![]() |
#1291 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Kurtka świetna, ten sam krój co dziewczęca, Zosia ma wewnątrz bardziej futerko-ale jest lekka i bardzo ciepła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie zamowilam 24, licze ze rozmiarowka wypada wieksza (M. nosi 24-25), jak w h&m ![]() pokazesz fotke trzewikow na zywo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Witam i od razu zdrowka maluchom. u nas tez katar, Oliwia przytargala od mamy mojej, ale swistak sok z aceroli i herbata z imbirem daly rade. Teraz mala pociagajaca ale mamy platki na katar i tez jedziemy swistak i acerola.
BYou zdrowka. Przy krtani jeszcze mozna zamrazalnik otworzyc i stac blisko z dzieckiem. Kolezanka ktorej dzieci ciagle maja krtan ma zestaw Pulmicort i Berodual. Vilga u Was jak? A ospy niet. Minely ponad trzy tygodnie nie wysypalo. Dragusia, powodzenia. Malpka gratulacje! Wojtus kopia Lolka! Padam na pysk, od czwartku zaczynam prawdopodobnie maraton z pobudkami o 4. Czekam na umowe.
#1295 |
Zakorzenienie
|
Czy pytalyscie juz swoje dzieci o to, jak bylo w brzuchu mamy?
![]() M. mowi, ze bylo ciemno, ciasno i byl glodny ![]() Chyba to niemozliwe, zeby mogly sobie przypomniec o zyciu przed narodzinami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Mapka to raz jeszcze Ode mnie tutaj gratulacje i ja też od razu widzę podobieństwo do rodzenstwa. Niech się Wojtus dobrze chowa.
To która nast Sorce ..?? Villa dla was też zdrówka. No i udanej imprezy jutro ![]() Ja dziś zakupiłam w hm 3 luzy zasuwa z kapturem dla Milusia bo leje tylko ze nie mieli ciemno granatowej nawet na zapleczu. Ale Co mówi się trudno żyje się dalej ![]() U nas po mały do przodu dziś oficjalnie odliczam dni do przylotu mamy - kupiłam jej bilet xD hihi. No i zapowiada się ciekawy weekend jutro jadę do znajomej a w niedziele inna znajoma z dziecmi do nas przychodzą |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Nie. Jakub tylko mówi że sam nie dał rady wyjść bo za głęboko był i dlatego Pan doktor mu pomagał wyjść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Wtajemniczenie
|
Moderna, kurtka super (choć nie moj kolor)
![]() ![]() Byou, te buciki co pokazywałas z h&m super. ----- A ja też dziś byłam na zakupach....u Wietnamców w Czechach ![]() ![]() Kupiłam świetną czapkę zimową dla Z z pomponami i sową (produkt polski ![]() I sobie jeansy, legginsy z zamkami i większe staniki bo po ciązach sie pozmieniało co nieco ![]() Nałaziłam się tak, że nogi mi do d.. wchodzą. Byłam z mamą, ona zajmowała sie Z a ja buszowałam. Ciesze się, bo daaawno takie wypadu nie miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
MBZ♥
|
Despa, zdrowia!!!
Właśnie mamy berodual i nebbud. Poproszę na wizycie doktora o receptę na zaś ![]() ![]() Moderna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale dzieci wiedzą o brzuchu i ciązy od Was, nie? Bo o tym im mówiłyście? U nas ten temat raczej nie ejst na topie, mówiłam K kiedys, ze byl w brzuszku, potem dzidzius był u cioci w brzuszku a teraz już jest na świecie- jutro K pozna Dawidka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja tylko na chwilę ![]() Malpko, gratulacje ogromne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OTJ, moj J tez wciąż w pampku i jak na moje jeszcze długo będzie. Zdrowia dla wszystkich chorujących ![]() Ja nie piszę, bo jakos tak nie mam o czym. J wciąz nie mówi, do przedszkola nie poszedł. Wciągu dnia znajduje czas jedynie zeby was poczytać, ale pisac nie ma kiedy. Wieczorami coś tam pooglądam (wkrecilam sie w Prokuratora i Skazane oraz obowiązkowo Voice of Poland), a jak nic nie oglądam to szukam rzeczy do domu. Remont powoli do przodu, ale tez był przestój wiec juz na bank nie przeprowadzimy sie w tym roku. Ogólnie ostatnio nastrój mam do ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() (nie wpadłabym na takie pytanie ![]() i dobrze Ci tak! (muszę w weekend cos takiego uskutecznić, bo jak przedwczoraj zdjęłam sandały, to się okazało, że ani jedne buty nie są na mnie dobre ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Zocha przyszła do nas o 2:30 czemu tej planetki co jest nas lasem nie ma
![]() ![]() ![]() ![]()
#1304 |
Zadomowienie
|
Hej
Alliw masz szczęście, że się odezwalas bo już miałam Cię napastowac na fb ![]() ![]() Mówi niby co raz więcej, dużo powtarza ale czasem mam ochotę zakleic buzke, bo np potrafi przyjść jak Zuzia śpi i milion razy krzyczeć Duzia obudź! No i brat zartownis wykorzystał jego chęć powtarzania i umiemy juz powiedzieć fuck you ![]() Sorce slicznosci robisz ![]() Moderna śliczna kurtka, rok temu kupiłam malemu podobną w lumpku Teraz kupiłam z 5 10 15 i myślę czy nie za mało ciepła http://www.51015kids.eu/chlopiec-2-7...ca-1a2908.html Kolor.na stronie przeklamany, jest bardziej zielona niż brązowa. Coś a la khaki
#1305 |
Zakorzenienie
|
Alliiiiiwwww,
![]() ![]() ![]() pokażesz na jakim jesteście etapie czy chcesz zrobić efekt WOW? a J. nie poszedł do przedszkola, bo nie chciałaś, nie było, czy co? Co z tym nastrojem? ![]() Kwiatku, a Duzia się budzi???
![]() |
#1306 |
Zadomowienie
|
Jak jedziemy samochodem to nie ale w domu niestety sie budzi. Z rana najlepiej jej się śpi ale Karol tylko otworzy oczy to leci do niej z pytaniem "Duzia psi?" No i jak spi to jest obudź :/ i przytulaski nie ma sily, która by go powstrzymala
Ostatnio nie mogę ich zostawić nawet na chwilę. Karol próbuje ją przekrecac na brzuch a któregoś dnia bawił się z nia w "nie ma nie ma jest" i na nie ma przycisnal jej poduszkę do buzi. Serce mi o mały włos nie wyskoczylo A tak w ogóle to mała waży już 6kg ![]() Podwojenie wagi to chyba powinno być na pół roku a nie na 3 miesiące prawda? ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2015-10-10 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
6 kg
![]() ![]()
![]() |
#1308 |
Zadomowienie
|
Trzeciego nie będzie
![]() A kiecka jest Oli ![]() Tak w ogóle to jestem zawiedziona kieckami. Takie to wszystko ładne a takie niewygodne w użytkowaniu jeśli chodzi o małe bobasy.
#1309 |
MBZ♥
|
Pani to od czego ten dyżur skoro foch stroja
![]() ![]() Alliw wracaj ![]() ![]() Kwiatuszku ![]() ![]() Przyszło zimno, swetry muszę kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Nooo hej! Dawno Cię nie było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo ładna kurtka, bedzie cieplutka tak mysle. Cytat:
Brawa, duza dziewczynka ![]() Dawno nie pokazywałaś Z, moze jakies foto w klubie? ![]() Cytat:
![]() Wczoraj miałam balerinki i zmarzłam, ale już zamówiłam butki jesienne ![]() ---- U nas beznadzieja..TZ się czymś zatruł, dziś już lepiej. A do tego piec sie popsuł :/ także jestesmy bez ogrzewania ![]() Z troche charczy, w nocy sie co po chwile budziła ![]() K czasem kaszle, więc w poniedziałek zapisuję się z nimi do pediatry. Poza tym nic im nie jest ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
Dla chętnych wrzuciłam wam fotkę z dzisiejszej sesji Wojtulka ![]() I jeszcze raz dziękuję za gratulacje ![]() ![]() na razie pani ją chwali że jest chętna i zapamiętuje nuty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak byłam świadoma, bo byłam za krótko po jedzeniu, ale chciałam ogólne ![]() zdrówka dla ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cóz to za kiepski humor ![]()
![]() |
#1312 |
MBZ♥
|
Moderna łap:https://video.penny.ie/seriale-pl/pr...ki-odcinek-69/
Demeter, ja już śmigam w botkach albo workersach ![]() ![]() Małpko nagraj Julę jak ćwiczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |||||||
Zakorzenienie
|
ufff
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tesknie za wpisami o Janku ![]() robicie cos z diagnostyki dlaczego nie mowi? na malutka poprawe nastroju ![]() Cytat:
![]() czyli co, ponczo? ![]() ja juz od dawna w workersach, ledwo wrzesien sie zaczal ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- ja dopiero niedawno wspomnialam, jak M. pokazal mi swoj pepuszek, to powiedzialam, ze kiedys byl w moim brzuszku, i wtedy tez zapytalam, czy pamieta jak bylo w brzuszku - i niby pamieta ![]() ![]() Cytat:
Mi po jakims czasie wrocily, i we wszystkie szpilki znowu wchodze, a dlugo nie pasowaly ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() M. mowiac kwak, wypowiada jak fuck ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj rano poczulam juz pierwsze mocniejsze chlody ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
Ano, troche kupiłam ale przyznam, że kasy nie mam bo za rachunki duzo w tym miesiacu
![]() ![]() Chyba nie umiem oszczędzać, kurier czy Pan z poczty jest u mnie co po chwilę ![]() Czekasz na święta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. zaklada bluzke/spodnie/kurtke - bawi sie klockami/autkami/puzzlami i zawsze sie chwali, ze to od pana DHL ![]() maz juz patrzy podejrzliwie ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Demeter nie, nie czekam, ale zimno kojarzy mi sie jakos z mikolajem ![]() Byou zalogowalam sie, i ohhh... mega odcinek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |||
Zakorzenienie
|
hehe
![]() Cytat:
![]() a ja leceee z koksem. nie ma litości. (choć trochę) kieckowo być musi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spał całą sesję? jak Julka i Karolek reagują na braciszka? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u na scała spozywka jest od "pana Teska", a książeczki i gry od Pana Listonosza.
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pizze zamawiamy może raz na 3m-ce ![]() o widzisz! workersy! przypomniało mi się, że gdzieś na dnie szafy mam martensy ![]() Oglądałam zdjęcia na klubie i nie mogłam przestać się uśmiechać oglądając fociszcze Demeter. Wrzucam swoje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Wtajemniczenie
|
Ah, i nasz plan na październik ze żłobka.
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Po zarwanej astronomicznie nocy (żadna nie zauważyła mojego wpisu hihi) jestem nieprzytomna, a jednocześnie nie mogę zasnąć
![]() ![]() My pieluchowo nadal nie ogarniamy tematu - nie kumam o co chodzi. Po nocy sucho, dzis wyszliśmy z chaty i nie było nas kilka godzin - mowię do TZta idź ja przewiń bo pewnie jest potop - TZ mówi ze sucho zupełnie - no to ja pyta czy chce na nocnik - nie! Kilka minut pózniej kupa i pieluchę i morze sikow. Mówiliśmy jej ze zrobimy remont w pokoiku, zabierzemy przewijak itp - moze tego nie chce? Lubi z niego przez okno wyglądać. Zastanawiamy się czy nie zlikwidować do juz, moze postawiona przed faktem dokonanym ze i tak nie ma, w koncu zdecyduje sie na nocnik - bo mam wrażenie, ze od jakiegoś czasu Z dokładnie wie kiedy robi. Dzis zebraliśmy kolejny kosz kasztanów, zachwyca to Z niezmiernie...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.