|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
W sumie dzisiaj piątek, ale za dużo ludzi się kręci,czytaj: szef A jutro są pustki Oo, niewiedzialam o tym, zastanawiam się czy moi o tym wiedzą. Chyba nie, skoro tato specjalnie wyrabiał sobie karte ![]() To super,że fajnie wyszło.A długo się efekt utrzymuje?? Też jestem tego zdania
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze mozesz im powiedziec moj maz nie ma karty na stawy niedaleko nas(bo bylo miejsce tylko dl 10osob z innego kola) i czeka na przyjazd brata zeby wlasnie lowic tam po jednej wedceja farbuje co 2 tygodnie ![]()
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Wkońcu tej kawy nie wypiłam
![]() Boże,spraw żeby mi się chciało,jak mi się nie chce ![]() Cytat:
Jutro będe dzwonić do domu to im powiem, a raczej zapytam czy wiedzą o tym ![]() O wow, nie szkoda Ci włosów???
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 18:07 |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj maz zaraz wraca to on mi zrobi kawusi zawsze czekam na to caly dzien bo jak juz mowilam, nie lubie pic sama![]() to ja chodze czesciej do meza i korzystamy z jego lazienki
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak byłam u fryzjerki,tzn bardziej ostatnio ostatnio.Ostatnio byłam z miesiąc temu.A chodzi mi jeszcze wcześniej, to fryzjerka poradziła mi abym używała odżywki.
Jak umyje włosy mam odżywke dać na koncówki i zawinąć je w coś: ręcznik i poczekać pare minut.W sumie nie dziwota, bo używam prostownicy z tym że tylko raz w tygodniu i nawet nie zawsze. Powiem Wam,owszem używam odżywki ale czekać mi się tyle tzn nawet paru minut nie chce czasami ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
Kumpela też dzisiaj do mnie pisała mi na gg: że musi sobie muze włączyć. A ja nie kumata dziś, zapytałam co musi właczyć??? Ty pisałaś o farbowaniu rzęś i brwi a ja pomyślałam o włosach na głowie ![]() No to masz fajnie, że za chwile Twój mąż wraca i napijecie się wspólnie kawy. Ja musze czekać jeszcze 2 godziny. ![]() Cześciej chodzisz do niego i że korzystacie z jego łazienki W sensie takim o którym mysle.
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze uzywam kilku odzywek
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i corvi odnośnie Twej wcześniejszej wypowiedzi ad bitej śmietany.
Obawiam się, że chodzi nam o tą samą bitą smietane. ![]() To fajno, że wtrafiłam z tymi kluskami ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() Mi chyba na to szkoda czasu Nie są mocno poniszczone.
|
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glodnemu chleb na mysli z siostra tam chodzimy do lazieni za potrzeba ![]() a jednak mnie boli brzuch po kefirze ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
moje tez nie ale kocham o nie dbac ![]() choc ta godzina mnie przerazila jak chcialam kupic ta odzywke no ale miala fajny sklad wiec sie poswiece
|
||
|
|
|
#1299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yhy,przyznaje pomyślałam o zbreźniejszej rzeczy, aniżeli o normalnym użytkowaniu łazienki ![]() Uuu, niedobrze, że brzuch boli. Cytat:
![]() Noi pewnie warto było kupić tą odżywke
|
||
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koncze z kefirem niestety tylko sie mecze po nim...narazie ja tylko raz uzylam ale wloski byly sliczne po niej
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osatnio chodze jak tykająca bomba zegarowa. ![]() Masz racje, lepiej dać sobie z nim tzn z piciem kefiru spokój, bo po co masz sie po nim męczyć. Gładkie, lśniące i pewnie super się rozczesują. Zgadłam??? ![]() Ja na prawde dziś jakaś nieprzytomna jestem. Robiłam sobie przed chwila herbate i zamiast cukru, otwarłam puszke z kawą i chciałam wsypać. ![]() Tak w ogóle to dzisiaj troche soli rozsypałam. Jesli wierzyć przesądom , to wrózy to kłotnie. Jeszcze się z nikim dziś nie pokłócilam i chyba nie zamierzam. ![]() A noi znazłam kawe, wprawdzie inną, ale capucino jakąś niemiecką firmy Kruger. Chyba ją kiedyś w Aldiku kupowałam. Rychło w czas się znalazła
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 19:28 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie zauwazylam, myslisz chyba o czyms innym ![]() a ja nie wypije kawy bo mnie zoladek boli
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zmykam.
Mąż chce gdzieś jeszcze w jedno miejsce jechać, jade z nim więc musze wyjśc na w pół drogi i pojedziemy. ![]() Pewnie wpadne tu jak mąż będzie spał i wtedy poodpisuje ( eve ) ![]() Pisze na szybciora i zmykam.Do potem jakby co Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 19:45 |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
No jestem
ale mąż jeszcze nie śpi ![]() Cytat:
![]() Tak, myśle o niebieskich migdałach ![]() Noo jak Cię żołądek boli Pa i witam ponownie na chwile.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-20 o 21:09 |
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,jestem ale pewnie znów na chwile.
No,bo trzeba iść spać
|
|
|
|
#1307 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To są wszystkie składniki? No i trochę może głupie pytanie... czy to jest napewno krem- krem, czy krem do do mycia, zmywania skóry? Cytat:
"Wysiliłam się" na kurze piersi, sos z torebki, (mąż kuchcił), frytki i..sałata Nie chciało mi się nic innego robić bo od rana już sobie zaplanowałam zasianie nasion w ogródku, i pomidory.A że zadzwonili najpierw do męża, mąż do mnie, to nie miałam okazji by przełożyć ![]() Mieszkają około godzinę od nas, dawno u nas nie byli bo...ja tłumaczyłam nas brakiem czasu, kurzem itd..itd.. Co w części było prawdą, . (Chcieli zobaczyć efekty remontów), W sumie są o.k, ale mogę ich "przyjmować" w małych dawkach (nuuuudni ...nie mamy wspólnych tematów, a rozmowy o wnukach wogóle mnie nie interesują, a tym bardziej bo ich na oczy nie widziałam ) ![]() Cytat:
Cytat:
(dosłownie i w przenośni Obecnie siedzę na dworze. Jest ciepło, niebo usłane gwiazdami... popijam herbatkę, kopcę cygaro...jest cicho, tak jak lubię....Przedtem, z oddali, słychać było dzwon zegara...ma piękny ton... Ja siedzę a Wy śpicie! żartuję oczywiście ![]() Dobranoc Wam
Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-21 o 06:03 Powód: skleroza :-) |
||||
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam rozmowy w toku, o których pisała Karino. Rzeczywiście przekonujący byli.
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Sobota,a ja się obudziłam o 8-smej.Fantastycznie ![]() Za chwile nadrobie,tzn odpisze na dwa posty powyżej ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Tacy przekonowujący,że aż wydawali mi się lekko śmieszni ze swoimi objawieniami Jezusa i przemiany na lepsze. ![]() A wiecie,że dziś miał być,albo ma być koniec świata???? ![]() Ide sobie śniadanko zrobić.Zaraz wracam ![]() Cd nastąpi
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
Karinio! Pogoniłaś mnie na stronie (i słusznie!), więc skruszona wracam na wątek
Ostatnio miałam pewne zawirowania życiowo - nieżyciowe i poważną przerwę w sensownym myśleniu i z wielu wątków się wycofałam Ale wracam, zresztą, piszę nawet z Polski - bo właśnie przyleciałam odwiedzić rodzinę! I od razu mówię dzień doberek i śpieszę po kubek mojej ukochanej Dilmah (miałam poważne trudności z kupieniem ich w USA )
Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-05-21 o 10:25 |
|
|
|
#1311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Linusiaczek,oj tam zaraz pogoniłam.
Oj,to rozumiem dlaczego wycofwałaś się z pewnych wątków. aby wszystko było dobrze ![]() Noi ciesze się bardzo,że do Nas wróciłaś. Pewnie nie tylka ja O,znam ten ból z herbatami,a raczej ulubioną herbatą.Też mu mam trudnośności ze znalezieniem herbaty earl greya Irving i dlatego mamusia moja przysłała mi jakiś czas temu dwa kartoniki herbat,ktore zawierają po 100 saszetek. Jedno opakowanie właśnie mi się już kończy.---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Kurcze chciałam sobie zrobić makaranon z boczkiem i sosem coś a'la panchetta.No,ale mam świeży makaron,tzn ktory po otwarciu trzeba zjeść w ciągu dwóch dni. A ja go otwierałam jakoś przedwczoraj i mi troche makaronu zostało. ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
I inne takie okropne rzeczy w tym programie robili. :yyyy;No,szkoda że nam dziewczyny pouciekały-zamilkły Napisała Cytat:
Mówie do męża: a patrz na ten przód.Na co mąż odpowiedział: no zderzaki Cytat:
Noi dobrze,że zbytnio się nie wysiliłaś.Dobre żarelko zrobiłas. I mało wspólnych tematów,w związku z tym ogranczami się z nimi z gadkami do minimum. ![]() [ |
|||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam weny ostatnio
![]() spoznia mi sie @
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze przez stres rzadko mi sie spoznia, ale jak zawsze panikuje. Wkurze sie tylko ale trafi za tydzien na wesele, ale z drugiej strony wole żeby w ogole przyszedl
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Noi bardzo dobrze tzn fajnie,że przyszłaś się zameldowac
![]() Cytat:
Pewnie przyjdzie, albo niechaj przyjdzie przed weselem. ![]() Z braku laku zrobiłam sobie tą kawe,którą znalazłam w szafce.Taka sobie No,ale wypije Za 3h wybywam Póki co w wolnej chwili tu zaglądam i pisze
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-21 o 14:00 |
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
A to zameldować się w klubie też powinnam, czy tylko tu?
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
YYyy,ja niewiem mi wystarcza,że tu się zameldowałaś.
No,chyba że chcesz coś tam napisać w Klubie,to tak. Matko,tak w ogóle jak to brzmi Jak jakiś rozkaz meldunków. ![]() Musze doprowadzić się do porządku,bo wczoraj włosy myłam,odżywke też nałożyłam Musze niestety je potraktować prostownicą,bo ubolewam niestety nad tym,że kręcą mi się od połowy głowy. ![]() patiuszka,zapraszamy do naszego grona.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-21 o 14:03 |
|
|
|
#1318 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() podaje sklad kefiru: mleko, mleko w proszku, szczepionka kultur mleczarskich nawet polubilam ten smak ale potem mnie zoladek boli![]() a do tego wieku to niestety od kad przekroczylam 20 lat to posypaly mi sie stawy glowa mnie ciagle boli i jakos nie czuje sie mlodo jak mialam 16 to w zimnie chodzilam z rozsunieta kurtka a teraz okrywam sie jak moge![]() ja niestety za kazdym razem cos trzymam na wlosach oliwe-30min, odzywke-15, inna odzywke-60, nafte-10 a henne trzymalam -12h od dawna planuje znowu ja kupic tylko denerwuje mnie, ze zawsze wszystko musze zamawiac u mnie sa tylko tanie henny i one nie barwia na ciemny kolor a troche na rudy![]() podobno najlepiej jest nakladac taki cieply recznik ![]() Cytat:
![]() tak slyszalam ale ma przezyc podobno 2 % ludzkosci...Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słyszałam o tym już mnie to śmieszy, bo co chwilę jakąś inną datę podają.
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
eve długo nie, kilka dni, ale ja panikuję przy tym zawsze
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

wiec druga moze on trzymac na ich karcie

Zgadłam???

Ciekawe czy napisze...
Nie mogę no!
żartuję oczywiście
aby wszystko było dobrze
Napisała