|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
no dziewczyny ! ja też musiałam poczekać na efekty i minimalne już widać
![]() w talii -2cm, w boczkach -1cm, biust zmalał o jakieś pół rozmiaru :P niestety, chyba nie umiem sobie mierzyć ud... w każdym razie, porównałam sobie zdjęcie z dziś i 2tyg temu i zdecydowanie widać - może jeszcze nie aż tak wyraźnie jakbym chciała, ale widać :P że brzuszek bardziej płaski, dupka podniesiona i uda wysmuklały dumna jestem i chcę więcej !zmieniłam sobie trochę plan treningowy, mianowicie zaczynam shredem jilian, i pozniej na zmiane albo abs i brzuch, albo posladki i nogi
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Chyba wiele z nas po euforii na początku odczuwa teraz zwątpienie, może nawet lenistwo. Sama też tak mam
, ale wczoraj postanowiłam, że się nie poddam, bo zmarnuję to co już osiągnęłam. A ile jeszcze razy będę zaczynać? Albo teraz albo nigdy!!!! Więc dziewczyny: głowa do góry, bierzemy sie dalej za robotę i będzie dobrze!!!! Trochę dziewczyn się już wykruszyło, a szkoda, bo razem łatwiej! |
|
|
|
#1293 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tak chyba jest z tymi ćwiczeniami, że jak się ruszy z kopyta i ćwiczy 2-3 tygodnie non stop to by się chciało niesamowitych efektów... A wiadomo tak niestety nie jest
. Tylko właśnie to rozleniwienie w połączeniu ze zwątpieniem jest okropne
|
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wykruszyłam się, tylko nie zawsze ćwiczę, ale wątek śledzę. Zrobiła się tak ładna pogoda, że już tylko planuję co i kiedy ćwiczyć
Także będzie i Mel i ruch na świeżym powietrzu
|
|
|
|
#1295 |
|
Rozeznanie
|
tak, to ja... ja chciałabym widzieć efekty już po 2 tygodniach...
czasem niestety brakuje mi czasu na dłuższe ćwiczenia i wtedy robię tylko rozgrzewkę i ten 20min trening całego ciała no i 5 min ćwiczeń rozluźniających... ostatnio je opuściłam - i bolą mnie łydki, nie wiem czy to właśnie dlatego... ;/ i po takim zestawie nie mam wyrzutów sumienia, bo tłumaczę to sobie, że lepiej zrobić dobrze te 30 min niż leżeć bo wtedy jestem trochę bliżej celu
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy po ćwiczeniach z Mel B. zmniejszyły Wam się piersi? Szczerze mówiąc bardzo bym tego nie chciała
|
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zimie strasznie dużo słodyczy jadłam i są tego efekty.. Nie wiem jak pozbędę się tych boczków i oponki.Dziewczyny, mam takie pytanie. Może wiecie co ćwiczyć, żeby pozbyć się tych "fałdek" po wewnętrznej stronie ud? Tu wysoko, gdzie zaczynają się uda ;p Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Brzydko to wygląda :/ Chciałabym, żeby po złączeniu nóg w tym miejscu był prześwit, a nie te fałdki się łączą, a dopiero później luka .. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Jak mierzyłam po miesiącu ćwiczeń to było tyle samo cm. Mam nadzieję, że się nie zmniejszą, bo i tak mam malutkie :/ |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Dobra brzuch i nogi dzisiaj za mną;d od razu lepiej się czuję;d
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Pośladki zrobione
|
|
|
|
#1300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ćwiczenia Mel B. pomagają Wam na cały brzuch? Ja sobie nie mogę poradzić z tą fałdką na dole
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem!
niestety zmieniłam tryb treningowy 2 razy w tygodniu biegam i 2 razy chodzę na siłownię po 90 minut. jak ogarnę ten system to jeszcze dorzucę trochę Mel
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jak na razie wygląda tak:
Poniedziałek: 1h salsy Wtorek: Mel B. - Rozgrzewka, pośladki, ABS, ćwiczenia rozluźniające Środa: Mel B. - Rozgrzewka, aż 3 minuty nogi (wymiękłam ), ćwiczenia na brzuch, rozciąganieCiężko mi idą te ćwiczenia z Mel B - szczerze mówiąc nie myślałam, że będzie aż tak trudno. Niby żadnych zakwasów po wtorku nie mam, no może minimalnie coś tam czasami czuje w brzuchu, a jak wykonuje te ćwiczenia to padam... |
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
A więc jesteście!!!!!
Od razu lepiej |
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
A mi wczoraj udalo się zrobić to na co tak bardzo czekałam... Jeździłam na rolkach
. Po takiej jeździe czułam sie po prostu rewelacyjnie, w końcu byłam i zmęczona i spocona. Po powrocie zrobiłam jeszcze do tego 80 przysiadów.Mam nadzieję, że nie wyrzucicie mnie z wątku jak będę teraz rzadziej ćwiczyc Mel B . Chcę dalej uczestniczyć we wspólnej motywacji.
|
|
|
|
#1305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1306 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczęta pamiętajcie że regeneracja jest bardzo ważna!! Min jeden dzień w tygodniu, ja robię dwa dni ćwiczeń, potem jeden dzień przerwy
teraz ćwiczę killera z Ewką ale potem chyba będę robiła turbo + Mel B na tyłek i ramiona miałam miesiąc przerwy od Mel B, to przez tą brzydką pogodę w marcu mi opadła motywacja ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Samej Mel B jak widać nie chudną piersi hehehe
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moge cwiczen na brzuch robic, bo biodra mi strzelają, nieprzyjemne uczucie. ABS juz prosciej bo nie ma tylu cwiczen na uginanie nog z brzuszkami. Cwiczenia na pupe fajnie, czuć pracujące mieśnie. Mel B
|
#1308 |
|
Raczkowanie
|
Może spróbuję robić ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud fitappy.
Na razie zmieniłam rozkład ćwiczeń. Jednego dnia będę robić: trening nóg, 30 minut na rowerku, pośladki, a drugiego 30 minut na rowerku, brzuch lub abs i boczki z tiffany. Myślicie, że tak może być? Trochę boję się, że jak np codziennie nie będę robić ćwiczeń na nogi lub pośladki to nie będzie takich efektów :/ Jakieś tam efekty już są, więc nie chciałabym ich "stracić" przez tą zmianę, czyli mniejszą ilość ćwiczeń dziennie.. |
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Udało się!
30min biegania (8bieg, 2min marsz) 8min abs 10min pośladki 40 pompek damskich iii 3męskie jestem z siebie niesamowicie dumna, przed ćwiczeniami potrafiłam zrobić max 10 damskich, a teraz wstąpiły we mnie nowe siły. Po bieganiu mam tak dobry humor, że jestem aż w szoku, pełna energii i z uśmiechem na twarzy. Sama się sobie dziwię, ale BARDZO POLECAM
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj miałam mieć 90 minut siłowni, ale musiałam przełożyć zajęcia na jutro. Pobiegałam 40 minut, do tego abs i 50 przysiadów
Jutro się chyba zważę!!! Oby było mniej niż 58,00 kg!
|
#1311 |
|
Przyczajenie
|
Cześć i czołem! Jestem początkująca i jak tak czytam ile udało się wam zrobić to mnie to wręcz przeraża
Ja zaczynam bieganie + robię jeszcze Mel B na brzuch i pośladki. Słuchajcie, czy mogłaby któraś polecić jeszcze jakieś ćwiczenia i pomóc w miarę rozsądnie to wszystko rozplanować? Jestem w tym zielona a chciałabym mieć pewność, ze wszystko jest ok. Wtedy też motywacja jest większa. Z góry dzięki za pomoc )
|
|
|
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj znowu byłam godzinę na rolkach. Na mnie jazda na rolkach działa tak jak na niektórych bieganie. Kompletnie spocona ale maksymalnie zadowolona i uśmiechcięta
. Fajnie uwielbiam taki wysiłek.Teraz jak się troszkę wprawię w tych rolkach to chcę po nich dorzucić ABS i pośladki ale zobaczę czy dam radę. |
|
|
|
#1313 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
ja dopiero zaczynam przyode z Mel B cwicze na codzien z Ewa Chodakowska skalpel ale z racji ze Pan C nie ustepuje dorzucam Mel 10 minut na posladki i drugie tyle na uda ciekawe co z tego wyjdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
sorka , mialo byc drugie tyle na brzuch |
|
|
|
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
a ja przestałam cwiczyc, bo nie mam czasu
![]() źle się z tym czuje, ale niestety matura
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
Melduję 56,5 kg na wadze i trening 90 min na siłowni
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj 30 minut na rowerku, trening pośladków i abs. Dzisiaj chciałam pojeździć na normalnym rowerze, ale jest trochę za zimno :/ Poczekam, aż zrobi się cieplej
![]() Mierzyć i ważyć się będę 4 maja. Zobaczymy jakie efekty będą ;p |
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczyny.. ja przyznaje, że w czwartek odpuściłam sobie trening, ale wczoraj zafundowałam sobie taki wycisk, że myślałam, że skonam ^^
2x level 1 - 30 days shred (mam nadzieję, że nie wykopiecie mnie z wątku za małą zdradę mel ![]() mel - ćwczenia na brzuch i abs 30 min biegania +przypałętały się drobne prace na dworze więc ciągły ruch postaram się teraz jakoś przyoszczędzić i znowu zacząć jeździć konno przynajmniej 1h tygodniowo, bo dużo to daje i strasznie mi tego brakuje
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Mmm też bym pojeździła konno. Niestety w mojej okolicy nie mam takiej możliwości
|
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj:
rozgrzewka cardio ramiona nogi brzuch plecy abs łącznie: 68min. Jestem zadowolona na dziś
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

, ale wczoraj postanowiłam, że się nie poddam, bo zmarnuję to co już osiągnęłam. A ile jeszcze razy będę zaczynać? Albo teraz albo nigdy!!!! 
. Tylko właśnie to rozleniwienie w połączeniu ze zwątpieniem jest okropne 
W zimie strasznie dużo słodyczy jadłam i są tego efekty.. Nie wiem jak pozbędę się tych boczków i oponki.

Od razu lepiej
. Chcę dalej uczestniczyć we wspólnej motywacji.