![]() |
#1291 | |
she-wolf
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
![]() mnie czeka tyle nauki, że nie będę wiedziała, w co ręce włożyć nie mam pojęcia, jak mam w tak krótki okres czasu przyswoić tyle materiału, choć przez cały rok uczyłam się ile mogłam, regularnie.. wszystko wyleciało z głowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Konto usunięte
|
Ja sie zaliczen nie boje... naprawde sie przeprowadzilas w trakcie konczenia studiow? Dla niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Tak sobie Was tu podczytuje od kilku dobrych miesięcy. ![]() ![]() Dodam jeszcze tylko, że wczoraj bardzo mi się przykro zrobiło jak na odchodne powiedział mi, że widzi w sobie zmianę , bo ostatnio sobie dużo myślał o swoim życiu i powiedział , że chciałby mieć dzieci. (przez cały nasz związek mówił, że dzieci nie chce). Zabolało i to mocno. Poczułam się jak taka kupa z którą nie chciał mieć dzieci ale z inną kobietą za kilka lat owszem. ECH |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zadomowienie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51287216]Ja sie zaliczen nie boje... naprawde sie przeprowadzilas w trakcie konczenia studiow? Dla niego?[/QUOTE]
Tak, poznaliśmy się na czacie. On pierwszy przyjechał do mnie. A jako, że nie potrafiliśmy być na odległośc to zdecydowaliśmy się, że pojedziemy tam i spróbujemy. Udało się, bo oboje mieliśmy prace. Dobbrze nam się żyło. No cóż. Potem prace straciliśmy, pojawiły się problemy z kasa. Przeprowadziliśmy się tutaj. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
Z tymi dziećmi wiem co czujesz. Tylko u nas było inaczej. Cały czas chcieliśmy trójkę. A w grudniu on stwierdził, że jedno mu wystarczy i ze więcej niie chce. Fajnie, że się mnie spytał o zdanie...
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Konto usunięte
|
Cholera! Wczoraj Gadałam z byłym. Spotkaliśmy się po raz ostatni. Umówiliśmy się żeby sobie wszystko wyjaśnić i po "przyjacielsku" się rozstać...
najbardziej romantyczne i jednocześnie tragicznie rozstanie jakie mogłam sobie wyowyobrazić. źle mi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Przyczajenie
|
Czułam się tak,jakbym dostała po twarzy. Po prostu nie czuję się stuprocentową kobietą, bo która dziewczyna chciałaby usłyszeć, że nagle po rozstaniu zmienia mu się myślenie i chce mieć szczęśliwą rodzinkę?
Niedobrze mi się robi jak pomyślę, że będzie on wychowywał dzieci, które nie są nasze . :| Pocieszam się tym, że do tych dzieci dojdzie za kilka lat, a wtedy i ja będę szczęśliwie zakochana i miała swoją gromadkę. ![]() Wczoraj sobie obiecałam, że od dzisiaj zmieniam swoje życie. Miałam wstać wcześnie. Posprzątać w mieszkaniu. Zrobić obiad. Poćwiczyć. Przeczytać kilka rozdziałów książki. A wyszło, że zjadłam zupę i obejrzałam 2 odcinki serialu . ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak was czytam to az mi glupio. Bo wam sie rozpadly dlugie, kilkuletnie zwiazki, z planami, dziecmi itd a ja rozpaczam po facecie z ktorym bylam 7 miesiecy i z ktorym nawet nie zdazylam zamieszkac :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51287389]Dziewczyny jak was czytam to az mi glupio. Bo wam sie rozpadly dlugie, kilkuletnie zwiazki, z planami, dziecmi itd a ja rozpaczam po facecie z ktorym bylam 7 miesiecy i z ktorym nawet nie zdazylam zamieszkac :/[/QUOTE]
Nie ma to znaczenia. Czy te, które mieszkały z facetami to kochały bardziej i przez to bardziej cierpią ![]() Wiadomo, niektórzy maja ciezej, maja kredyty, dzieci do utrzymania, inni maja troche łatwiej, ale każda przechodzi to na własny sposób i dla każdej jest to jakaś osobista tragedia. Nie ma co porównywać.
#1300 |
Konto usunięte
|
Tez bylo wam tak zle w dniu zerwaniu kontaktu? I czy tez nadal mialyscie nadzieje mimo ze jasno powiedzial ze juz nic z tego nie bedzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
[1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51288210]Tez bylo wam tak zle w dniu zerwaniu kontaktu? I czy tez nadal mialyscie nadzieje mimo ze jasno powiedzial ze juz nic z tego nie bedzie?[/QUOTE]
![]() Mój były ma właśnie etap pisania ciągłych smsów jak to mnie kocha, prosi żebym wróciła, że on za nas oboje będzie się starał ![]() Że mu taka chęć do walki nie przyszła jak jeszcze było co ratować ![]() Już było ze mna tak dobrze, a teraz zaczynam się bać że w końcu dam mu szansę ![]() ![]() Ehh..naprawdę wolałbym żeby nie pisał i zachował to dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że Cie zabolała informacja o dzieciach. Ale to nie wartościuje Ciebie. Pamiętaj ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- [1=96d01e102add7070c06976f 58186673cd4c31562_5fd94e0 24ad80;51287389]Dziewczyny jak was czytam to az mi glupio. Bo wam sie rozpadly dlugie, kilkuletnie zwiazki, z planami, dziecmi itd a ja rozpaczam po facecie z ktorym bylam 7 miesiecy i z ktorym nawet nie zdazylam zamieszkac :/[/QUOTE] Jak już tu kiedyś napisałam, każdy ma swoje piekło. I to, że ktoś był krócej/dłużej/ma dziecko/kredyt/psa nie sprawia, że cierpi się inaczej. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Ciężko mi ocenić, czy warto na Twoim miejscu próbować. Nie znam historii. Jeśli wiesz, że nie powinnaś to odetnij się. Poproś o to, żeby nie pisał. Zablokuj numer/powiedz mu, że kogoś masz. Cokolwiek, byleby tylko się nie złamać w postanowieniu.
![]() |
#1304 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, polecicie jakiś dobry serial, zapychacz czasu?
Nie chce jakieś komedii która poprawi mi humor. Raczej jakieś obyczajowy, w którym będą dobre i złe chwile, zabawne i wzruszające. ![]() ![]() Czym Wy sie ratowałyście ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To moje ulubione.
![]() |
#1306 |
Konto usunięte
|
Ja w tej chwili chce tylko spac. Chyba tylko to mnie uratuje. Czuje sie potwornie zmeczona i wyczerpana. Czemu wszyscy sa tacy kochani, mili i wspolczujacy tylko nie on?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
Jestem bardzo ciekawa tego, co mi odpowiecie w tym temacie..
Już wiem, że nic z tego nie będzie. Usłyszałam słowa bolesne, złe, raniące (chociaż nie mające na celu mnie zranić) I wiecie co? Czuję w sobie wielki spokój i ciszę. Nie płaczę. Myślę racjonalnie. Nie rozpaczam, nie przeżywam, nie łapię się jakiś nędznych resztek możliwości. Jestem opanowana. Czekałam na fale rozpaczy. O co chodzi ?
#1308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony myślę, że on miał trochę racji. Że miał słuszność w tym co zrobił. Czuję też pewnego rodzaju hmm.. nie wiem ulgę, że tak się stało? Dałabym wiele, żeby obok mnie był. Ale już wiem, że nie oddałabym za to wszystkiego. A jeszcze parę dni temu tak właśnie myślałam. Zastanawiam się, czy ostatnio nie kochałam bardziej naszych dobrych wspomnień, niż jego. I czy ta rozpacz po rozstaniu nie działała na zasadzie rozpaczy dziecka, któremu jest coś odbierane, a on chce mieć to jeszcze chwilę obok.
![]() |
#1311 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1313 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
danekcolo, jak Twój dzisiejszy dzień? jak się czujesz? ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() Orange is the new black - też mi go polecali. Faktycznie taki dobry? wciągający? ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() Orange is the new black - też mi go polecali. Faktycznie taki dobry? wciągający?
![]() |
#1314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Rozeznanie
|
letmego, osobiście polecam. Mnie wciągnęło - ja się przy nim się śmiałam, może nie płakałam ale smutne wątki też znalazłam. Czasem byłam zawstydzona, a czasem zdziwiona.
![]() A jak nalejesz sobie do tego lampkę wina, to przy drugim odcinku prawdopodobnie będziesz kończyć butelkę. ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Moja nowa współlokatorka (musiałam się wyprowadzić z jego mieszkania) miała mnie chyba za mega psychiczną z powodu mojego zachowania.
![]() |
#1316 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czym się zajmujesz ? ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() U mnie to zależy od dnia. Czasami chcę być sama i zupełnie nie wyobrażam sobie towarzystwa. W inne dni znowu na odwrót - cisza i samotność mnie zabija. Haha, nowa współlokatorka mogła pomyśleć, że wolno się asymilujesz ![]()
![]() |
#1317 | |
Przyczajenie
|
Oj tak Orange is the new black mogę z czystym sumieniem polecić. Jeden z lepszych seriali.
![]() Ja nie lubię pić sama winka, zawsze wolę kogoś do towarzystwa. Poza tym za alkoholem, aż tak nie przepadam. Jedynie na imprezach, tak to wolę herbatę. ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Idealnie opisałaś to co teraz czuję. Sama lepiej nie mogłabym tego ująć. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że walczę sama ze sobą, aby się nie odezwać. A dobrze wiem, że jakbym do niego teraz napisała i poprosiła o jeszcze dwa dni kontaktu, o jakiś spacer to by się zgodził. Obydwoje byśmy sobie powiedzieli 'to tylko dwa dni , a później koniec , co to takiego dwa dni ' . Ale nie zrobię tego. Nie napiszę. U mnie jest o tyle gorzej, ze obydwoje coś do siebie czujemy. Rozstaliśmy się w zgodzie. Obydwoje na pożegnanie daliśmy sobie buziaka i powiedzieliśmy sobie, że się kochamy. Dlatego jest mi tak ciężko się powstrzymać, bo po prostu wiem, że on się zgodzi na te kilka dni kontaktu, bo sam walczy ze sobą. Ale jestem silna i nie dam się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój były (jak się przyzwyczaić nawet do tego zwrotu..) też by się na to zgodził. Wiem, że pomógłby mi również w każdej kwestii, w każdej chwili. Między nami nie ma już gniewu. Jest raczej tylko smutek. Ja zdaję sobie sprawę, że on mnie kocha. Ale jest to miłość zła, trudna i bolesna. Miłość, której on nie chce. I to ja mu to wszystko zabrałam. Tę chęć pracy, szansy nadziei. Również staram się być silna. Najgorsze jest to, że oprócz tego, że go kocham, również strasznie go lubię. Jako człowieka, nie jako partnera.
if you're going through hell, keep going Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... Edytowane przez letmego Czas edycji: 2015-05-05 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście, przeżywam normalny smutek i tęsknotę z powodu tego rozstania. Ale zaczynam się chyba z tym godzić. Chciałabym kiedyś mieć w nim kumpla. Tak jak na początku było między nami. Kumpla bez miłości i bez uczuć. Bo to fajny facet. Ale najwidoczniej nie jest do końca dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.