|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Krety , krety , wyjdzie z norek....
Hihihihi
|
#13292 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam oznajmić, że zrobiłam porządki na mojej liście przyjaciół. Wszystkie osoby które nie miały albumów, albo co do których miałam inne wątpliwości niestety zostały z niej usunięte.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#13293 |
|
Rozeznanie
|
gwendolinka i zabulek. dobrze piszecie. POLAĆ WAM
|
|
|
|
#13294 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez bede musiala zrobic tam przemeblowanie. ;(
|
#13295 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#13296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabulku- te dane jakie mają mogą pochodzić tylko z jednego źródła. Otórz pare lat temu, pod tym samym nikiem założyłam konto na rożwym forum- i tam właśnie konkretnie te dane zostały podane. Tam oczywiście zostałam po kilku tygodniach zbanowana- a moje posty zostały usunięte. No ale moje dane osobowe zostały w nieodpowiedzialnych rękach i jak widać zostały przekazane i użyte. I na podstawie tamtych danych zostałam teraz namierzona a informacje o mnie uzupełnione- nie ma innej drogi. Nikt w pewne miejsce inaczej nie mógł trafić. No dobra ja już mykam. Tak na wszelki wypadek buziak ogromny dla Was wszystkich Klaudeczko- Ty pisz Słonko o tej niespodziance!!! Niech dziewczynki się cieszą razem z Tobą ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- my tu wszystkie już dziś chyba mamy dosyć hihi oj polało się dziś na naszym watku że hoho ja już powinnam spać ze dwie godziny - a krety łapie po nocy przy winku ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- tylko mnie nie wyrzuć niechcący
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-05-16 o 01:45 |
|
|
|
|
#13297 |
|
Zakorzenienie
|
Niepytajozdanie 19.06 - 35![]() ania 31 27.06. - 43![]() Olivkaa200 12.07 - 58![]() klaudeczka2010 03.09 - 111![]() Lenkii 06.09 - 116![]() Witam dziewczynki Normalnie jak czytam co tu się dzieje to az włos sie jerzy na głowie ![]() Nie od dziś wiedziałam że ludzie potrafią być zawistni ale zeby az tak ![]() Dziewczyny to nasze forum chyba najbardzej przyjazne ze wszystkich ja tu siedze juz ponad rok i jak ktos stwierdzi po paru miesiacach siedzenia tutaj że dziewczyny coś zlego robią no to jakies nieporozumienie![]() Niestety musze leciec na pociag i nie mam czasu przeczytac wczorajszych postow ![]() Ale Mya Jooasi zostańcie! ![]()
|
#13298 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wszystkim !
Chyba mnie sto lat nie było - ale mam do nadrabiania, chociaż w między czasie podczytywałam ale mało... Lecę do albumików Moje cycolki skończyły 3-mce - w tym tygodniu wizyta kontrolna - zdam relację co i jak. A tak poza tym - dziewczyny dzisiaj kończę 30 lat i troche doła załapałam - ale z drugiej strony plan wykonałam - mąż + 2 dzieciaków /chłopak, dziewczyna/ + cycolki dumna jestem z siebie
|
#13299 |
|
Rozeznanie
|
Ja tego wszystkiego nie rozumiem, ale rozumiem że skoro koniec tematu to zostaniecie!!! Ja dzięki temu forum w ogóle zrobiłam operację!!! Ale przyszłam już z wybranym lekarzem , i to chyba normalne że każdy sobie chwali swojego skoro jest zadowolony z efektów! Nikt praktycznie w moim otoczeniu nie wie o operacji i tylko tutaj mogę o tym pisać wprost i bez skrępowania i jest to naprawdę wspaniałe!!!
Dzięki wszystkim dziewczynom za wsparcie ![]() A i jak któraś może wie to lepszy na basen jedno czy dwuczęściowy kostium? :P siwa124 - 1000000 lat Ci życzę jejku mam takie same plany i marzenia jak Ty już zrealizowałaś i mam nadzieje, ze uda mi się przed moją 30tką! ))))))
29.03.2012r. dr T.W. Mentor cpg333 380cc Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-05-16 o 07:35 |
|
|
|
#13300 |
|
Rozeznanie
|
Joasi cieszę sie ze pożegnanie było chwilowe
Ogólnie cieszę sie ze nie jest koniec bo już sie martwilam. Poszłam spać szybko wczoraj chyba intuicja mną kierowała bo maluch mi wymiotowal cała noc ale od 2-giej,więc coś chociaż pospalam. SIWA WSZYSTKIEGO NAJ....!
|
#13301 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, długo mnie nie było - coś przeglądałam urywkami
ale się porobiło oj joj joj. Starsznie nie lubię takich sytuacji
|
|
#13302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie mam czasu nic sprawdzac, a Twoja czarna lista pewnie jest jak najbardziej uzasadniona![]() Uciekam popracowac i milego dnia wszystkim zycze
|
|
#13303 |
|
BAN stały
|
Nie było mnie dwa dni, wchodzę i własnym oczom nie wierzę!
Dla mnie to forum dało więcej otuchy i pewności, że dobrze robię niż lekarz który mnie operował.... A teraz jakieś niemiłe rzeczy się dzieją...szkoda ![]() A to co zrobił ten doktor MyaDiva, to nawet brakuje słów... w ogóle kto to widział żeby lekarz prywatnie takie rzeczy do pacjentek wypisywał?!?!?!?! |
|
|
|
#13304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zycze jeszcze 70 rownie owocnychCytat:
) i moja najblizsza Przyjaciolka, nawet siostra i rodzice nie wiedza, wiec z kim gadac o tym co tak wazne i nowe? Dobrze, ze jest to forum i nie wyobrazam sobie zeby moglo go zabraknac Ja tez!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-16 o 10:39 |
||
|
|
|
#13305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- SIWA Wszystkiego Najlepszego |
|
|
|
|
#13306 |
|
Zadomowienie
|
HEJOSS
ufff forum na swoim miejscu NO DOBRA...OLIVKO CZY KICIU MOŻECIE ZMIENIĆ MOJE MIEJSCE W ODLICZANCE I ILOŚĆ DNI NA....................... ......................... ...................19 ![]() 04.CZERWIEC 2012..CHOLERA musialam to zrobić bo jakby tak forum ....hmm..same wiecie..nie piszę juz tego nawet![]() MAYU a nie miałam zamiaru gadać..i chciałam po 04tym zaprosić WAS do albumu wszystkie ![]() no to jest niespodzianka tylko ze mniejsza ![]() IDĘ w przyszłym tyg na na badania i mam nadzieję że ok będzie i z tym zębem i DAWAJ.........jazda!!!!!! całuję WSZYSTKIE i spadam popracować!!!!!!!!!!!!:ro za:
|
#13307 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę i siedzę i mam taki ubaw że kawa mi się do owsianki wlała...
Nie możesz cytować wiadomości bo dostaniesz cieżką i dotkliwą karę, ale za to na tą wiadomość składa się TWOJA prywatna korespondencja.... Hahaha. A może tym by sie jakaś policja zajęła? Skoro Ty nic złego w stosunku do tej osoby nie uczyniłaś, to z jakiego powodu na mieć w gląd do twojej korespondencji? No chwila moment, zrobić z tym porządek trzeba. Ja tam jestem zawzięta i zlustrowałabym sytuacje bardzo dokladnie. Pisanie do pracy maili z calą ścieżką wiadomośći to nie jest udostepnianie korespondencji a do tego z opisem twojej sytuacji ? Trochę rozumu. Poza tym powiedz ze nie zyczysz sobie kontaktu żadnego z ta osoba, jak cie bedzie nękał- na policje - stalking. Co to za lekarz, który PO nocach zamiast sie wysypiać przed operacjami, ściga bogu ducha winnych ludzi po internecie. Już powiedziałam, takie rzeczy załatwia siwe w sadzie, ale ciezko załatwiac w sadzie jak sie nie ma podstaw. No co Wy dziewczyny Serce i Rozum muszą być A ja to jestem co? Banana w cieście ? Hahahaha http://www.youtube.com/watch?v=MgovrLW-Nxk
|
#13308 |
|
Zadomowienie
|
SIWA TYSIĄC LAT
ale plan identiko jak twj zrealizowany..chop,syn,co reczka tyle ze cycki w tym roku
|
#13309 |
|
Zadomowienie
|
Beda najbardziej wyczekane cycki na forum
)))))))
|
#13310 | |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że ja też przez dwie osoby zostałam uznana za owego kreta
. A może to dlatego, że usunęłam albumy . Przestraszyłam się po prostu, że ktoś niepowołany może je oglądać, jak w przypadku dziewczyn... Ale jeśli to miałoby przywrócić nasze przyjaźnie, to wstawię te swoje cholerne krzywusy z powrotem.Kurczę, przykro mi się zrobiło, baaaardzo przykro ![]() Joasi, dziękuję za informację nt. rozmiarku ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Super niespodzianka Klaudeczko |
|
|
|
|
#13311 |
|
Zakorzenienie
|
juuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu u ale wiadomość!! Ja już czekam, czekam z utęsknieniem
|
#13312 |
|
Zadomowienie
|
Zaintrygowało mnie to IP, po którym Mya dochodziła lokalizacji.
Nie znam się na tym zupełnie, ale poczytałam trochę, znalazłam stronę mapa szukacz, według tej strony wychodzi, że mieszkam we Włocławku ![]() Prawda jest taka, że mieszkam zupełnie gdzie indziej, pisałam zresztą, że w warmińsko-mazurskim , a we Włocławku w życiu nawet nie byłam .Przepraszam, że ja tak drążę, ale naprawdę mi smutno bardzo z tego powodu .
|
|
|
|
#13313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
|
#13315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zmienie temat i zadam pytanie Mierzylam juz i 32B-D, 34B-C, 36B-C... Ojjjjj, kolorowy zawrot glowy i tyle
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-05-16 o 16:15 |
|
|
|
|
#13316 |
|
Zadomowienie
|
he he
![]() ale podjęłam decyzję o przyspieszeniu terminu bo po 1 mój tż zapłacił zaliczkę na 02 września na wczasy,musiałabym znów termin o 2tyg przesunąc po 2 mój synuś jedzie 04czerwca(w dniu operacji)na zielona szkołe-i świetnie..po co ma mamę w takim stanie oglądać i się przejmować,wróci po 2 tyg to będę w miarę sprawna już..a córcia będzie z babcią i jej jakoś wytłumaczę czemu mnie boli!! i TYM sposobem będą cycki wcześniejcieszę się że powiedziałam...teraz normalnie na forum mogę się szykować..19 dni..nie źle cooo??? TONIU mam w podpisie..lekarz JOASI Węgrzyn ![]() VANESITKOO ANIKA a dlaczego ty akurat kret???????? nie kumam..może Ci się wydaje!!!hmmm będę pierwsza w odliczance i TONIU nie wiem czy pamiętasz ale pani dr chciała mi dać 390cc..ja nie chciałam takich...duzych..wiem wiem że moze nie takie znów duże ale dla mnie tyćkę za bardzo!a ja nie wysoka,raczej drobna..noo nie i już...a pan dr da mi 330cc idealny rozmiar dla mnie..ale pani dr mówiła że taki rozmiar to z podwieszaniem..i bądź tu mądra...cały czas teraz myślę czy faktycznie tej skóry nie za dużo mam....i CZY JEST SENS...dziewczyny i MAYU...żebym mu powiedziała żeby wziął jakiś rozmiar koło 350?czy to w ogóle ma sens??milion razy padały tu takie pytania..ale skoro mam nie całe 3 tyg do op to pytam jeszcze raz!!czy olać to i 330 i zaufać w 100%??tak zapewne zrobię kurde za tydz mam do niego dzwonić i się umówić dokładnie..łooo matko
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-05-16 o 16:21 |
|
|
|
#13317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#13318 |
|
Zadomowienie
|
Andzikusku, dałam się już trochę poznać od tej strony, hm... emocjonalnej, że tak powiem
Klaudeczko, po tej akcji dwie osoby wywaliły mnie z grona swoich przyjaciół, więc mam powody, by tak przypuszczać . Kurcze, to tak, jakby moja najlepsza przyjaciółka powiedziała do mnie "Spadaj, nie będziemy się już przyjaźnić".A do Was jeszcze większą miętę czuję, bo Wy w przeciwieństwie do mojej przyjaciółki widziałyście również moje cycki, znacie moje rozterki więc i przykrość większa. Co do Twoich problemów z wyborem - doskonale Cię rozumiem
Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-05-16 o 16:36 |
|
|
|
#13319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klaudyna ![]() A mialam w planie nie brac SIWA najlepszego staruszko
|
|
#13320 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie wiem w jakim odstępie czasowym po operacji można luźniej ![]() Cytat:
![]() a może powiedz lekarzowi, że kiedyś jak byłaś na konsultacji to Ci lekarz powiedział, że większy implant bo inaczej podwieszanie... i ciekawe co On na to
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

ESy florESy (.)(.) 

Niepytajozdanie 19.06 - 35

))))))
oj joj joj. 

Trzymaj się Zabulku
tak czasem jest, że niektórym rozumu z wiekiem wcale nie przybywa- oby nie w tym przypadku, może brat się w końcu opamięta. Mamie też z pewnością jest ciężko i serce Ją boli straszliwie

. 
i TYM sposobem będą cycki wcześniej
kurde za tydz mam do niego dzwonić i się umówić dokładnie..łooo matko