![]() |
#1291 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 60
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
R:
1. chlebek otrêbowy (jajko,3 ³y¿ki otrêbów, twaróg) z sa³at±, piersi± z indyka, ogórkiem/serkiem wiejskim lekkim i pomidorem, kawa z mlekiem i s³odzikiem 2. mix broku³owy gotowany na parze, pó³ piersi z kurczaka 3. serek wiejski lekki z cynamonem lub pomidorem 1.5 l wody, herbaty, linea *brak wêglowodanów,bo by³am na dukanie i bojê siê teraz dowaliæ wêglowodany ![]()
#1292 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 061
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ¦niadanie ca³kiem fajne, ale ¿eby by³o bardziej od¿ywcze doda³abym ¶wie¿ego owoca, a orzechy zamieni³abym na w³oskie b±d¼ laskowe..Mo¿na te¿ dodaæ musli bez cukru i mo¿e zamist mleka jogurt ![]() No i jak chcesz przytyc to du¿e porcje ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 61
|
[QUOTE=Nora_Grey;26348035]mnie siê wydaje, ¿e fajnie
![]() ![]() Ju¿ przyty³am 6 kg,ale @ nadal brak,wiêc chyba na P bêde musia³a wróciæ. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
1. 2 kanapki z ¿ó³tym serem i warzywami
2. kasza jaglana na mleku z cynamonem 3. warzywa na parze 4. filet z ³ososia pieczony i ziemniaki z wody 5. sa³atka z warzywami, tuñczykiem i oliwa z oliwek |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 44
|
Cytat:
II i III w szkole wiêc miêso czy jajka niezbyt. A co jest nie tak z orzechami ziemnymi(nie solonymi), ¿e lepiej w³oskie b±d¼ laskowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Redukcja- proszê o ocenê i radê
![]() Sn.Owsianka (2 ³y¿. p³atków jêczmiennych i 4 ³y¿. owsianych,4 suszone ¶liwki,mleko 2%) 2 Sn. Kromka chleba pe³noziarnistego (90g) czyli dwie du¿e polówki plus 4 plastry chudej szynki, 25g mozzarelli light,4 pomidorki koktajlowe,2 ³y¿ki kaparów plus serek wiejski ze szczypiorkiem Ob.Makaron pe³noziarnisty ze szpinakiem plus 2 jajka Trening biegowy - 1,5 h. intensywny Posi³ek po treningu- jogurt Activia do Picia K. I tu mam problem bêdê w domu ok 20 i zastanawiam siê co mogê zje¶æ ,teoretycznie powinnam zje¶æ po treningu z³o¿one wêglowodany ale nie jem ich na kolacje bo utrudniaj± stratê wagi. Liczê na poradê.
#1298 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Dzisiejsze chorobowe R...
1. Owsianka 4 ³ z jab³kiem, cynamonem, serkiem homo i rodzynkami, d¿emem niskos³odzonym 2. Bu³ka pe³noziarnista z past± z makreli w pomidorach 3. Serek wiejski 200g + ³y¿ka migda³ów 4. Bu³ka z pestkami dyni z szynk± 5. postaram siê zje¶æ... jajecznicê z 2 jajek Dzi¶ brak æwiczeñ, apetytu i wiêkszo¶æ dnia w terenie wiêc ma³o opcji... ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1299 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 003
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 988
|
Hej
![]() I micha p³atków ró¿nych pe³noziarnistych z mlekiem 1,5% II dwie kromki razowca z mas³em, wêdlin±, ogórkiem, jab³ko III (zupe³nie niedietetycznie :P) kotlet schabowy i kapusta babcina (tak, zapewne z zasma¿k±:P) IV 1/3 kotki pó³t³ustego twarogu, s³onecznik V pó³ makreli, zielony ogórek jutro wa¿enie, jestem szalenie ciekawa, co mi tam wyskoczy ![]()
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
My¶lê ¿e to bêdzie najlepszy wybór
![]() ![]()
#1302 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 60
|
Cytat:
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 424
|
RRRRR bardzo lu¼ne
¶: troche p³atków pelnoziarnistych z mlekiem pó³ jab³ka 2¶: 2 ma³e kromeczki razowca z twaro¿kiem szczypiorkowym, szyneczk±, oliwki, wafel ry¿owy o: warzywa na patelnie 2sadzone na wedlinie p: troche makreli i pewnie do niej ze 2 wafle ry¿owe (wiem ¿e s± be ale to taka moja namiastka chleba bedzie, cie¿ko mi bez niego cokolwiek zjesc) do tego jakies warzywa k: wie¶niak ze szczypiorem i pewnie wafel ry¿owy dzi¶ sporo wêgli ale jak staram sie je ograniczac to czuje sie jakby ktos wyssa³ ze mnie ca³± energie ![]() nadaje sie to na R ?
#1304 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 215
|
Cytat:
![]()
bo tera¼niejszo¶æ nadaje im inne barwy." (A. Einstein) Edytowane przez lwipyszczek Czas edycji: 2011-04-14 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 424
|
Cytat:
dziêki za ocenke jak nie lu¼ne to dobrze bo takie nie mia³o byæ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1306 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
Wczorajsze Utrzymanie ¦niadanie: talerzyk bananowych placuszków owsianych posmarowanych twaro¿kiem pó³t³ustym i d¿emem jagodowym; zbo¿ówka z mlekiem i miodem II ¶niadanie: du¿a grahamka na pó³ z trójk±cikiem serka topionego o smaku ¶mietankowym i ogórkiem/mas³em, sa³at±, polêdwic± z indyka i ogórkiem konserwowym; gruszka; herbata z konfitur± cytrynow± Obiad: pieczone ziemniaki z dipem czosnkowym na jogurcie naturalnym; grillowana pier¶ z indyka; sa³atka (miks sa³at, papryka, pomidor, ogórek, czerwona cebula, przyprawy, oliwa z oliwek); ¶wie¿o wyci¶niêty sok jab³kowy Podwieczorek: miseczka budyniu waniliowego z sokiem malinowym, rodzynkami i nerkowcami; pasek gorzkiej czekolady; zielona herbata herbata z miodem, cytryn± i sokiem malinowym Kolacja: talerzyk sa³atki Cesar (warzywa, sma¿ony kurczak, razowe grzanki, dressing); herbata malinowa + 2l wody |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 036
|
co¶...?
I. Owsianka (4 ³y¿ki p³atków) z kilkoma ³y¿kami serka homogenizowanego, gruszk±, cynamonem i powid³ami ¶liwkowymi. Kawa z mlekiem. II. Kromka chleba pszenno-¿ytniego z mas³em, polêdwic± drobiow±, rukol±, rzodkiewk±, ogórkiem, sol± i pieprzem. Kawa z mlekiem. III. Penne pe³noziarniste z sosem ¶mietanowo-³ososiowym. IV. Serek wiejski z pomidorkami koktajlowymi, oliwkami i pestkami s³onecznika. jak to wygl±da (pomijaj±c brak warzw w obiedzie - tak wysz³o)? mam wra¿enie, ¿e jest coraz gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 061
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
U. / r trochê.
1¶n - kromka ¿ytniego razowego z pasztetem sojowym pieczarkowym i pomidorem, ma³y rogalik ¿ytni, twaro¿ek domowy pi±tnicy. 1 h spinning + si³owe ze sztang± / rêce / nogi / brzuszki 2 ¶n - trzy kromki ¿ytniego razowego - z polêdwic± z indyka i pomidorem - z tuñczykiem wsw i chrzanem - z pasztetem sojowym i ogórkiem kiszonym 3¶n? - du¿e jab³ko, dwie gar¶cie suszonej ¿urawiny + parê suszonych moreli, kawa latte. obiad - ³y¿ka kaszy gryczanej, ³y¿ka buraczków, dwa kawa³ki miêsa w sosie pieczarkowo - ¶mietanowym. kolacja - miseczka twarogu naturalnego. jak dzi¶.. ?
#1310 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 892
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Jutrzejsze P:
I. 6.30 owsianka (50 gram p³atków owsianych górskich, pó³ szklanki mleka 2% + gar¶æ rodzynek, 2 gar¶ci orzeszchów ziemnych) II. 9.45 2 kromki chleba z mas³em, serem, sa³at± i pomidorem III. 11.25 jogurt truskawkowy 150g + jab³ko + sok marchwiowo-owocowy Kubu¶ IV. 15.30 oko³o 20 pierogów z wi¶niami V. 19.00 4 kromki chleba: - z mas³em, miodem x2 - z mas³em, serem, sa³at±, ogórkiem x2 Proszê o oceny ![]() Edytowane przez blablablablabla55555 Czas edycji: 2011-04-14 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Redukcja z dzisiaj
1. jak zwykle - jogurt 175g, 2 ³ychy owsianych, 1 fitelli, kawa z mlekiem 3,2% (jutro w koñcu bêdzie co innego ![]() 2. Miller Froop truskawkowy 3. Waniliowe mleko sojowe 250ml (wiem, ¿e 2 i 3 to malutko ale i tak dobrze, ¿e tyle mi siê dzisiaj uda³o, st±d te¿ pozwoli³am sobie na froopa, ujdzie?) 4. Makaron pe³noziarnisty z pieczarkami, winogronka z 15 sztuk, kawa z mlekiem 3,2% 5. Omleto-jajecznico-co¶ ![]() Owoce pó¼no wiem, ale wola³am pó¼no ni¿ wcale ![]() Oceñcie dziewczyny proszê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 440
|
Cytat:
ale musisz planowaæ ? chyba, ¿e bez tego siê nie obêdzie, w zasdzie cel u¶wiêca ¶rodki podobno ^^
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
=)
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 859
|
U
ocenicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Witam!
![]() Muszê siê pochwaliæ!! ![]() ![]() Od teraz mam zacz±æ æwiczyæ pó³ godzinki (ogólnie mia³a byæ h, ale jestem leniuchem i zgodzi³am siê na to pó³.. ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze chyba P, choæ pewna nie jestem: ¦: Ogromny kuubas mega s³odkiego kakaa, dwie kromki z ziarnami z mas³em, sa³at± rzymsk±, serem, szynk± i pomidorem z bazyli±, banan gigant. II¶: belriso cynamonowe(pierwszy raz wymiesza³am ![]() Ob: pra¿ona kasza gryczana, miêsko wieprzowe (gulasz) -spora porcja. P: po dietetyku, a wiêc: Looody w zetce ![]() 4 ogromne ga³ki lodów w gruba¶nym, ogromnym waflu z polew± czekoladow±: 1- orzech w³oski z kawa³kami orzechów 2- lion z kawa³kami liona 3- ciasteczko z kawa³kami ciastek, herbatników itp. ![]() 4- jogurtowy z wi¶niami i syropem wi¶niowym K:serek wiejski z miodem na chlebie z ziarnami z mas³em... ![]() herbaty i orbit professional. Mam dzi¶ ochotê na s³odkie. ![]() I proszê o ocenê dziewczêta ![]()
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-04-14 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 123
|
Moje dzisiejsze R z serii: "nie mam czasu na nic.."
![]() ¶niadanie: 4³ p³atków owsianychz gar¶ci± s³onecznika z truskawkami zalane mlekiem 2% II ¶niadanie: bu³ka wieloziarnista z Bieluchem z zio³ami i papryk± czerwon±; ogrooomne jab³ko ![]() przek±ska: 2 marchewki obiad: rybka (w panierce ale w sumie tej panierki nie zjad³am w ogóle) z kapust± czerwon±, surówk± i do tego 2 pierogi ruskie (zjad³am na mie¶cie..) kolacja: serek homo... Bardzo proszê o ocenkê... |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 778
|
moje co¶
![]() woda z cytryn±&4suszone ¶liwki I.owsianka(4³ p³, 2³ otr±b,troche mleka) gar¶æ rodzynek,jab³ko i kilka ³y¿ek jogo nat i sypniête cynamonem; II.spora kromka pszenno-zytniego z wiejskim dwie ma³e z ¿ytniego-jajo,szypiorek i vegeta /jab³ko duszone z cynamonem w mikro (taki szybki d¿emik ![]() III.du¿y kubas barszczu czerwonego zabielanego i na rosole.... kasza gryczana duszona z porem,marchwi±,przecierem i sokiem pomidorowym, czosniem i bazyli±, udko z roso³u inka z mlekiem IV?.(w³a¶ciwie pó³ godzinki przed kolacj±...) du¿a miska fistachów... (za du¿o) V.ok 1/3 wêdzonej makreli, wie¶niak 5% z ogórkiem i cebulk± oraz sporo wêdliny z piersi; kromka pszenno-zytniego i potem ra¶æ ziemnych i niewiem sama co ale napewno o czym¶ zapomnia³am.... niewiem co mi siê ostanio dzieje, podjadam ci±gle, jem nieregularnie, nie umiem siê zmobilizowaæ do diety a brzuch ju¿ by³ p³aski i dzi¶ rano znów wysz³a 3oponka.. ![]() (tarczyca opanowana...)
#1320 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 469
|
Utrzymanie:
¶niadanie: porcja domowej granoli z pestkami dyni, miga³ami, wiórkami kokosowymi i cynamonem, z miodem gryczanym, jogurtem naturalnym, serkiem wiejskim i truskawkami & kawa zbo¿owa z mlekiem ii ¶niadanie: bu³ka orkiszowa z mas³em, szynk± drobiow±, serem brie, ogórkiem ma³osolnym i rzodkiewk± + kilka rzodkiewek & kubek herbaty malinowej obiad: w±tróbka drobiowa duszona z cebulk± i jab³kiem; porcja puree ziemniaczanego z koperkiem; porcja surówki z kiszonej kapusty, marchwi, cebuli i oliwy z oliwek podwieczorek: dwa jajka w koszulce ze szypiorkiem i czerwon± papryk± & gruszka; melisa kolacja: sa³atka z tuñczyka wsw, pomidora, cebulki, bazylii, ogórka i papryki czerwonej & kromka chleba razowego przytostowana z czosnkiem i mas³em + 2 l wody mineralnej; 1 h treningu i 30 minut spaceru ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.