W świetnej formie: ćwicz z Mel B - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-16, 22:15   #1291
inniejszaaa
Raczkowanie

Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B

no dziewczyny ! ja też musiałam poczekać na efekty i minimalne już widać
w talii -2cm, w boczkach -1cm, biust zmalał o jakieś pół rozmiaru :P niestety, chyba nie umiem sobie mierzyć ud... w każdym razie, porównałam sobie zdjęcie z dziś i 2tyg temu i zdecydowanie widać - może jeszcze nie aż tak wyraźnie jakbym chciała, ale widać :P że brzuszek bardziej płaski, dupka podniesiona i uda wysmuklały dumna jestem i chcę więcej !
zmieniłam sobie trochę plan treningowy, mianowicie zaczynam shredem jilian, i pozniej na zmiane albo abs i brzuch, albo posladki i nogi
inniejszaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 07:45   #1292
moniaaa_1
Raczkowanie

Chyba wiele z nas po euforii na początku odczuwa teraz zwątpienie, może nawet lenistwo. Sama też tak mam, ale wczoraj postanowiłam, że się nie poddam, bo zmarnuję to co już osiągnęłam. A ile jeszcze razy będę zaczynać? Albo teraz albo nigdy!!!!
Więc dziewczyny: głowa do góry, bierzemy sie dalej za robotę i będzie dobrze!!!!

Trochę dziewczyn się już wykruszyło, a szkoda, bo razem łatwiej!
moniaaa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 08:53   #1293
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Dokładnie tak chyba jest z tymi ćwiczeniami, że jak się ruszy z kopyta i ćwiczy 2-3 tygodnie non stop to by się chciało niesamowitych efektów... A wiadomo tak niestety nie jest. Jak się oponkę i boczki troszkę "zapuszczało" to nie można przeskoczyć do wysmuklonej talii osy w miesiąc . Tylko właśnie to rozleniwienie w połączeniu ze zwątpieniem jest okropne . Wczoraj przymierzałam sie do rolek ale w rezultacie nic z tego nie wyszło i zaliczyłam tylko 75 przysiadów. Ale dzisiaj juz wiem, że muszę poćwiczyć. I TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 09:28   #1294
AguskaGCW2
Raczkowanie

ja nie wykruszyłam się, tylko nie zawsze ćwiczę, ale wątek śledzę. Zrobiła się tak ładna pogoda, że już tylko planuję co i kiedy ćwiczyć Także będzie i Mel i ruch na świeżym powietrzu
AguskaGCW2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 10:28   #1295
izotropia
Rozeznanie

tak, to ja... ja chciałabym widzieć efekty już po 2 tygodniach... i widzę... nie do końca jest to jeszcze to co chciałam, ale jest już lepiej niż było... fakt, że nogi mam w miarę ok i zależy mi na utracie oponki z brzucha ale widzę poprawę właśnie w nogach, uda stały się bardziej napięte i tyłek twardszy, cóż może u mnie zmiany idą od dołu i kolejny zmaleje brzuszek ja tam ciągle się mierzę do spodni sprzed ciąży jeszcze brakuje mi trochę żeby się zapiąć ale już niedługo... mam nadzieję, że na lato je wcisnę czasem niestety brakuje mi czasu na dłuższe ćwiczenia i wtedy robię tylko rozgrzewkę i ten 20min trening całego ciała no i 5 min ćwiczeń rozluźniających... ostatnio je opuściłam - i bolą mnie łydki, nie wiem czy to właśnie dlatego... ;/ i po takim zestawie nie mam wyrzutów sumienia, bo tłumaczę to sobie, że lepiej zrobić dobrze te 30 min niż leżeć bo wtedy jestem trochę bliżej celu
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 16:05   #1296
CallMe
Raczkowanie

dziewczyny czy po ćwiczeniach z Mel B. zmniejszyły Wam się piersi? Szczerze mówiąc bardzo bym tego nie chciała
CallMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 16:30   #1297
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
Dokładnie tak chyba jest z tymi ćwiczeniami, że jak się ruszy z kopyta i ćwiczy 2-3 tygodnie non stop to by się chciało niesamowitych efektów... A wiadomo tak niestety nie jest. Jak się oponkę i boczki troszkę "zapuszczało" to nie można przeskoczyć do wysmuklonej talii osy w miesiąc . Tylko właśnie to rozleniwienie w połączeniu ze zwątpieniem jest okropne . Wczoraj przymierzałam sie do rolek ale w rezultacie nic z tego nie wyszło i zaliczyłam tylko 75 przysiadów. Ale dzisiaj juz wiem, że muszę poćwiczyć. I TAK WŁAŚNIE BĘDZIE!
Niestety W zimie strasznie dużo słodyczy jadłam i są tego efekty.. Nie wiem jak pozbędę się tych boczków i oponki.

Dziewczyny, mam takie pytanie. Może wiecie co ćwiczyć, żeby pozbyć się tych "fałdek" po wewnętrznej stronie ud? Tu wysoko, gdzie zaczynają się uda ;p Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Brzydko to wygląda :/ Chciałabym, żeby po złączeniu nóg w tym miejscu był prześwit, a nie te fałdki się łączą, a dopiero później luka ..

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez CallMe Pokaż wiadomość
dziewczyny czy po ćwiczeniach z Mel B. zmniejszyły Wam się piersi? Szczerze mówiąc bardzo bym tego nie chciała
Jak mierzyłam po miesiącu ćwiczeń to było tyle samo cm. Mam nadzieję, że się nie zmniejszą, bo i tak mam malutkie :/

Kociak_mrauu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 19:55   #1298
19milka93
Raczkowanie

Dobra brzuch i nogi dzisiaj za mną;d od razu lepiej się czuję;d
19milka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 21:15   #1299
maddzia007
Zakorzenienie

Pośladki zrobione
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 21:18   #1300
Anka579
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kociak_mrauu Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam takie pytanie. Może wiecie co ćwiczyć, żeby pozbyć się tych "fałdek" po wewnętrznej stronie ud? Tu wysoko, gdzie zaczynają się uda ;p Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Brzydko to wygląda :/ Chciałabym, żeby po złączeniu nóg w tym miejscu był prześwit, a nie te fałdki się łączą, a dopiero później luka ..
Rozumiem, też mam takie i nie wiem jakie ćwiczenia na to pomogą.

Ćwiczenia Mel B. pomagają Wam na cały brzuch? Ja sobie nie mogę poradzić z tą fałdką na dole

Anka579 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-17, 23:01   #1301
mademoiselle_a
Raczkowanie

Też jestem! niestety zmieniłam tryb treningowy 2 razy w tygodniu biegam i 2 razy chodzę na siłownię po 90 minut. jak ogarnę ten system to jeszcze dorzucę trochę Mel
Stary 2013-04-18, 00:19   #1302
CallMe
Raczkowanie

U mnie jak na razie wygląda tak:
Poniedziałek: 1h salsy
Wtorek: Mel B. - Rozgrzewka, pośladki, ABS, ćwiczenia rozluźniające
Środa: Mel B. - Rozgrzewka, aż 3 minuty nogi (wymiękłam ), ćwiczenia na brzuch, rozciąganie

Ciężko mi idą te ćwiczenia z Mel B - szczerze mówiąc nie myślałam, że będzie aż tak trudno. Niby żadnych zakwasów po wtorku nie mam, no może minimalnie coś tam czasami czuje w brzuchu, a jak wykonuje te ćwiczenia to padam...
Stary 2013-04-18, 08:10   #1303
moniaaa_1
Raczkowanie

A więc jesteście!!!!! Od razu lepiej
moniaaa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 09:09   #1304
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

A mi wczoraj udalo się zrobić to na co tak bardzo czekałam... Jeździłam na rolkach (około godziny) i musze Wam powiedzieć, ze się w tym zakochałam . Po takiej jeździe czułam sie po prostu rewelacyjnie, w końcu byłam i zmęczona i spocona. Po powrocie zrobiłam jeszcze do tego 80 przysiadów.
Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z wątku jak będę teraz rzadziej ćwiczyc Mel B . Chcę dalej uczestniczyć we wspólnej motywacji.
Stary 2013-04-18, 09:11   #1305
inniejszaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CallMe Pokaż wiadomość
mi tak. po 2 tyg jakieś pół rozmiaru. ale u mnie jest z czego schodzić, więc w sumie to nawet się cieszę
Stary 2013-04-18, 10:16   #1306
julkajjk
Przyczajenie

Dziewczęta pamiętajcie że regeneracja jest bardzo ważna!! Min jeden dzień w tygodniu, ja robię dwa dni ćwiczeń, potem jeden dzień przerwy teraz ćwiczę killera z Ewką ale potem chyba będę robiła turbo + Mel B na tyłek i ramiona miałam miesiąc przerwy od Mel B, to przez tą brzydką pogodę w marcu mi opadła motywacja

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Samej Mel B jak widać nie chudną piersi hehehe
julkajjk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 11:13   #1307
Madaaa
Zakorzenienie

Ja nie moge cwiczen na brzuch robic, bo biodra mi strzelają, nieprzyjemne uczucie. ABS juz prosciej bo nie ma tylu cwiczen na uginanie nog z brzuszkami. Cwiczenia na pupe fajnie, czuć pracujące mieśnie. Mel B
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 16:31   #1308
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Może spróbuję robić ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud fitappy.
Na razie zmieniłam rozkład ćwiczeń. Jednego dnia będę robić: trening nóg, 30 minut na rowerku, pośladki, a drugiego 30 minut na rowerku, brzuch lub abs i boczki z tiffany. Myślicie, że tak może być? Trochę boję się, że jak np codziennie nie będę robić ćwiczeń na nogi lub pośladki to nie będzie takich efektów :/ Jakieś tam efekty już są, więc nie chciałabym ich "stracić" przez tą zmianę, czyli mniejszą ilość ćwiczeń dziennie..

Stary 2013-04-18, 20:50   #1309
Chery
Raczkowanie

Udało się!
30min biegania (8bieg, 2min marsz)
8min abs
10min pośladki
40 pompek damskich iii 3męskie jestem z siebie niesamowicie dumna, przed ćwiczeniami potrafiłam zrobić max 10 damskich, a teraz wstąpiły we mnie nowe siły. Po bieganiu mam tak dobry humor, że jestem aż w szoku, pełna energii i z uśmiechem na twarzy. Sama się sobie dziwię, ale BARDZO POLECAM

Chery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-18, 21:01   #1310
mademoiselle_a
Raczkowanie

Ja dzisiaj miałam mieć 90 minut siłowni, ale musiałam przełożyć zajęcia na jutro. Pobiegałam 40 minut, do tego abs i 50 przysiadów

Jutro się chyba zważę!!! Oby było mniej niż 58,00 kg!
Stary 2013-04-18, 21:20   #1311
piratepalmer
Przyczajenie

Cześć i czołem! Jestem początkująca i jak tak czytam ile udało się wam zrobić to mnie to wręcz przeraża Ja zaczynam bieganie + robię jeszcze Mel B na brzuch i pośladki. Słuchajcie, czy mogłaby któraś polecić jeszcze jakieś ćwiczenia i pomóc w miarę rozsądnie to wszystko rozplanować? Jestem w tym zielona a chciałabym mieć pewność, ze wszystko jest ok. Wtedy też motywacja jest większa. Z góry dzięki za pomoc)
piratepalmer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 10:07   #1312
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Wczoraj znowu byłam godzinę na rolkach. Na mnie jazda na rolkach działa tak jak na niektórych bieganie. Kompletnie spocona ale maksymalnie zadowolona i uśmiechcięta . Fajnie uwielbiam taki wysiłek.
Teraz jak się troszkę wprawię w tych rolkach to chcę po nich dorzucić ABS i pośladki ale zobaczę czy dam radę.
Stary 2013-04-19, 10:10   #1313
Guziczek6663
Raczkowanie

Czesc dziewczyny ja dopiero zaczynam przyode z Mel B cwicze na codzien z Ewa Chodakowska skalpel ale z racji ze Pan C nie ustepuje dorzucam Mel 10 minut na posladki i drugie tyle na uda ciekawe co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Guziczek6663 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ja dopiero zaczynam przyode z Mel B cwicze na codzien z Ewa Chodakowska skalpel ale z racji ze Pan C nie ustepuje dorzucam Mel 10 minut na posladki i drugie tyle na uda ciekawe co z tego wyjdzie

sorka , mialo byc drugie tyle na brzuch
Guziczek6663 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 14:08   #1314
foreverme
Raczkowanie

a ja przestałam cwiczyc, bo nie mam czasu
źle się z tym czuje, ale niestety matura
Stary 2013-04-19, 19:20   #1315
CallMe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julkajjk Pokaż wiadomość
Samej Mel B jak widać nie chudną piersi hehehe
Wątpię żeby to były jej naturalne piersi
Stary 2013-04-19, 21:25   #1316
mademoiselle_a
Raczkowanie

Melduję 56,5 kg na wadze i trening 90 min na siłowni
Stary 2013-04-20, 10:05   #1317
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Ja wczoraj 30 minut na rowerku, trening pośladków i abs. Dzisiaj chciałam pojeździć na normalnym rowerze, ale jest trochę za zimno :/ Poczekam, aż zrobi się cieplej
Mierzyć i ważyć się będę 4 maja. Zobaczymy jakie efekty będą ;p

Stary 2013-04-20, 15:31   #1318
inniejszaaa
Raczkowanie

no dziewczyny.. ja przyznaje, że w czwartek odpuściłam sobie trening, ale wczoraj zafundowałam sobie taki wycisk, że myślałam, że skonam ^^
2x level 1 - 30 days shred (mam nadzieję, że nie wykopiecie mnie z wątku za małą zdradę mel
mel - ćwczenia na brzuch i abs
30 min biegania

+przypałętały się drobne prace na dworze więc ciągły ruch postaram się teraz jakoś przyoszczędzić i znowu zacząć jeździć konno przynajmniej 1h tygodniowo, bo dużo to daje i strasznie mi tego brakuje
Stary 2013-04-20, 18:20   #1319
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Mmm też bym pojeździła konno. Niestety w mojej okolicy nie mam takiej możliwości

Stary 2013-04-20, 18:45   #1320
Chery
Raczkowanie

Dzisiaj:
rozgrzewka
cardio
ramiona
nogi
brzuch
plecy
abs
łącznie: 68min.
Jestem zadowolona na dziś

Chery jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości