|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Zariah, sloneczko, wszystkiego najlepszego kochana
oczywiscie ![]() wszystko bedzie zalezalo od wielkosci maluszka, bo wiadomo ze nie rozwijaja sie rowno mi z om wychodzi na 10 marca, z dwoch pierwszych usg na 13.3 a z ostatniego na 12.3, ale 13.3 narazie sie trzymam, bo dwa rady wyszlo
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ZARIAH WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
![]() ![]() ![]() Cytat:
My tez świętowaliśmy na weekendzie BYliśmy na wycieczce w pieniny od piątku do niedzieli i było przeeecudownie ![]() ![]() No nowo się zakochałam w moim mężu, aczkolwiek po tym łażeniu to jestem tak wyczerpana i nogi mi do pupy wchodzą dosłownie ![]() Wiadomo, że po jakichś górach nei łaziłam za bardzo ale ostatnio byłam przyzwyczajona do o wiele mniejszej aktywności bo prawie cały pierwszy trymestr przeplackowałam w łóżku przez wymioty i zagrożoną ciążę no ale teraz jest wspaniale Tzn byłoby gdyby nie zgaga ![]() ![]() ![]() A w nocy miałam straszny sen o traceniu maleństwa, nie będę go tu opisywać, bo był tak autentyczni i okropny że nie mogłam sama rano dojść do siebie :/ Cytat:
![]() ![]() Oglądamy tylko filmy na dvd albo z pendriva wieczorkami A na górze w mieszkaniu rodziców jest telewizja więc jeśli chcemy obejrzeć jakiś program to po prostu idziemy na herbatkę do mamy
|
||
|
|
|
#1293 |
|
Rozeznanie
|
Zariah- wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze Kochana
![]() a u mnie zimnnno strasznie dzisiaj i nic mi się w ogóle nie chce... miłego dzionka Dziewczyny |
|
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
dziękuję za życzenia. jesteście kochane pamiętam że z 20tych urodzin też się nie cieszyłam lubiłam mieć naście lat ale teraz już za nic w świecie nie wróciłabym do czasu sprzed 20tki, oj nie. Ostatnia dekada była burzliwa ale cudowna ![]() no i polubiłam mieć dzieścia lat. A teraz już dzieści... i oby się sprawdziło starne powiedzenie że kobieta najszcześliwsza po 30tce ![]() Kathi zdrowiej |
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Zariah szczescia tyle ile sie tylko da - zycze Tobie
![]() w swoje 30 urodzinki to ja bede miec miesieczne malenstwo....za bardzo swietowania wiec chyba nie bedzie ![]() Milego dnia Wam zycze! |
|
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Zariah i ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze, żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia!!!
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
Zariah Wszystkiego co najlepsze dużo szczęścia pomarańczy niech Ci mężczyzna nago tańczy
wiele szczęścia i słodyczy niech na wiosnę zdrowy maluch krzyczy
godzina 16:30 najszczęśliwszy dzień w moim życiu narodziny syna Filipa!!! |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja życzę Zariah - spełnienia wszelkich marzeń!
|
|
|
|
#1301 |
|
Raczkowanie
|
Zariah, spoznione, ale najserdeczniejsze zyczenia! Tak jak któraś z dziewczyn napisała, życie zaczyna sie po trzydziestce, wiec zacznij uzywac
))JAa jestem caly czas glodna, ale sama nie wiem na co mam ochote. Zagladam do lodowki, robi mi sie niedobrze i dalej siede glodna. Poza tym zostalam przez meza nazwana brzuchaczem i tak sie do mnie zwraca Zamowilam sobie kilka tunik na allegro, bo w moje ciuszki raczej nie juz nie wchodze. No i musze sobie kupic nowa wage, bo moja sie chyba popsula. Wychodzi na to, ze nie przytylam nawet pol kilo, a w to nie chce mi sie wierzyc... No i nei moge sie doczekac 6 pazdziernika - mamy wtedy to wazne usg! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może mnie zainspirują Twoje zakupki? Ja też czekam z niecierpliwością na październik - 5ty! Też mam wtedy ważne usg.. |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
dzięki kochane
a ja mam USG 1 października u mojego polskiego gina. Sprzęt ma średni na jeża (nie najstarszy, nie najnowszy) ale może jednak powie nam kto tam w brzuszku siedzi ![]() jeszcze ponad 1,5 tygodnia. oczywiście czekam z niecierpliwością! a 29.09 spotkanie z położną: siuśki, ciśnienie i słuchanie serducha
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego A ja kiedyś również mogłam żyć bez TV, ale zmieniło się to lubię obejrzeć seriale, gdy nie ma co robić a wieczorkiem jakiś film z TŻtem
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a ja tyle co się pochwaliłam że już po rzyganiu i mdłościach a tu mnie dziś znów dopadłoooo ehhh 15 tc, mam nadzieję że to tylko jednorazowy incydent wrrr
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Kathi75 świetne torty
a ja akurat też zamawiam tort ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
To może chociaż pochwal się nickiem sprzedającego??
|
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś tak wyczytałam z Twoich postów w tamtym tyg. Cześć dziewczyny! ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Ale pewnie nie, skoro dopiero zamawiasz tort
|
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak idziecie do fryzjera na farbowanko to z umytą głową czy nie??
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Nie nie nie ślub cywilny to ja mam 1października
|
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wiem, ale mi zawsze było głupio i raz dostałam ochrzan od fryzjerki to myłam głowę dzien wcześniej, a teraz mam inną fryjzerkę na dziś wizyta a ja głowę myłam w sobotę czy to nie siara z takim łbem??
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz ślub tego dnia co Prince Polo ![]() Włosięta do farbowania nie umyte |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie kłamałam jak pisałam o cywilnym to tylko, że 1paź. nic innego nie pisałam i nie wiem czemu miałabym kłamać ?? Tak tego dnia co Prince Polo
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam długie włosy i zazwyczaj myje je co trzeci dzień, a w ciąży mam ładniejsze więc luz ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Och zażartowałam przecież, ale już nie będę skoro zabolało. Przepraszam. |
|
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam od mamki obzarta jak świnka
mialyscie nie pisac tyle a ja od rana 10 stron do nadrobienia. no ja jeszcze tydzien i wizyta strach juz teraz mam ja niewiem juz jakos przestalam sie czuc ciązowo i czuje sie dobrze no gdyby nie maly brzus ktory rosnie to znowu mialabym obawy ze cos nie tak.
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja nie lubię takich włosów jak nie umyję to szlak mnie trafia, po domu mogę chodzić, ale jak mam gdzieś wyjść... no, ale ok nie będę ich myła, pójdę z takimi ![]() poza tym strasznie nie chce mi się iść, ale muszę no i ten efekt końcowy ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Spoko
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam właśnie dwie rurki z kremem z bitej śmietany moje ulubione I mam pytanie! KIEDY zacznę TYĆ?
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja 6 pazdziernika
Cytat:
Cytat:
Ja bylam wlasnie na zakupach i musze stwierdzic ze chyba nie nadaje sie do jazdy autem U nas na stacji benzynowej przy Realu w poniedzialki zawsze jest najtansze paliwo - nawet o 10-15 centow na litrze wychodzi taniej. No i niemcy jako idioci oszczednosciowi nawet jakby roznica byla jednego centa to na tej stacji i tak sa korki - wjazd jest przez rondo i w dodatku robiac kolejke na stacji i ja zapychajac doszczetnie blokuja wjazd na parking reala a i kupilam dla maluszka dwa bodziaki i slodka czapeczke
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#1320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rurki z kremem mniam a ja zjadłam mini rogaliki z marmoladką ![]() Jak ja chciałabym nie tyć... yhhhh---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
No właśnie rozjaśniam, robię pasemka ok więc nie myję pójdę w takich ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
dużo już masz tych ciuszków??
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

ale teraz już za nic w świecie nie wróciłabym do czasu sprzed 20tki, oj nie.