|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
Zapomniałam wam napisać w naturze jest teraz promocja na chusteczki pampers 2x64szt za 10 zł
![]()
#1292 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za komplementy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też za porządki ostro się wzięłam: kuchnię mam z głowy tylko podłoge umyć na sam koniec, podobnie sypialnia, pokój Młodej i schody, w piątek sprzątam duży pokój a w sobotę rano jadę do mamy i porządki od początku ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216520] Deli, no ja jestem innego zdania. Polska ma dziwne prawa... jednak lepiej rodzić w szpitalu, gdzie jest twój lekarz. [/QUOTE] No niestety ale jestem tego samego zdania, lepiej tam gdzie gin jest. Ja juz nawet pakować zaczęłąm. Dla nas mam frytkownicę (odkąd się znamy a to już ponad 5 lat planowaliśmy zakup i jakoś tak się nie składało), dla mamy żelazko, dla siostry zegarek, dla brata i bratowej pościel, teściowej ciepłe pantofle (jej to ciężko już coś kupić ze względu na: wiek, problemy z pmięcią, twierdzi że nic nie potrzebuje itp) + dla wszystkich słodycze,
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38216175]
Ładne, natomiast ja się cieszę że kupiliśmy to małe a potem dopiero na samodzielne spanie sofę - bo jak ci się trafi dziecko nieśpiące samo, to czeka cię leżenie na podłodze ![]() hmmm.... się zobaczy jak to będzie. W razie co kupi się sofkę później a to odstawimy ![]() napewno troszkę posłuży ![]() teraz tylko wózek wybrać.... a to będzie masakra, bo tutaj 3w1 jak na lekarstwo, w większości nie ma gondoli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Moze jak babsko sie skapnie, ze wszedzie jest na necie, to ja cos tknie i cos komus bezinteresownie podaruje ;]
Jak ja zaczna dzieci neostrady wytykac na miescie to moze sie zorientuje o co kaman :p
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Otóż to ![]() ![]()
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Basiu, a nie doczytałam, miałaś już jakieś KTG? albo masz zlecone?
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Super, że sie wyjasniła sprawa z Suzi i Bijkorą
![]() Ifwka, lasencja z ciebie, nie ma to tamto ![]() Szaja- tak męża wykorzystywac ![]() uciekam lulac bo nie dosc , że mi net zamula to jeszcze mąż do sypialni nawołuje jak jelen na rykowisku ![]() ![]() a że łóżeczko skręcił w sekundzie i chciał nawet scielac to mu sie nalezy jakies przytualnko, albo delikatna pomoc w tym i owym ![]() wiecie, jak to łóżeczko stanęło i wszystkie pierdółki kosmetyczne obok na szafeczce to mi sie tak łza zakręciła... tak bym chciała już mojego synusia miec ![]() aaaa i gratulacje za dobre wiadomosci na wizytach a za te gorsze dla wszystkich ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja - podobnie jak Deli - nie wyobrażam sobie ogumienia przy każdym seksie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale jak uzylismy ich to na pare sekund, straszne to bylo, moze uczulona jestem;p. Na początku bralam tabsy, a jak odstawiłam to przez dwa lata stosowaliśmy bardzo, bardzo nieodpowiedzialną metodę ![]() ![]() http://demotywatory.pl/3998022/Sztuka-perswazji haha ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-12-19 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Delicjanka: przyszedł mi sweterek z szafki, fajny, nowiutki. Będę jeszcze coś tam pewnie klikać. Kiedy planujesz kupić pościel z Baby- Raj i jaką?? ------ Zaraz wieszam kolejne pranie, zostanie mi ostatnie - jutro będę prasować. Chcę dzidzię! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba bede musiala wrocic do tabsow
![]() ![]() Debrah, polowa stycznia, ale straaaasznie chcialabym sie rozpakowac zaraz po nowym roku, jakos tak tez czuje, ze moge tak urodzic, pasowaloby nam ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-12-19 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a planuje kupić na początku stycznia, razem z łóżeczkiem, chyba czekoladowego misia kupie ![]() Cytat:
na tvp 1 le0ci film" tato" z Bogusławem! ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-12-19 o 21:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Ja się chyba zdecyduję, chociaż pogadam z ginekologiem po ciąży, co mi doradza... Ale chyba póki co zdecyduję się na minipigułkę (tę, którą można brać podczas karmienia piersią), a potem może właśnie wkładkę... Wszystko, tylko nie gumy, dla mnie z gumką jest tragicznie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast mankament seksu bez gumki dla mnie to, że lece na kibel, albo od razu do wanny i prysznic. Nienawidzę jak wypływa ![]() ja jakoś nie mogę dziś nic wyklepać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, tabsy mega wysuszaja
![]() ![]() Aaaaaa wlaczylam se Carrie na tcm, nie wiem czy to dobry pomysl na noc ![]()
#1309 |
Zadomowienie
|
Wstawac spiochy.Ja juz mam pospane.Zaraz jade na wyniki i przy okazji wynik ma paciora odbieram.Kciuki 3majcie.LADY uwielbiam Kinga,ale no wlasnie Carie na noc?A w ogole to dlaczego ty jeszcze o tej porze nie spisz?
#1310 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja też coś spać nie umiem.... Mała dalej taka ospala niby rusza się e tak delikatniutko...
Co do zabezpieczeń to anty też mnie wywiązały, i też mnie wkurzasz jak wylatuje wrr znów gumke nie zawsze jest sposobność lub chęć założenia(i powstaje Hania) ![]()
#1311 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
Wtajemniczenie
|
dziendooobryyy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ogladalam dziendobry tvn o tej naszej petycji... duzo sie nie nagadali.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry.
![]() Wczoraj byłam na tym badaniu tętna, wsio ok, ale przy okazji zaniosłam wyniki z wymazu i dostałam globulki na grzybki ![]() Aaa, i zapomniałam pogratulować naszym rozpakowanym mamusiom! Zazdroszczę takich pięknych świąt, chyba najpiękniejszych jakie można sobie wymarzyć. ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
Łatwo było przegapić..
![]() A u mnie dzis o 8.00 na 2 pietrze było -13 stopni C! Zima! ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2012-12-20 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
Hej, witam się ospale. Jakaś przygnębiona się obudziłam, straszne głupoty mi się śniły, a do tego od 5 rano rwa mnie męczyła i co chwila się budzilam z bólem.
Jakoś nie czuję świąt ![]() Co do tabsow i gumek, u nas były tabletki przez kilka lat ale rok przed decyzją o staraniu była gumeczka. Powiem, że do tabletek nie chce wracać, myślałam ospirali ale może jednak zdecydujemy zię na 2 dzieciatko więc też odpada. Zostaną pewnie gumki :p ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Już???!!!!!! To po co ja się w ekran gapie. Spoznilam się.
#1319 |
Zakorzenienie
|
co do sprzątania to mój małżon jest bardzo dokładny, chyba nawet bardziej ode mnie. Jak np zmywa naczynia i poleci mu kropelka wody to zaraz przeciera i podłogę i swojego buta, żeby błota nie zrobił Ale jakoś tak w tej ciąży to ja sama mam wyrzuty jak on sprząta a ja leżę, bo to przecież on pracuje a ja siedzę w domu.
mitabe o 8 się zaczęło i to był pierwszy wywiad, trwał może ze 3 minuty, nawet nie wiem ale bardzo krótko ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2012-12-20 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do zabezpieczen, my przed slubem w gumkach, a po zaczelam brac tabsy, dla mnie rewelacja, a jaka wygoda ![]() jedynym minusem tabsów jest to, że trzeba bezwzględnie pamiętac, za to gumki mają jeden jedyny plus dla mnie- nic pózniej nigdzie nie kapie ![]() ![]() jakos sie w nocy nei wyspałam ![]() ![]() ![]() na sniadanko swiezutkie bułeczki z masełkiem i dzemikiem truskawkowym + kakao , zapraszam głodomorki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.