|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Agatko lasocki ma dobre jakosciowo buty
![]() Bunny a to dupa poki co bylam dzisiaj u gina i wszystko jest ok i powiedziala ze na razie nie zapowiada sie u mnie na @ ale przepisala mi tabletki anty ktore nie maja wplywu na laktacje ale czytam o nich ze dziewczyny po nich krwawia dlugo nie wiem co zrobic, musze sprobowac zeby sie przekonac jak bedzie u mnieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak tam Tosia?
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny to takie tabsy ze nie robi sie przerw miedzy opakowaniami, bierze sie na okraglo. Krwawia juz po dwoch - trzech dniach od wziecia pierwszej tabletki
i krwawia 2-3 tygodnie, pozniej przerwa ze 2-3 dni i znowu ![]() Aniu wlasnie spi czort jeden dostaje zelazo ale musimy z niego zrezygnowac, musi przepisac co innego bo najpierw po nim wymiotowala a jak zmniejszylismy dawke to teraz ma biegunke smieszna jest jadlam obiad to wsadzilam ja do wozka i sie na mnie gapila a pozniej sama zasnela bez lulania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czasami dziecko reaguje biegunką na nowe leki, syropki. A bardzo uciążliwa czy lekka? Często ją przegania? |
|
|
|
|
#1296 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
ooo wlasnie taki styl jak wkleilas zdjecia najbardziej mi sie podoba - taki nowoczesny i elegancki ![]()
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieznam się i powinny wywołać okres okres miałam zawsze normalnie i żadnych dodatkowych krwawień spróbuj i zobaczysz a jak cos będzie nie tak to odstawisz
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziekuje za opinie o butach, wezme je bo pasują mi. Tanie nie sa ale pocieszacie ze służa
![]() KITKA spróbuj brac te tabsy. Ludzie często na forach pisza takie niestworzone historie Czasem jak się czyta człowiek ma wrazenie ze taka kobita specjalnie pisze źle o czyms na zasadzie: napiszę ze tabsy sa beznadziejne, niech i ona(potencjalna nowa użytkowniczka) ich nie bierze, zajddzie znowu w ciaże, a niech będzie jej ciężko![]() spróbuj na sobie |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka- ja biorę pigułki anty, te dla matek karmiących już prawie półtora roku, i nie krwawię non stop
wszystko jest jak najbardziej ok, skuteczne jak widac też są ![]() Fajna ta Tosiula pewnie ![]() a ja jutro idę na te chrzciny.. Sama z małą, bo TŻ znowu na wyjeździe.
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Jetsem już po palette mousse 800. Nie mam jak dać zdjęć bo kabel od tel mam w domu a teraz siedze kilka dni u Rodziców.
Wyslalam od razu BUNNY czy widzi zieleń. Ja widzę ze w sumie jest fajnie. Nie wiem czy wydaje mi się czy mam lekki poblask zieleni. Mój K. mowi ze nie mam nic zielonego, ale widział mnie tylko w świetle sztucznym. Stan włosow dobry, bez zmian. Postaram się dać zdjęcia jutro w świetle dziennym BUNNY mowi ze nawet jak lekko będzie glonowato samo się dopłucze. AHA i pytanko od razu-jak będzie jednak glon to mogę znowu robic tą 800? Na calosc jak się wyplucze. Czy lepiej czyms innym? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Bierzesz i zżyjesz:P a chcialabys mieć drugiego bobasa?:P Nie martw się...TZta często nie ma? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- aaa i czy mocno przyciemniło-Nie mocno. Ton ciemności że tak powiem jest idealny. |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka, ja jestem ciekawa farbowania, bo mnie niedługo czeka tez przyciemnianie
Chciałabym, chcielibyśmy i to najlepiej juz, ale narazie nie- a przynajmniej nie decydujemy sie świadomie , czekam na wpadke, a jak nie to tak za rok/dwa ![]() Ja juz sie tym nioe martwie, to mnie tylko wkurza powiem tak; TŻ jest okazjonalnie w zasadzie ostatnio
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak łykasz tabsy to jak tu wpaść |
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
da sie.. znam żywe dwa przykłady
![]() po drugie to było w zartach, albo niemalże cud i wpadka teraz przy tabsach, albo za rok dwa
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wpadki są bo albo się źle łyka. albo kobieta tak mocno metabolizuje-znam taki przypadek. tabsy i zaszła![]() i znam taki ze nie było pelnego wytrysku i zaszla:P także wiesz...nie znasz dnia ani godziny
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
powoli powracam do żywych a właściwie to wrócę jak się wyśpię wreszcie ![]() Beauty przedwczoraj coś capnęła na dworze popołudniu bo debile wyrzucają śmieci przez okna wszystko jak leci stare żarcie opakowania puszki nawet te ostre konserwowe! siedziałam nad nią do 5 rano z czego byłyśmy 4 razy na spacerze i cały czas chciała zrobić kupę ale się nie udawało (nie jadła nic od przedwczoraj więc może nie miała czym a brzuch ją bolał) o 5 jakimś cudem padłyśmy obie i spała grzecznie wycieńczona bólem do 10. Wstałam to z nią poszłam i była już znacznie żywsza nawet chwilę pobiegała... kupy nie próbowała robić. Dałam jej węgiel na zatrucie (wiem że węgiel może ją zatrawdzić ale chciałam żeby jej przeczyściło bebeszki) dałam jej do kulek jedną parówkę i wtrąbiła michę aż się uszy trzęsły jak kroiłam to aż piszczała tak chciała. Byłyśmy teraz na dworze i kurde znowu próbowała robić kupę i "zrobiła" kupę widmo ale nie panikuję bo to może ten węgiel ją zapiekł teraz. Jutro się okaże co to z tą moją niunią biedną boję się najgorszego że to jakaś kość była bo krzyknęłam i połknęła szybko i że jej to stanęło w dupce i że nie może wyjść eh... ale chyba by piszczała przy robieniu kupki nie? poczekam jeszcze dzień dwa i jak dalej kupy nie zrobi to się przejedziemy do weta. Jestem wykończona prawie nic nie jadłam o spaniu nie wspomnę nie miałam siły się nawet wykąpać idę dopiero teraz do wanny. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok.Włosowo to chyba się skuszę na tą odżywkę z YR http://ciniax03.blogspot.com/2013/10...ri-repair.html co myślicie? Jak wypada skład? No i wrócę pokornie chyba do maski z Alterry granat i aloes zatęskniłam za nią działała cuda na moich mocno zniszczonych włosach ciekawe jak będzie teraz po dłuższej przerwie.
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2014-01-25 o 23:11 |
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za bardzo w historie tych dwóch wpadek nie wnikałam, ale możliwe.. 100% to tylko wstrzemieźliwosc ![]() ale wpadną tylko te-co nie chcą dzieci jak cos, a jak sie chce to nie, tak na odwrót to jest w zyciu ze wszystkim ![]() A wpadka to by dla nas było dobre wyjscie, bo jak gadamy o tym- to oboje chcemy, Ale zawsze coś.. kasa, praca TŻta itd..
|
|
#1307 |
|
Konto usunięte
|
Agata buty Lasocki są bardzo dobre jakościowo
więc już długo mi służą ).Pokaż foty po tej piance. Ja mam w szafce piankę wellaton 8.1, ale boję się jej użyć, i tak leży już chyba z rok
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Caro współczuje Ci nocnych "przygód" ale ja miałam to samo
![]() wiec wiem co przechodzisz, mo bierze antybiotyk teraz i faktycznie jest lepiej ![]() znowu jest gadułą, jak przyjdę z pracy to najpierw się musze kotem zajmować,bo inaczej żyć nie da ![]() Aaaa jutro rano sama się farbuje 11,11, bo nie ma kto mnie pofarbować
|
|
|
|
#1309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uff... My już od 9 na nogach. Blondyny chyba jeszcze leniuchują ![]() Słońce czekam na efekty po alfie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1310 |
|
Konto usunięte
|
My na nogach już od 7
![]() I już sanki zaliczone. A teraz obiadek, kasza gryczana z gulaszem. Carolajn to dobrze, że z sunią już lepiej. Kylie na pewno sobie poradzisz. A po masz się pochwalić |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
ale fajna zima lubię taką jak nie musze wychodzic z domu snieg i mroz My na nogach od 8:45 udalo mi sie dzisiaj pomalowac paznokcie jupie ja jej jeszcze tylko ogolnic nogi i jestem jak nowa Toska przed chwila walnęła się w glowe wlasna reka, od razu buzia w podkówkę i ryk utuliłam, ukochałam ale coz... Smialam sie z niej troszke moj maly gremlin ![]() Nie wiem co zrobic mam z wlosami odrostu niby nie widac, przejscie miedzy kolorami jest delikatne i naturalne ale korci mnie zeby cos z nimi zrobic ale nie wiem co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1312 |
|
Przyczajenie
|
Jak przefarbować włosy POMOCYY
Cześć, mam wielka prośbę.
Mogłybyście mi doradzić jaką farbą zafarbować włosy żeby mi wyszedł ciepły kolorek bardzo bym chciała żeby wyszedł taki włoski mam bardzo jasny blond lecz ostatnio zrobiło mi sie z nich małe żółtko pomóżcie !! bradzo prosze
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Udalo mi się pojechać do domu po kabel i tak oto mam zdjęcia. Roznia się diematralnie, jedne zlampa inne bez, jedne w nocy kolejne w dzień.
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
cd zdjęć
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
I teraz tak, nie jest zielono, mój K. mowi ze mam obsesje i ze grama zieleni nie ma. Ale jest chłodno, troszkę popielato. BUNNY pytanko jak to się będzie wymywalo i jednak lekki glon będzie co powinnam nakladac?
Mogę znowu to samo? |
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Heloł
jakie tutaj dzisiaj pustki.Agatko, ładnie Ci wyszło ![]() Wrzuciłam do albumu jedno zdjęcie w świetle dziennym, najlepiej oddaje kolor, włosy trochę potargane, bo w czasie jazdy robiłam i nie miałam szczotki ![]() Bunny, jakbym teraz chciała jaśniej, to co powinnam zrobić?
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko ja tam nie widze żadnej zieleni
Ładny kolorek.Ja siedze z kolestonem na odrostach, tym razem 20 ml 12/61 + 10 ml 12/89
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki
Mój K. mowi ze mam obsesje i nie ma zadnej zieleni ale ja tam swoje widze |
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko włosy pięknie ci wyszły i jak równo farba ci złapała wszędzie- w szoku jestem
a zieleni nie widać - pewnie sobie wkręcasz :Pusmialam sie bo dzisiaj bylam w CCC też i patrzylam nowa kolekcje i nic mi sie zbytnio nie podobalo po za torebkami i jedynie jedne botki mi i Tż-towi wpadły w oko :P Teraz wchodze na wizaż i widze że Ty doklanie je kupilas
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja do ccc rzadko zachodzę ale wlasnie te jedne jedyne buty mi się spodobaly i pokazałam Wam zdjecie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

poki co bylam dzisiaj u gina i wszystko jest ok
nie wiem co zrobic, musze sprobowac zeby sie przekonac jak bedzie u mnie

Ja to mam pecha
) wybrałam się na mini szoping i kupiłam podkład ingrid w tubce, farbę do włosów i krem/bazę pod podkład, taką o: 

, czekam na wpadke, a jak nie to tak za rok/dwa 

wszystko jak leci stare żarcie opakowania puszki nawet te ostre konserwowe!
siedziałam nad nią do 5 rano z czego byłyśmy 4 razy na spacerze i cały czas chciała zrobić kupę ale się nie udawało (nie jadła nic od przedwczoraj więc może nie miała czym a brzuch ją bolał) o 5 jakimś cudem padłyśmy obie i spała grzecznie wycieńczona bólem do 10. Wstałam to z nią poszłam i była już znacznie żywsza nawet chwilę pobiegała... kupy nie próbowała robić. Dałam jej węgiel na zatrucie (wiem że węgiel może ją zatrawdzić ale chciałam żeby jej przeczyściło bebeszki) dałam jej do kulek jedną parówkę i wtrąbiła michę aż się uszy trzęsły jak kroiłam to aż piszczała tak chciała. Byłyśmy teraz na dworze i kurde znowu próbowała robić kupę i "zrobiła" kupę widmo