|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
dziewczyny, dawno mnie nie było ale mam problem z Leonardo
Pewnie już wam pisałam, że robią Mu się na brodzie dziwne czarne strupy (pod spodem rany i ropa)... Dzisiaj byliśmy u weta, pokręcił tylko głową, zebrał próbki zeskrobin do badań... W środę/czwartek wyniki. Podobno może w tym być nawet gronkowiec. Ale pani która odbierała próbki już od razu powiedziała że wg niej straaasznie brzydko to wygląda, i to może być kilka chorób - no ale wszystko się okaże... Wyciął mu wszystkie strupki, teraz Leonardo ma gołą ranę na całej bródce ehhh, tak mi żal tego mojego pieszczocha. Cytat:
Nic mu się nie stanie od 'kranówy' ![]() edit. oj chyba już pytanie trochę stare :P
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2012-08-24 o 01:23 |
|
|
|
|
#1292 | |||||||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:12 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- Cytat:
Och ![]() Nie przejmuj się, że nie chce się miziać. Mój Cham też nie jest uczuciowy Tzn: rano, jak dzisiaj np. o 4. to owszem. Pomizia się, dopóki nie dostanie jeść Perski odwrotnie. On chyba na kolanach się urodził ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:12 ---------- Cytat:
Woda i tylko woda. Jak mi się czasem przypomni, Cham dostanie kroplę śmietany- ale dosłownie kroplę. ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ---------- Cytat:
Szczególnie kuzynom ![]() ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- Cytat:
Perski w pokoju na sofie. Kiedyś nigdy nie wchodził na fotele. ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- Cytat:
|
|
#1293 |
|
|
1. Kupiłaś mi coś? Byłem nawet całkiem grzeczny...
![]() 2. Cham vs. insekt... 3. Poduszka ![]() 4, 5- Muszę pomyśleć o większym biurku 6, 7- persowe pozycje cd... 8- sąsiadki ![]()
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
Kisame, bardzo mocno trzymamy z Ancikiem kciuki żeby Leo doszedł do siebie i żeby nie był to gronkowiec, bo ciężko się paskudztwa pozbyć, o ile w ogóle się da
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Na tym zdjęciu wygląda tak jakby pożarł czekoladę z mocno alkoholowym wypełnieniem i tak sobie zasnął upojony
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Cham na biurku
![]() Persilla planuje emigrować do Hiszpanii o ile dobrze widzę albo wakacji mu się zachciało
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie, też mam nadzieję że to nic poważnego
i przyszliśmy z Leo pochwalić się nową kanapą ![]() http://www.marketpupila.pl/media//th....jpg.thumb.jpg |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kanapa fajna, szkoda, że mój Dżinks nie chce spać w ogóle w legowisku.. ![]() W Biedronce są jakieś drapaki dla kotów za 19,99zł, któraś widziała, oglądała, a może kupiła?
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
ja przeszłam obok żeby nie kupić
ale chyba jutro kupię.... ![]() Leoś ma taką kanapkę jak mama pokazywała mi w zoologu i dobrze, że w tamtej chwili nie miałam nic w portfelu ... A później marudzi, że tyle na kota wydaję ale ta kanapa jest super, składana też?
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam te drapaki, ale nie miałam czasu i nawet z kartona nie wyjmowałam żeby obejrzeć...
Madzik_2905 taaak składana, świetna jest
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio tak samo, rzucił mi się z daleka drapak z różową piłeczką
![]() Jak powiedziałam mojemu, że są drapaki i że bym kupiła małemu, to powiedział- po co, przecież już ma... A kot czasem jedzie do teściów z nami na weekend, a tam dla niego taki drapaczek jak znalazł, więc pretekst mam, aby zakupić. I chyba jutro się wybiorę je pooglądać
|
#1304 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam drapak, ktoś chce zdjęcia? Kotka przyzwyczaiła się do drapania takiego starego krzesła, chyba do końca tego drapaka nie zaakceptowała
.
|
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie znaczy to, że przestały drapać inne miejsca, np. róg sofy czy wiklinowy brudownik
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-08-24 o 23:14 |
|
|
|
|
#1306 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mój ostatnio drapie moje kapcie, są już w strzępach...
Drapak też drapie, nawet śpi na nim ostatnio, bo jest poza zasięgiem wentylatora.
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Taa...właśnie kapcie i buty..pamiętam jak sobie ustawiłam nowiutkie czarne balerinki aby trochę pocieszyć oko nowym nabytkiem, wyszłam z domu i po powrocie zastałam je całe w śladach po pazurach
do dzisiaj nie wybaczyłam tego pani K. Ona w ogóle coś do butów czuje, bawi się nimi, podgryza, układa się..A oto i dowód: Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-08-24 o 23:28 |
|
|
|
#1308 |
|
Wtajemniczenie
|
Mojo tarza się w butach jakby walerianą były skropione, czasem wgląda jakby był na niedozwolonych środkach
takie wygibasy odstawia ![]() Potrafi włożyć łapeczki w buty, oba i tak leży i kontempluje Nie niszczy, ale okłaczone są zawsze, naszczęście to zazwyczaj buty TZ
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw namiętnie je obwąchuje z każdej strony, potem liże, a na końcu kładzie się w nie i leży. Obgryzać jako tako nie ogryza, bardziej chce się z nimi bawić, co nie zawsze spotyka się z wzajemnością Na początku miał manię wkładania w buty żwirku silikonowego oraz swoich ulubionych piłeczek ![]() Ja dzisiaj o 8.00 pobudka, najpierw mizianie w łóżku, a potem chciał jeść i wyjść na balkon, więc siedzi tam i podziwia widoki
|
|
#1310 |
|
Nie depcze krokusów
|
U mnie szał od świtu. Kot biega, warczy i drapie na non stopie. Dopiero o 10 łaskawie skoczył do kuwety, ale tylko po to, by z niej wybiec w szalonym pędzie. Ludzi nie zaczepia, ale przewraca, co się da, bo średnio mu idzie szacowanie wysokości...
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie to:
http://kocie-hospicjum.pl/hopi/ To niesamowite że kot z tylko dwoma przednimy łapkami i amputowanymi tylnimi może tak całkiem normalnie żyć... ciekawa jestem czy wypróżnia się normalnie... |
|
|
|
#1312 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niesamowite! Jak szybko biega
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
eh... znam to Hospicjum
całkiem niedawno trafił do niego kot ze schorniska z którego wzięłam Leonardo mojego - TuTu. http://kocie-hospicjum.pl/tutu/ biedactwo małe Dzisiaj Leonardo kilka razy mnie budził w nocy. Cholera, po co ja go uczyłam miziania po nocach?! Dzisiaj w nocy jak widział, że otwieram oczy to podbiegał ,kładł się obok mnie i rozkłaaaadał brzuchol do miziania ![]()
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu kupiłam jednak dzisiaj drapak w Biedronce ![]() Wzięłam mu ten większy, z okrągłą niebieską podstawą i różową piłeczką. Ledwo do domu przyszłam, to kot ciekawy, bo jakieś pudło mam... i co to jest? Potem obserwował, jak go montowałam i zaczęła się zabawa, najpierw sprawdzenie, czy aby to służy do drapania, potem przewracał się z boku na bok, łapkami uderzał w piłeczkę ![]() Co do wykonania, to jak na cenę 19,99zł nie mam zastrzeżeń. Montaż dziecinnie prosty, piłeczka na sznurku też solidnie przytwierdzona, nić sizalowa równo poowijana. Zatem, jak ktoś chce kupić, to polecam ') A teraz idę czyścić młodemu kuwetę i zmieniać żwirek na Pinio kruszona, zobaczymy, co to będzie. Póki młody rezyduje na balkonie, to mam czas. A kota Dantego z antykwariatu z Wrocławia znacie ? http://kotdante.wordpress.com/
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbia buty Męża...spi na nich, wklada lapki wacha...
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
sprzed chwili
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
ojej jaki słodziak
nie rozłożyłaś mu do spanka!
|
|
|
|
#1318 | |||||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
A to papierek po gumie ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Śmiej się, ale tak jest odkąd wyciągnęłam hiszpański. Wiedzą, co dobre ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Ale ekstra! Hmm... Święta całkiem za niedługo. Pomyślę nad czymś takim
|
|
#1319 |
|
|
4- 'Kolego, zasłaniasz'
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
4 jest świetne !
i ile Chama ahhh
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Pewnie już wam pisałam, że robią Mu się na brodzie dziwne czarne strupy (pod spodem rany i ropa)... Dzisiaj byliśmy u weta, pokręcił tylko głową, zebrał próbki zeskrobin do badań... W środę/czwartek wyniki. Podobno może w tym być nawet gronkowiec. Ale pani która odbierała próbki już od razu powiedziała że wg niej straaasznie brzydko to wygląda, i to może być kilka chorób - no ale wszystko się okaże... 
Nic mu się nie stanie od 'kranówy' 

Tzn: rano, jak dzisiaj np. o 4. to owszem. Pomizia się, dopóki nie dostanie jeść 

Szczególnie kuzynom
Leosia mknie jak błyskawica na sam dół, Krycha na półpiętro na parapet, gdzie może sobie normalnie wreszcie powyglądać przez okno bo my mamy tylko okna dachowe..Wyglądanie tak wygląda jak na fotce..Później okno w dół coby koty nie powypadały

ale ta kanapa jest super, składana też?