|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Cytat:
coś jak moda na sukces ![]() z tych programów o domach jest coś takiego jak: "A place in the sun: home or away". Agent chyba szuka ludziom różne domy i w UK i zagranicą ( w tej samej cenie mniej więcej) i oni sobie decydują, wybierają, czy chcą mieszkać w UK czy jednak gdzieś dalej... ale to na innym kanale (channel 4) Jest też "Location, location, location" - coś podobnego: ludzie szukają domu za jakieś określone pieniądze, agent im proponuje kilka, chyba każdy dom w innym całkiem miejscu UK. Ale nie jestem pewna czy to było na BBC. Na pewno jest: "Homes under the hammer" na BBC. I to jest o domach kupowanych na aukcjach. Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę. Teraz tak tylko na chwilkę wpadłam i muszę zaraz znikać. Aha! Był jeszcze taki jeden bardzo fajny program, ale nie pamiętam jak się nazywał i na którym kanale. Chodziło w nim o to, że ktoś chciał sprzedać dom, wycenił sobie go sam, i przychodzili różni zainteresowani i po obejrzeniu domu mówili co im się nie podoba, co się podoba, czy kupiliby ten dom za proponowaną cenę, jeśli nie to za jaką... później Ci co chcieli sprzedać ten dom wprowadzali jakieś zmiany, remontowali, czy obniżali cenę, itp.A jeszcze 2 fajne widziałam! : jeden program dotyczył ludzi, którzy kupowali jakieś rudery za grosze i chcieli jak najlepiej je sprzedać. Pokazany był ten etap jak dom remontowali, ulepszali, itp. i jeszcze na to wszystko był ograniczony budżet, więc chodziło o to, żeby wpakować w ten dom jak najmniej kasy (zmieścić się w budżecie), a sprzedać jak najlepiej. No i na końcu były wyniki: czyli ile kasy poszło na remont rudery (czy tyle ile założono na początku że pójdzie?) i za ile sprzedano, czyli jaki zysk z tego wyszedł (czy taki jakiego się spodziewano?). No i niekiedy zysk był przeogromny, ale bywało też tak, że ktoś na tej inwestycji jednak stracił.A w kolejnym programie po prostu przerabiali wnętrze domu jak najmniejszym kosztem finansowym. W sumie to bardzo podobne te programy, ale jednak każdy inaczej jest zrobiony i przez to każdy jest jedyny w swoim rodzaju
Edytowane przez lissome Czas edycji: 2011-04-20 o 23:14 |
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
to musze jutro zrobić TŻ jakis prezencik jak wstanie po nocce
może mu zostawie dołądowanie PLUSa
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
A to mi sie pokickalo chyba :/ nie wiem
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
znacie jakieś ćwiczenia na wyszczuplenie ud od wewnętrznej strony?
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
after hours
|
Cytat:
jak mi brakuje tych programów.. ten, który oglądałam, to bylo chyba location, 3 domy przedstawiał jakiś agent i ktoś tam sobie wybierał, który wolą.. oglądałam jeszcze cash in the attic i taki program, co dwie rodziny się zamieniały i odmieniali jakieś pomieszczenie nawzajem w swoich domach. polski tytuł był: co by tu zmienić. i serial cutting it
Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2011-04-20 o 23:24 |
|
|
|
|
#1297 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubie te co za granica znajduja I'm domki na wakacje
ale te kwoty
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
a gdzie Kasiulka?? porzadki przed światami? a może zakupy...??
ogladam włąsnie STATEK WIDMO na TVN
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak w niemczech bylam to mnostwo takich programow ogladalam
|
|
|
|
#1300 |
|
Konto usunięte
|
Ja ogladam nudy na pudy nic w tv nie ma
chyba zwine sie spac
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zabrałam się za porządki i w szafce pod zlewem jak przestawiałam rzeczy musiałam zahaczyć o wąż i mi wypadł, a akurat wodę lałam i miałam niezłą powódź
|
|
|
|
#1302 |
|
Konto usunięte
|
Tez sie bym musiala zabrac
zeby ogarnac pomalu ale stale do pracy I nie ma kiedy zawsze
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
co się dzieje z wizażem??
wchodzę a tu znowu stara wersja i brak wpisów z wczoraj i przedwczoraj :/ ![]()
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytaj wątek na technicznym.
|
|
|
|
#1305 |
|
after hours
|
|
#1306 |
|
Wtajemniczenie
|
no i super
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
suuuper,ze stary wizaż wrócił
![]() ![]() dzis zakupy: -1,69 super glu - 3,69 znicz dla dziadka -1,99 czekolada truskawkowa -1,49 x 2 szt. czekolada kokosowa -1,29 czeekolada mleczna -1,09 jogurt naturalny -1,99 sałatka warzywna +40 zł zwrot za te ciuchy - zawsze coś
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, ja juz po zakupach:
5,5 - wedlina 30 - spozywka Zaraz sie zabieram za karpatkę, muffinki i sałatkę z kurzym cyckiem
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() trochę mnie nie było ale niestety brak czasu i wczorajsze akcje z wizażem też mi nie dały wejść na wątek ![]() z oszczędzaniem u mnie bardzo kiepsko, muszę wziąć się w garść, poszło ostatnio dużo kasy bo była 50tka Tż mamy, do tego teraz święta i za tydzień mamy wesele a w kopertę też wypada coś dać ![]() tak czy inaczej teraz postaram się częściej zaglądać ![]() z zakupów muszę dzisiaj jeszcze cycki z kurczaka kupić i olej i to będzie wszystko, jutro tylko chleb na święta
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
wow jak sie psuje to wszystko na raz i jak wraca to na raz
)))) yuuuupi sms z pracy ze ruszamy znow i wizaz sie naprawil kocham stary wizaz ok laseczki ruszam musze sie przygotowac do pracy bol brzucha mi wczoraj tak dokuczal z nerwow ze szok dzis tez brzuch jak bania prawie nic nie jadlam od przedwczoraj wieczora z 2 nalesniki i jakas kanapke ja chce do mojej pracy )) mniej nerwow bedzie z wydatkow wczoraj 4e na chleb, mirinde czy cos w ten desen i bulke slodka (oczywiscie nie przez problemy z wizazem tylko z praca ..) dzis pojdzie na bilet bo koncze po 10 Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-22 o 14:27 |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze w pracy...jeszcze pol godziny...padam normalnie juz...
![]() wbrew pozorom mialam zapieprz na maksa!! ale na szczescie 3 dni wolnego... ![]() dzisiaj ide na zakupy to powydaje troche...
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
ja niewiem kiedy bede miec wolne ale dobrze ze moglam choc do poludnia dzis cos porobic
zbieram sie |
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
bukiet 10 róż 2,99e
kawa latte 1,69e 3 duże cebule 0,99e majonez 1,19e 4 udka kurczaka 1,99e sałata 0,79e jogurt naturalny 500g 0,55e 3 kostki wc 0,89e ser edam 3,52e makaron chili 0,99e hot dogi 2szt 1,19e szynka 200g 1,99e makaron tagiatelle 1,19e chleb 0,69e pomarańcze 1,89e batoniki 1,99e jabłka 6szt 0,79e nogi z kurczaka całe pudło 3,99e 2 kg ziemniaków 0,79e deser budyniowy 0,35e ogórki konserwowe 0,85e zakupy robiłam pierwszy raz w Aldi i jestem mile zaskoczona, bo wydałam dużo mniej niż w lidlu a i jeszcze kupiłam sobie kapcie i bluzkę do pracy, a Tż 4 koszulki |
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze na starych sieciach
Od razu przejrzyściej,bo wczoraj to nawet nie chciało mi się tytaj siedzieć,bo zupełnie się odnaleźć nie mogłam ![]() Udało mi się dziś skończyć 3 godz. wcześniej,także zakupy mam już zrobione i mieszkanie sprzątnięte Pogoda jest super i mam ogromną ochotę na jakiś spacer albo,żeby w końcu mój rower przywrócić do życia,ale do tego mi TŻ potrzebny
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Ja dziś ponownie cały dzień na zewnątrz. Właśnie wypiekam chlebek pełnoziarnisty na miodzie i zmontuję sobie jakąś kolację, bo jestem głodna. Ale pachnie!!! Ciekawa jestem jak tam wypieki Coffee bo coś mi nie odpisuje gadzizna ![]() Poza tym dostałam bukiet żonkili i hiacyntów i mam tu tak błogie aromaty, że naprawdę żyć nie umierać ![]() Cieszę się z Wizażu, zdecydowanie wolę starą wersję. Wreszcie w domu! ![]() Córcia na jutro ma piękny koszyczek wkleję Wam jutro wieczorem z wydawaniem przystopowałam.
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
my idziemy jutro na świeconke z TZ o ile wstanie przed 11
![]() nie zamierzam jakos szalec ze stojem, nic mi sie nie podoba, nogi mnie ostatnio bolą.. tylko wypoczywać chce zreszta ostatnio chodze na dworze na krótki rękaw ![]() buziaki laseczki
|
|
|
#1317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja w kościele byłam od 15 do 16.30 a potem spowiedź, nawet byłam 2 to nie czekałam.Potem biedrona 169,00ale zestaw porcalany 35elementów 109,00 proszek bryza 27,00 jakieś jedzonko... |
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego Dnia kochane
![]() ja w pracy ![]() Musze się z wami pożegnac na kilka dni, bo mam ostatnio nie za ciekawie. 3maj Cię się i nie wydajcie za dużo
|
#1319 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś wróć szybko
Aneszna słońce, poszalałaś. Baby zakalec upiekłam, jeden zakalec. Miałam przepis z nowej stronki, chlebek pachniał obłędnie. Skończyło się pieczenie wyciągam, a ten łup opadł
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

coś jak moda na sukces 
Był jeszcze taki jeden bardzo fajny program, ale nie pamiętam jak się nazywał i na którym kanale. Chodziło w nim o to, że ktoś chciał sprzedać dom, wycenił sobie go sam, i przychodzili różni zainteresowani i po obejrzeniu domu mówili co im się nie podoba, co się podoba, czy kupiliby ten dom za proponowaną cenę, jeśli nie to za jaką... później Ci co chcieli sprzedać ten dom wprowadzali jakieś zmiany, remontowali, czy obniżali cenę, itp.

chyba zwine sie spac