|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Ja mykam spać...papa mi się drze już.
Majkelowe buziaki |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówię Tobie, żeś jest Guru Majk już przyparł Cię do muru Olkiem teren zaczął znaczyć Już On Ci to wytłumaczy On solidnie, dobrym torem Szybko wygra z Twym oporem Rozłóż tylko grzecznie nogi A rozleje się stan błogi Nie dasz rady Mu się oprzeć Gdy zapragnie On wgłąb dotrzeć Gdy zawładnie Twoją duszą Żadne siły Cię nie ruszą Oddasz Mu się w zapomnieniu Oddasz w ciała tym spełnieniu W brązie oczu przecież toniesz Bo gdy patrzy- cała płoniesz ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Teraz będzie melancholijnie, bo... tak jest. To zaczęło się i trwa Nie rok nawet i nie dwa Przeminęły dwie dekady Od mej w oczach tych zagłady Moje szczęście, radość, życie Biegły w oczach Jego skrycie Walczę ciągle więc z zamętem Odkąd oczy już zamknięte Może rozdział już skończony Może życie idzie dalej Ale stoję gdzieś na boku Nie mam siły żeby szaleć Niby wszystko jest jak dawniej Nie inaczej- tak, jak było To dlaczego w głowie dźwięczy Że coś jednak się skończyło? Dobranoc. |
|
|
|
|
#1323 | ||
|
Zakorzenienie
|
śliweczek nigdy za wiele, nawet Majki ich nie przebije
chociaż.... cwaniary, zrobilyscie to celowo .. ![]() Cytat:
Cytat:
Bry baby! Oko juz nie boli jak wczoraj.. za to czacha mi dymi jednostronnie i tym samym jednak gdzies gleboko oko rowniez mnei boli.. ale to migrena wiec znam ten bol. Wlasnie papusiam i pije slaba kawke, by potem procha wziac... nie moge se pozwolic na migrene i gapic sie 8,5h w kompa... to mi nie pomaga.. echhh ja chce lato! Niestety jestem meteopatą i mam za swoje
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
hej moje mile
widze, ze Anisia cos glowa Cie boli , jeszcze nie nadrobilam , to nie wiem o co kaman...Anka wierszyki jak zwykle , a ten smutny, to juz w ogole..... w domu wczoraj siedzialam, nigdzie nie lazilam, bo jakos wialo i tak od tego siedzenia az krzyz znow mnie bolal, ech cos nie tak ![]() a dzis znow musialam rano isc tym razem po 2 psy , bo sara wrocila, ale Maks sobie lazil u sasiadow, juz nie wiadomo co zrobic z tym plotem, bo ciagle gdzie znajdzie i wylazi ale pustki od rana....
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Dzień zaczął się jakoś tak smutno- ale już jest dobrze, bo wyszło słonko i mi świeci w okno. Od razu inna rozmowa i inaczej się człowiekowi funkcjonuje. Papierologii i telefonologii mam trochę dzisiaj. Dopiję kawę i się zabieram, im szybciej, tym lepiej. Dla Was i dla mnie na dobry dnia początek Zarzucę zdjęciami nasz skromny zakątek ![]() Załącznik 2563672Załącznik 2563673Załącznik 2563674Załącznik 2563675Załącznik 2563676 Załącznik 2563677Załącznik 2563678Załącznik 2563679Załącznik 2563680Załącznik 2563681 |
|
|
|
#1327 |
|
PIP.
|
witam w ten poniedzialkowy ranek
![]() jak dobrze, ze choc trzeba rano wstac i w pracy siedziec, to znajdzie sie fota Majkola na umilenie dnia
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz do rzeczy.. jakby mi taki pan sprzedawal plyty jak na 7 focie, to bym wykupila wszystkie, kontemplując nad kazdą ![]() Glowa przestaje bolec.. Aniu, zarobilas buziaka ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
mam to samo
|
|
#1329 |
|
PIP.
|
Michaś lekiem na migrene
![]() rany, gaduly, przez weekend napisalyscie jakies 30 stron..
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamuha jesteś niemożliwa ![]() Leże... ![]() Cytat:
![]() Ankaa, te foty na dzień dobry.No to dzień dobry
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdy masz Mike'a obok, blisko To lekarstwem jest na wszystko Jego uśmiech, głos kochany Niweluje wszystkie rany
|
|
|
|
|
#1332 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie odezwalam ![]() tez sie nad tym zastanawialam, mowilam, ze Anise jednka glowa mocno bolala ![]() juz nie moge sie doczekac Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
dziekuje ![]() Cytat:
![]() super
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a niby przyszłaś kupic tylko plyte Pogoda ma sie zmienic, stad moje bolesci... tak w ogole to wylałam resztke kawy na biurko i o maly wlos nie zalalam komputera mam jedna reke ciepla druga lodowata.. ciepla ta ktora grzalam miedzy udami (bez podtekstow) zimna ta ktora kibluje na biurku
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak samo Dlatego zawsze mówię,że wyglądam jak Michael, bo mam jedną rękawiczkę ubraną teraz też ![]()
|
|
#1335 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, dalszych juz nie cytuje, ale sa tez super ![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
?Cytat:
tez mnie to zwsze doluje i nie moge sie z tym pogodzic ![]() Cytat:
Cytat:
?---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
zebysmy tylko sie nie przeziebily, ja do soboty nie moge, bo jade na 80-te urodziny babci ![]() no cieplej ma byc jeszcze
|||||||||
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Anisiu czy ja mogę Cię poprosić o tłumaczenie Smooth Criminal
jak znajdziesz czas i będziesz się dobrze czuła oczywiście
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
projekt skonczylam, teraz jakies drobiazgi dokanczam, wiec ogolnie lusss ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ja nie moge chorowac, dopiero co moje dziecko skonczylo prawie 3 tyg katar.. zakonczony wykluciem sie piątego ząbka
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz powiem Wam słów kilka
Do szaleństwa kocham Motylka I dziękuję Jej za wszystko Że mam Mike'a już tak blisko Mike na piersi i na pleckach A koszulka cudna, piękna Za wkład pracy, poświęcenie Za spełnione me marzenie Za radości pełen koszyk Za Mike'owy ciepły dotyk Ja przed Tobą chylę czoła Już nie będę chodzić goła. ![]() Załącznik 2563768Załącznik 2563769Załącznik 2563770Załącznik 2563771Załącznik 2563772 Załącznik 2563775Załącznik 2563776Załącznik 2563777Załącznik 2563778Załącznik 2563782
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-10-05 o 10:21 |
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ijeee, jaki cudny wierszyk Dziękuje Kochana jesteś, normalnie mi łezka poleciała.
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
oho, czuje ze mamy kolejna szczesliwa posiadaczke koszulki
ja dopiero licze na nia po pracy, obiecuje sie ufocic w niej i wam sie pokaze ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- po 22 latach mojej wielkiej milosci do Majkowskiego stwierdziłam ze kocham jego "let me be" z "dirty diana" tenkju i pozwole sobie z tej okazji pertolnąć o podloge
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyneczki
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, był tam z nią posłaniec z czasów 'Bad' ?
![]() Anisia, kocham Twoje teksty ![]() Ufocić, pertolnąć- jesteś zajewykurczejedwabiista Witaj Justynko
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-05 o 10:28 |
|
|
|
#1343 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja tez chce pisac do Ciebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
?a zdjecie brzyduli smieszne, ale ten Aleks ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
||||||||
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i zapomniałam napisać :
Aniu, I love You more! ![]() Właśnie zdałem sobie sprawę, że kocham same Anie. Cóż ja mogę na to poradzić, jeśli Olek ciągle kadzi, że mu się ciągle chce, więc do samych Anek lgnie. ![]() Poetka ze mnie po zbóju. ![]() To wiadomość od Michaela oczywiście
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-10-05 o 10:35 |
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia jak tam oko?
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
ale inne tez kochane dziewczynki ![]() wiersz extra ![]() wlaczylam sobie grzejniczek olejowy, zeby sprawdzic czy wszytsko z nim ok
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moment ino wciągne brele teraz widzę, michę cieszę bo poemat ów ten niesie Olka z Majkiem cuda wianek równiez do mnie i do Anek
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugi piekny i troszke smutny ![]() I tak jesteś moim guru ![]() Cytat:
Czy mam Cię podnieść czy już sama dałaś radę ![]() Ale jestem zła... Miałam wolne poniedziałki na uczelni jeszcze w piątek, dzis już jest coś pozmieniane zachachmęcili tym planem...i nie mam żadnego wolnego dnia ![]() Środy do 20:30 od rana - chyba ich poj eb ało...całe szczescie po południu wykłady = wolne Alekurde jak żyj ę na tej uczelni tak takiego planu jeszcze nie miałam ![]() Mój ostatni dzień wakacji i wolności |
||
|
|
|
#1350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ją założyłam i spojrzałam w lustro, to też mi się oczy wilgotne zrobiły. Naprawdę jest świetna, cudny materiał i napisy takie fajne "kudłate", mięciutkie. No cudo. ![]() Listonosz był młody, pasował do czasów "Bad" ale nawet na niego nie spojrzałam, jak się domyśliłam, co przyniósł. Tak szybko podpisywałam, że pan stwierdził, że widać bardzo musi mi zależeć na rozpakowaniu przesyłki.A ja mu na to: "Tak, bo tam jest koszulka od Motylka". ![]() Miał znaki zapytania w oczach. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

.. 

na dzień dobry.

?

no chyba ze zaaranzuje wpadke i udam, ze faken los pokrzyzowal mu plany i bede go nawet zalowac 
)
)