]() ale skoro już zaczęłam, to robię dalej ![]() wrzucam 3 kolejne zestawienia- tym razem single eyeshadows NYX-a - odcienie czerni i srebra, odcienie bieli i neutralnych, odcienie brązów i neutrali... tylko pamiętajcie, że mimo iż staralam się wybierać te zdjęcia, kórych kolor powtarzał się na kilku innych, to i tak pewnie nie uda się idealnie trafić z kolorem na podstawie zdjęć ![]() przy każdym cieniu dodałam informację, czy jest on matowy, błyszczący (czyli perłowy), z widocznymi drobinkami, czy tez zawiera widoczne ślady brokatu...Może to komuś pomoże ![]() EDIT: wymieniłam zdjęcie podmieniając cienie Highlight i alaska wrzucając tam fotki Agi i Hexxany... Dziewczyny, teraz jest ok? Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-29 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
cathy zrobiłaś kawał dobrej roboty
![]() teraz chociaż widać rzeczywiste kolory cieni itd , dobrze że napisałaś który matowy i perłowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() cienie.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne zestawienie ale faktycznie nie kazdy kolor jest taki jak w rzeczywistosci-Alaska to stalowa szarosc ![]()
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Cathy świetna robota! Dzięki
![]()
![]() |
#1296 |
Organizatorka
|
dziewczyny, dzięki za info- w sieci jest tyle roznych zdjęć, ze ciężko wybrać odpowiednie nie znając cienia osobiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Cathy, kupiłam wczoraj glicerynę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Pojedynczych cieni jest ponad 160, więc naprawdę ciężko znaleźć do każdego w sieci idealnie oddające kolor zdjęcie, tym bardziej fajnie by było, gydbyśmy same to uzupełniały... a co do gliceryny- daj znać, jak u Ciebie się spisuje, bo wiem, że nie każdemu odpowiada mieszanka glicerynowa - ma tyle samo fanek, jak i osób, u których się nie sprawdza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Konto usunięte
|
a ja nie wiem czy brać paletki czy pojedyncze cienie
pisałyście, że pojedyncze lepsze, ale paletki taaakie fajne ![]() edit: mam przelewy od wszystkich oprócz Arrachnee ![]() a zamówienia od wszystkich oprócz Arrachnee i Princess (zaktualizowane o kosmetyki kupione w ramach zniżki ![]() posty uaktualnione: 1, 2 Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-29 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1072470 2]a ja nie wiem czy brać paletki czy pojedyncze cienie
pisałyście, że pojedyncze lepsze, ale paletki taaakie fajne ![]() edit: mam przelewy od wszystkich oprócz Arrachnee ![]() a zamówienia od wszystkich oprócz Arrachnee i Princess (zaktualizowane o kosmetyki kupione w ramach zniżki ![]() Chwila moment i wybiorę Sunprince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Konto usunięte
|
super, czarny cień do powiek out of stock
![]() osoby, które go zamawiały proszę o napisanie, czy biorą inny odcień, czy rezygnują ![]() edit: dolar znowu po 3,45 ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2009-01-29 o 16:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech ten dolar spada a nie drożeje bo ja planowałam zamawiać ![]() na razie używam mixing medium M.A.C. (wielka butla i nie wiem kiedy ja to zużyję) ale myślę że gliceryna z woda też się sprawdzi no i będzie tańsza Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-01-29 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a dolar znowu w górę- normalnie jakiś podstęp wietrzę, bo spada, kiedy nie robię zamówień, a rośnie, kiedy tylko przymierzam się do jakiś zakupów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1072531 1]super, czarny cień do powiek out of stock
![]() osoby, które go zamawiały proszę o napisanie, czy biorą inny odcień, czy rezygnują ![]() [/quote] znowu nie ma??? ![]() ![]()
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
czekajcie prognozy sa takie ze w marcu ma dolar spasc;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Organizatorka
|
i myślisz, że taka nałogowa zakupoholiczka jak ja wytrzyma do marca z zakupami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
Cathy grosz do grosza
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1310 |
Konto usunięte
|
przy takiej kasie to Cathy mogłaby spokojnie do USA polecieć, kupić co trzeba, wrócić i o podatek się nie martwić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1072827 6]przy takiej kasie to Cathy mogłaby spokojnie do USA polecieć, kupić co trzeba, wrócić i o podatek się nie martwić.
![]() nie poszła wczorasza PW do ciebie z zamówieniem o jakie prosiłaś bo mam problem z kompem i widocznie wiadomość gdzieś umkła.Za chwilę zrobię i prześlę jeszcze 1 ale jakby co to ja z nyxa tróji biorę shimmer/peach/copper a reszta to to co wysłałam wcześniej. ja też brałam nyxa black ale sparkle - czy tego też nie ma? Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2009-01-29 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Konto usunięte
|
okey, black sparkle chyba jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Organizatorka
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1072827 6]przy takiej kasie to Cathy mogłaby spokojnie do USA polecieć, kupić co trzeba, wrócić i o podatek się nie martwić.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, wklejam ostateczne zestawienia cieni single eyeshadows NYX Jakbyście zauważyly jakieś rażące róznice w odcieniach, albo któreś należałoby wymienić, dajcie znać. Ja już zgłupiałam po obejrzeniu tysięcy fotek tak różnych, że czasem nie wierzyłam, że to ten sam kolor na kilku zdjęciach... Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-31 o 00:51 Powód: wymiana zdjec na lepiej oddajace faktyczny kolor |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Organizatorka
|
ciag dalszy ...
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-31 o 00:51 Powód: wymiana zdjec na lepiej oddajace faktyczny kolor |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
nienawidzę cię
![]() chyba założę blokadę na wizaż (sama sobie, ciekawe co by to dało;d) Goog job ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
okrutnica jakaś... |
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1233285272 deep brown to matowy i ciemny brąz, jak na moim zdjęciu. To tutaj nie odzwierciedla zupełnie jego koloru. Jest tak samo matowy jak czerń czy high light, nie widzę połyskwiwania
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Cathy tak się przyglądam od kilku dni temu wątkowi i jestem pod wielkim wrażeniem ile prasy w to wszystko wkładasz. Świetna robota!
![]() Swoją drogą dziwię się, że nie ma jakiegoś wielkiego zbiorowego zamówienia, w końcu jest -20% OFF na wszystko w sklepie. ![]()
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam na technicznym, ale ani widu ani słychu, chyba, że ja ślepa.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |||
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja sama się wciąż zastanawiam, czy brać coś, czy poczekać na lepsze dni... Mam jeszcze czas do niedzieli, więc się zastanowię.. A Ty nic nie bierzesz ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-01-30 o 13:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Konto usunięte
|
Przecież jest zbiorowe zamówienie. Z tym, że zgadałyśmy się już wcześniej, a ta zniżka to miły dodatek
![]() Cathy, czemu do niedzieli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.