Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 21:23   #1291
Parvanti
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
biore tabl anty i na szczescie przebarwien nie mam, kiedys mi sie robily (bralam inne tabl anty) regularnie ogladam skore, wiem ze to nie wskazane, ale chec bycia opalona silniejsza.

Moj tż chodzi na solarium rzadko (gora 2-3 razy w roku). kiedys musial, lekarz zalecil mu ze wzgledu na problemy z cera. dzis chodzi bo lubi a ja nie uwazam to za nhiemeskie, tak samo jak rozową koszule ktora mial tydzien temu ze mna na weselu (bo mialam rozową sukienke) wg mnie wszystko jest dla ludzi i nie ma sie co ograniczac

z "niemeskich" rzeczy moj tż regularnie goli pachy z nieogolonymi smieje sie ze bym go do lozka nie wpucila
Solarium tak jak słońce najpierw wysusza wypryski, a potem skóra produkuje jeszcze więcej sebum żeby to wysuszenie nadrobić. Poza tym wiadomo, niszczy skórę. Pierwszy raz stykam się z tym, że lekarz przepisuje solarium jako lek na cokolwiek.

Różowy moim zdaniem zarezerwowany jest dla kobiet, mój by różowego nie włożył, jest tyle innych kolorów, że ten akurat może sobie odpuścić. Dla mnie to wygląda niemęsko, ale jak ktoś się dobrze w tym czuje to jego sprawa co nosi Za to golenie pach(i innych zakrzaczonych miejsc) to już sprawa higieny, wiadomo, że powinni to robić też faceci. Mój co prawda nie zgala na łyso, ale przystrzyga trymerem i jest ok. Też sobie nie wyobrażam jakby łaził ze strąkami, ble.

Nie słyszałam o tej modelce, teraz patrzę w google i rzeczywiście straszna sprawa. Czy ten psychol trafił chociaż do więzienia za to?

Chciałam się Wam pożalić, że moje odchudzanie utknęło w martwym punkcie. Początkowo waga leciała szybko, potem coraz wolniej a obecnie od jakichś 2 tygodniu stoi w miejscu. Nie wiem co z tym zrobić

Edytowane przez Parvanti
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:30
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:33   #1292
kamila2006
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Solarium tak jak słońce najpierw wysusza wypryski, a potem skóra produkuje jeszcze więcej sebum żeby to wysuszenie nadrobić. Poza tym wiadomo, niszczy skórę. Pierwszy raz stykam się z tym, że lekarz przepisuje solarium jako lek na cokolwiek.

Różowy moim zdaniem zarezerwowany jest dla kobiet, mój by różowego nie włożył, jest tyle innych kolorów, że ten akurat może sobie odpuścić. Dla mnie to wygląda niemęsko, ale jak ktoś się dobrze w tym czuje to jego sprawa co nosi Za to golenie pach(i innych zakrzaczonych miejsc) to już sprawa higieny, wiadomo, że powinni to robić też faceci. Mój co prawda nie zgala na łyso, ale przystrzyga trymerem i jest ok. Też sobie nie wyobrażam jakby łaził ze strąkami, ble.
oczywiscie ze tak. solarium jest zalecane w niektorych przypadkach tradziku, łupieżu, luszczycy czy innych chorob skory. ma wady ale tez pomaga. mojemu tż bardzo pomoglo. co prawa wtedy jeszcze go nie znalam. ale mowil ze mial spore problemy (oczywiscie stosowal tez leki) dzis piekna cera.

moj tż tez rozowego nie lubi. ale co mial zrobic jak kupilam rozowa kiecke? nie mial nic do powiedzenia poza tym moim zdaniem wygladal bardzo dobrze

łooo jakbym zobaczyla strąki jeszcze np. na plazy w upalne lato to bym chyba padla nie ma mowy

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:35   #1293
tobiaszowa
Zadomowienie

Też mnie zaskoczyła ta opinia lekarza,że solarium pomaga
chwilowo tak,ale później...

za to wiecie co pomaga?
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:39   #1294
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
A rzeczywiście po solarium zniknęły mu niedoskonałości?
tak. jako nastolatek mial spore problemy. oczywiscie byl pod kontrola lekarza stosowal masci, leki doustne. dzis czysta buzia, zadnych sladow, blizn
ja nie mowie ze to solarium go wyleczylo, tylko ze lekarz zalecil mu wizyty. nie pytalam go o szczegoly ale podejrzewam ze chodzilo o 2-3 minutowe seanse.

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:41
Stary 2010-12-28, 21:40   #1295
Janis_
Zadomowienie

Czesc
Ja jestem juz w Brukseli, pije aktualnie francuskie winko A wczesniej jadlam jakas regionalna potrawe, ktorej nazwy napisac nie umiem
Jestem straaaaaasznie zmeczona, zaraz pewnie ide spac. Dzisiaj caly w biegu, przyjechalam z opoznieniem do Krk, bo byly olbrzymie korki, pozniej co chwile cos mi przeszkadzalo w pakowaniu, no i prawie spoznilam sie na samolot (rowniez przez korki)
Jutro pewnie pojde na zakupy, pozniej moze na imprezke... Plany sie zmienily i nie odwiedze jednak Francji, bo troche nie oplaca jechac w jedna strone ponad 7 godzin.
Buziaki z zasniezonej Brukseli

Mandy
snilas mi sie! Pomagalam Ci wybrac sukienke na studniowke
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:40   #1296
sweetish
Zakorzenienie

Z Manhattanu mam ten klik! -uwielbiam
tem, który wkleiła Coca na samym poczatku (ten fiolet z Essence) to moj ulubiony kolor
Z essence mam jeszcze ten klik! (bez rewelacji-jedna warstwa nie kryje zbyt dobrze). Na TYM zdjeciu nałozyli chyba dwie warstwy, bo tu już wygląda ok.
Ostatnio dostałam w prezencie jeszcze : taki klik! (ale nakładać go będę po kilka warstw, bo taki efekt mi sie nie podoba), taki klik! (pierwszy z prawej-nie wypróbowałam go jeszcze).
Uwielbiam za to z Miss Sporty klik! . Fajnie sie nakłada i dość długo trzyma.
Dostałam jeszcze z Astora taki kosmicznie zielony - klik!, ale nie wiem, czy kiedykowiek go wykorzystam.

W czwartek wybieram sie na zakupy i z essence kupie sobie jeszcze:
1)klik!
2)klik!

Nafi- co do sprzatania łazienki- Miałam na myśli uporzadkowanie kosmetyków, które dostałam w prezencie na Gwiazdkę. Muszę je gdzieś poupychać Poza tym-łazienke sprzatam dosc czesto ze wzgledu na to, ze nie mieszkam sama.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:41   #1297
tobiaszowa
Zadomowienie

A TEN PSYCHOPATA dostał podwójne dożywocie-wcześniej też ja zgwałcił(swoją drogą,mogła to zgłosić....)
a ten co wykonał polecenie tego zasrańca dostał 12 lat
Stary 2010-12-28, 21:47   #1298
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
A TEN PSYCHOPATA dostał podwójne dożywocie-wcześniej też ja zgwałcił(swoją drogą,mogła to zgłosić....)
a ten co wykonał polecenie tego zasrańca dostał 12 lat
Powinni mu to samo zrobić, co on jej...
On ją namówił, żeby wyszła z domu, jeszcze dzwonił i pytał, gdzie jest i co ma na sobie... Taka piękna dziewczyna, kariera przed nią, i nagle takie coś... Tyle bólu, zarówno fizycznego, jak i psychicznego. Podziwiam ją za siłę i determinację, naprawdę.

A u mnie jutro kolęda, Księciunio będzie chodził z ministrami po domach
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 21:47   #1299
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość

Nie słyszałam o tej modelce, teraz patrzę w google i rzeczywiście straszna sprawa. Czy ten psychol trafił chociaż do więzienia za to?

Chciałam się Wam pożalić, że moje odchudzanie utknęło w martwym punkcie. Początkowo waga leciała szybko, potem coraz wolniej a obecnie od jakichś 2 tygodniu stoi w miejscu. Nie wiem co z tym zrobić
Jeśli do tej pory skupiłas sie na samej diecie, moze sprobuj dołączyc troszke ruchu do tego? Rozumiem, ze zalezy ci na zrzucaniu dalszych kilogramów, wiec proponowałabym aerobik lub taniec.

Stary 2010-12-28, 21:49   #1300
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Jeśli do tej pory skupiłas sie na samej diecie, moze sprobuj dołączyc troszke ruchu do tego? Rozumiem, ze zalezy ci na zrzucaniu dalszych kilogramów, wiec proponowałabym aerobik lub taniec.
Dokładnie, sama dieta to za mało, ruch się liczy
Posłuchajcie, co sobie zapuściłam Haha, cofam się chyba
http://www.youtube.com/watch?v=oQZ9KuXDkwk
Stary 2010-12-28, 21:53   #1301
tobiaszowa
Zadomowienie

Widzę,że większość z nas lubi lakiery z essence
Ale ja np nie lubie brokatowych,tylko gładkie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 21:57   #1302
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Powinni mu to samo zrobić, co on jej...
On ją namówił, żeby wyszła z domu, jeszcze dzwonił i pytał, gdzie jest i co ma na sobie... Taka piękna dziewczyna, kariera przed nią, i nagle takie coś... Tyle bólu, zarówno fizycznego, jak i psychicznego. Podziwiam ją za siłę i determinację, naprawdę.

A u mnie jutro kolęda, Księciunio będzie chodził z ministrami po domach
Nie podoba mi sie takie podejscie. On ja skrzywdził w ten sposob, wiec jego ukarac w taki sam? bez sensu... Jesli ukarałabys go w taki sam sposob stałabys sie kimś podobnym do niego, kims kto krzywdzi, nie karze... Zreszta...ciezko to wytłumaczyc. Kazdy ma swoje sumienie, inaczej pewnie sprawy odczuwa...
Moim zdaniem więźniowie oprocz kary więzienia powinni odbywać też karę przymusowej pracy na rzecz państwa. Byłby z nich pożytek przynajmniej. W tym momencie zakrawa to o kpinę -mam na mysli prawa więźniów. No ale to temat na dłuższa dyskusję...

Co do kolędy-ja mam to już za sobą. Dziś księżulek mnie odwiedził. Ciesze sie, ze mam to juz za soba nie lubie spotkań, w ktorych hipokryzja unosi sie w powietrzu.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Widzę,że większość z nas lubi lakiery z essence
Ale ja np nie lubie brokatowych,tylko gładkie
Też wolę 'gładkie'... Tych brokatowych rzadko używam...

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2010-12-28 o 21:59
Stary 2010-12-28, 21:58   #1303
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Ja w solarium jeszcze nie bylam, boje sie, mam chyba klaustrofobie i kojarzy mi sie z oszukac przeznaczenie

Bylam dzisiaj w naturze cos mnie nie zachwycila od ostatniego razu, kupilam tylko czekoladowy balsam do ciala. jutro tez chyba pojade ale do miasteczka obok.

jesli chodzi o golenie to moj tz tak jak parvanti nie goli na lyso, tylko strzyze, kiedys ogolil czesci intymne to myslalam ze go wyklne, masakra jakas! :-D

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 22:01   #1304
tobiaszowa
Zadomowienie

sweetish niby masz rację...po co stać się takimi samymi ludźmi ,jeśli można taką osobę tak określić,ale z drugiej strony myślę,że zemsta w takim wypadku jest silna
My to tylko obserwujemy,na pewno nasze podejście uległoby zmianie gdyby spotkało to którąś z nas,czy jakąś bliską osobę

Bo jeśli ktoś wylałby kwas na twarz mojemu chłopakowi,tacie czy mamie-owszem chciałabym żeby osoba,która to zrobiła cierpiała tak samo albo jeszcze gorzej. Dla niektórych więzienie to przyjemność w takim wypadku

Wiecie co?Ja myślę,że tych przypadków będzie jeszcze więcej. Coraz więcej zawiści,laska lasce by oczy wydłubała. Świat mody bodajże brutalny jest. No i tak można pokonać rywalkę na zawsze...
Stary 2010-12-28, 22:01   #1305
Parvanti
Zadomowienie

Wiem, że macie rację dziewczyny, ale nie ma opcji żebym się teraz gdzieś zapisała, sesja przede mną, zresztą jak chodziłam na aerobik to strasznie mi to pobudzało apetyt i jadłam 2 x tyle co normalnie Czytam teraz jakieś artykuły na necie i podobno to się zdarza, że organizm się oswaja i że nie da się chudnąć cały czas równym tempem...Przeczekam, jeśli po sesji nic się nie zmieni to biorę się za ćwiczenia bo jestem już w połowie a tu takie coś Nie odpuszczę.
Stary 2010-12-28, 22:03   #1306
kamila2006
Zakorzenienie

co do lakierow ja uwielbiam rozowe i czerwone praktycznie moglabym tylko na te kolory malowac paznokcie. najwiecej mam z Inglota albo Delia Fashion Active Calcium- tanie a dlugo sie trzymaja. w tej chwili mam spokoj bo mam zalozone żele wiec na miesiac spokoj z malowaniem

Motywacja 100%

Stary 2010-12-28, 22:03   #1307
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Ja w solarium jeszcze nie bylam, boje sie, mam chyba klaustrofobie i kojarzy mi sie z oszukac przeznaczenie

Bylam dzisiaj w naturze cos mnie nie zachwycila od ostatniego razu, kupilam tylko czekoladowy balsam do ciala. jutro tez chyba pojade ale do miasteczka obok.

jesli chodzi o golenie to moj tz tak jak parvanti nie goli na lyso, tylko strzyze, kiedys ogolil czesci intymne to myslalam ze go wyklne, masakra jakas! :-D

Czemu masakra?
Stary 2010-12-28, 22:05   #1308
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Par, a moze niekoniecznie od razu zapisywanie na systematyczne zajecia, a raczej jakis zestaw do wykonywania codziennie w domu?

Wymiana
Stary 2010-12-28, 22:05   #1309
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

no co ty :P a ja lubie :P nie mam takiego jakiegos zakodowanego przekonania ze np. facetowi nie wypada, ze facet traci na meskosci. ja sie ciesze ze moj tz nie ma wlosow na klacie bo tym chyba tez kazala mu golic (zart ) a uwazam ogolnie ze wlosy nie sa zbyt atrakcyjne szczegolnie w miejscach gdzie czlowiek sie poci

Motywacja 100%

Stary 2010-12-28, 22:07   #1310
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podoba mi sie takie podejscie. On ja skrzywdził w ten sposob, wiec jego ukarac w taki sam? bez sensu... Jesli ukarałabys go w taki sam sposob stałabys sie kimś podobnym do niego, kims kto krzywdzi, nie karze... Zreszta...ciezko to wytłumaczyc. Kazdy ma swoje sumienie, inaczej pewnie sprawy odczuwa...
Moim zdaniem więźniowie oprocz kary więzienia powinni odbywać też karę przymusowej pracy na rzecz państwa. Byłby z nich pożytek przynajmniej. W tym momencie zakrawa to o kpinę -mam na mysli prawa więźniów. No ale to temat na dłuższa dyskusję...

Co do kolędy-ja mam to już za sobą. Dziś księżulek mnie odwiedził. Ciesze sie, ze mam to juz za soba nie lubie spotkań, w ktorych hipokryzja unosi sie w powietrzu.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Też wolę 'gładkie'... Tych brokatowych rzadko używam...

Co do więźniów, to główną funkcją więzień jest resocjalizacja, czego w ogóle nie spełniają. Wpadają tam małolaci po 20 lat za posiadanie marihuany na nie wiem ile tam teraz jest- do 5 lat chyba. A tam co? Znajdą sobie ziomków, albo ktoś ich weźmie pod ,,skrzydełko" i wyjdą dużo gorsi. Albo jeżeli będą grypsować to jeszcze tam dostaną kolejne zlecenia na ,,po wyjściu". Takie znajomości nawet później zobowiązują. Jeżeli będą ,,leszczami" to będą zgnębieni tam, to jest szkoła życia ulicy, bicia i kombinowania , a nie normalności.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 22:08   #1311
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

tobiaszowa, bo potem seks z takim odrastajacym "zarostem" byl dla mnie katorga a nie przyjemnoscia :-D

Wymiana
Stary 2010-12-28, 22:09   #1312
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:

Teoretycznie masz rację, ale mimo wszystko chciałabym, żeby poczuł ten sam ból, co ona i przeszedł przez takie samo piekło. Zrozumiałby, co jej zafundował.

My mamy fajnego księdza, więc będzie lajt

A w ogóle miałam zapytać - miałyście kiedyś świadomy sen?
Ja już w sumie trzy razy, w tym dzisiaj w nocy. Ale niestety, urywa się za każdym razem i nie jestem w stanie zaszaleć we śnie
Dzisiaj śnił mi się mój dom, oczywiście z masą odrealnionych elementów, i nagle mówię sobie: "O Boże, to mój sen, przecież jestem we śnie, to tylko sen" i za chwilę odpłynęłam, znowu był to tylko sen zwykły i obudziłam się :/
Stary 2010-12-28, 22:09   #1313
Myszunia19
Zakorzenienie

hej
biore sie za nadrabianie. siedze z TZem i jego kumplami ale oni zajęci rozmową więc weszłam na wizaz.
dalej mam dziwne wrazenie ze cos jest nie tak...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 22:11   #1314
tobiaszowa
Zadomowienie

Dziewczyny poruszę masakryczny temat (trochę się boję Waszej reakcji) ale jak nie będziecie chciały o tym pisać to edytuję posta

Mianowicie co byście tak z czystym sumieniem zrobiły jakby Waszym facetom coś podobnego sie przydażyło,nawet nie kwas ale jeśli w skutek jakiegoś oparzenia cała twarz byłaby "zmasakrowana",wszędz ie tylko blizny? Tylko tak serio,serio?

Już nie chodzi mi o inne części ciała jak brzuch etc,bo wiadomo,że to jednak różnica.Chodzi mi o coś najbardziej drastycznego,twarz,szyja?
Stary 2010-12-28, 22:11   #1315
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Par, a moze niekoniecznie od razu zapisywanie na systematyczne zajecia, a raczej jakis zestaw do wykonywania codziennie w domu?
Myślę ciągle o hula, ale nie wiem czy to by coś dało, w sensie czy by przyczyniło się do spadku wagi czy tylko wyrzeźbiło brzuch

Co do więzień to polecam film "Symetria", pokazuje, że właśnie często robią z człowieka jeszcze gorszego przestępcę.

tobiaszowa byłoby mi ciężko, ale myślę, że paradoksalnie pewnie jeszcze bardziej bym go kochała takiego pokaleczonego...Zakochać się w kimś takim od początku pewnie bym nie potrafiła, ale jeśli przydarzyłoby się to w trakcie trwania związku to głównym moim celem wtedy byłoby mu pomagać i być przy nim. A wiesz, sama ostatnio podobny temat poruszyłam z tż bo go pytałam co by zrobił jakbym nagle miała wypadek i zaczęła jeździć na wózku (bo akurat czytałam artykuł o takich kobietach). Chociaż wiadomo, ciężko określić dokładnie swoją reakcję nie będąc nigdy w takiej sytuacji.

Edytowane przez Parvanti
Czas edycji: 2010-12-28 o 22:15
Stary 2010-12-28, 22:13   #1316
szatanica1989
Zakorzenienie

Co do włosów, ja nie znoszę tych na klacie, ale kocham na... przedramionach W ogóle mam jakiś chory fetysz, gapię się facetom na przedramiona i nadgarstki, i uwielbiam widok faceta z nagim torsem i zegarkiem, oczywiście na owłosionej ręce
Włosy pod pachami odpadają, chyba, że krótko przystrzyżone, że o miejscach strategicznych nie wspomnę

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2010-12-28 o 22:15
Stary 2010-12-28, 22:13   #1317
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
tobiaszowa, bo potem seks z takim odrastajacym "zarostem" byl dla mnie katorga a nie przyjemnoscia :-D
Hahaha,tak myślałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-28, 22:14   #1318
Myszunia19
Zakorzenienie

ja myślę nieeee ja jestem pewna że nie zostawiłabym mojego Słońca.
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 22:15   #1319
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny poruszę masakryczny temat (trochę się boję Waszej reakcji) ale jak nie będziecie chciały o tym pisać to edytuję posta

Mianowicie co byście tak z czystym sumieniem zrobiły jakby Waszym facetom coś podobnego sie przydażyło,nawet nie kwas ale jeśli w skutek jakiegoś oparzenia cała twarz byłaby "zmasakrowana",wszędz ie tylko blizny? Tylko tak serio,serio?

Już nie chodzi mi o inne części ciała jak brzuch etc,bo wiadomo,że to jednak różnica.Chodzi mi o coś najbardziej drastycznego,twarz,szyja?
No chyba oczywiste, że bym go nie zostawiła?? Przecież jak jesteś z kimś, to trzyma Cię przy tej osobie coś więcej niż ładna buzia... Pomogłabym mu przez to przejść i wspierała jak tylko to możliwe.
Stary 2010-12-28, 22:15   #1320
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Ja rowniez nie uwazam golenia za niemeskie to po prostu kwestia gustu, kazdy nosi sie tak jak jemu wygodnie. nie pozwolilabym by tz byl zarosniety jak malpa, ale bez przesady, takiego metroseksualnego tez bym nie chciala lubie jak nie raz zostawi sobie maly zarost na twarzy wtedy jest taki drapiezny hehe
ogolem to wazne by nie popasc w jakies skrajnosci

Wymiana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości