wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 14:04   #1291
jodie
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

poszukam inspiracji sobie i coś wybiorę , muszę się za to zabrać wkońcu , ale jakoś nie mam nigdy głowy
Stary 2010-03-16, 14:20   #1292
ButterBear
Zakorzenienie

Ale się remontowo na wątku zrobiło

Ja ostatnio już nawet nie mam siły myśleć o remoncie..Jak wchodzę do domu i widzę nasz zdewastowany przedpokój, wydaje mi się, że nigdy go nie zrobimy...masakra
TŻ zaś obiecuje, że szybko się uwinie...
Na szczęście kolory, lampy, drzwi mamy wybrane. Jeszcze tylko meble na przedpokój-z tym mam najwiekszy problem...

Ja uważam, że połączenie różu z szarym może być super...bardzo nowoczesne i przyjemne...ale na jasne meble bym się już niezdecydowała do takiego wnętrza.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 14:21   #1293
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
poszukam inspiracji sobie i coś wybiorę , muszę się za to zabrać wkońcu , ale jakoś nie mam nigdy głowy
Najlepiej wybrać się do Ikei albo pooglądać wnętrzarskie gazety

Ja to wnętrzarsko jestem raczej tradycjonalistką, lubię nowoczesność ale taką bezpieczną, więc nie zaszaleję ani kolorem ścian, ani tapetą ani kolorem mebli Po prostu ja doskonale wiem w jakich wnętrzach się dobrze czuję .... Już bliżej mi do modernistycznych surowych wnętrz niż do odważnych zestawień kolorystycznych, ale ma to i dobre strony- nie mam żadnych dylematów- od razu wiem co jest dla mnie a co nie

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-16 o 14:25
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 14:35   #1294
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Najlepiej wybrać się do Ikei albo pooglądać wnętrzarskie gazety

Ja to wnętrzarsko jestem raczej tradycjonalistką, lubię nowoczesność ale taką bezpieczną, więc nie zaszaleję ani kolorem ścian, ani tapetą ani kolorem mebli Po prostu ja doskonale wiem w jakich wnętrzach się dobrze czuję .... Już bliżej mi do modernistycznych surowych wnętrz niż do odważnych zestawień kolorystycznych, ale ma to i dobre strony- nie mam żadnych dylematów- od razu wiem co jest dla mnie a co nie
A co dla Ciebie jest szaleństwem? Bo wiesz ekstrawagancja to też pojęcie względne

Hania

Stary 2010-03-16, 16:46   #1295
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
a mój w sobotę nie miał weny do picia, wiec w niedzielę stwierdził, że w związku z niepijacką sobota może sobie zrobić pijacką niedzielę
:d

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-03-16 o 16:55
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:38   #1296
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
No to kiepsko z tym ryżem. Przed treningiem można węgle olać i nie jeść (dla redukcji nawet lepiej) ale po musisz zjeść jakieś węgle bo jak ich nie dostarczysz spalisz mięśnie ..a o to chodzi żeby mięśnie zbudować przecie.

Na twoim miejscu olałabym dietę na dni treningowe.
A w ogóle jesz jakieś węglowodany???
Właśnie nie jadam węgli w ogóle (wiadomo, jedynie to, co już jest po prostu w produktach, czyli niewiele ).

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Ja też chcę na siłownię! Skręca mnie od tego już! Wszystkim się odgrażam, że po dyplomie idę na siłownię
Tak, ja się odgrażałam, że po dyplomie pójdę na fitness

Cytat:
hej.
Nie tylko u Ciebie zima

Ja powoli łapię depresje z tego powodu.

Potrzebuję spacerów w ciepłe wieczory!!. Na gwałt
Ja też mam dość Non stop chodzę w tych samych swetrach, kurtce... Chyba się załamię!

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Idę dzisiaj na solarium, mam już dosyć zimy i zimna. Potrzebuje słońca.
Ty i solarium??? Musisz być naprawdę podłamana

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
co myślicie o połaczeniu szarego i takiego mocnego różu? i do tego białe dodatki ?
Zdecydowanie I te białe meble też jak najbardziej, ale bardzo minimalistyczne i lakierowane na wysoki połysk

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 21:51   #1297
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Zdecydowanie I te białe meble też jak najbardziej, ale bardzo minimalistyczne i lakierowane na wysoki połysk
Mnie już krew zalewa, muszę się ruszyć w końcu . Bardzo mi tego brakuje... Ale teraz mam ważniejsze rzeczy i muszę je doprowadzić do końca.

O, to to właśnie . Nawet z TŻ-em to omawiałam dzisiaj. A potem rozrysowaliśmy nasz przyszły dom na wczorajszej gazecie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 08:13   #1298
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A co dla Ciebie jest szaleństwem? Bo wiesz ekstrawagancja to też pojęcie względne
Szaleństwem dla mnie jest coś co jest modne w danym momencie- a za chwilę nie mogę na to patrzeć .
Jak kiedyś czarne meble w pokojach...
Żarówiaste barwy w pomieszczeniach...
Nie wiem, ciężko mi wypunktować to, ale ja po prostu wybieram rzeczy zachowawczo, bo wiem że będą mi służyć lata i chcę się czuć w tych wnętrzach i z meblami dobrze- a nie tak na zasadzie sezonowej nowinki- a później patrzeć nie można i rewolucja w całym domu.

Jak pomyślę nad tym dłużej to w zasadzie podobnie komponuję swoją szafę, wszystko do wszystkiego pasuje, w mniejszości kolorowe akcenty - które wymieniam co jakiś czas, a baza wciąż ta sama, niezależnie od trendów. Mając np. do wyboru super nowoczesny odjechany płaszcz albo klasyczny- zawsze modny wybieram klasykę Bardzo to ułatwia mi życie .

Cytat:
Właśnie nie jadam węgli w ogóle (wiadomo, jedynie to, co już jest po prostu w produktach, czyli niewiele ).

Ja też mam dość Non stop chodzę w tych samych swetrach, kurtce... Chyba się załamię!

Ty i solarium??? Musisz być naprawdę podłamana

Asiuk ja jestem ciekawa co Ty później zrobisz ze swoim menu, już nigdy nie będziesz jadła węgli ?
Wiesz, że na tej diecie to w zasadzie trzeba być całe życie

Cześć
Stary 2010-03-17, 08:19   #1299
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Szaleństwem dla mnie jest coś co jest modne w danym momencie- a za chwilę nie mogę na to patrzeć .
Jak kiedyś czarne meble w pokojach...
Żarówiaste barwy w pomieszczeniach...
Nie wiem, ciężko mi wypunktować to, ale ja po prostu wybieram rzeczy zachowawczo, bo wiem że będą mi służyć lata i chcę się czuć w tych wnętrzach i z meblami dobrze- a nie tak na zasadzie sezonowej nowinki- a później patrzeć nie można i rewolucja w całym domu.

Jak pomyślę nad tym dłużej to w zasadzie podobnie komponuję swoją szafę, wszystko do wszystkiego pasuje, w mniejszości kolorowe akcenty - które wymieniam co jakiś czas, a baza wciąż ta sama, niezależnie od trendów. Mając np. do wyboru super nowoczesny odjechany płaszcz albo klasyczny- zawsze modny wybieram klasykę Bardzo to ułatwia mi życie .

Asiuk ja jestem ciekawa co Ty później zrobisz ze swoim menu, już nigdy nie będziesz jadła węgli ?
Wiesz, że na tej diecie to w zasadzie trzeba być całe życie

Cześć
Dorinko, co do wnętrz, to też się zgodzę, tylko że dyskretną elegancją nie zawsze musi być beżyk na ścianach. W mojej pracy ściany są pomalowane na jasny szary, jedna ściana jest w bardzo stonowanym fiolecie. Do tego jasna podłoga (kolor brzozy), takie same ościeżnice drzwi. Meble mamy akurat białe, ale brzozowe też by wyglądały pięknie. Jest nowocześnie, lecz wystrój nie narzuca się nachalnością.

Co do mojej diety - w następnej fazie wprowadzam pieczywo pełnoziarniste, skrobię dwa razy w tygodniu, owoce i dwa tzw. odświętne posiłki, niekoniecznie dozwolone, np. kotlecik schabowy czy pizza W ostatniej, IV fazie, je się już normalnie, wykorzystując to, czego się nauczyło. Jedynie jeden dzień w tygodniu jest typowo białkowy.

Ewunia

Staś

bloguję

Edytowane przez asiuk
Czas edycji: 2010-03-17 o 08:21
Stary 2010-03-17, 08:33   #1300
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, co do wnętrz, to też się zgodzę, tylko że dyskretną elegancją nie zawsze musi być beżyk na ścianach. W mojej pracy ściany są pomalowane na jasny szary, jedna ściana jest w bardzo stonowanym fiolecie. Do tego jasna podłoga (kolor brzozy), takie same ościeżnice drzwi. Meble mamy akurat białe, ale brzozowe też by wyglądały pięknie. Jest nowocześnie, lecz wystrój nie narzuca się nachalnością.

Co do mojej diety - w następnej fazie wprowadzam pieczywo pełnoziarniste, skrobię dwa razy w tygodniu, owoce i dwa tzw. odświętne posiłki, niekoniecznie dozwolone, np. kotlecik schabowy czy pizza W ostatniej, IV fazie, je się już normalnie, wykorzystując to, czego się nauczyło. Jedynie jeden dzień w tygodniu jest typowo białkowy.
No tak tak masz rację, z tym że szary i fiolet u Ciebie to spokojne barwy więc raczej nie zmęczą i znudzą się tak szybko
Ja tam idę raczej w szarości i beże w salonie , w pokoju jedna ściana będzie wyłożona dosyć nowoczesnym gresem (albo tapetą jak nie starczy kasy ) i koniec - resztę można sobie zapewnić fajną grafiką na ścianie, to zawsze łatwiej zmienić przewiesić, przenieść .

Mały sam sobie wybiera kolor ścian i tutaj się w ogóle nie wtrącam
Meble w kuchni roobię ecru połysk i na razie dylemat mam z kolorem mebli w salonie- bo salon połączony jest z kuchnią - kiedyś miał być ten sam wenge a teraz po zmianie opcji w kuchni nie wiem co robić ?
Co myślisz o tym ? Musi mi się to wiązać z kuchnią jakoś bo nie przeżyję inaczej

Asiuk jeśli tak to spoko z tą dietą , moja kolezanka była na tej diecie i jakoś inaczej postępowała, tzn. orzekła mi, że to już na zawsze te zasady
Stary 2010-03-17, 08:35   #1301
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Przyszły moje czarne koturny...muszę powiedzieć, że są lekko ciasnawe...ale mam nadzieję je rozchodzić...

Dori masz rację co do wnętrz...ja też celuję raczej w 'uniwersalne' rozwiązania... ale i tak myślę, że gust nam się zmieni za ileś lat i wtedy właśnie przyjdzie czas na zmiany wnętrza...

Chociaż za wielki sukces uważam to, że pomieszczenia, które do tej pory 'zrobiliśmy' bardzo mi się podobają i świetnie się w nich czuję...bo obawiałam się, że po wszystkich wymysłach, jak zobaczę efekt końcowy, to będę załamana...

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 08:43   #1302
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
No tak tak masz rację, z tym że szary i fiolet u Ciebie to spokojne barwy więc raczej nie zmęczą i znudzą się tak szybko
Ja tam idę raczej w szarości i beże w salonie , w pokoju jedna ściana będzie wyłożona dosyć nowoczesnym gresem (albo tapetą jak nie starczy kasy ) i koniec - resztę można sobie zapewnić fajną grafiką na ścianie, to zawsze łatwiej zmienić przewiesić, przenieść .

Mały sam sobie wybiera kolor ścian i tutaj się w ogóle nie wtrącam
Meble w kuchni roobię ecru połysk i na razie dylemat mam z kolorem mebli w salonie- bo salon połączony jest z kuchnią - kiedyś miał być ten sam wenge a teraz po zmianie opcji w kuchni nie wiem co robić ?
Co myślisz o tym ? Musi mi się to wiązać z kuchnią jakoś bo nie przeżyję inaczej

Asiuk jeśli tak to spoko z tą dietą , moja kolezanka była na tej diecie i jakoś inaczej postępowała, tzn. orzekła mi, że to już na zawsze te zasady
Wiesz co, fiolet jest dość kontrowersyjny we wnętrzu, bardzo dużo zależy od jego odcienia, w biurze mi się podoba, bo pomalowana jest ścianka, która się wyróżnia - nie jest do sufitu i ma wydrążone prostokątne okienko Szary z beżem - ok. Wydaje mi się, że do tego będą pasować właśnie takie beżowe, lakierowane meble - przecież nie muszą być "drewniane". W kuchni i tak będzie je miała inne przez blat. Do tego mocniejsze dodatki np. w głębokiej czerwieni

Tapety teraz są przepiękne Np. w szarości:

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-17, 08:53   #1303
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Przyszły moje czarne koturny...muszę powiedzieć, że są lekko ciasnawe...ale mam nadzieję je rozchodzić...

Dori masz rację co do wnętrz...ja też celuję raczej w 'uniwersalne' rozwiązania... ale i tak myślę, że gust nam się zmieni za ileś lat i wtedy właśnie przyjdzie czas na zmiany wnętrza...

Chociaż za wielki sukces uważam to, że pomieszczenia, które do tej pory 'zrobiliśmy' bardzo mi się podobają i świetnie się w nich czuję...bo obawiałam się, że po wszystkich wymysłach, jak zobaczę efekt końcowy, to będę załamana...
Butter wiadomo gust się zmienia ale ja to chyba z domu wyniosłam takie podejście do rzeczy- moja mama ma tak urządzaone mieszkanie, że jest zawsze na czasie, nigdy nie trąci myszką, zmieni firanki, zasłony , obraz na ścianie i już jest inaczej
Poza tym ja do tego podchodzę praktycznie, co innego jest zmiana gustu inna sprawa czy będzie mnie stać na to aby zrobić generalny remont wraz ze zmianą wszystkich mebli A jak wszystko pasuje do wszystkiego , zmieniasz kanapę i masz nowe wnętrze- tak chyba łatwiej

Asiuk czyli jesteś za tym aby lakierowane meble też do salonu dać ? Ale w tym samym kolorze, czy podobnym- ale ciemniejsze jaśniejsze ?

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-17 o 08:56
Stary 2010-03-17, 09:05   #1304
Poemi
Zakorzenienie

Hej.

Znowu temat wnętrz na tapecie

Wczoraj siedziałam z TŻ-em w klubokawiarni o bardzo stylowym wnętrzu i gadaliśmy na temat koloru ścian, mebli itp. I taki dialog:

TŻ: np. ta ściana ma piękny kolor, tylko jak tu patrzę na tą drewnianą futrynę...
ja: mnie ona od zawsze wkurza, nie pasuje! [wchodzę w słowo]
TŻ: ... ona nie pasuje do tego koloru
oboje:
TŻ: powinna być...
ja: biała [znowu wchodzę w słowo]
TŻ: ...biała
oboje:
TŻ: albo czarna...
ja: ale biała lepsza! [jak zwykle ]
TŻ: ...ale biała lepsza
oboje:
Stary 2010-03-17, 09:08   #1305
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk czyli jesteś za tym aby lakierowane meble też do salonu dać ? Ale w tym samym kolorze, czy podobnym- ale ciemniejsze jaśniejsze ?
Tak, mogą być takie same. Jeśli ciemniejsze (bo jaśniejsze chyba nie? Rozumiem, że już są jasne?), to przynajmniej o kilka tonów - najgorsze jest zestawienie bardzo podobnych odcieni, ale jednak nieco innych. Wygląda to tak, jakby nam zabrakło w sklepie mebli i dokupujemy podobne
Jeśli szarość będzie bardzo jasna, można dać coś ciemniejszego. Pięknie jednak wygląda szary średni, nie za ciemny, ale też nie za jasny, zestawiony z jasnymi meblami.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-17, 09:12   #1306
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mogą być takie same. Jeśli ciemniejsze (bo jaśniejsze chyba nie? Rozumiem, że już są jasne?), to przynajmniej o kilka tonów - najgorsze jest zestawienie bardzo podobnych odcieni, ale jednak nieco innych. Wygląda to tak, jakby nam zabrakło w sklepie mebli i dokupujemy podobne
Jeśli szarość będzie bardzo jasna, można dać coś ciemniejszego. Pięknie jednak wygląda szary średni, nie za ciemny, ale też nie za jasny, zestawiony z jasnymi meblami.
No widzisz, o tym nie pomyślałam, że tak to moze wyglądać Ja mam do wyboru kolory z próbnika ICA więc tam spory wybór jest kolorów- zupęłnie jak z wyborem koloru ścian, ale w takim razie skupię się na jednym kolorze
Stary 2010-03-17, 09:17   #1307
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz, o tym nie pomyślałam, że tak to moze wyglądać Ja mam do wyboru kolory z próbnika ICA więc tam spory wybór jest kolorów- zupęłnie jak z wyborem koloru ścian, ale w takim razie skupię się na jednym kolorze
Tak to niestety wygląda - ściany pomalowane dwiema farbami o pół tonu, ton różnicy wglądają, jakby dokupiono trochę farby, bo pierwszej zabrakło. Można, oczywiście, eksperymentować, na niektórych kolorach może to fajnie wyjść, choć nie jestem przekonana Meble jednak lepiej zostawić w jednym kolorze (przy otwartej kuchni) lub zrobić w tej samej tonacji kolorystycznej, lecz widocznie ciemniejsze lub jaśniejsze - tk, żeby tworzyło to przemyślaną całość.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-17, 10:48   #1308
hania811
Zakorzenienie

Przyszły wczoraj moje długo oczekiwane i wymarzone różowe peep toe z kwiatkiem i sa za małe
Dlaczego nie zapisałam sie na 39 głupia ja. Tym bardziej że dziewczyny trąbiły o zaniżonej numeracji w tych butkach
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:11   #1309
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Przyszły wczoraj moje długo oczekiwane i wymarzone różowe peep toe z kwiatkiem i sa za małe
Dlaczego nie zapisałam sie na 39 głupia ja. Tym bardziej że dziewczyny trąbiły o zaniżonej numeracji w tych butkach
Ale tak za małe, że nie ma szans na rozchodzenie?

Moje czarne koturny cisną...ale mam nadzieję, że się rozbiją...!!Muszą, bo są b. fajne...

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 12:23   #1310
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak za małe, że nie ma szans na rozchodzenie?

Moje czarne koturny cisną...ale mam nadzieję, że się rozbiją...!!Muszą, bo są b. fajne...
cały duży paluch mi wyłazi
Stary 2010-03-17, 12:43   #1311
dorinka30
Zakorzenienie

Ale się popisałyście nie ma co czytać , tylko moja rozmowa z Asiuk od rana Wróciłam ze spotkania, pewna że sobie poczytam a tu nic
Stary 2010-03-17, 12:55   #1312
hania811
Zakorzenienie

Ja od rana sprzedaję różowe peep toły wiec zajęta jestem

Ale już znalazły nową właścicielkę.

W zamian dostanę moje dziurawe skarpety bo Svinecka napisała że są

---------
Zimnica jest dziś taka że aż mi się płakać chce.

Chcę weekendu- mam być niby 14 C

-------
A zmieniając temat z butowego na bardziej KULTURALNY

Koniecznie obejrzyjcie film BLIND SIDE
http://www.filmweb.pl/f394398/Blind+Side%2C+The,2009

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:58
Stary 2010-03-17, 12:58   #1313
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm... Jak ja byłam na kawce rano to było całkiem sympatycznie . Dość ciepło .

Oooo, to super bo w weekend znowu w krk urzęduję . Tym razem cały weekend z TŻ-em, chcemy trochę pozwiedzać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 13:00   #1314
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... Jak ja byłam na kawce rano to było całkiem sympatycznie . Dość ciepło .

Oooo, to super bo w weekend znowu w krk urzęduję . Tym razem cały weekend z TŻ-em, chcemy trochę pozwiedzać
Po zwiedzaniu wpadnij do Krzysztoforów- w sobotę
Stary 2010-03-17, 13:04   #1315
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Po zwiedzaniu wpadnij do Krzysztoforów- w sobotę
Hmm...

A wiesz, że chyba tak zrobimy
Stary 2010-03-17, 13:05   #1316
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od rana sprzedaję różowe peep toły wiec zajęta jestem

Ale już znalazły nową właścicielkę.

W zamian dostanę moje dziurawe skarpety bo Svinecka napisała że są

---------

-------
A zmieniając temat z butowego na bardziej KULTURALNY

Koniecznie obejrzyjcie film BLIND SIDE
http://www.filmweb.pl/f394398/Blind+Side%2C+The,2009

Rozumiem, sprzedaż peep tołów to poważna sprawa

Zimno jak cholera to fakt, jak wracałam ze spotkania wpadłam w śnieżycę

O nie, Haniu ja nie zdzierżę filmu o futbolu amerykańskim, niecierpię tego głupawego sportu
Stary 2010-03-17, 13:08   #1317
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Zimno jak cholera to fakt, jak wracałam ze spotkania wpadłam w śnieżycę
Nie mów... Czy to możliwe, że teraz jest zimniej niż o 9:30? Nie może być!
Stary 2010-03-17, 13:10   #1318
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm...

A wiesz, że chyba tak zrobimy
.
No widzisz...ja bym Cię chętnie poznała Wariacie..także jakby co mogę Ci podać mój namber.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:

O nie, Haniu ja nie zdzierżę filmu o futbolu amerykańskim, niecierpię tego głupawego sportu
To nie jest film o futbolu amerykańskim.
Obejrzyj zakochasz się w nim - mówię Ci.
Ja na nim na zmianę płakałam i śmiałam się.
Pierwszy film od kilku miesięcy na którym nie usnęłam po 20 min, tylko z wypiekami na twarzy oglądałam bite 2 godziny.
Stary 2010-03-17, 13:12   #1319
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
.
No widzisz...ja bym Cię chętnie poznała Wariacie..także jakby co mogę Ci podać mój namber.
Kurczę, to muszę do fryzjera iść . No podaj podaj .

Jeszcze będę musiałam uświadomić TŻ-a jak wróci z pracy... Ale chyba nie powie "nie" .
Stary 2010-03-17, 13:22   #1320
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

To nie jest film o futbolu amerykańskim.
Obejrzyj zakochasz się w nim - mówię Ci.
Ja na nim na zmianę płakałam i śmiałam się.
Pierwszy film od kilku miesięcy na którym nie usnęłam po 20 min, tylko z wypiekami na twarzy oglądałam bite 2 godziny.
Po takiej rekomendacji muszę go obejrzeć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości