|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
No wlasnie. Moge sie podpisac pod tekstem napisanym przez Celine. Powinnam byla napisac to juz wczesniej ale jakos nie przyszlo mi to do glowy.
#13262 |
Zakorzenienie
|
Nikt się Słonka nie chce wycofać
![]() Chciałam jeszcze napisać , że dostałam również meila na adres firmowy od tego lekarza- a przynajmniej tak jest podpisany. Meil nie był wysłany imiennie do mnie, ani na moje prywatne konto- a na adres obsługi klientów. Więc tego meila otworzyć mógł KAŻDY!!!każdy kto w danej chwili obsługuje korespondencję z klientami!!! W meilu tym jest mowa nie tylko o tym co mi zarzuca ten lekarz a również o mojej nieudanej operacji i moich sprawach o których nikt nie wie!!!!! wszystko jest skrzętnie opisane !!! Nie podoba mi się , że moje bardzo prywatne sprawy i informacje medyczne mogły zostać ujawnione tylko dlatego że jakiemuś lekarzowi zachciało się nagle do mnie napisać!!! Fart chciał , że wczoraj o trzeciej w nocy już z domu ja przypadkiem zajrzałam jeszcze na tego meila. Bo dziś - w pracy zrobił by to kto inny, zrobiłby to pracownik który by dziś zajmował się obsługą meila!!!! Po sprawdzeniu nr telefonu z którego wczoraj do mnie dzwoniono- okazło się że jest to faktycznie alarmowy nr tego lekarza. Dziś niestety- bo oddzwoniłam- nie udało mi się z nim porozmawiać . Jednak wygląda że lekarz jaki do mnie dzwonił, i jaki zdobył moje dane osobowe, mój nr telefonu, dowiedział się gdzie pracuje i mieszkam, posiada moją prywatną korespondencję z innymi forumowiczkami jest faktycznie osobą o której mowa. Bardzo dużo zachodu musiało kogoś kosztować by tak zinwigilować MyaDivę ![]()
#13263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- dodam jeszcze do kretów kłamczchów,ale przyjdzie kryska na matyska,że tak krzywdzicie KRETY WY JEDNE!!!!! dziewczyny które nam pomagają i są z nami w tych złych i tych dobrych chwilach niech was szlag. Ale przyjdzie na was czas jak nie teraz to później. Tak w życiu zawsze jest ![]() JOOASI kurcze kochana wróć do nas jestem z tobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13264 |
Zadomowienie
|
Mya, powiem Ci, że mi to zaczyna po prostu śmierdzieć, brzydko mówiąc
![]() ![]() ![]() Skąd on do cholery wie o Twoich - jak piszesz - bardzo osobistych sprawach??? W jaki sposób zdobył Twoją prywatną korespondencję??? Interweniowałabym chyba u moderacji; nie wiem, czy nie na policji... Jeszcze jedno - uważałam go za dobrego lekarza, który robi fajne cycki. Żałowałam bardzo, że mam do niego tak daleko. Jednak po takiej akcji siłą mnie tam nie zaciągną, nawet za dopłatą ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-05-15 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#13265 | |
Raczkowanie
|
Ale przeciez tu nikt niczego zlego o zadnym z lekarzy nie pisal wiec chyba nie ma podstaw do banowania kogokolwiek?
Cytat:
![]()
![]() |
#13266 |
Zadomowienie
|
Zmienię temat, oki?
Joasi, Ty jesteś mniej więcej moich gabarytów - napisz, proszę, jakie rozmiarki koszul kupujesz? Muszę się zaopatrzyć się w jakieś szmatki na wiosnę/lato, a nie chcę wyrzucać za jakiś czas z powodu porostu cycków ![]() Pytam, ponieważ większość ubrań kupuję przez net, w mojej pipidówie i w promieniu 30 km tylko chińszczyzna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13267 |
Zadomowienie
|
to sie porobilo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13268 | |
Raczkowanie
|
NO I TERAZ TE KRETY KTÓRE TO UKNUŁY MOGĄ SOBIE PODZIĘKOWAĆ,ŻE NIE MAMY PORAD I COŚ WIDZĘ,ŻE FORUM SIĘ KOŃCZY PIER........NE KRECISKA W MORDĘ LAĆ I PATRZYĆ JAK ZDYCHAJĄ
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13269 |
Zadomowienie
|
Kurczę, Graziu, może to wszystko ucichnie i będzie dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13270 |
Raczkowanie
|
ANIKA75 ale może dostać bana tylko za co ja się pytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13271 |
Zadomowienie
|
Grazia, nie wiem, za co
![]() ![]() Grazia, ja Ci krótkiego mailika wystosowałam, przeczytaj i odpisz, bo mnie trapi... Dziewczyny, usunęłam swoje krzywulce z albumu, właściwie albumy usunęłam... Jakoś straciłam zaufanie, że jest to album prywatny, skoro doktorek znał treść maili Myi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13272 |
Raczkowanie
|
Bardzo przykra i dziwna sytuacja... Aż nie mogę uwierzyć, że komuś się☠chciało i miał takie możliwości, żeby zrobić takie rzeczy... Nie jestem z Wami na forum długo, ale bynajmniej nie zauważyłam, żeby którakolwiek z nas szkalowała imię jakiegokolwiek lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13274 |
Wtajemniczenie
|
Witam robaczki
![]() Najpierw zaczne od wielkiego znaku zapytania ????????????????????????? ???????????????? Co tu sie stalo???????????????????? ???????????? Poczytam zaraz sobie, bo jak zwykle ostatnia strone przejrzalam ![]() Mialam tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyle problemow rodzinnych, ze ........ach, szkoda gadac. Generalnie wyrzeklam sie brata w sobote i nie chce go znac. A tym bardzoiej jego dzi.....ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#13275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13276 |
Zadomowienie
|
Oj Żabciu, niezły hardcor miałaś
![]() A ja normalnie drugiego drinka piję, tak mnie ta forumowa sytuacja zestresowała dzisiaj. Mąż znów na te głupie kursy pojechał, tym razem na 3 tygodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13277 | |
Wtajemniczenie
|
Po przeczytaniu dwoch ostanich stron szkeka mi opadla
![]() ![]() ![]() Mya kochana jedna mysl mi sie nasunela po przeczytaniu o dr KASPRZYKU i Twoich danych osobowych itd. Bede pisac teraz nazwizkami, bo mnie szlak trafil, a , ze wycienczona psychicznie jestem swoimi rodzinnymi problemami, to mi wolno ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pije tez drinka, ale wypilam pol dopiero i mnie pokrecilo z lekka ![]() ![]()
![]() |
#13278 |
Zadomowienie
|
Żabcia, kochanie, ja wiem, że Ty wściekła jesteś, ale żadna z nas nie chciałaby, żeby Ciebie zbanowali
![]() Również tak uważam, dlatego pisałam o policji ![]() Grazia, odpisz na priva, bo jak się upiję, to się już nie odczepię ![]() Zdrówko Żabcia ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-05-15 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#13279 |
Zadomowienie
|
niee noooooooooooooooooooooooo ooooooooo jaja jakieśśśśśśśśśś..ja tu wchodzę z bananem na gębie a tu takie rzeczy??????????????????? ??
już dziewczyny powiedziały wszystko chyba o manipulacji i glupocie!!!!! ........ i teraz przeczytałam tekst ŻABY..NIE MAM NIC DO DODANIA!!!MAyyu zrób z tym porządek!!!albo nie ruszaj-ja pier...dziu,,sama wiesz najlepiej już pewnie co zrobić!!! a ja WAm chcialam taką niespodziankę zrobić na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ŻABO trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie!!!ostro mialas ![]() ![]()
#13280 |
Raczkowanie
|
no to ładnie się porobiło, ale ja też uważam, że dziewczyny nie powinny się przejmować i dalej robić swoje
każda mam prawo mieć swoje zdanie i swoje opinie na forum pisać, nie powinnyśmy się dać cenzurować, bo niedługo to wszędzie wszystkich ocenzurują ![]() dziewczyny jestem z wami nie dajcie się, jesteście tu nam potrzebne ![]()
#13281 |
Zadomowienie
|
Wiecie co? Chciałoby się napisać: Dziewczyny, walczcie, nie dajcie się zastraszyć jakiemuś niedowartościowanemu człowieczkowi...
Ale z drugiej strony - ten człowieczek ma pewnie za sobą mnóstwo kasy, sztab prawników i nie wiem, czy taka walka nie byłaby z góry skazana na niepowodzenie ![]() ![]() Klaudeczka ma rację, trzeba to dobrze, racjonalnie przemyśleć... |
![]() ![]() |
![]() |
#13282 |
Zadomowienie
|
ZABUS nieeeeeeeeeeeeee moga Ciebie i nikogo zabanowac..ludzie ja prosze o ROZSADEK!!!ile tu mozna uzyskac rad i pomocy to nigdzie..normalnie sie porycze!!!
#13283 |
Zadomowienie
|
Ja mam już swoj pogląd na tą sytuację i wiem co tu sie dzieje...
Cóż, forum na wizażu jest jednym z wiekszych , ile my klepiemy stron... przeciez to jest żyła dla marketingu szeptanego... To co tu sie dzieje to jest wg mnie marketing mouth-to-mouth w najobrzydliwszej formie, W zasadzie nie jest to MSZ a coś na pozór. Przecież firmy juz od dawna wiedzą, że marketing internetowy to jest najbardziej efektywna forma promocji w tym czasach , kiedyś podawałam w procentach dane dot ilości uzytkowników inernetu. Internet to kopalnia wiedzy, wiedzy która duza cześć przed operacją poszukuje. ALE to chyba wszyscy wiemy jak równiez to, ze nikt w int nie jest anonimowy.... Nie jestem przekonana , czy dokładnie zdają sobie z tego sprawę osoby, które w tym biorą udział . Przeciez sprawdzenie adresu IP to jest pikuś. W tym przypadku. To że ktoś ma oferowane jakieś korzyści za rekomandację sie zdarza i nikt o tym głośno nie mówi. Czasami po prostu rzuca się to w oczy niemiłosiernie. Ale dla osoby która z takimi działaniami nie ma nic do czynienia, nie jest to od razu do wychwycenia. W przypadku Myi i Joasi uwazam że ustalenie danych było bardzo łatwe, z róznych przyczyn. Ponadto to co zrobił ten Pan jest chyba udostępnieniem informacji o stanie zdrowia , czy czymś tego typu, na firmowy adres... Oj, Oj prawnik chyba sie bedzie kłaniał. Prywatna korespondencja może zostać udostepniona przez administratora chyba wg regulaminu jeśli są ku temu powody i istnienie prawdopodob. popełnienia przestepstwa. Np jak ja bym podzegała do zamachu bombowego ![]() Wg mnie gdyby były naprawde powody do podania dziewczyn do sadu to doktorek by walił takie zagrywki, załozył by sprawe cywilną i byłoby po zawodach. Doskonale wie, ze z tym czyms, co wg niego nalezy do dowodów to sobie może pogwizdać bo kazdy może swoją opinie w tym kraju wyrazac a takze może mówić o znanych mu FAKTACH, JESLI posiada na to dowody. Nigdy nie widziałam zadnego szklanowania jakiegokolwiek lekarza......wiec podejrzewam że takich dowodów nie ma. Pomijam już MARTWE DUSZE -same wyciagały infromacje na PW ....Które podnoszą larum i myślą, że sie wybielą. Co do sprawy to skończy sie na zastraszniu. Ktoś chce bardzo zadbać o swoje interesy . Powinien sie cofnać co lat 80.... Jeśli mu się wydaję że w dobie internetu może kształtować dowolnie swoją opinię.
#13284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pisz tutaj o tej niespodziance ![]() A dlaczego maja mnie zbanowac??? Bo weszlam po 2 tygodniach przeczytalam 2 ostatnie strony i napisalam pierwsza rzecz, ktora mi przyszlo do glowy???????????? Moja glowa nie pracuje ostatnio zbyt dobrze, ale no bez jaj...................... .. zeby jakis doktorek do naszej Mya wypisywal i zeby znal jej dane??????????????? NIECH MA TROSZKE HONORU TEN DOKTOR I NIECH NAPISZE PUBLICZNIE NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko tchorze tak sie zachowuja i pisza pw.......... Bo zdobyl jej dane i telefon to mysli, ze mu wszystko wolno???????????????????? ? NIE !!! NIE WOLNO,a jak ma watpliwosci co do wypowiedzi wizazanek, to niech napisze TUTAJ do Nas wszystkich. Bo wszystkie tutaj piszemy o tym samym- o cyckach , tylko, ze jedne dziewczynki maja wieksza wiedze i ostrzegaja inne dziewczynki, ktore tej wiedzy nie maja ![]()
![]() |
#13285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ZABO jak napisze o niespodziance to nie bedzie niespodzianki ![]() mam nadzieje ze bede miala okazje!!!kurn..aaaaaaaaaa ![]() ide spac..tez piwo wypilam z tego wszystkiego..a piwo jedno mnie kladzie na lopatki wiec wymiekam!!!I TRZYMAM KCIUKI BY BYLO DOBRZE!!!noo wierzyc sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-05-15 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13286 |
Wtajemniczenie
|
jak to miło, że stoicie murem za nami
![]() niestety z tym banowaniem to jest tak, że przychodzi złośliwiec i robi porządek, nie rozwodzi się nad tematem, nie grzebie, nie pyta i sprawdza tylko rach ciach zamiata i nie ma ![]() wiem sama, że to proste bo kiedyś zgłosiłam do moderacji jedną dziewczyne, która nam piramidy finansowe wciskała, nie znając tego konsekwencji, została natychmiast zbanowana. wiec jak dr nas zgłosi, że go obrażamy nikt w wyjaśnianie bawił się nie będzie tylko nas pozawieszają i tyla ![]() Anika bluzeczki wciąż kupuje r.36 tylko teraz są bardziej wypełnione, czasem tylko przyciasne się trafiają ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ja proponuje skończyć temat bo zostanie rozpierdzielone forum a potem ciężko je zebrać do kupy. nie ma co dawać satysfakcji i mówić o kimś o kim nie można powiedzieć nic dobrego.
#13287 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Byłam wczoraj na Twojej wyspie- palcem na mapie ![]() ![]() ![]() Przepraszam wszystkich , że sprawdzałam pewne rzeczy- ale sprawa zrobiła się na prawdę poważna i zaszła za daleko. A kretów tu mamy co nie miara ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak napiszę, że się cieszę że Cię widzę to zaraz będzie że manipuluje Twoimi emocjami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Gwendolinko- no nic dodać do tego co napisałaś. Niestety tak jest ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13288 |
Wtajemniczenie
|
aaa bo mi Was brakuje dziewczyny, więc już wróciłam, pożegnanie było krótkie
![]() ![]() Mya łotrze to dlatego dziś pytałaś gdzie mieszkam ![]()
#13289 |
Raczkowanie
|
a ja sie wkurzam, bo mnie lekarze operujacy guzik interesuja .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#13290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moje IP też jest oczywiście do spradzenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.