Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 09:31   #1291
miiilenka
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Furry jak bedziesz szukac jakiegos noclegu to ja sie tez reflektuje na jakis hostel.

Nie mam czasu wszystkiego ogarnac co napisalyscie, tylko post furry wpadl mi w oko

Lece sprzatac, bo juz 11 a ja dalej siedze jak ten pajac i nic nie zrobilam poza umyciem naczyn

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 09:36   #1292
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
asiu ja na wiosnę lubie wesołe kolory. ale jak wiosna? za oknem znowu śnieg pada
U mnie lepiej - przebija się słonce za chmur i śnieg nie pada ... No ale leży w duzej ilości i raczej (wg pogodynki ) nie stopnieje ... Bo u nas pierwsze plusowe temperatur to dopiero od wtorku

Ja też mam ochotę na coś wiosennego i jasnego - ale troche boje się kupować żeby nie zapeszyć - bo jeszcze bym chciała troche schudnać... w srode mam w planach buszowanie po polskiej galerii z mama to popatrze

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Furry jak bedziesz szukac jakiegos noclegu to ja sie tez reflektuje na jakis hostel.

Nie mam czasu wszystkiego ogarnac co napisalyscie, tylko post furry wpadl mi w oko

Lece sprzatac, bo juz 11 a ja dalej siedze jak ten pajac i nic nie zrobilam poza umyciem naczyn
To i tak wiecej niz ja zrobiłąś bo ja wypiłąm kawe Podejrzewam że to Twojemu wpływowi wczorajszemu na moje ćwiczenie(jednak nawet mini-cardio jest boskie zawdzięczam wreszcie 75 na liczniku - I znowu masz dobry wpływ - ogarniam sie i wyłączam wizaża
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 10:38   #1293
Kinia_Sw
Zadomowienie

dziś od tygodnia wróciłam na orbitreka 40 min + melb brzuch .. padam na pysk ale muszę wdrążyć w życie mój plan treningowy zrobiłam fotkę przed treningiem jak wyglądam , ale bez twarzy bo miałam brzydkie włosy zaraz wrzucę do klubu ....
ok idę gotować obiadek kolety sojowe z ryżem i tarta marchewka ....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 11:13   #1294
cherrry2009
Zakorzenienie

Dziewczyny ponieważ jesteście bardziej doświadczone jeżeli chodzi o odchudzanie, powiedzcie mi proszę czy dobrze zrobiłam - zamiast płatków owsianych na śniadanie kupiłam płatki zbożowe błyskawiczne - czy takie są zdrowsze/lepsze? Czy może otręby byłyby bardziej odpowiednim wyborem?

Mam głoda więc zabieram się za tworzenie sałatki ala greckiem mmm pomidorek, ogórek, marchewka, cebulka, feta, sos musztardowy i sałata - właśnie lepsza lodowa czy masłowa?
Stary 2013-03-22, 11:27   #1295
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam między Poznaniem a Piłą,ale do Poznania mam bliżej,jakieś 40 min
słucham? ja mieszkam między Poznaniem a Piłą hah, moze sie znamy a nie wiemy
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 11:40   #1296
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponieważ jesteście bardziej doświadczone jeżeli chodzi o odchudzanie, powiedzcie mi proszę czy dobrze zrobiłam - zamiast płatków owsianych na śniadanie kupiłam płatki zbożowe błyskawiczne - czy takie są zdrowsze/lepsze? Czy może otręby byłyby bardziej odpowiednim wyborem?

Mam głoda więc zabieram się za tworzenie sałatki ala greckiem mmm pomidorek, ogórek, marchewka, cebulka, feta, sos musztardowy i sałata - właśnie lepsza lodowa czy masłowa?
ja wole płatki owsiane

a odnośnie salaty to mi bardziej do sałatki z feta pasuje lodowa
Stary 2013-03-22, 11:51   #1297
ogolnie
Zakorzenienie

Kinia aj, nie pamiętam dokładnie, ale jestem pewna, że mi się śniłaś
A tak w ogóle to zmień wagę, chyba że trzymasz te swoje 100 kg w szafie Różnicę wagi mamy chyba niewielką, ale ja do Ciebie to jestem słoń
Ola potwierdzam, wylaszczyłaś się Normalnie hot laska
Jezu jak ja się z Wami będę czuła, jak słonica poznańska

Lolita normalnie ja mam podejrzenia jakieś, bo Ty mieszkasz 40 min od Poznania, a ja 45 min Ujawnij swoją enigmatyczną mieścinę?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 11:51   #1298
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
ja wole płatki owsiane

a odnośnie salaty to mi bardziej do sałatki z feta pasuje lodowa
lodowa, masłowa to typowa sałata do obiadku
Stary 2013-03-22, 12:56   #1299
Furry Sue
Zadomowienie

Znów obejrzałam film z kategorii "..a tymczasem w rzeźni". Moja droga do weganizmu będzie chyba krótsza, niż myślałam.

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:00   #1300
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Znów obejrzałam film z kategorii "..a tymczasem w rzeźni". Moja droga do weganizmu będzie chyba krótsza, niż myślałam.
Furry a czytalas wuadomosci o 18 tonach martwych krow przerobionych na kielbasy w jakiejs tam masarni w pl , na onece bylo przedwczoraj :'( ochyda.....
Stary 2013-03-22, 14:27   #1301
anulciak85
Zakorzenienie

Odebralyscie mi apetyt ktorego w sumie i tak nie mam... tragedia....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 14:39   #1302
Furry Sue
Zadomowienie

Kinia, nie czytałam, ale słyszałam... i pomyśl, że takie rzeczy się dzieją, tylko my o tym nie wiemy i raz na jakiś czas zdarza się taki przeciek..

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 15:16   #1303
Joanna XL
Zakorzenienie

Jako ze właśnie skończyłam A6W i Skalpel to pozwole sobie wejsć w role Fit-Sierżanta i zastepując Milenke krzyknąć:

Ruszać tyłki z kanapy i do ćwiczeń lenie !!!

No ... Cwiczenie wpływaja nieźle na mózg -przypomnieło mi sie co miałam powiedzieć wam - na wszelki wypadek Gdyby któraś z Was ćwiczyla z Ewą to ostrożnie z killerem i innym intensywnym cardio ... Ja po dwóch dniach z mocnym cardio i trzecim skalpelem pod rzad poczułam moje "narciarskie kolano" (raz w życiu miałąm na nogach narty, jeżdzic sie nie nauczyłam ale hamowanie napłocie przerobiłam .. po 5 latach kolano nadal sie odzywa ... Po dniu przerwy przeszło .. ale dało mi to do myślenia ... Ja jestem juz w miare rozruszna,waże 76 kg a po dużej dawce tych pajacyków, podskoków itd moje stawy powiedziały twarde "NEIN" ... Myśle że osoby nieco cięższe powinny to w ogole odpuścić albo bardzo uważać... Ciekawe że ani Ewa ani nikt nie uprzedzaja o tym ... choc to w sumie logiczne

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Kiniu faktycznie ładnie i zgrabnie wygladasz na tym zdjeciu - czyżby Ciebieczerń jednak wyszczuplała.. Ja w ogole jak na Was setusie(tylko proszę bez obrazy patrzę to dochodze do wniosku ze nigdy bym wam trzycyfrowych wyników nie dałą... No i dobrze - zresztą wy macie już malusio do dwucyfrówki

kwiatuszku tak mnie powaliła Twoja"wylaszczona" wersja że nie zauważyłam twoich dziewczyny - ależ jesteście do siebie podobne

A moj M. powczorajszych "gorzkich żalach" dzis okazuje wiecej starania i zaraz pomykam na obiadek "na miescie"... ale bedzie delikatnie i rozsadnie - bo nie planujeznowu ogladać 76 ... Zreszta oszczedzam kalorie od rana ... Pradopodobnie wykorzystam dobry trend i wyciagne go na ogladanie i mierzenie tych płąszczyków Jakkolwiek z kupowaniem i tak trzba poczekać na kaske...

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Spojrzałam za okno i popukałam sie w głowe ... No fakt kupowanie wiosennej garderoby można odpuscić na razie

Miłego piątkowego wieczoru dziewczęta
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 15:41   #1304
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Ruszać tyłki z kanapy i do ćwiczeń lenie !!!

Ja prawie cały dzień spędzam tak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (75,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-03-22, 15:49   #1305
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ja prawie cały dzień spędzam tak
Wydaje mi się że to dość przyjemny sposób spędzania czasu

Coś dzisiaj cichutko - a jak jest spokojnie to coś się kroi, oby nie grzeszki dietowe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 15:56   #1306
ogolnie
Zakorzenienie

Joanna kiedyś o nazwanie mnie SETUSIĄ grubo bym się obraziła a od czasu jak zaczęłam dietę to oswoiłam się ze swoją wagą i jest ok Ja sie nie obraziłam w razie "w", to sama prawda co piszesz, gdybys kłamała to bys dostała na swoją zgrabna pupe

Kinia jesteśmy zayebiste
Stary 2013-03-22, 16:00   #1307
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
Pierwsze, co mi się nasunęło - nie możesz jechać z nim?
No właśnie nie po pierwsze wszystko na wariackich papierach i bez uprzedzenia (no a kto się babcią zajmie...), no a po drugie to siostra K. funduje tą całą sytuację w tym podróż itd.(ja kasy nie mam, teraz oszczędzam ostro, bo K. ma prace, że pożal się Boże... Nawet najniższej zimą nie ma ale nie szuka innej, bo za parę miesięcy wyjeżdża). Jest mi smutno od roku się nawet na dzień nie rozstaliśmy a ten weekendowy wyjazd uświadomił mi wizję samotnych 3 miesięcy dziś wyjeżdża do rodzinnego domu a teść jutro zawozi go na busa do Poznania.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
kobietki zapomniałam wam się pochwalić . wczoraj moja córka zdobyła swój 1 w życiu medal. była na zawodach pływackich i zdobyła 2 miejsce. duma mamusię rozpiera
wrzuciłam wam najnowsze zdjęcia ...wybaczcie jakość bo robiła je moja córka...a i ja do tych fotogenicznych nie należę
dla córy iiii ogromne brawa dla Ciebie jaka z Ciebie laska Olu aż wstyd mi się Wam pokazać i opanowuje mnie przekonanie, że ja nie dam rady, po za tym idzie mi jakby nie szło

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny u mnie znowu spadek 200 g już 4 dzień pod zad tyle samo chudnę (ciekawe)

anulcia ciesze sie ze ci sie humor poprawil i gratulacje za spadeczek

niunia chyba większość teściu tak robi bo oni też tak kręcą , myśla że M. nadal ma tylko ich i że to oni są najważniejsi....
Kinia, że ile Ty ważysz?! Gdzie Ty razem z Monią te kg chowacie?
Ja teściów mam całkiem fajnych (wiadomo na odległość ) ale są okropnie zarkęceni z nimi się dogadać... Zawsze uważałam, że fajnie jak młodzi nie mieszkają z rodzicami. Teraz tylko marze żeby się od moich wyprowadzić i z rodzinką z obu stron tylko na kawce i w święta spotykać

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Niuniaa przyjedz, przyjedz ... Ja moge Cie przejąć i zagospodarować jakby co

Wieczór był miły inaczej ... Mieliśmy rozmowe o życiu - bo mi sie chyba hormony rozszalały i emocje mi pusciły(tak serio - zaliczyłam łzy w lidlu ... Coś w tym może i było winy M. ale wiecej takiego mojego rozchwiania ... No tak czy owak oberwału mu się - ale wyartykułowałam swoje problemy, stresy i potrzeby ...I zdecydowanie mi lepiej
A dziś na wadze jest ... 75,7 !!??!! Jej jak dobrze, jak dobrze ... Dobrnę do równych 75 do świat - ot co
Bardzo bym chciała ale pisałam wyżej dlaczego nie pojadę. Kurczę szkoda mogła bym się z Tobą zobaczyć i w końcu wyruszyć gdzieś za granicę ba gdzieś po za miasto ale tam przeprowadzka, zamęt no i z jednej strony problem z babcią a z drugiej brak zaproszenia i kasy
Ale myślę, że w końcu (może w tym roku) wybierzemy się z K. razem i na pewno dam Ci znać
za wagę
A rozmowa raz na jakiś czas jest potrzebna - nie można wszystkiego w sobie dusić, no i ma plusy - po niej facet się stara bardziej
A płaszcz kupuj kolorowy Furry ma racje czarny jest nudny ja trochę żałuje, że kupiłam kawę z mlekiem a nie turkus

Cytat:
Ja robię sama musli i daje np. łyżkę owsianych i łyżkę zbożowych + coś tam jeszcze. Myślę, że i jedne i drugie są ok

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Nadalka jakbym mogła to bym tego malucha przez ekran wyciągneła

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 16:02   #1308
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Ja robię sama musli i daje np. łyżkę owsianych i łyżkę zbożowych + coś tam jeszcze. Myślę, że i jedne i drugie są ok
Właśnie tak pomyślałam że kupię jeszcze owsiane i siemię lniane i będę mieszać

W filmiku Anna Lewitt mówi że warto przygotowywać owsiankę dzień wcześniej, aby nie pęczniała w brzuchu. Co myślicie o tej teorii?
http://www.youtube.com/watch?v=jqMqTDMXo3Q
Stary 2013-03-22, 16:09   #1309
ogolnie
Zakorzenienie

Iza tylko Ty zajmujesz się babcią? A siostra albo mama? Przecież nie możesz dyżurować całe życie przy babci Wiem co to znaczy mieć chorą (niepełnosprawną) i "dziwną" babcię w domu. Niestety jest to spore uwiązanie, zawsze ktoś musiał w domu zostawać...Przez lata nigdzie nie jeździliśmy, no bo babcia... Ja już żadnych dziadków nie mam, także na kawę idę na cmentarz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 16:16   #1310
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Joanna kiedyś o nazwanie mnie SETUSIĄ grubo bym się obraziła a od czasu jak zaczęłam dietę to oswoiłam się ze swoją wagą i jest ok Ja sie nie obraziłam w razie "w", to sama prawda co piszesz, gdybys kłamała to bys dostała na swoją zgrabna pupe

Kinia jesteśmy zayebiste
Monia racja we are the best ;-) ok ide do pracy do wieczora ;-)
Stary 2013-03-22, 16:18   #1311
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się że to dość przyjemny sposób spędzania czasu
no z tym to różnie bywa kiedy nie marudzi to mam czas na wszystko
Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Nadalka jakbym mogła to bym tego malucha przez ekran wyciągneła
Stary 2013-03-22, 16:22   #1312
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Iza tylko Ty zajmujesz się babcią? A siostra albo mama? Przecież nie możesz dyżurować całe życie przy babci Wiem co to znaczy mieć chorą (niepełnosprawną) i "dziwną" babcię w domu. Niestety jest to spore uwiązanie, zawsze ktoś musiał w domu zostawać...Przez lata nigdzie nie jeździliśmy, no bo babcia... Ja już żadnych dziadków nie mam, także na kawę idę na cmentarz
Eh no w bardzo dużej mierze tak i jest całkowicie tak jak piszesz nigdzie wyjść, nie mogę podjąć pracy i często psychicznie jest ciężko. Obecnie nie zajmuje się 24h na dobę no bo jest mama, siostra, tata i K. więc jakoś to idzie chociaż takie wyjazdy jak np. na weekend muszę mieć zaplanowane i uprzedzić rodzinę sytuacja zmienia się o 180 stopni gdy mama wyjeżdża a K. z tatą w pracy (lub co gorsza K. też za granicą) zostaje sama z babcią i z domem (do tej pory siostra jeszcze dodatkowo mi nerwów nie oszczędzała) no ale w tym roku siostra zdeklarowała się mi pomóc - zobaczymy... Jest to ciężka robota w dodatku babcia ma paskudny charakter (i nie piszę tego z wredoty).

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 16:25   #1313
Niuuniiaaa
Rozeznanie

A teraz z innej beczki
PIŁKA JEST MOJA! TO JA JĄ WYKOPAŁEM ZE ŚNIEGU! A TY SPADAJ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0325.jpg (114,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0328.jpg (111,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0323.jpg (67,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0330.jpg (235,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0324.jpg (105,0 KB, 10 załadowań)

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 16:26   #1314
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Na żywo świetnie to wygląda jak mój niedźwiedź gra w nogę

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 17:25   #1315
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Dopiero do domu wróciłam...

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 17:35   #1316
ogolnie
Zakorzenienie

Iza jaki ładny piesio Kocham pieseczki, wszystkie!
A no tak, Twoja mama wyjeżdża też zagranicę, nie? Tak mi się coś kojarzy.
Heh, moja babcia też nie miała łatwego charakteru i też nie piszę tego z wredoty (świeć Panie nad jej duszą )

Kinia Coś dla Ciebie

Carla

Ale mi dziś powieka skacze
Stary 2013-03-22, 17:58   #1317
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Kinia aj, nie pamiętam dokładnie, ale jestem pewna, że mi się śniłaś
A tak w ogóle to zmień wagę, chyba że trzymasz te swoje 100 kg w szafie Różnicę wagi mamy chyba niewielką, ale ja do Ciebie to jestem słoń
Ola potwierdzam, wylaszczyłaś się Normalnie hot laska
Jezu jak ja się z Wami będę czuła, jak słonica poznańska

Lolita normalnie ja mam podejrzenia jakieś, bo Ty mieszkasz 40 min od Poznania, a ja 45 min Ujawnij swoją enigmatyczną mieścinę?
ja tak otwarcie ujawniac nie będe,nie podaje swoich danych na żadnym forum ani portalu,kiedyś sie przejechałam i mam nauczke
No jak są korki w Obornikach to mam 60 min do Pz
Stary 2013-03-22, 18:25   #1318
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
ja tak otwarcie ujawniac nie będe,nie podaje swoich danych na żadnym forum ani portalu,kiedyś sie przejechałam i mam nauczke
No jak są korki w Obornikach to mam 60 min do Pz
to mi napisz na priva, pleaseee kurde, może miejscowość na R?
Stary 2013-03-22, 19:34   #1319
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Monia tak mama wyjeżdża.

Dobrze, że tak tu pusto. Wiecie co ja jakaś uczuciowa nie jestem ale do K. jestem ogromnie przywiązana gdy nie ma go dzień to już jest źle nawet za rodzicami nigdy tak nie tęskniłam... Więc okrutnie przykro mi było, że jedzie do tego te moje ostatnie wahania nastroju. Więc tak K. pojechał i na sam koniec musiał na mnie nie ludzko ryja rozedrzeć. Wygłupialiśmy się no i dostał w okulary wydarł się raz, ja wyszłam do innego pokoju ja wyszłam hmm mało prawdopodobne, że odpuściłam ale miałam już dość skopany humor i kompletnie nie miałam siły na kłótnie - przyszedł słodko przeprosił i co i po chwili spojrzał na okulary i dawajjj na mnie dalej z mordą. Znów wyszłam tym razem pod prysznic no i łzy mi się pokulały. W tym czasie przyjechali po niego więc przez drzwi znów słodko "kocham Cię ... bla, bla" a ja co? - wredne "narazie". Oczywiście gdy wyszedł to rozwyłam się jak kojot.
Nie wiem czy to ta pogoda, nadmiar myśli czy co ale jak tak dalej pójdzie to w domu wariatów skończe
I znów esej... Sorrki...
Idę na film, piwo i spać.

Dobranoc skarby

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Stary 2013-03-22, 20:03   #1320
MonaN_
Raczkowanie

Dziewczyny, od wtorku mnie nie było i muszę przyznać, że grzeszyłam. Aż wstyd przyznać, co i ile jadłam Jedyny posiłek, o którym mogę powiedzieć, że trzymałam zdrowo to owsianka na śniadanie. Jakiś taki dół mnie nadszedł i zwątpienie, a fakt, że waga stoi, podczas gdy spadała, jak jadłam byle co... no wstyd, należą mi się baty. Nawet od wtorku odpuściłam sobie wszystkie ćwiczenia
Cel III 72-68
-13 za mną -11 przede mną
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości