Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 09:40   #1291
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Wpadłam się przywitać i uciekam do książek

Btw. Czarna - mi też tylko same angielskie nazwy przychodzą do głowy - Agi's Handmade, Agi's Home Art, I&my handmade Art, Mom&Art

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:44   #1292
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

czarna mi sie podoba homemadefun
tak myslalam ze chodzico szycie bo niby o co? :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:48   #1293
policzanka
Wtajemniczenie

Hej . wybaczcie ze się nie udzielam coś mi aplikacja szwankuje .mamy w domu armagedon. Lila ma kaszel i katar jutro jesteśmy zapisanie do lekarza ale spróbujemy dostać się już dziś . Jest strasznie marudna, szybko się denerwuje . no i potrafi bez przyczyny w jednym momencie wybuchnąć histerią . ewidentnie ja coś boli
Daje paracetamol i nurofen ale nie pomaga..
Papalinko sweterek postaram się wysłać dziś bo wczoraj nie wychodziłam z domu.
No i w końcu się zmotywowalam i od dziś będę jeść mniej i zdrowiej . mam nadzieje ze dzięki temu i ćwiczeniom uda mi się trochę schudnąć..niestety ale na SB finansowo nie mogę sobie pozwolić

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:52   #1294
matallewar
Zakorzenienie

Czarna, jakoś polskie wszystkie brzmią źle... home made fun ciężko wymówić, powinno być coś bardziej chwytnego

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:53   #1295
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hej . wybaczcie ze się nie udzielam coś mi aplikacja szwankuje .mamy w domu armagedon. Lila ma kaszel i katar jutro jesteśmy zapisanie do lekarza ale spróbujemy dostać się już dziś . Jest strasznie marudna, szybko się denerwuje . no i potrafi bez przyczyny w jednym momencie wybuchnąć histerią . ewidentnie ja coś boli
Daje paracetamol i nurofen ale nie pomaga..
Papalinko sweterek postaram się wysłać dziś bo wczoraj nie wychodziłam z domu.
No i w końcu się zmotywowalam i od dziś będę jeść mniej i zdrowiej . mam nadzieje ze dzięki temu i ćwiczeniom uda mi się trochę schudnąć..niestety ale na SB finansowo nie mogę sobie pozwolić

Oj kolejna chorowitka. Zdrówka dla Lilki

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:53   #1296
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!

Ewacia, Adi bezbłędny
Kaśka, zaje... ten gazetownik
Motyl, US ma trzy miesiące na przelanie pieniędzy, my dostaliśmy może po dwóch

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 09:59   #1297
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Oj kolejna chorowitka. Zdrówka dla Lilki
Dziękujemy!przyda się!

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny po których ćwiczeniach widać najbardziej efekty?po tych np skalpel,turbo spalanie czy np po 30 dniowych wyzwaniach na poszczegolne partie ciała?

Stary 2014-05-29, 10:02   #1298
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale ten Łukasz od tej agnieszki jest burak i że niby ona jest w moim wieku?mam nadzieję,że nie wyglądam tak staro

Samba oooo to spotkanko?!!!!!!!!!!
wejdziesz do K. się zgadać?
wejde o ile mnie jeszcze nie wywalilyscie

kurna babcie sie opamietaly i mam malemu na gwalt szukac prezentow na dzien dziecka - to lubie hahah
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:07   #1299
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy!przyda się!

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny po których ćwiczeniach widać najbardziej efekty?po tych np skalpel,turbo spalanie czy np po 30 dniowych wyzwaniach na poszczegolne partie ciała?

Dla Ciebie na początek to najlepiej cardio. Ja Ci Ewki nie polece, bo jej nie trawie i technicznie źle ćwiczy.
Może spróbuj Body Revolution Jillian? 2 razy w tygodniu robi się cardio, pozostałe dni ćwiczenia na nogi i ręce i brzuch. Pierwsże tyg są proste, potem poziom rośnie, ćwiczy się 6 razy w tygodniu.

Albo zacznij od cardio mel b, co drugi dzień przeplataj inna aktywnością. Ale potem i tak BR polecam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:09   #1300
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wejde o ile mnie jeszcze nie wywalilyscie

kurna babcie sie opamietaly i mam malemu na gwalt szukac prezentow na dzien dziecka - to lubie hahah
Julka na dzien dziecka pewnie dostanie tylko od mojej babci i dziadka i cos od nas. Od t. jeszcze nigdy nic nie dostala, a ostatnio jak poszlismy w odwiedziny to juz bylo przegiecie... siedzielismy na podworku i nawet mlodej z wozka nie wyjela, a na dzien dobry zapytala, czy mamy pozyczyc cos kasy i jak ja mam lubic tak chodzic ?
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:10   #1301
policzanka
Wtajemniczenie

Dzięki matallewar!!a te ćwiczenia są na yt?teraz nie mam dostępu do kompa wiec później się im przyjrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:10   #1302
czaszka_
Zakorzenienie

heja
u nas tez beznadziejnie...pogoda do pupy i Julka znowu marudzi
zaraz jedziemy z małzem odebrac zdjecia Julki i ze zdjeciami do urzedu zlozyc wniosek o dowod

niestety mamy malo czasu i zostawiamy malą tesciowi...a ja strasznie nie lubie jak on z nią zostaje wkurza mnie bo jak sie nią zajmuje to mnie nie slucha i nie daje jej przestrzeni do zabawy tylko np jak jest na bujaczku to siedzi kolo niej i ją przytula nawet ona nie ma jak sie bawic i dlatego szybko się nudzi.Na podlodze to samo....nie da jej popełzac sobie za zabawkami i po pokoju tylko lezy kolo niej i caly czas do niej mowi i otacza ją ciałem ze ona nie ma jak sie poruszac i tez zaraz sie denerwuje.I efekt tego taki ze tesc twierdzi ze nic jej sie nie podoba i ją nosi np godzine wrrrrrr

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:14   #1303
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
Julka na dzien dziecka pewnie dostanie tylko od mojej babci i dziadka i cos od nas. Od t. jeszcze nigdy nic nie dostala, a ostatnio jak poszlismy w odwiedziny to juz bylo przegiecie... siedzielismy na podworku i nawet mlodej z wozka nie wyjela, a na dzien dobry zapytala, czy mamy pozyczyc cos kasy i jak ja mam lubic tak chodzic ?
Oj przykro mi..pod tym względem moja t. jest super . Za każdym razem jak przychodzi to ma coś dla Lilki . czy to jabłuszka ,bananki czy to kaszki albo pieniążki .

Stary 2014-05-29, 10:20   #1304
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Oj przykro mi..pod tym względem moja t. jest super . Za każdym razem jak przychodzi to ma coś dla Lilki . czy to jabłuszka ,bananki czy to kaszki albo pieniążki .

moja t. to jedza
rozumiem, ze niektorym sie nie przelewa i nie oczekuje mega drogich prezentow za kazdym razem, ale chociaz okazala by mlodej troche uwagi i sie z nia pobawila... ale jak widac nawet to dla niej zbyt wiele...
Stary 2014-05-29, 10:21   #1305
ewacia85
Wtajemniczenie

aaaaaaaaaaaaaaaaaa sebek posuwa sie wzdłóż łózka na stojąco tylko ja na zawał zejdę bo jak mnie widzi to się puszcza i idzie w moja strone
za dużo postepów jak na 24 godziny
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:22   #1306
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaa sebek posuwa sie wzdłóż łózka na stojąco tylko ja na zawał zejdę bo jak mnie widzi to się puszcza i idzie w moja strone
Stary 2014-05-29, 10:30   #1307
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie mi dlaczego Korn może tak niespokojnie spać ? Wykąpany, najedzony, sucho, temperatura ok, dostał p/bólowy na noc. A tu dooopa kręci się i wierci. Co wchodze do pokoju to on jak piesek na czworaka w łóżeczku.
przeżywa cały dzien Filip też tak robi...

co do BOD bo nie doczytałam czy wypatrzyłyście dziewczyny u nas wczoraj lało normalnie rynny nie nadążały wody odprowadzać, ta widownia za Rusin siedziała w deszczu momentami było widać, a nad uczestnikami i jury byly parasole!
Stary 2014-05-29, 10:32   #1308
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
ech smutno mi, na sentymenty mnie wzielo

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy też macie takie schizo, że jak patrzycie np na stopy Waszego dziecka to je całujecie, gadacie do nich i takie tam .
oj tak
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
aaaa
zapomniałam się pochwalić, że Hania zaczęła jeść z łyżeczki
nie są to nadal ogromne ilości, bo kaszki zjada 70-80 ml a obiadku z 50-60g, ale to ogromny postęp że sama chętnie otweira buzie do łyżeczki przez 3 tygodnie tego nie robiła
no a po tej porcji obiadku wypija jeszcze 150-170 ml mm, więc sumarycznie całkiem całkiem tym bardziej ze zagilana cały czas....

Rusałko, 3mam więc za Was kciuki, żeby niechęć do łyżeczki minęła jak ząbki wyjdą u nas wszystko wskazuje, ze to było przyczyną niejedzenia

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
tak, i jeszcze kini stopki sa fajne, ale syna 32 juz nie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
tak uwielbiam to

hehe to tak jak mojego Kamila 42 też już nie są fajne, bo trochę śmierdolą

Matal to monokini, którego zdjęcie wstawiłaś widziałam w katalogu bon prix

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

Moje dziecko też chore i to bardzo...
zdrówka dla Julci ;*
Cytat:
kraniczanka, ujecie wody w kuchni , gotowana i schłodzona, wstrząsnieta, niemieszana...

dobra, odwala mi ide w moje perzowisko, jeszcze tydzien i zamiast cos co sąsiad określił trawnikiem bedzie ogródek. nadmienie ze są tam wysiane warzywa ale trawa je jakos 10x przerosła

Cytat:
Asiek klimakterium jakieś
szybko Cie dopadło
Stary 2014-05-29, 10:32   #1309
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Brawo Sobus.brawo!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-29, 10:33   #1310
vea7
Zakorzenienie

Lola, przepraszam, ale uciekł mi wczoraj Twój post
Kupiliśmy mu takie piłeczki
Co do książek, to nie wiem czy wiesz, ale jeśli zapiszesz dziecko we Wro do biblioteki miejskiej, to dostaniesz pakiet powitalny Są w nim zazwyczaj jedna książeczka i poszewka na poduszkę - żeby było na czym główkę położyć w czasie czytania, albo dwie książeczki Tym sposobem zdobyłam Lokomotywę i jedną kartonową książeczkę

ja-ika, wczoraj nie było źle - pochmurno i tyle - ale dzisiaj chłodniej i pada

papalinka, super, że gorączka wreszcie spadła
Mi wyszły na biodrach, wewnętrznej stronie ud i piersiach (te rozumiem, bo karmię), ale reszta???

kasiuni_a ja się raz, że bojam, że bym nie utrzymala diety, a dwa, że musiałabym zdrowo kombinować, żeby dobrze zbilansować, a na to jestem zwyczajnie za leniwa, a po trzy, mam takie napady głodu czasami, że hej

m.a.r.t.a. jak najbardziej Stopki są najfajniejsze

matal, jak dzieciaki dzisiaj?

Brydzia ja daję Żywca - sama też piję

czarna, ja też z Wro i jakikolwiek biznes chętnie otworzę, bo moja praca mnie do szału doprowadza
A czym się firma ma zajmować (jak już było to sorry)

ewacia brawo dla Sebusia W sumie dla Adiego też

Susana, dzielny maluch i brawa za zęby U nas chyba coś na górze się przebija, bo lekko skrobie pod palcem, ale kiedy wyjdzie nie wiem...

rusałko, mi podobnie jak Kaście przeszło... wc w samotności, to jednak pewnie luksus, którego nie chcę się pozbywać
Ale skoro się cieszysz, to wszystko jest ok

katarzyna

Zazdroszczę uregulowanych karmień
Jaśko się totalnie rozregulował, nigdy nie wiem czy będzie chciał cyca, czy butlę, czy słoja, czy w ogóle się na jedzenie wypinie

Kur... dzień kupy
Już trzecia, pełnowymiarowa, śmierdząca jak nieszczęście Ale co się dziwić, wczoraj wtranżolił trzy słoje kalafiora... pożarł by więcej, ale mi się skończył

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:39   #1311
misia332
Zakorzenienie

Mam wizytę u polożnej w poniedziałek na 9.10. Nie ma któras ochoty wpaść Kornem sie zajać ?

Będę musiała go wziąć ze sobą.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:42   #1312
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękujemy!przyda się!

jak ewka to skalpel
inne wg mnie ciezkie na poczatek
na skalpelu schudlam w 2 tyg 6cm w brzuchu
efekty szybko widac jak dobrze sie wykonije cwiczenia

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
porazka...

Aleksander
Stary 2014-05-29, 10:43   #1313
83monia
Zakorzenienie

czarna - tak ma szybko:
uszywki, uszywanki itp.
sew4u
plusz zone
maszkotka (i logo z kotem )
zabawka ze skrawka
ululaki, ululanki, ululajki itd.
Sowizdrzał Tasiemka (logo z pajacykiem)
Samo szycie

dobra, ponosi mnie, lepiej skonczyc

moje jakis słowotwor z nazwa miejscowosci, imieniem? u nas np. statek nazwali Koszałek bo w Koszalinie

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2014-05-29 o 10:51
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:49   #1314
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
czarna - tak ma szybko:
uszywki, uszywanki itp.
sew4u
plusz zone
zabawka ze skrawka

mega

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

a moze cos z mascots' ? land zone world

najlepiej spiasac slowa kojarzace sie i cos ulozyc :P

Aleksander
Stary 2014-05-29, 10:52   #1315
83monia
Zakorzenienie

a co nie wyjdzie : masashitu.jp

own create world/zone
jesli to sowki beda: own sew owl

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2014-05-29 o 10:53
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:54   #1316
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Lola, przepraszam, ale uciekł mi wczoraj Twój post
Kupiliśmy mu takie piłeczki
Co do książek, to nie wiem czy wiesz, ale jeśli zapiszesz dziecko we Wro do biblioteki miejskiej, to dostaniesz pakiet powitalny Są w nim zazwyczaj jedna książeczka i poszewka na poduszkę - żeby było na czym główkę położyć w czasie czytania, albo dwie książeczki Tym sposobem zdobyłam Lokomotywę i jedną kartonową książeczkę

ja-ika, wczoraj nie było źle - pochmurno i tyle - ale dzisiaj chłodniej i pada

papalinka, super, że gorączka wreszcie spadła
Mi wyszły na biodrach, wewnętrznej stronie ud i piersiach (te rozumiem, bo karmię), ale reszta???

kasiuni_a ja się raz, że bojam, że bym nie utrzymala diety, a dwa, że musiałabym zdrowo kombinować, żeby dobrze zbilansować, a na to jestem zwyczajnie za leniwa, a po trzy, mam takie napady głodu czasami, że hej

m.a.r.t.a. jak najbardziej Stopki są najfajniejsze

matal, jak dzieciaki dzisiaj?

Brydzia ja daję Żywca - sama też piję

czarna, ja też z Wro i jakikolwiek biznes chętnie otworzę, bo moja praca mnie do szału doprowadza
A czym się firma ma zajmować (jak już było to sorry)

ewacia brawo dla Sebusia W sumie dla Adiego też

Susana, dzielny maluch i brawa za zęby U nas chyba coś na górze się przebija, bo lekko skrobie pod palcem, ale kiedy wyjdzie nie wiem...

rusałko, mi podobnie jak Kaście przeszło... wc w samotności, to jednak pewnie luksus, którego nie chcę się pozbywać
Ale skoro się cieszysz, to wszystko jest ok

katarzyna

Zazdroszczę uregulowanych karmień
Jaśko się totalnie rozregulował, nigdy nie wiem czy będzie chciał cyca, czy butlę, czy słoja, czy w ogóle się na jedzenie wypinie

Kur... dzień kupy
Już trzecia, pełnowymiarowa, śmierdząca jak nieszczęście Ale co się dziwić, wczoraj wtranżolił trzy słoje kalafiora... pożarł by więcej, ale mi się skończył
o super dzieki za info
a za zapisanie trzeba placic? bo keidys pamietam ze placilam, w tej w rynku

Aleksander
Stary 2014-05-29, 10:57   #1317
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Mam wizytę u polożnej w poniedziałek na 9.10. Nie ma któras ochoty wpaść Kornem sie zajać ?

Będę musiała go wziąć ze sobą.
ja moge
Stary 2014-05-29, 10:58   #1318
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
czarna - tak ma szybko:
uszywki, uszywanki itp.
sew4u
plusz zone
zabawka ze skrawka
Samo szycie

moje jakis słowotwor z nazwa miejscowosci, imieniem? u nas np. statek nazwali Koszałek bo w Koszalinie
super pomysły
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 10:59   #1319
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

o misia fajowo, dasz rade z Kornim przeciez on grzezcny smyk

Aleksander
Stary 2014-05-29, 11:00   #1320
kama1987
Rozeznanie

Przyznaję, nie nadrobiłam wszystkiego, ale nie jestem w stanie.
Niewiem, co mojemu dziecku dzisiaj jest, ale od rana marudzi cały czas Na szczęście teraz usnęła a ja mogę zjeść spokojnie śniadanie.
Pada od rana i nawet na spacer nie ma jak iść, a i tak po zakupy muszę wyjść.

Mój TZ wymyślił, że jak będziemy wracać z wakacji to możemy na parę dni do jego siostry do Niemiec jechać. Nie bardzo mi się chce, ale jak uzbiera kasę na wyjazd to pojedziemy Bo ja mam na wakacje uzbierane, a nie wydam wszystkiego na paliwo

Muszę Zuzi badania zrobić, bo przez miesiąc przytyła aż 100 g Nie wiem czemu tak jest, wszystko chętnie je, może być od tego że się strasznie dużo rusza i na chwilę nie może na d.upce usiąść??

Widziałam, że gadałyście o wadze w ciąży i porodach. A więc ja:

10 kg,8 kg zeszło od razu, potem zeszło jeszcze 5, ale już mam wagę sprzed ciąży
rozstępy na udach, ale takie mini mini, prawie ich nie widać
szybki poród (3,5 godz od przyjazdu do szpitala, kiedy skurcze miałam co 7 min i były ok)
na - skurcze z kręgosłupa od momentu położenia się na KTG, to była jakaś masakra

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Ladan no te paki z allegro się opłaca czasem za 100-150zł masz super ciuszki na cały sezon

bo tak mam wolę się nastawić na masakrę i się miło rozczarować niż odwrotnie
te paczki z allegro fajne są I się opłaca bardziej niż pojedyncze ciuchy. Ja z wielkiej paczki (ok. 100 ubranek) odrzuciłam może z 10?

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
jaką wodę podajecie dzieciom do picia ? (tzn chodzi mi konkretnie o nazwe )
kranówkę przegotowaną

Cytat:
Bartek juz nosi 86, 92
Zuzia dalej nosi przeważnie 68. Ciuchy z HM spokojnie ma 62 jeszcze.

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

cos slyszalam o tej Lilce z bonifratow

ja cala ciaze starsznie balam sie czy mlody jest zdrowy
moje pierwsze slowa po pokazaniu mi go przez pielegniarke byly min czy jest zdrowy
ja przeczytałam wczoraj i normalnie wierzyć się nie chce, ja rodziłam tam Zuzię i nie mogę złego słowa o nikim powiedzieć. Położna nie była cały czas przy mnie, ale był TZ, który jak poszedł po położną, to od razu z nim przyszła i sprawdzała co się dzieje. KTG miałam robione raz, ale potem co jakiś czas przychodziła z takim czymś, przykładała do brzucha i słuchała serduszka. Jakby mi KTG robili to bym musiała leżeć, a tak to mi w wodzie sprawdzała tętno dziecka.
Widziałam też zdjęcia z sali rozpraw, ta blondynka to ta położna?? Bo jak tak, to ona była jako 2 położna przy moim porodzie. I też była ok.

Cytat:
ta między moja najlepszą przyjaciółką a jej siostrą jest 13 miesięcy.
Jak Izka miała 22, a druga 9, to młdsza się wspinała po poscieli co była na oknie i w efekcie wyleciała razem z tą pościelą. A Kacha stała i krzyczała "Niunia lata, niunia lata" Na szczęście nic powaznego sie nie stało.
Ja wiem, że wtedy to napewno nie było śmieszne

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
a co dzisiaj w biedrze? te kocyki i słoiczki to od dziś?
a słoiczki to nie były od 22.05?? Bo z gerbera u mnie już były po 3,99 Czy jakieś inne mają być jeszcze

Edytowane przez kama1987
Czas edycji: 2014-05-29 o 11:04
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości