Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-17, 22:58   #1291
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Sama chciałabym wiedzieć czy mają jakieś inne walory
Ale ja mam obecnie na stanie tylko jeden szampon, a właściwie to pół, i bardzo mnie kusi wypróbowanie czegoś nowego, szczególnie ładnie pachnącego.
sleepy, ja miałam przyjemność używać tego szamponu dzięki kochanym wizażankom o zapachu Monoi. Szampon pięknie pachniał, dobrze się pienił więc był wydajny, właściwości pielęgnacyjne porównywalne do Herbal Essences, to znaczy naprawdę przyzwoity szampon Jak pokończę swoje niekończące się zapasy, to na pewno zakupię jeszcze jakiś zapach na poprawę humoru
Stary 2009-11-18, 00:46   #1292
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja z kolei nie cierpię Douglasa. Jakiś czas temu miałam postanowienie, żeby zbierać tam punkty, bo bon na 40zł jest fajniejszy niż na -10%, ale nie idzie mi coś.
Ja jakoś mam duże szczęście do Dogulasa - w najbliższym nawet niektóre panie mnie koajrzą Ale w każdym chcą pomóc, no i zawsze dostaję próbki. Natomiast w S. nigdy nie ma obsługi, jeśli chcę o coś zapytać - naprawdę, kiedyś chodziłam 5 minut po sklepie i nie mogłam znaleźc niogo do pomocy No i kupon 40 jest bardzo fajny też
Cytat:
Ja ostatnio jechałam w autobusie z dziewczyną z kolczykami powbijanymi w twarz.
Czyli jednak zdarza się, że kosmetyczka nie trafi pistoletem w ucho To ostateczny powód, żebym nie przekłuwała uszu

Cytat:
Jak zaczęłam wczoraj oglądać album mineralny i swatche to wsiąkłam na prawie pół dnia. Ale bardzo pomógł mi w podjęciu decyzji z wyborem odcieni.
Iza, zaraz zaspamuję Ci skrzynkę
A spamuj, spamuj Ja też jak się wciągnę, rto oglądam i oglądam, strasznie mnie kuszą cienie, tylko po co mi nowe, skoro i tak się rzadko maluję tymi co mam (wiem wiem, jest milion powodów do kupienia nowych cieni)
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Aaaa, zapomniałam się pochwalić, że kupiłam dziś tę przyprawę do kawy Kamisa Jutro wypróbuję ją z kawą (Bo piję tylko 1 dziennie) No i jeszcze chciałabym sobie kupić coś do ubijania mleka...
ooo, taki mini-mikserek do mleka? Dziewczyny, które robią sobie kosmetyki, używają takich ubijaczek do mieszania kremów Więc jakby Ci się znudziło spienione mleko... to będziesz wiedziała co robić
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 10:02   #1293
isa666
Zakorzenienie

Jestem własnie na chwilę w pracy. Załatwię co mam załatwić i wracam do domu, bo moja mama jest chora a ja też coś nie za dobrze się czuję. W nocy obudziłam się koło 2 cała zesztywniała, tak mnie mięśnie bolały, że się nie mogłam odwrócić na drugi bok. Mam nadzieję, że mnie grypsko żadne nie weźmie

Śniły mi się w nocy ice, em i Hosenka Byłyśmy na zlocie wizażankowym najpierw niby w domu u em a potem u mnie I był w dodatku środek lata, straszliwy upał a ice biadoliła, że nie ma ani jednej pary japonek

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Fajny płaszczyk, można ukryć tyłek słonia.
A Lolita która jest w promocji?
Widziałam fioletowe klasyczne jabłuszko i zielone

Cytat:
Ja ja miałam dawno, dwa lata temu chyba. W sumie zły nie był, nawet dobrze nawilżał, ale rzeczywiście potrafił nieziemsko zapychać. Tega lata wypróbowałam HO Riche i niestety pojawiły sie podone problemy.
Ciekawe, czyli może faktycznie te Avenki jakieś felerne były?

Aha, chciałam się podzielić z Wami radosną nowiną, że moje włosy już nie wypadają Jakiś czas temu pisałam, że zauważyłam zmniejszone wypadanie i póki co ten stan utrzymuje się. Wypada mi kilka włosków na dzień a nie dziesiątki jak wcześniej Widzę też, że dużo małych włosków powychodziło ze skóry głowy.
Stary 2009-11-18, 10:04   #1294
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa, zapomniałam się pochwalić, że kupiłam dziś tę przyprawę do kawy Kamisa Jutro wypróbuję ją z kawą (Bo piję tylko 1 dziennie) No i jeszcze chciałabym sobie kupić coś do ubijania mleka...
Kup sobie ten do którego link podrzuciłam w watku odwykowym - z kubkiem.

Nie kupuj ze sprężynką, bo one prawie nie spieniają i szybko się psują.

Isa:
Ja spałam bardzo niespokojnie, budziłam się ciągle, dodatkowo wydawało mi sie że TŻ jest obok i coś mówiłam. A rano dostałam smsa od TŻ: miałem stłuczkę. Więc od ranu telefon, co się stało i w ogóle ... "Świetnie" zaczęty dzień ....

Miałam iść dziś na rozmowę ale nie ide :rolleeys: Poczytałam w necie o firmie i to takie samo pranie mózgów jak Novision - byłam na jednym spotkaniu w Novision (z ciekawości) i to normalnie sekta finansowa ...

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-18 o 10:21
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 10:20   #1295
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Śniły mi się w nocy ice, em i Hosenka Byłyśmy na zlocie wizażankowym najpierw niby w domu u em a potem u mnie I był w dodatku środek lata, straszliwy upał a ice biadoliła, że nie ma ani jednej pary japonek
Ja często mam takie głupie sny.
Stary 2009-11-18, 10:31   #1296
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Super! zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja drugi raz kupiłam tusz Bell Push Up - to mój absolutny faworyt wśród tuszy. Nie będę go zmieniała przez długi czas. W dodatku kosztuje malutko.
Kusi mnie ten tusz jak wykończę swoje 2 obecne to chyba go kupię
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Nosku gratuluje mieszkania a mieszkanie to w Warszawie czy u Ciebie w Lublinie?
W Warszawie.. w Lublinie bywam średnio raz w miesiącu, więc mieszkanie stałoby puste.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Super! ogromnie zazdroszczę a do jakiej dzielnicy się przeprowadzasz?
A do żadnej Przeprowadzam się 500m dalej

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów i poszalałam, ale tym razem kupiłam nowe nabytki do domu, piekne donice i kwiaty, dywanik do łazienki, ozdoby bożonarodzeniowe [już!], przyprawy w młynkach kamisa [sole, gotowe mieszanki, przyprawy do kawy, cynamon w niteczkach do mielenia- taki pierwszy raz spotkałam!]
Aleee zazdroszczę nie mogę się doczekać kupowania już takich ostatecznych nabytków domowych
Cytat:
Gratulacje!
Ja właściwie swojego mieszkania nie mam, ale mieszkam sama w mieszkaniu mojej siostry. Wspaniałe uczucie, swoboda, miejsce gdzie nikt ci nie przeszkadza. Już nie wyobrażam sobie mieszkania znów z rodzicami

Ja też mieszkam sama i dobrze wiem o czym mówisz Przyzwyczaiłam się do tej wygody, że nikt nie gdera nad uchem i że wszystko mogę położyć tam gdzie chcę
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to przepraszam dziewczyny, że was ostatnio bardzo zaniedbałam, ale mam w tej chwili gorący okres w życiu i w środę możliwe że zmieni się moje życie na kilka kolejnych lat. Bardzo bym prosiła o kciuki, oczywiście jeśli wszystko się uda, to się wam pochwalę, na co się porwałam
Ponieważ dziś środa to ja zapytam... I CO? Można już ?
Cytat:
jestem bankrutem
jakie zakupy zazdroszczę

Jestem już po egzaminie i po kolosie z niemca, mogę trochę odpocząć (to nic, że mam dziś do 21 zajęcia, a jutro od 8 i jeszcze muszę stworzyć jedną pracą na niemiecki ). No i chyba sobie wreszcie kupię jakiś niepotrzebny kosmetyk, bo zaczynam się o siebie martwić

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 10:44   #1297
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Sama chciałabym wiedzieć czy mają jakieś inne walory
Ale ja mam obecnie na stanie tylko jeden szampon, a właściwie to pół, i bardzo mnie kusi wypróbowanie czegoś nowego, szczególnie ładnie pachnącego.
Ja mam jeden w użyciu, chyba 2/3 butelki jeszcze i w zapasach 2 butelki, ale akurat szampon w zapasach to nic złego dla mnie, dość szybko mi schodzą, więc na sephorowy też bym się mogła skusić, takie monoi musi być obłędne. Ile one kosztują standardowo, bo promocja -50% to się wydaje bardzo dużo?

Cytat:
Ja mam taki ubijacz z Ikei, na początku myślałam, że to będzie takie nic i zaraz padnie, ale już chyba z dwa lata jest i działa dobrze.

Cytat:
sleepy, ja miałam przyjemność używać tego szamponu dzięki kochanym wizażankom o zapachu Monoi. Szampon pięknie pachniał, dobrze się pienił więc był wydajny, właściwości pielęgnacyjne porównywalne do Herbal Essences, to znaczy naprawdę przyzwoity szampon Jak pokończę swoje niekończące się zapasy, to na pewno zakupię jeszcze jakiś zapach na poprawę humoru
Czuję się skuszona. Uwielbiam monoi, a i jeszcze jakiś zapach pewnie bym wybrała.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja jakoś mam duże szczęście do Dogulasa - w najbliższym nawet niektóre panie mnie koajrzą Ale w każdym chcą pomóc, no i zawsze dostaję próbki. Natomiast w S. nigdy nie ma obsługi, jeśli chcę o coś zapytać - naprawdę, kiedyś chodziłam 5 minut po sklepie i nie mogłam znaleźc niogo do pomocy No i kupon 40 jest bardzo fajny też
Ja jestem zrażona do Douglasa odkąd kupiłam u nich podkład Collistar - wtedy byłam akurat zadowolona z obsługi, bo miła osoba dobrała mi idealny kolor (szkoda, że podkład mi nie służył ), ale po dotarciu do domu i wyrzuceniu paragonu okazało się, że tubka mojego podkładu była otwierana i umazana podkładem, a na kasie zamiast rabatu 10% (miałam kupon urodzinowy) nabili mi 5%. Niby głupota, ale jednak głupio.

Kiedyś też szukałam u nich pomadki L'oreal i wszystkie były mazane. Akurat nauczona doświadczeniem z podkładem otwierałam je po kolei, żeby sprawdzić, czy kupuję produkt nowy czy znowu używany jak podkład. Sephora przynajmniej zabezpiecza kosmetyki taśmą klejącą.

Poza tym ile razy tam jestem, to co dwa metry ktoś chce mi pomóc, a dość często mi się zdarza, ze jednak tylko oglądam i powtarzanie co minutę 'nie dziękuję' psuje mi nastrój do oglądania/kupowania kosmetyków.

Cytat:

Jej, ale się wyspałam, mam dzisiaj na 12. Zaraz muszę się powoli ogarnąć. A po południu mam ginekologa i jak wyjdę znowu zła z tej wizyty, to chyba wszystkie szampony w Sephorze moje.

Dostaliśmy z TŻem zaproszenie na Sylwestra do znajomych do domku letniskowego. Niby super, ale bez moich 4 przyjaciółek najprawdopodobniej i trochę mi żal. No ale cóż, TŻ na pewno będzie chciał tam jechać, ja w sumie też chętnie, ale jednak nutka żalu, ze bez osób z którymi zawsze witam nowy rok.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 10:49   #1298
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa:
Ja spałam bardzo niespokojnie, budziłam się ciągle, dodatkowo wydawało mi sie że TŻ jest obok i coś mówiłam. A rano dostałam smsa od TŻ: miałem stłuczkę. Więc od ranu telefon, co się stało i w ogóle ... "Świetnie" zaczęty dzień ....
Ale mam nadzieję ta stłuczka to nic poważnego.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja często mam takie głupie sny.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
jakie zakupy zazdroszczę
Dziękuję
Stary 2009-11-18, 11:24   #1299
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Decyzja zapadła. Czeka mnie dziś popołudniu wycieczka do Sephory

Cytat:
Ja mam jeden w użyciu, chyba 2/3 butelki jeszcze i w zapasach 2 butelki, ale akurat szampon w zapasach to nic złego dla mnie, dość szybko mi schodzą, więc na sephorowy też bym się mogła skusić, takie monoi musi być obłędne. Ile one kosztują standardowo, bo promocja -50% to się wydaje bardzo dużo?
Próbuję sobie przypomnieć ich cenę i chodzi mi po głowie 22 lub 29zl.
Cytat:

Jej, ale się wyspałam, mam dzisiaj na 12. Zaraz muszę się powoli ogarnąć. A po południu mam ginekologa i jak wyjdę znowu zła z tej wizyty, to chyba wszystkie szampony w Sephorze moje.
Ja dziś spałam do 10.30. U mnie to mega długo. Ale dziś postanowiłam spędzić dzień bardzo przyjemnie, leniwie więc zaraz zrobię sobię pyszną kawę i wskoczę pod koc z ulubioną książką. Późnym popołudniem mam zajęcia z dziećmi i jeszcze mnóstwo czasu żeby wybrać się małe zakupy do Sephory, z ciuchów też chcę coś kupić
Stary 2009-11-18, 12:01   #1300
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze, że jemu nic się nie stało
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
A do żadnej Przeprowadzam się 500m dalej
dużo mi to nie mówi no ale przynajmniej nie będziesz się musiała poznawać okolicy
Cytat:
chyba 28zł mnie kusi właśnie monoi i malina

Edit: no i oczywiście trzymam kciuki za Lizzie, choć jestem pewna, że jej się uda
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-11-18 o 12:09
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 12:08   #1301
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Próbuję sobie przypomnieć ich cenę i chodzi mi po głowie 22 lub 29zl.
29
Dzisiaj idę na 2012, więc skoczę przy okazji do sephory w plazie, kusi mnie monoi i creme brule albo czekolada Do tego czekoladowy żel i masełko Farmony mhmm.
Stary 2009-11-18, 13:50   #1302
isa666
Zakorzenienie

Dziewczyny ofiara losu jestem Rozwaliłam te moje nowe kolczyki Tak niefortunnie zahaczyłam zegarkiem o nie odgarniając włosy, że z jednego kolczyka spadł zatrzask trzymający na dole te kuleczki i wszystko się rozsypało. Na szczęście udało mi się zebrać wszystkie części i poskładać kolczyk, więc mam nadzieję, że mój tata może coś wymyśli żeby się trzymały.

Po pracy poszłam do Natury, nie kupiłam tuszu do rzęs, bo zapomniałam z tego wszystkiego Nie kupiłam też nic brązującego do twarzy, bo były tylko samoopalacze a kremów brązujących zero - ani z Garniera, ani L`Oreala.
Kupiłam za to podkład mineralny L`Oreal True Match, zmywacz do paznokci Sensique (duża butla), żel do golenia Nivea i lakier do paznokci Padło na czerwony z Sensique Inspired by Earth. Ślicznie połyskują w nim te drobinki Przetestuję go dziś samego i jako lakier napowierzchniowy na czerwień Pierre Rene Salon Use

Wpadła mi też w oko ciemna fuksja z lakierów Manhattan. Mam ciemny fiolet tej firmy z serii Lotus Effect i to najbardziej trwały ze wszystkich moich lakierów (wytrzymuje do tygodnia bez odprysków!), więc może na ten kolor też się niedługo skuszę
Stary 2009-11-18, 14:14   #1303
emememsik

isa, kupiłaś ten sam odcień TM, który miałaś wcześniej?

AAAA, wreszcie jest decyzja a propos wysokości stypendiów i mam 270 zł i okropnie się cieszę, bo liczyłam na 200. To dobra wiadomość, bo nie pracuję już od paru miesięcy, poza pojedynczymi dniami i zapasy zaczynają mi topnieć.
Stary 2009-11-18, 15:26   #1304
lizzie
Zadomowienie

Hej dziewczyny, dziękuję wszystkim za kciuki, na pewno pomogły Ponieważ od dłuższego czasu szukałam bezskutecznie pracy w swoim zawodzie, a siedzenie w domu w końcu mi się znudziło złożyłam aplikację na Międzynarodowe Studia doktoranckie z Neurobiologii. Rozpatrzyli pozytywnie moją aplikację i zaprosili mnie na rozmowę, którą właśnie dziś miałam. Wydaje mi się, że poszło w miarę ok, oczywiście rozmowa była po angielsku i studia też częściowo będą po angielsku, gdyż ok. 2 lat spędzę w Anglii i ok. 2 lat w Polsce, z tym że będą to naprzemienne, 9-miesięczne bądź 6-miesięczne wyjazdy. Ostateczne wyniki mają być podane do końca miesiąca, więc czeka mnie jeszcze 2 tygodnie stresu Ale jak się uda, to 1 stycznia wyjeżdżam do Anglii na 9 miesięcy.
Z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej jestem przerażona, będę zdana tylko na siebie w obcym kraju. No i będzie pewnie mniej czasu na wizaż Jak już będę wiedziała na 100% czy się dostałam na pewno wam napiszę. A na razie lecę sprzątać dom, bo przy tym remoncie wygląda jak pobojowisko...

Aha, sleepy, Ice, naprawdę warto skusić się na ten szampon, zwłaszcza z 50% zniżki. Zapachy mają obłędne.
em, gratuluję stypendium, wiem jaka to frajda dostawać co miesiąc pieniążki od uczelni

Edytowane przez lizzie
Czas edycji: 2009-11-18 o 15:28
lizzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:27   #1305
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa, kupiłaś ten sam odcień TM, który miałaś wcześniej?

AAAA, wreszcie jest decyzja a propos wysokości stypendiów i mam 270 zł i okropnie się cieszę, bo liczyłam na 200. To dobra wiadomość, bo nie pracuję już od paru miesięcy, poza pojedynczymi dniami i zapasy zaczynają mi topnieć.
Tak, C3 Jest co prawda ciut za różowy, ale i tak tylko ten kolor mi pasuje z pozostałych, które są dostępne. Zastanawiałam się jeszcze nad mineralnym Maybelline w pudrze, ale opinie na KWC ma podzielone i póki co jednak wolałam wybrać sprawdzonego TM

lizzie wow, pewnie to byłaby dla Ciebie duża szansa. To trzymamy kciuki dalej w takim razie

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-11-18 o 15:29
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 15:39   #1306
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, sleepy, Ice, naprawdę warto skusić się na ten szampon, zwłaszcza z 50% zniżki. Zapachy mają obłędne.
Tylko jak ja wybiorę dwa zapachy z tylu fajnych?

Cytat:
Hej dziewczyny, dziękuję wszystkim za kciuki, na pewno pomogły Ponieważ od dłuższego czasu szukałam bezskutecznie pracy w swoim zawodzie, a siedzenie w domu w końcu mi się znudziło złożyłam aplikację na Międzynarodowe Studia doktoranckie z Neurobiologii. Rozpatrzyli pozytywnie moją aplikację i zaprosili mnie na rozmowę, którą właśnie dziś miałam. Wydaje mi się, że poszło w miarę ok, oczywiście rozmowa była po angielsku i studia też częściowo będą po angielsku, gdyż ok. 2 lat spędzę w Anglii i ok. 2 lat w Polsce, z tym że będą to naprzemienne, 9-miesięczne bądź 6-miesięczne wyjazdy. Ostateczne wyniki mają być podane do końca miesiąca, więc czeka mnie jeszcze 2 tygodnie stresu Ale jak się uda, to 1 stycznia wyjeżdżam do Anglii na 9 miesięcy.
Z jednej strony bardzo się cieszę, ale z drugiej jestem przerażona, będę zdana tylko na siebie w obcym kraju. No i będzie pewnie mniej czasu na wizaż Jak już będę wiedziała na 100% czy się dostałam na pewno wam napiszę. A na razie lecę sprzątać dom, bo przy tym remoncie wygląda jak pobojowisko...
Elu, super! Oby wszystko powiodło sie po Twojej myśli.
Stary 2009-11-18, 15:51   #1307
emememsik

lizzie, super, że się odważyłaś. Będę dalej trzymać kciuki.
Stary 2009-11-18, 15:52   #1308
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
em, gratuluję stypendium, wiem jaka to frajda dostawać co miesiąc pieniążki od uczelni
Też wiem i gratuluję, szkoda, że te piękne czasy się skończyły (zwłaszcza, że na piątym roku miałam super oceny)
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 16:09   #1309
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

lizzie wow, pewnie to byłaby dla Ciebie duża szansa. To trzymamy kciuki dalej w takim razie
Cytat:
Elu, super! Oby wszystko powiodło sie po Twojej myśli.
Cytat:
lizzie, super, że się odważyłaś. Będę dalej trzymać kciuki.
Dzięki dziewczyny, teraz to już chyba tylko kciuki i modlitwa mi zostały

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też wiem i gratuluję, szkoda, że te piękne czasy się skończyły (zwłaszcza, że na piątym roku miałam super oceny)
No właśnie, ja co prawda miałam stypendium tylko przez 2 lata, ale przynajmniej były to jakieś pieniążki za swoje zachciewajki Teraz trzeba na nie już niestety ciężko zapracować
Stary 2009-11-18, 17:22   #1310
Organzza
Zakorzenienie

Lizzie, kogo jak nie Ciebie mieliby wybrać na pewno wywarłaś na nich duże wrażenie i wszystko Ci się uda jestem przekonana
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 17:32   #1311
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

lizzie, fantastyczne masz plany. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 17:40   #1312
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam nadzieję ta stłuczka to nic poważnego.
Na szczęście nic - tzn przód trochę skasowany (widziałam przed chwilą gdy szłam do sklepu) ale TŻ i koledze nic się nie stało - PKS zaczął cofać nie widząc z tyłu jego samochodu
Sms obudził mnie rano i przestraszona od razu zadzwoniłam.

Lizzie: gratuluje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-18 o 17:41
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 18:00   #1313
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczęście nic - tzn przód trochę skasowany (widziałam przed chwilą gdy szłam do sklepu) ale TŻ i koledze nic się nie stało - PKS zaczął cofać nie widząc z tyłu jego samochodu
Sms obudził mnie rano i przestraszona od razu zadzwoniłam.

Dobrze, że stłuczka była mała Pewnie mieli stracha widząc jak wielki autobus cofa prosto na nich.

Pomalowałam pazurki moim nowym lakierem Sensique. Mam nadzieję, że będzie się lepiej trzymał na nich niż granatowy tej samej firmy
Stary 2009-11-18, 18:06   #1314
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Super, że się zdecydowałaś! Trzymam dalej kciuki, musi się udać
Stary 2009-11-18, 19:01   #1315
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Lizzie, kogo jak nie Ciebie mieliby wybrać na pewno wywarłaś na nich duże wrażenie i wszystko Ci się uda jestem przekonana
Cytat:
lizzie, fantastyczne masz plany. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Super, że się zdecydowałaś! Trzymam dalej kciuki, musi się udać
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, chciałabym, żeby było już wiadomo, bo takie czekanie jest strasznie stresujące. Teraz za każdym razem jak będę miała nową wiadomość na poczcie to będę miała stan przedzawałowy

A wracając do tematu wątku to zużywanie zapasów idzie mi świetnie Po pierwsze nie będę miała ich za bardzo gdzie trzymać po remoncie pokoju, a po drugie jeśli za miesiąc miałabym wyjechać, to nie chcę zostawiać ogromnych zapasów w domu, a wiadomo, że ze wszystkim się nie zabiorę Tak więc ostatnio intensywnie się maseczkuję, balsamuję i ogólnie wklepuję w siebie wszystko co się da Kusi mnie jednak zniżka Sephorowa, ale jakoś pomysłów brak
Stary 2009-11-18, 19:06   #1316
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, chciałabym, żeby było już wiadomo, bo takie czekanie jest strasznie stresujące. Teraz za każdym razem jak będę miała nową wiadomość na poczcie to będę miała stan przedzawałowy
A ja wierzę że wszystko ułoży się pomyslnie czego Ci ogromnie życzę i gratuluję jednocześnie
To wielkie wyzwanie i duża szansa, grzechem byłoby nie skorzystać !
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana
Stary 2009-11-18, 19:17   #1317
Koshatka
Zakorzenienie

Lizzie jestem pod wrażeniem i trzmam kciuki
Stary 2009-11-18, 19:25   #1318
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Otóż to.

Miałam dziś bardzo stresujący dzień, na szczęście wyszłam ze wszystkiego z obronną ręką. Jeszcze czeka mnie stresujący piątek, ja już chcę żeby było po wszystkim..
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli i zaliczę semestr z jednego przedmiotu, to wybiorę się na mini zakupy do Natury - muszę kupić nowy podkład, puder sypki, róż, może jakiś cień i błyszczyk/pomadkę (o ile coś mnie zauroczy ), odżywkę do włosów.
Umówiłam się do fryzjera na podcinanie końcówek + odwieżenie fryzury, bo jakieś takie smętne te włosy są teraz.
A od soboty znowu cała masa nauki.

Btw. Vibesko, może spotkamy się w jakiś dzień w przyszłym tygodniu? Mam dla Ciebie ten krem. Najbardziej pasowałby mi piątek, bo będę w R. mniej więcej tak jak Ty kończysz pracę, ale nie wiem czy Tobie odpowiada ten termin.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-18, 19:50   #1319
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
A ja wierzę że wszystko ułoży się pomyslnie czego Ci ogromnie życzę i gratuluję jednocześnie
To wielkie wyzwanie i duża szansa, grzechem byłoby nie skorzystać !
Dziękuję
A z tym ostatnim zdaniem to trzeba bardzo uważać, CBA ma wtyki chyba wszędzie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Lizzie jestem pod wrażeniem i trzmam kciuki

Cytat:
Otóż to.
Stary 2009-11-18, 20:04   #1320
bossy
Zakorzenienie

Przyszły do mnie korektory Scotta Barnsa (duopak). jutro je przetestuję, podobno nie wysuszają więc można je stosować pod oczy. No zobaczymy..

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości