![]() |
#1291 | |
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Ariena ja też nie widziałam!
Tylko te z Waszej podróży poślubnej, a ze ślubu niet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
JAk to nie, wklejałam tutaj.
![]() Zresztą dla chętnych mogę przesłać linka na pw do całego reportażu ślubnego. ![]()
![]() |
#1294 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Nie wklejalas, bo wkleilas linka na gg, a tutaj rozsylalas na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Tutaj są fotki ślubne od rodzinki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3403
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3404 DMkAnia wysłałam Ci linka na pw ![]()
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
A ja we flo kupiłam to:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że tu sobie gaworzycie, można się dołączyć?
![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Glizduha pewnie.
![]() Ten wątek powstał z myślą o plotkowaniu w przerwach między wysyłaniem CVków, a jak już ktoś znajdzie pracę to pisze tutaj jak mu idzie. ![]() Titina a co to jest??
![]() |
#1300 |
Wtajemniczenie
|
no fajnie, że ktoś tu jeszcze żyje, myślałam, że wszystkie poszłyście lulu
![]()
![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie śpię, oglądam film na TVN. ALe że go już widziałam to chodzę sobie po necie. Ale zaraz się zbiorę spać.
![]() |
#1302 |
Wtajemniczenie
|
hehe my czasem w weekendy tak mamy, że siedzimy na necie, ja w swoich sprawach, mąż w swoich
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Glizduhna, to Ty masz męża? Byłam przekonana, ze jesteś 20latką ;-)
Titina, nie widziałam czegos takiego, co to jest ? Dla tych, które lubia proste potrawy i szybkie przepisy: http://www.youtube.com/user/videokuchniapl Podgladam ich od dłuższego czasu i powiem wam, ze mimo sredniej "aparycji" i brzmienia, maja fajne proste pomysly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Rozeznanie
|
Ja już po śniadaniu, czas na sprzątanie bo po tygodniu zawsze mam bałagan, pełno ciuchów. Ale najpierw kolejna kawka i wizaż
![]() I zaraz wystawiam torbę na allegro, której nie noszę, liczę, że może się sprzeda i kupię jakąś nową albo używkę bo zostałam z samymi małymi ![]() ![]() Ariena, dynia nie może być zabroniona bo nie zawiera skrobi. Ja mam ebooki Dukana, i tam niestety jest większość przepisów i rad pod kuchnię francuską, i jest kilka warzyw wymienionych, dynia nie, ale zabronione są te ze skrobią więc trzeba tylko sprawdzić albo wiedzieć ![]() ![]() btw. wczoraj śmiałam się z tego z moim chłopcem chyba z 30 minut, a potem sobie to przypominaliśmy i też w śmiech : http://www.youtube.com/watch?v=g1dxNsjYeIs krótkie intro: to jest taki pan, który przebiera się i robi na ulicy różne dziwne rzeczy i straszy ludzi ![]()
www.pustamiska.pl - tylko kliknięcie i pomagasz Edytowane przez Kala_88 Czas edycji: 2010-10-23 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Kala, swietny jest !!!!!!! Trzeba byc grubo po&^%$ albo miec za***iste poczucie humoru, zbey cos takiego wymyslic :P
Ja jestem w trakcie przygotowywania niespodzianki. Oczy mnie strasznie bola i prawie nic nie widze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
hhahahaha dobre, musze poogladac wiecej, bo lubie takich psycholi
![]() Ariena, poogladaj sobie ich inne przepisy, jest tego masa!!!! Ja wlasnie sie ogarnelam z niespodzianka, balony nawet przywiesilam, ufff, w sumie chyba to mi najwiecej czasu zajelo. Zdecydowałam, ze zrobie nadziewany schab chorizo, PIETRUSZKĄ, czosnkiem, grzybami, cebulka i almette. Sprawdzone i pyszne. Jako starter pierozki szpinakowe z fetą, salatka grecja, bagietka z maslem czosnkowym, deska serów i wedlin, oliwki nadziewane, jajka z łososiem, oczywiscie tort, muffinki z czekolada i budyniem i pare innych slonych przekasek (slodkich nie lubie). do tego wina, szampan, wodka i impreze czas zaczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Pumas chciałabym iść do ciebie kiedyś na obiad.
![]() Zabieram się za te kotleciki z kapusty. A ja robisz ten schab??? Brzmi bosko ![]()
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Ariena, dzięki, jak bedziesz w Krakowie to koniecznie mnie odwiedz, to coś pomyślimy dobrego do jedzenia
![]() Schab ten mozna robic na 2 sposoby (uwierz, ze najwiekszy niejadek go zje ze smakiem - moj facet to francuski piesek, je tylko kotlety z mizeria :P) 1. kupujesz schab w całości i nadziewasz go całego, a po upieczeniu kroisz w plastry 2. kupujesz grubsze kawalki i robisz w nich kieszonki i spinasz wykalaczkami z jednej strony. Grzyby i cebulke rumienisz, na oddzielnej patelni smazysz leciutko chorizo (jak drobno pokroisz to szybko sie moze spalic, wiec lepiej takie sredniej wielkosci kawalki, do przerzucia, byle nie malutkie i nie wielgachne). Do blendera lub innego tego typu urzadzenia wrzucasz pietruszke, czosnek wedle uznania, troszke oliwy - wszystko ze soba siekasz, na taka jakby mase, ale moga byc tez wieksze kawalki, bo nie zawsze sie udaje tak posiekac. Schab mozna zamarynowac w czyms, a mozna tylko posolic. Jesli robisz w calosci, wpychasz do srodka serek almette, smietankowy lub ziolowy wychodzi najlepiej, a nastepnie pozostale skladniki. owijasz folią aluminowa ta druga stroną, zeby sie schab upiekl, a nie ugotował i pieczesz przez hmm.... no nie wiem wlasnie. 40 min ? godzina? Jesli w plastrach, kazdy plaster w srodku tej kieszonki smarujesz serkie i wpychasz wszystkie skladki, kolejnosc najlepiej grzyby+cebula, chorizo i na koniec pieetrucha. Wychodzi naprawde pyszne, ciekawe czy moim gosciom bedzie smakowalo ![]() PS. Mozna to samo zrobic z piersi z kurczaka ![]() Zaraz jubilatka przychodzi, nie wie nic, nikt sie nie wygadał ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Konto usunięte
|
pumas też się czuję zaproszona, jakbym Kraków odwiedziała
![]() ![]() Właśnie się zaopatrzyłam w kupon promocyjny do H&M, mam jeszcze do Orsay'a i czekam na cud dostania pracy w tym tygodniu (tzn. przyszłym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
U mnie właśnie była koleżanka. Przez jakieś 2h po raz kolejny mówiła to co już mi wcześniej opowiadała, i rozwodziła się nad swoimi problemami, które są wynikiem tylko i wyłącznie jej głupich decyzji, a ja powiedziałam może z 5 zdań. Nie ma to jak się wygadać komuś. Chciałam dziś jej trochę wygarnąć bo ktoś powinien ale nawet nie miałam okazji. Aż mi się odechciało wszystkiego.
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak bedziecie w Krakowie, to zapraszam, pomiescimy się
![]() Bawiłam sie swietnie, az do tego stopnia, ze poszłam spac nie pamietajac o tym.... Niespodzianka sie udala, przyjaciolka zszokowana, zaskoczona, ale widac, ze mega zadowolona. Nawet nie zrobilam wam zdjecia jedzenia i tego, co przygotowalam, bo nie bylo czasu, a potem wszystko zostalo wymiecione do ostatniego kawałka. Lampki wina sie roztrzaskały, ja reke poparzylam od piekarnika, slad jest ogromny i piecze, ale naprawde bylo super. Kala, co do kolezanki - ta wlasnie przyjaciolka moja taka jest - moze nie az taka, ale ona ciagle mowi, i nie ozwala dojsc do slowa, a jak juz ja zaczne cos mowic, to rozmowa sprowadza sie i tak do jej problemow, wiec ja zapominam o sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Rozeznanie
|
Pumas to widzę, że niezła impreza była
![]() ![]() W sumie to moja jedyna przyjaciółka jest, znamy sie jakieś 10 lat, ale ostatnio się zmieniła, niestety wg mnie na niekorzyść. I to kolejne spotkanie kiedy nawet nie spyta co u mnie i tylko wałkujemy jej problemy i jak jej źle, choć totalnie tak nie jest, ale jak ma się postawę roszczeniową to ciężko coś docenić ![]() ![]()
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Pumas, Kraków uwielbiam. W tamtym roku spędziłam w maju tydzień. Z moim TŻ'tem siedzieliśmy na Rynku, zwiedzaliśmy
![]() W ogóle na mojej mapie podróży po Polsce mam jeszcze Poznań, Zamość, Sandomierz i Kazimierz ![]() Danaee, skąd masz kupon? Zniżkowy?? Dziewczyny, co do przyjaciółek to współczuję. Nie ma nic gorszego niż rozżalona maruda. Ja czasem marudzę i aż mi głupio. Wiadomo, każdy ma problemy i przyjaciele są od tego, żeby wysłuchać, ale co za dużo, to niezdrowo. Staram się więc ograniczać i eksponować pozytywne aspekty.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Konto usunięte
|
Ze strony http://www.mydziewczyny.pl/ - do dzisiaj można ściągnąć, do piątku wykorzystać. A z Orsay'a mam powitalny, bo zakładałam tam kartę
![]() Dzisiaj za mną wysprzątanie ostatni raz cudzego mieszkania - następnym razem będę szorować swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Pumas aż mi ślina pociekła.
![]()
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Danee, zazdroszczę mieszkanka
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.