Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-06, 08:29   #1321
aaliyah
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
ja kupowalam Effaclar wlasnie w sklepie internetowym i pamietam jak przesylka ( z Francji) okazala sie drozsza niz sam krem
W takim razie pozostaje tylko wozic z Polski
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 08:46   #1322
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
dokladnie tak jak mowisz moja droga Kolezanko

a ja dzisiaj wstalam skoro swit <o 8 rano > i mam ochote na jakis shoping chodzi za mna ten Kenzo Amour i jakies inne mazidla- tylko za bardzo nie mam pomyslu jakie. I musze upolowac jakis mega, extra wypasiony kostium kapielowy na wakacje

btw: goraca maseczka z Sanctuary jest boska. Z pewna doza niesmialosci <ale jednak> moge powiedziec, ze chyba nawet jest lepsza niz ta glinkowa z Botanicsa

prosze nie bic
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 11:14   #1323
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie tak jak mowisz moja droga Kolezanko

a ja dzisiaj wstalam skoro swit <o 8 rano > i mam ochote na jakis shoping chodzi za mna ten Kenzo Amour i jakies inne mazidla- tylko za bardzo nie mam pomyslu jakie. I musze upolowac jakis mega, extra wypasiony kostium kapielowy na wakacje

btw: goraca maseczka z Sanctuary jest boska. Z pewna doza niesmialosci <ale jednak> moge powiedziec, ze chyba nawet jest lepsza niz ta glinkowa z Botanicsa

prosze nie bic
Dziekuje Kolezanko!

Tez bym chciala tak wstawac Udanych zakupow zycze!

Maseczka Sanctuary jest extra, choc poprzednia wersja chyba bardziej mi lezala... Troszke ja juz "udoskonalilli"...
Koniecznie skus sie na mikrodembrazje w takim razie - BEDZIESZ ZACHWYCONA! Ja jestem!
Stary 2007-09-06, 13:29   #1324
basia_81
Raczkowanie

Cytat:
Tak też zrobię na szczęście już 7października lecę do Polski Najdziwniejsze dla mnie było to że w Bootsie babka na mnie spojrzała dziwnie i powiedziała że nie słyszała o takiej firmie i w aptece to samo..echhh..Kupiłam dzisiaj maseczkę Botanicsa i peeling do twarzy..zobaczymy.Używała któraś w Was może mikrodermabrazji od nich?
basia_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 16:35   #1325
niesmialy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basia_81 Pokaż wiadomość
Witam kobietki
Mam problem może ktoraś z was mi pomoże.Szukam bezskutecznie La roche posay effaclar k.Pytałam w bootsie superdrugu i innych "podjerzanych"miejsca ch typu apteki i nigdzie nie ma..kupowała może ktoraś z was ten krem bo ja już nie mam pomysłu gdzie go szukać.No i też się skuszę na tą słynną maseczkę botanicsa
Pozdrawiam!

U mnie w colchester w boots'ie jest la roche posay effeclar k.
kosztuje chyba 1o - 11F.

niesmialy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 18:49   #1326
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niesmialy Pokaż wiadomość
kosztuje chyba 1o - 11F.

Szczesciarz z Ciebie
Stary 2007-09-06, 22:31   #1327
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niesmialy Pokaż wiadomość
kosztuje chyba 1o - 11F.

o mamy rodzynka

a ja z zakupow dzisiaj wrocilam srednio obladowana....
troche ciuchow mi sie trafilo a z kosmetykow tylko olejek do mycia buzi J.Malki. I kupilam TYLKO dlatego, ze polecala Aaliyah.... jak bedzie do d*** to ja Ci pokaze
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-07, 08:48   #1328
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
o mamy rodzynka

a ja z zakupow dzisiaj wrocilam srednio obladowana....
troche ciuchow mi sie trafilo a z kosmetykow tylko olejek do mycia buzi J.Malki. I kupilam TYLKO dlatego, ze polecala Aaliyah.... jak bedzie do d*** to ja Ci pokaze
juz sobie z gory zaaplikuje, jakby co Ale bedziesz pod wrazeniem, tylko uwaga na oczki!
Stary 2007-09-07, 15:50   #1329
Apsik
Rozeznanie

GG do Apsik

Witajcie dziewczyny

Zostawić Was na chwile i już.. naprodukowaly tyyyyle stron do czytania. Cale szczęście, ze lubie Was czytac ;P

Niedawno pisalyście o kosmetykach Santctuary, wiec i ja napiszę wam o kilku z tej serii.
Ja, moje drogie, obecnie uderzylam w Tan! Self Tan, dla ścislości a kosmetyki mam wlaśnie z Sanctuary. Warte opisania są dla tego, ze nie pozostawiają tego smrodku, którego nie cierpię, kiedy samoopalacz zaczyna dzialać. I świetnie się wchlaniają. Mam Loton Self Tan oraz preparat przygotowywujący, który nazywa sie Lioton Body Self Tan. Pierwszy jest samoopalaczem a drugi balsamem do ciala, który ma zadanie nawilżyc i utrzymać opalenie. Stosowane na zmianę (rano po prysznicu Lioton Body a wieczorem sam Lioton) dają bardzo milą, równą opaleniznę, a do tego świetnie nawilżoną skórę. Ten duet niesamowicie mi odpowiada.
Druga opcja Self Tan to Soltan. Zestaw, w którym jest peeling (cos jakby olejek z solą), oraz pianka do opalania. Tez rewelacja, bo ten peeling świetnie sie spisuje zarówno na buzi jak i na ciele. A opalenizna jest bardzo ladna. Tyle, ze tutaj już smrodek sie pojawia. Ale na samą twarz i to na noc jest do zniesienia.

Czy znacie szampony i odżywki NU:U ?
Mam szampon Detox dla wlosów i odżywkę w sprayu, która po nalożeniu na wlosy bezpośrednio po umyciu opóźnia efekt przetluszczania sie kudelków
Apsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 11:15   #1330
13ryjek
Rozeznanie

Dziewczyny kochane szukam peelingu mocnego do ciała tzn. gruboziarnistego coś takiego jak ma nasza Polska Eris w pomarańczowej tubie. Może coś fajnego jest w Bootsie? Pomożecie?
13ryjek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 12:21   #1331
Apsik
Rozeznanie

GG do Apsik

Cytat:
Napisane przez 13ryjek Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane szukam peelingu mocnego do ciała tzn. gruboziarnistego coś takiego jak ma nasza Polska Eris w pomarańczowej tubie. Może coś fajnego jest w Bootsie? Pomożecie?
Ryjku, dawno już nie używalam tego Erisu, ale wydaje mi się, ze jest on podobny do peelingu, który ja bardzo lubię za ostre drobinki i świetny zapach. Jest to produkt, który kupisz w sklepach ASDA, firmy N-SPA. Jest niedrogi, warto spróbować. Dobrze ściera i jednocześnie nawilża. A jak Ci się spodoba zapach to możesz dokupić żel pod prysznic w takiej samej nucie zapachowej. Peeling jest w takich sporych tubach, w czterech kolorach: różowy- mailnowy shake, pomarańczowy, cytrynowy i creme brule - waniliowy w kolorze takim nieciekawym, ale zapach bardzo smaczny
Kosztuje ok 3 funtów.
Apsik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-09, 18:53   #1332
A.S.
Rozeznanie

Talking Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Wreszcie mogę się podzielić wrażeniami z używania suchego szamponu Batiste. Jest rewelacyjny!!!!
Mam ogromny problem z przetłuszczającymi się włosami u nasady przy suchych końcówkach, i ten szamponik jest dla mnie idealny wspaniale odświeża i sprawia,że włoski wyglądają jak po umyciu. Oczywiście nie jest to zastępstwo tradycyjnego szamponu ale uważam,że jest ogramnie pomocny w przypadkach awaryjnych gdy nie mamy czasu umyć włosków a chcemy wygldać świeżo.
A.S. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 23:21   #1333
Olaola
Zadomowienie

A.S. ogromnie sie ciesze, ze Ci sie Batiste spodobal - mam nadzieje, ze reszta z Was, ktora zechce go wyprobowac, bedzie rownie zadowolona

Dziewczyny, nadal nie znalazlam mieszkania, ale dzis ogladalam przecudny dom, ktory dzielilabym z bardzo sympatycznymi ludzmi - trzymac kciuki za mnie prosze! Dowiem sie we wtorek, czy moge sie wprowadzic... !
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 10:26   #1334
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez 13ryjek Pokaż wiadomość
Moimi ulubionym turbo-scieraczem jest kawa. Od kiedy sprobowalam kazdy inny kupny peeling jest przy nim jak maslo. Nic mi tak nie sciera martwego naskorka, tudziez samoopalacza jak grubo zmielona kawa z dodatkiem zelu do kapieli. I do tego zapach, ktory uwielbiam... Czuje sie jak w SPA

Cytat:
Napisane przez A.S. Pokaż wiadomość
Wreszcie mogę się podzielić wrażeniami z używania suchego szamponu Batiste. Jest rewelacyjny!!!!
Mam ogromny problem z przetłuszczającymi się włosami u nasady przy suchych końcówkach, i ten szamponik jest dla mnie idealny wspaniale odświeża i sprawia,że włoski wyglądają jak po umyciu. Oczywiście nie jest to zastępstwo tradycyjnego szamponu ale uważam,że jest ogramnie pomocny w przypadkach awaryjnych gdy nie mamy czasu umyć włosków a chcemy wygldać świeżo.
potwierdzam, my z moimi kolezankami go uwielbiamy w sytuacjach awaryjnych. Poluje na ten Tropical, bo u nas byl tylko klasyczny...
Stary 2007-09-10, 11:30   #1335
13ryjek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Apsik Pokaż wiadomość
Ryjku, dawno już nie używalam tego Erisu, ale wydaje mi się, ze jest on podobny do peelingu, który ja bardzo lubię za ostre drobinki i świetny zapach. Jest to produkt, który kupisz w sklepach ASDA, firmy N-SPA. Jest niedrogi, warto spróbować. Dobrze ściera i jednocześnie nawilża. A jak Ci się spodoba zapach to możesz dokupić żel pod prysznic w takiej samej nucie zapachowej. Peeling jest w takich sporych tubach, w czterech kolorach: różowy- mailnowy shake, pomarańczowy, cytrynowy i creme brule - waniliowy w kolorze takim nieciekawym, ale zapach bardzo smaczny
Kosztuje ok 3 funtów.
Apsik dzięki chyba widziałam N-SPA u mnie poszukam.

Bee próbowałam już kawy i przyznaje, że fajny jest po niej efekt. Jednak na dłuższą metę zaczęła mnie uczulać
Stary 2007-09-11, 08:22   #1336
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy w Bootsie lub Superdrug jest "biała czekoladka" Bourjois?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 08:52   #1337
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy w Bootsie lub Superdrug jest "biała czekoladka" Bourjois?

Hosenko, widzialam w Superdrugu

Gratuluje swiezo-upieczonemu magistrowi
Stary 2007-09-11, 09:54   #1338
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, widzialam w Superdrugu

Gratuluje swiezo-upieczonemu magistrowi
dzięuje za odpowiedź - TZ dzisiaj wyjezdza do PL wiec go zmolestowałam o ta czekoladke (mam nadzieje że "sierota" znajdzie )

dziękuje też za gratulacje

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-11, 23:30   #1339
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7
Konto usunięte

Dziewczyny, pytanie z rodzaju "silly sausage"

Mam karte Boot`s, ale nie wiem jak mam skorzystac z tych punktow, jak to sie odbywa technicznie, czy wystarczy przy kasie powiedziec, czy moze trzeba wczesniej

Na stronie Boot`s nie znalazlam, jest tylko jak sprawdzic ilosc punktow

6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 08:41   #1340
aaliyah
Zakorzenienie

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;5255313]Dziewczyny, pytanie z rodzaju "silly sausage"

Mam karte Boot`s, ale nie wiem jak mam skorzystac z tych punktow, jak to sie odbywa technicznie, czy wystarczy przy kasie powiedziec, czy moze trzeba wczesniej

Na stronie Boot`s nie znalazlam, jest tylko jak sprawdzic ilosc punktow

[/quote]

Po prostu przy kasie mowisz, ze chcesz zaplacic punktami.
Stary 2007-09-12, 19:26   #1341
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dziewczyny-wczoraj Tz wyciagnal mnie do Target zeby mu kupic jego prywatna maseczke Botanica-kupil tez sobie peeling z tej samej firmy.
Powiedzial tez ze nigdy nie rozumial dlaczego kobiety smaruja sie kremami nosza zielone maski itp-ale teraz juz wie dlaczego(mowi ze ta maska czyni cuda z jego twarza).
hehe
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 19:56   #1342
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość
Dziewczyny-wczoraj Tz wyciagnal mnie do Target zeby mu kupic jego prywatna maseczke Botanica-kupil tez sobie peeling z tej samej firmy.
Powiedzial tez ze nigdy nie rozumial dlaczego kobiety smaruja sie kremami nosza zielone maski itp-ale teraz juz wie dlaczego(mowi ze ta maska czyni cuda z jego twarza).
hehe
Czarny Elfie, ta maseczka czyni cuda Zrobilam ja mezowi i wyciagnela mu wagry z nosa Jedyny minus - moja zaczyna pachnac bagnem Ale przezyje to chyba
Stary 2007-09-12, 19:59   #1343
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Czarny Elfie, ta maseczka czyni cuda Zrobilam ja mezowi i wyciagnela mu wagry z nosa Jedyny minus - moja zaczyna pachnac bagnem Ale przezyje to chyba
Dokladnie-swietnie oczyszczaMoj Tz ma teraz buzie jak niemowlak-pomogla mu tez w stanach zapalnych na policzkach.Moja nie smierdzi-ale trzymam w lodowce
Zreszta co tam zapach-jak dziala
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 20:18   #1344
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Zreszta co tam zapach-jak dziala
Stary 2007-09-12, 23:08   #1345
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7
Konto usunięte

aaliyah dzieki
6d4d53ed507eeb0815dd3e883934f7df1af843d7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 20:49   #1346
Jo_Z
Przyczajenie

Witam kobietki

Ja z kolei mam pytanie dotyczace kremu pod oczy. W sumie trzydziestka za pasem no i zaczelam uzywac najpierw Garnier ten w zielonej tubce i nie bylam zadowolona, potem nivea zero rezultatow, teraz koncze uzywac loreal wrinkle decreese nie jest zly, ale moze znacie jakies cudenko pod oczy coby te zmarszczki troche lepiej wygladaly a i cienie pod oczami nie byly zawsze tak widoczne.
Dzieki serdecznie i mam nadzieje ze pozwolicie mi sie rozgoscic tutaj
Jo_Z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 01:01   #1347
13ryjek
Rozeznanie

Cytat:
hehe
No i mnie namówiłyscie złe dziewczynki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 14:54   #1348
karoleena
Rozeznanie

mnie tez! ruszam do boot'sa! tylko...czy ma ktoras z Was link, jaka to konretnie maseczka
edit: a! chyba znalazlam na poprzedniej stronie
http://bootsus.bri-global.com/main.a...&sid=21&iid=41
o ta chodzi?
karoleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-14, 17:15   #1349
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jo_Z Pokaż wiadomość
Witam kobietki

Ja z kolei mam pytanie dotyczace kremu pod oczy. W sumie trzydziestka za pasem no i zaczelam uzywac najpierw Garnier ten w zielonej tubce i nie bylam zadowolona, potem nivea zero rezultatow, teraz koncze uzywac loreal wrinkle decreese nie jest zly, ale moze znacie jakies cudenko pod oczy coby te zmarszczki troche lepiej wygladaly a i cienie pod oczami nie byly zawsze tak widoczne.
Dzieki serdecznie i mam nadzieje ze pozwolicie mi sie rozgoscic tutaj
raczej zaden krem Ci zmarszczek nie zmniejszy

ja uzywam kremu sanctuary i jestem zadowolona, mniej mam sincow pod oczami.

A wczoraj bylam w centrum i myslalm sobie czy by sobie tej przez was zachwalanej maseczki nie kupic ale zdrowy rozsadek zwyciezyl i nawet nie weszlam do bootsa
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-15, 00:02   #1350
anaiss
Raczkowanie

Smile Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
A teraz sie zapytam Was o prostownice. Co myslicie o GHD?Nie mam doswiadczenia jesli chodzi o taki sprzet,wiem tylko, ze moja kolezanka zrobila mi nia wlosy (ma ta strasza wersje,III) i efekt utrzymal sie nie tylko do mycia ale i jeszcze po nim!!! Mialam pieknie sypkie,proste, gladkie i lsniace wlosy,cudo po prostu. Od razu napalilam sie na nia niesamowicie,ale cena 100-120 pounds trochę mnie odstraszyla. Slyszalam tez zreszta (i czytalam na KWC), ze w PL można kupić profesjonalna prostownice za 200zl czyli 1/3 ceny GHD. Zastanawiam sie, czy efekt byłby rownie dobry i czy GHD to po prostu porzadna prostownica ze świetną kampania reklamową, która automatycznie parokrotnie podwyższa cenę... Jakie macie doświadczenia w tej materii, ktoras z Was ma mozeporownanie? Zainteresowalam sie bowiem Tondeo: Cerion Active lub Cerion Eco
Z calego serca polecam Tobie prostownice GHD IV, mam ja od 2 miesiecy ( prezent urodzinowy od mojego TZ ) Z natury moje wlosy sa krecone, prostownice innych firm, tansze ale znanych firm nie dawaly sobie z nimi rady, niby prostowaly, ale wlosy byly zle wyprostowane, takie pofalowane. Teraz moje wlosy sa prosciutkie, sypiace, naprawde super, polecam

anaiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości