![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
I_K Ten sklep powinien być jak mieszkasz w dużym mieście wejdź sobie do nich na strone i zobacz czy nie mają punktu jakiegoś u Was
Joasiunia to molestuj chłopa o tą pracę ![]() I_K to będziemy balować w sobotę a mi to się tak nie chce za bardzo
#1292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na weselu pewnie będzie fajnie ![]() ![]() aaa i to są okolice którejś z majowych żonek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
I_K to niedaleko Joasiuni
I_K a ty jesteś z którego regionu bom sobie zapomniała ?
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- a no właśnie tak mi się właśnie wydawało że Joasiuni albo Twój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
kielce?
![]() ![]() aaaaaa, nieeeee to Magisk i Badzia z Plocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Passion wypraszam sobie
![]() ![]() I_Kodnośnie tych naklejek to ja kiedyś w Media Markt kupowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
alllleeeeeeeeeeee blisko byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia dowiedziałam się, ze jednak na prawdę likwidują. Być może firmę przejmie ktoś inny ale w tej formie już nie będzie istnieć.
I_K mi o kleju powiedział kolega, bo znudziło im się naklejanie zdjęć i kleili na klej ![]() ![]() Wywoła się jeszcze raz jak będą chcieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez I_K Czas edycji: 2011-08-11 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
A no właśnie Kielce ja trochę do Joasiuni mam z jakieś 2 godzinki samochodem
![]() Ja załatwiam szafę z kolesiem z Lublina i mi mówi przez telefon czy ja nie z Kielc jestem czy się nie przeprowadziłam bo on ma koleżankę w Kielcach i taki sam głos ma i akcent ![]()
#1301 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko no koniecznie
![]() ![]() ![]() I_K o to niedaleko mnie ![]() ![]() ![]() Takaya o popatrz czyli jednak... A skąd wiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
ja wesel mam na razie dość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
U nas "wpadł" kuzyn TZ (a teraz to i mój
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Mąż chce jechać do brata na kilka dni więc wymyśliłam że zrobię rewolucję w domu haha i przemaluję pokoje
![]()
#1306 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko ooo to się musisz sprężać z tym malowaniem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
oj Joasiunia współczuje... ja też nie cierpię boazerii i paneli.. Nie ma to jak farba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
ooo Kuleczka a już wiesz jakie kolory? Kurcze ja uwielbiam malować ściany
![]() ![]() Joasiunia w wiesz koleżanka,koleżanki... ![]() I_K trzy wesela jeszcze ! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
No to sobie wyobraźcie jak kuchnia przedtem nasza wyglądała jak była cała w boazerii
![]() ![]() Myślałam żeby pomalować jeden pokój przy kuchni wejściowy na jakiś żółty albo krem jakiś jasny, a ten gdzie mamy wszystko tzn. sypialnie bawialnie itd.. na zielony 2 ściany i 2 ściany na krem. Tylko nie wiem jaka reakcja będzie męża jak pomaluje żeby mnie nie ![]() Tak sam ma jechać, mi nie zaproponował żebym z nim jechała a i tak nie mam ochoty tam jechać za bardzo poza tym ja pracuję i nie dam rady sobie wziąść tak wolne kiedy chce. Mój kochany małżonek najlepiej by chciał żeby mieszkanie było wapnem wymalowane bo tak go nauczyła mamusia że to zdrowe ![]() Ile ja miałam przejść żeby wymalował zwykłą farbą swój pokój jakieś 5 lat temu
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-08-11 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nie chce liczyć ![]() ![]() ciesze sie tylko ze sukienka mi się jeszcze nie znudziła ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do zielonego nei lpeiej by było biały/zlamana biel? ![]() daj spokój, za nic nie mogę sie wyspać ![]() urlop by sie przydał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
A mi boazeria nie przeszkadza, jeśli jest dobrze zrobiona. U rodziców jest jej sporo i fajnie wygląda.
Ja też może pójdę na wesele za tydzień, ale tak szczerze to mi się nie uśmiecha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Złamana biel pierwsze słyszę o takim kolorze. Myśłałam o takim coś jak kość słoniowa nie to może on jest taki bardziej zbliżony do białego
Wiadomo że jak jest bardziej kolorowo to ładniej i przyjemniej się siedzi I ugadałam się że koleś mi zrobi szafę 3 metry szeroką i wysoką na 2,50 w bardzo dobrej cenie i będą paski z lacobelu po 2 na każdych drzwiach przesównych Dark jeżeli jest duża przestrzeń to spoko ale jak jest małe mieszkanie i boazeria która ma z dobre 20 albo i więcej lat to wygląda to masakrycznie. Ściany wtedy nie oddychają. Jak zerwaliśmy z jednej ściany w pokoju boazerie to aż się większa powierzchnia zrobiła i tak lekko. I_K widziała zdjęcie mojej kuchni jak wyglądała w boazerii. Mnie to strasznie przytłaczało a teraz to mogłabym siedzieć i siedzieć w kuchni nawet jak mebli nie ma jeszcze
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
No może w małych pomieszczeniach tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wcale sie nie dziwie, że Ci się nie chce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
![]()
Badzia no ja też
![]() ![]() Takaya osz Ty ale masz przecieki ![]() ![]() Passion oooj chciałabym chciała ![]() ![]() Kuleczko oj współczuję. Ale kurka fajnie,że zrywacie. Bo u nas to jak w grobowcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
U mojej ciotki w bloku też mają boazerie od podłogi do sufitu w korytarzu a tu było tak do połowy żeby zakryć że na ścianie wilgoć wychodzi bo tak zrobili że sie okazało że na podłogach w pokojach nie ma wylewek zrobionych tylko położyli panele na deskach drewnianych i ściany trzeba skuć trochę i zaklajstrować i można pomalować a wylewki no to pewnie dopiero w przyszłym roku będzie trzeba zrobić. Tacy fachowcy wszyscy byli że nic porządnie nie zrobili
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Nwet jakbyśmy mieli się wyprowadzić z tamtąd i sprzedać to mieszkanie ( choć ja wolałabym je wynajmować komuś ) to i tak to musi jakoś wyglądać żeby się jakoś mieszkało normalnie prze powiedzmy min 2 lata bo nie wiadomo jak będzie w przyszłości ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Zbieram się do domu trzeba dojechać nastawić pranie i lecę na paznokcie. Grzeje teraz ja cholercia Może później wpadnę jak będę miała chwilę
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- aaa, muszę się Wam pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Passion my niby też, ale ten który spełnia moje wymogi to ponad 3000 kosztuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.