Powiększanie piersi cz.7 - Strona 441 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 13:24   #13201
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Mya ostatnia pozycja w pierwszej tabeli
http://padtech.pl/download/MiniPoster21PL.pdf
dziękuję Ci za długiego mailika i jak zwykle wspaniałe fachurowe wyjaśnienie tematu i jak tu się nie martwić tymi cyckami...
O dziekuje bardzo Ale te uhp mają pojemności
A i jeszcze dodam, że jeśli chodzi o odczuwanie implantu to z biegiem czsu jest coraz lepiej. Na początku (tak po 5 msc) też czułam jakby mi implant jeździł po żebrach Po roku było już lepiej. Ale u mnie po dwóch latach zaszły duże zmiany- wtedy to wyraźnie piersi mi się wzmocniły i chyba musi się to wiązać z tym odczuwaniem. Może To chodzi o wykszałcenie torebki i budowę tkanki która "oblepia" implant.
Tak czy siak- teraz też czuje że implnat jest w środku ale już inaczej. No bo tego nie da się nie czuć w ogóle- no bo jak ? skoro w piersi jest prawie półkilowa piłka a w tkance czucie mamy To tak jakby wziąść do ust cukierka- nie boli przecież, ale czuć że tam jest.
Najbardziej implanty czuję- i chyba do tego trzeba przywyknąć- jak leżę na boku. No bo pierś leży na piersi- za ciasno im troszkę. I bez topika to uczucie jest wręcz nieprzyjemne.

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
dziewczynki jestem już 10 dni po operacji i troszkę mnie martwi, że lewy piersiaczek, który był większy i dostał mniejszy implancik, już od góry opuchlizna zeszła i coraz bardziej mięknie, ale martwi mnie ten drugi ten który był mniejszy i dostał większy implant, bo on jest napięty bardzo i ma cały czas opuchliznę jak się od góry na niego patrzy,

a pod pachy to mi oba wchodzą, ale mam nadzieje po czasie się do przodu jakość przesuną, albo mi się po prostu wydaje że wchodzą pod pachy bo nigdy takiego cyca nie miałam

ogólnie w dzień jest już ok ale w nocy tak cierpnę że rano cała klatka mnie boli

powinnam się martwić tym opuchniętym prawym piersiakiem czy opuchlizna może schodzić tak długo??
nie "już" dziesięć dni a dopiero . 10 dni to chwila na okres pooperacyjny. Pierwsza , ta największa opuchlizna utrzymuje się miesiąc. A potem jeszcze trzy miesiące zanim zejdzie całkowicie- i cały tan czas mogą się utrzymywać różne asymetrie . Więc cierpliwie musisz czekać i nie mart się na razie - bo wszystko jest w granicach normy

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 13:40   #13202
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
To tak jakby wziąść do ust cukierka- nie boli przecież, ale czuć że tam jest.
mmmm, jakie smakusne i piekne porownanie dla naszych bimbalkow Az sie mi gebula usmiechnela

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 13:40   #13203
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Tak sobie ogladam rozne biustonosze o typie sportowym i troszke smutno mi sie zrobilo bo ja lubie kolorowe, a tu raczej wyboru duzego nie ma, biale albo czarne, z rzadka cieliste. Czy to tylko ja taki fart mam i innych kolorkow nie widze, czy faktycznie wyboru wiekszego nie ma?
Jak nosilam wypychacze to zawsze dobieralam kolor majteczek do staniczka. A teraz wyglada na to, ze tylko biale i czarne majteczki bede nosic? Jakos tak nudno troche...

Podpowiedzcie mi tez prosze, jak to jest z dobieraniem rozmiarku staniorka do nowych cycuszkow? Wystarczy zmierzyc sie pod biustem i w biuscie, spojrzec w tabelke i juz czy tez trzeba na silikonki jakiejs poprawki w rozmiarku? I czy obwod pob biustem powinnam brac taki sam jak poprzednio czy tez inny? Bo Wy czesto piszecie, ze po operacji obwod pod biustem o numer mniejszy macie a ja sie zastanawiam dlaczego tak? Kuuurcze, ile to nowego...
Z tymi staniczkami- to jak piszesz, cienko z kolorami I ja to nawet nie w samych sportowych szukam a w elastycznych (a więc np. dla ciężarnych i w soft codzinnych). No krucho, krucho.
Co do rozmiarku- niestety najlpiej przymierzyć. Na żelkach staniki inaczej leżą- dla mnie te tabelki są niestety nieprzydatne Obwód stanika noszę taki jak nosiłam- więc 70 cm. Hi- może nawet kiedyś bardziej się ściskałam (zwężałam obwody) żeby wcisnąć wszystko co się da w miskę Teraz już nie muszę nosić tak obcisłego obwodu, wręcz nie lubię tego - a i nie jest mi to potrzebne (bo dla uzyskania czego ) . Obwody na 70 są dobre

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-05-12, 15:26   #13204
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Z tymi staniczkami- to jak piszesz, cienko z kolorami [...]
Co do rozmiarku- niestety najlpiej przymierzyć. Na żelkach staniki inaczej leżą- dla mnie te tabelki są niestety nieprzydatne Obwód stanika noszę taki jak nosiłam
wrrrr, znowu, na stare lata, trzeba sie bedzie czegos nowego uczyc... myslalam, ze to bedzie prostsze. Do tej pory bylo wazne zeby, w chinskim badziewie z kilogramem gabki, ktore kupowalam, staniczek w obwodzie pasowal a cala reszta im wiecej miala tym bylo lepiej. No dooobra, nie bede narzekac. Trza sie przyzwyczaic do nowej siebie

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-05-12 o 15:32
Stary 2012-05-12, 17:45   #13205
kicia_nh
Zadomowienie

Andzikus z Lonsdale masz różne kolorki biustonoszy do wyboru. Tu masz przykładowe oferty: http://www.diakles-sport.pl/c/94/bie...ez-damska.html

Pozdrawiam dziewczynki i życzę miłego weekendu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 17:55   #13206
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Andzikus z Lonsdale masz różne kolorki biustonoszy do wyboru. Tu masz przykładowe oferty: http://www.diakles-sport.pl/c/94/bie...ez-damska.html

o super tylko nie wiem czy już mogę takie coś kupić

Tobie również życzę miłego weekendu

a jeszcze takie pytanie. czy ktoś może mi wytłumaczyć tę rozmiarówkę? chodzi mi o te 32, 34... bo ja znam niestety tylko 70, 75...

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-05-12 o 18:01
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:22   #13207
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:

Kicia, extra! Dzieki
Rowniez zycze Ci milego weekendu. A co tam u Ciebie? Wszystko w porzadku? Dajesz rade?

Stary 2012-05-12, 19:12   #13208
jooasi
Wtajemniczenie

Toniu 32 to 70, 34 to 75 itd.

Andzikus to sama przyjemność kupować stanik na żelki, choć trudne zadanie bo nasze sklepy mają ograniczone rozmiarówki, no i kosztowne bo byle co być nie może. ale jak się już trafi z rozmiarkiem to staniczek leży pięknie
ja też nie kupuje zaniżonych obwodów. mam 72cm pod biustem więc wg teorii żeby zgarnąć cycka powinnam kupować stanik 65. ooo w życiu żebym się tak ściskała i tak niczego więcej nie wycisnę co więcej jest mi strasznie niewygodnie więc spokojnie kupuje obwód 70 w elektronicznym brafiterze dobrze jest się zorientować tak pirazyoko co na nas pasuje a potem trzeba mierzyć do upadłego

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

kiciu jakie fajne kolorowe sportowce wynalazłaś w super cenach i nawet rozmiarówka do E się zdaża chyba wypróbuje, ciekawe jak z jakością?

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-05-12 o 19:14
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 20:26   #13209
gwendolinka
Zadomowienie

Ale wy piszecie....
nie nadarzam... Jooasi pamietam ze ostatnio jak byłam to umarłam z zazdrości za te kostiumy ... i dopiero teraz mi przeszło
O co chodzi z tymi tabelkami? Co tam przeglądałyście?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 21:00   #13210
Andzikus
Raczkowanie

Czytam sobie dzis rozne rzeczy i popatrzcie co znalazlam: http://www.justbreastimplants.com/size/ - to sposob na okreslenie wymiarku biustonosza na cycunie z implancikami (jest nawet tabelka)

Stary 2012-05-12, 22:16   #13211
gwendolinka
Zadomowienie

e juz mi sie nawet mierzyc nie chce tych cycków :P

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-12, 23:44   #13212
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Ale super ile kolorków.Trzeba tylko przetestować i jakie fajne koszulki bez rękawków mają ja szukam właśnie fajnych bokserek- i lipa, tzn. wszystkie z lipnych materiałów .
No dobra, jak się któraś skusi to prosimy o recenzje
Kiciu miłego weekendu

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
e juz mi sie nawet mierzyc nie chce tych cycków :P
Ja tam swoich też nie mierzę
Ostatnio jednak, przez Jooasię przyjrzałam się swoim uważnie - w mordę jeża, lepiej tego nie robić ile można wad znaleźść jak się chce Nawet na głowie stanęłam bez staniczka żeby zobaczyć co się dzieje- hihi wtedy to dopiero są piłki i w ogóle dziwy się dzieją Jak ktoś ma lużną tkankę to lepiej niech tak nie staje bez stanika- bo się może implnt przekrecić
Jooasiu- Ty nie wymyślaj , proszę Cię- bo jak się chce to zawsze można coś znaleźść. Żeleczki to nie naturalna tkanka- nie będą nigdy idealnie z nią współgrać . No a zwłaszcza w dziwnych sytuacjach i pozycjach. Wtedy implant nie zachowuje się jak nasza pierś, zachowuje się zupełnie inaczej bo jest dużym, jednolitym woreczkiem. Tkanka jest tkanką - a implant oddzielną częścią.
Ale , ale- widziałam duże , naturalne piersi które się marszczyły. Pani już nie była młoda- piersi miała spore. Skóra już nie ta i miąższcz też już luźny. No i te piersi się marszczyły brzydko jak się nachylała .Więc naturalne też się dziwnie zachowują podczas nachylania do przodu- a co dopiero nasze.
Ja już więcej takich analiz nie robię bo jak się nie ma zmartwień to można sobie je znaleźść

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-05-12 o 23:45
Stary 2012-05-13, 04:31   #13213
beatabo1986
Raczkowanie

dziewczęta proszę zerknijcie do mojego albumiku i powiedzcie czy powinnam się martwić, bo zarówno przy jednej jak i drugiej bliźnie zrobiły mi się krwiaki, ale ten przy prawej tej bardziej opuchniętej z dnia na dzień jest większy, a ten przy lewej zanika, czy to że ten jeden się powiększa powinno mnie martwić czy to normalne bo już nie wiem czy nie dzieje się coś złego

dodam, że wczoraj założyłam stanik trochę ciaśniejszy w obwodzie i czy to mogło spowodować że on się zwiększył ten krwiak,

ogólnie mi się wydawało, że wszystko jest oki, swędzą mnie troszkę tak jak by się goiły a tu ten krwiak

rzućcie okiem do albumiku bo już się zamartwiam
Stary 2012-05-13, 10:21   #13214
Olivkaa200
Zakorzenienie

MILENKA2012 14.06 - 33
Niepytajozdanie 19.06 - 38
ania 31 27.06. - 46
Olivkaa200 12.07 - 61
klaudeczka2010 03.09 - 114
Lenkii 06.09 - 117

Witam dziewczynki
Ja do Was z pytaniem bo juz zapomniałamile czasu przed operacja musze zrobic badania, na 2 tygodnie przed? i ile probówek krwi pobiera sie do wszyskich badan?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 11:52   #13215
gwendolinka
Zadomowienie

Olivka chyba jedna wystarczy. I do 2 tygodni.
Mya nie stawaj na głowie .
Ja muszę stanąć na głowie, żeby normalną pracę znaleźć bo jak chodzę do tej obecnej to już jestem nagrana na cały dzień/ tydzień. Normalnie wpadnę w depresję. Już nie narzekam.... Idę na rolki.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-05-13, 11:54   #13216
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
ile czasu przed operacja musze zrobic badania, na 2 tygodnie przed? i ile probówek krwi pobiera sie do wszyskich badan?
Ja robilam chyba jakies 2-3 tygodnie przed operacja. Pobranie bylo robione raz, do strzykawki, a potem krew byla rozlewana do tylu probowek ile bylo potrzebne.

Stary 2012-05-13, 12:59   #13217
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
dziewczęta proszę zerknijcie do mojego albumiku i powiedzcie czy powinnam się martwić, bo zarówno przy jednej jak i drugiej bliźnie zrobiły mi się krwiaki, ale ten przy prawej tej bardziej opuchniętej z dnia na dzień jest większy, a ten przy lewej zanika, czy to że ten jeden się powiększa powinno mnie martwić czy to normalne bo już nie wiem czy nie dzieje się coś złego

dodam, że wczoraj założyłam stanik trochę ciaśniejszy w obwodzie i czy to mogło spowodować że on się zwiększył ten krwiak,

ogólnie mi się wydawało, że wszystko jest oki, swędzą mnie troszkę tak jak by się goiły a tu ten krwiak

rzućcie okiem do albumiku bo już się zamartwiam
Zdjęcia najlepiej wyślij meilem jeszcze dziś do Pana dr - a jutro dzwoń od rana i nalegaj żeby je zobaczył Jeśli krwiak się powiększa- a nie rozchodzi, bo to jest różnica-to najlepiej by to lekarz zobaczył. Tak dla bezpieczeństwa , i na wszelki wypadek spytaj co Pan dr o tym myśli

Jooasiu- meila Ci wysłałam
Gwen- nadchodzimy szykuj szpilki

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Ale wy piszecie....
O co chodzi z tymi tabelkami? Co tam przeglądałyście?
To ja tabelek szukałm z wymiarkami mentora, tymi o nawyższej projekcji. Ciekawa byłam jaka jest róznica w pojemności- i jest spooora

Cytat:
Olivka chyba jedna wystarczy. I do 2 tygodni.
Mya nie stawaj na głowie .Ja muszę stanąć na głowie, żeby normalną pracę znaleźć bo jak chodzę do tej obecnej to już jestem nagrana na cały dzień/ tydzień. Normalnie wpadnę w depresję. Już nie narzekam.... Idę na rolki.
Nie wpadaj w depresją- jeszcze się napracujesz do siedemdziesiątki masz czasu a czasu No a tak poważnie trzeba szukać cierpliwie - no cóż innego pozostało Kiedyś bym powiedziła- otwórz coś sama, no ale już nie dziś to nie jest dobra pora . Trzeba jakoś przeczekać Trzymam kciuki by się w końcu udało znaleźść coś ciekawego
A gdzie Ty na tych rolach śmigasz- po deptaku czy gdzie?

Stary 2012-05-13, 23:14   #13218
Lenkii
Raczkowanie

KLAUDECZKA2010 - Mam właśnie nadzieję, że bez względu na to jaką podejmę decyzję to będę w każdym przypadku szczęśliwa. Swoją drogą jakbyś chciała namiar na dobrego dentystę i nie drogiego (Warszawa) to napisz na priv

JOOASI - To co napisałaś odnośnie ciąży i implantów jest najważniejszym argumentem przeciwko. Z drugiej strony nie planuje dzieci w ciągu najbliższych 7 lat, a czy potem na pewno będę je mieć tego nikt tak na prawdę nie wie. Kurcze, muszę☠przyznać, że to chyba jedna z najcięższych decyzji w moim życiu... I jedyne co chcę, to nie żałować swojej decyzji jaka by ona nie była

Patrząc na Wasze cycuszki, duże cycuszki, zazdroszczę...!!! I ciężej zdecydować się☠czy warto zrobić operację☠czy nie...
Lenkii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 23:45   #13219
gwendolinka
Zadomowienie

Generalnie po osiedlu , ścieżce rowerowej, ale do sciezki trzeba dojechać.
Mam jedna stroma góre - ze jak podjade pod nia, to ćwiczenia na tyłek odhaczone

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 09:18   #13220
korinka
BAN stały

Milenka! Powodzenia piękna na operacji!trzymam mocno kciuki i czekamy tu na wieści od Ciebie

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Kurcze...chciałam dobrze....patrze a Milenka ma w czerwcu operację a nie w maju. Chyba jeszcze się nie obudziłam......
Tak czy siak będę trzymać kciuki :P

Ale falstart.....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 10:20   #13221
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Milenka! Powodzenia piękna na operacji!trzymam mocno kciuki i czekamy tu na wieści od Ciebie

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Kurcze...chciałam dobrze....patrze a Milenka ma w czerwcu operację a nie w maju. Chyba jeszcze się nie obudziłam......
Tak czy siak będę trzymać kciuki :P

Ale falstart.....
Korinka, dzięki aż mi ciarki przeszły
ale fajnie będzie w dniu operacji być tu na forum w centrum uwagi
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 11:57   #13222
Olivkaa200
Zakorzenienie

MILENKA2012 14.06 - 32
Niepytajozdanie 19.06 - 37
ania 31 27.06. - 45
Olivkaa200 12.07 - 60
klaudeczka2010 03.09 - 113
Lenkii 06.09 - 116

Witam dziewczynki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 13:27   #13223
celina777
Rozeznanie

Witam wszystkie dziewczyny
Czytam Was codziennie ale siedzę sobie cichutko...narazie ale jak sie rozkrece z pisaniem to hoho....
Pozdrawiam wszystkie slonecznie :przytu l:
Stary 2012-05-14, 14:05   #13224
kasikkk87
Zadomowienie

hej dziewczynki ja tez was podczytuje codziennie mam pytanko bo cos tu kiedys o tym wspomniano maseczka z aspiryny i kefiru stosowala ktoras z was??mya Ty sie dosc dobrze znasz jesli chodzi o takie specyfiki jak mam wrazliwa skore sklonna do wypryskow nie zaszkodzi mi ???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 15:46   #13225
grazia78
Raczkowanie

hejeczka babeczki
Ja już po pracy i mogę was w końcu poczytać i posiedzieć z wami nabazgrałyście tyle,że hoho kurna dajecie czadu
Dziewczęta pytanie za sto punktów mija mi 6 miesiąc po operacji i powiem szczerze myślałam,że troni mi zmiękną bardziej bo są takie twardawe jeszcze. A no i kiedy zaczną mi w końcu bimbałki falować
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 17:19   #13226
kasikkk87
Zadomowienie

ostatnio czesto tu cicho)hehe)pogoda w Polsce to nikt przed kompem nie siedzi
Stary 2012-05-14, 19:21   #13227
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Kicia, extra! Dzieki
Rowniez zycze Ci milego weekendu. A co tam u Ciebie? Wszystko w porzadku? Dajesz rade?
A dziękuję, u mnie wszystko w porządku tylko strasznie zabiegana jestem. Brak komputera mi trochę doskwiera, tym bardziej, że teraz szukamy mieszkanka do wynajęcia i mam nadzieję w niedługim czasie przeprowadzka. Mieszkanie z rodzicami moimi jest baaardzo męczące, ale jak mamy oboje stałe kontrakty to będzie nas stać na wynajęcie czegoś, jedyny problem to to, że niechętnie wynajmują obcokrajowcom:/

A co do tych staniczków to powinny być dostępne w sklepach sportowych typu go-sport czy intersport. Tu w Belgii w każdym takim sklepie one są. Ja jeden sobie kupiłam, myśląc jeszcze, że w maju będę się operować, bardzo fajny materiał, wygląda dość solidnie a jak to wygląda w praktyce to nie wiem, bo cycuchów mi jeszcze brak do przetestowania

Buziaczki dziewczynki

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 20:32   #13228
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka
ależ tu puchyco wy robicie cycolinki?zabieg ane..jak my wszystkie!!!!!!!!!!

LENKKI trzymam kciuki za decyzję!!a za dentystę dzięki,ja mam kawałek do wa-wy

i właśnie zaczęłam robić zęba więc będzie git!!!

Ja mam takieee schizyyyy...sprawdzam jak ja będę na plecach spać..tego się boję najbardziej..a można minimalnie na boczku..mini mini????masakra jak dla mnie..JAK DAŁYŚCIE RADĘ??

CELINA,KASIKK,GRAZIA,KICI A,OLIVKA,KORINKA,MILENKA, GWEN,MAYA WIELKIE BUZIII

JOASI GDZIE JESTEŚ??????????????????? ?04 CZERWCA BĘDĘ W pobliżu..
Stary 2012-05-14, 20:40   #13229
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka
ależ tu puchyco wy robicie cycolinki?zabieg ane..jak my wszystkie!!!!!!!!!!

LENKKI trzymam kciuki za decyzję!!a za dentystę dzięki,ja mam kawałek do wa-wy

i właśnie zaczęłam robić zęba więc będzie git!!!

Ja mam takieee schizyyyy...sprawdzam jak ja będę na plecach spać..tego się boję najbardziej..a można minimalnie na boczku..mini mini????masakra jak dla mnie..JAK DAŁYŚCIE RADĘ??

CELINA,KASIKK,GRAZIA,KICI A,OLIVKA,KORINKA,MILENKA, GWEN,MAYA WIELKIE BUZIII

JOASI GDZIE JESTEŚ??????????????????? ?04 CZERWCA BĘDĘ W pobliżu..
klaudeczka tak pomyslalam sobie ze ja tak jak Ty czekam juz troche na op mialam miec w tamtym roku w lutym)wiec jak ja teraz zrobie w lipcu to i Ty tez musisz))pozdrawiambuz iaki
Stary 2012-05-14, 20:43   #13230
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ja śpię w sumie tylko na boku i było mi bardzo ciężko. podwijałam ciut nogi i kładłam na boku, taka atrapa spania na boku ale trochę mi się udało organizm oszukać

dziewczyny, byłam dzisiaj na basenie. w zeszłym tygodniu nie chodziłam bo mnie dopadł okres uczucie- brak tzn. nie czuć, że są i nie zachowują się inaczej niż ciało
pływałam dzisiaj tak lekko tylko 50 min żabką, w sumie z minutową przerwą na odparowanie okularków na początku ciągnęło pod pachami, głównie prawa (znowu ) ale po chyba 5 długościach przeszło. teraz nic nie boli więc jest dobrze
kolejny raz-środa lub czwartek. zobaczymy co to będzie

pozdrawiam Was cycolinki aktualne i przyszłe
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości