|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13531 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Cytat:
a jak wg Ciebie robi się nieciekawie to tu nie wchodź ![]() poza tym nudno tez byłoby tutaj, gdyby non stop się pisało o kosmetykach...bez przesady, ale ileż można pisać i dumać nad produmtakmi Avonu ![]() proszę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pójdę po aparat to zrobię fotki przybornikowi higienicznemu, lusterku SPA i torebce Tauri ![]() chyba,że ktoś jeszcze chciałby coś zobaczyć innego - jak będę posiadać to pstryknę fotkę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#13532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13533 |
Zadomowienie
|
zlozylam zamowienie wlasnie, ciekawe czy wszytsko przyjdzie, kolezanka zaszalala i zamowila u mnie za ponad 150 hihi, fajnie bo myslalam ze te 250 bede musiala sama zamowic....
mam pytanie, czy w cokach moznaplacic karta? nie ta karta avon tylko zwykla karta... bylam dzis placic rachuneki zapomnialam sie spytac. cos jeszcze sie chcialam od was dowiedziec ale zapomnialam co
#13534 |
Zadomowienie
|
Wiecie moze jak bedzie w k8 (albo k10) z zamowieniami na COK? Ja do domu raczej nie zamawiam, chociaz moze z raz przetestuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#13535 |
Zakorzenienie
|
Lusterko SPA - zdjęcie numer 1 i 2
Torba Tauri - ma kieszeń zasuwaną na suwak z przodu, wewnątrz ma też małą kieszonkę zapinaną na suwak i przegródkę na telefon komórkowy - fotki 3,4,5 Stylowa kosmetyczka - zdjęcie 6 a spray Island Vibe nadal pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13536 |
Raczkowanie
|
Kalex i sally wielkie dzięki
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
![]() |
#13537 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() Co do Szminek nabłyszczających, to Coral Gables jest rzeczywiście bardzo ładna. Zamówiłam ją sobie, ale oddałam "potencjalnej przyszłej teściowej" ![]() ![]() ![]() Od pewnego czasu zamawiam więcej rzeczy i sprzedaję je w cenach niższych niż w katalogu. Miałam trochę klientek, które z katalogu nic nie zamawiały, a jak na żywo zobaczyły, to bardzo chętnie. Nie zarabiam na tym dużo, bo zazwyczaj tylko 10 %, ale przynajmniej udaje mi się wypracować wyższy opust i dzięki temu mogę dla siebie coś kupić taniej, a poza tym poszerzyłam grono klientek ![]() W sobotę przyjdzie mi kilka błyszczyków: oba AG, Golden, Metallic Blush, Pink Shine i Rose Beam. Wybiorę sobie jakiś, bo idę na wesele i przyda się coś nowego, a reszta pójdzie "na handel" ![]() Pozdrawiam cieplutko wszystkich związanych z Avonem! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#13538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To w pełnej wersii wcale nie jest taki drogi jak na kremy Anew, zobaczymy jak będzie działał ![]()
![]() |
#13539 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze obiecane fotki przybornika higienicznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13540 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#13541 |
Zadomowienie
|
Czy ktos zamawial blyszczyk Arabian Glow Tan ?
I czy przychodza balsamy ujedrniajace Care z internetowej ? ![]()
#13542 |
Zakorzenienie
|
przychodzą
![]() przynajmniej ja dostałam; przyszedł mi też z internetowej: - krem do ciała Surreal - żel pod prysznic LBD - krem brzoskwiniowy do twarzy nie dostałam: - nabłyszczającego lakieru nawierzchniowego - balsamu do ciała extraordinary EDIT: ten zestaw startowy myavon co przychodzi za zamówienie za ponad 250 zł. to są dwa startery po 3 złote ![]() normalnie zaszaleli ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-05-31 o 20:50 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#13543 | |
Wtajemniczenie
|
gothika
Na razie mogę o nim powiedzieć tyle, że: jest go niestety tylko 150 ml (niby wiedziałam, ale jak zobaczyłam na zywo, to jakoś mi się malutki wydawał), ma jakiś szary kolorek z jakby niebieskimi dorbinkami....Prawie nie ma zapachu, taki leciuteńki. Rozprowadza się dość dobrze, szybko się wchłania ![]() Zobaczymy jak bedzie z brązowieniem ![]() A ja mam już w domku swoje kosmetyki ![]() Wodę i sprej Island Vibe (cuudoooo!!!), emulsję do opalania i to mleczko brązujące do opalania, oraz żelowe poduszeczki ![]() I wzięłam jeszcze 3 próbki szminek nabłyszczających-Champagne Glow, Brown Sugar (czy jakoś tak) i cośtam Coral ![]() Ta Brown... jest ciemna, jak dla mnie za ciemna, wolę jaśniejsze mazidła... Sorry-za błędy w nazwach,ale jestem chora i siedze przy kompie i nie mam sił wstać i iść do siebie do pokoju ![]() z tego też względu dość szybko przestałam czuć na sobie Island Vibe (KATAR :/:/:/) ale mam nadzieję, że na czysty nosek będą trwalsze:P Co do "rodzinnej atmosfery" ![]() Nie narzekam, jest super ![]() I gdyby nie to, gdyby tylko były pytania "macie...?, używacie? jaki kolor? etc." i odpowiedzi"Mamy, używamy, jest takie i takie", to byłoby dość ...hm....sztywno :| A tak jest fajnie, można pogadać o kosmetykach,ale jak z koleżankami, a nie jak obcymi ludźmi, ekspedientkami w sklepie ![]() Oby tak dalej... Buziaki dla Avonek!!! Cytat:
ja myślałam, że to są zestawy startowe z kaską na koncie ![]() Czyli masz tylko starterek i na konice 3 zł? Ech....
![]() ![]() |
![]() |
#13544 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4466156]Też uważam, że dzięki opisywaniu przeżyć i wszelkim rekacjom wątek staje się nam bliższy. Narasta tutaj atmosfera przyjaźni, co jest bardzo miłe
Matko, z k07 zamównienie składam dopiero za tydzień w środę. Już mi się czekać nie chce ![]() Witaj w klubie ![]()
#13545 |
Zakorzenienie
|
nutka - jak Ci katar minie to zapewniam Cię, że będziesz dłużej czuc Island Vibe
![]() ![]() ![]() EDIT: tak, nutka; dokładnie to jest: "Podwójny zestaw startowy 2 razy 3 złote gratis na rozmowy, SMS-y i MMS-y" ![]() ![]() ![]() i w tym są dwie karty starterowe po 3 złote z przypisanymi numerami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13546 |
Wtajemniczenie
|
To mnie podniosłaś na duchu
![]() bo bardzo mi się ten zapaszek podoba ![]() I już myslałam, że bede się musiała nim psikać non stop ![]() więc teraz pozostaje mi tylko czekać na to, jak mój katarek zrobi sobie wolne ![]() EDIT ![]() O kurcze... To całe szczęście, że nie robiłam zamówienia "na siłe", tylko po to, żeby zdobyć te starterki... Szczerze mówiąc myslałam, że bedzie na nich z jakieś 10 zł, chociaz tyle, żeby wysłać smski do swoich klientek o zmianie numeru - a tu nawet na to nie wszystkim wystarczy...
![]() |
#13547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() złożyłam zamówienie na ponad 260zł ![]() dla siebie wzięłam tylko i wyłącznie szminkę CT iced champink ![]() zaoszczędziłam ![]()
![]() |
#13548 |
Zadomowienie
|
tak jak obiecałam fotki lustereczka
![]() ![]() ![]()
#13549 |
Zakorzenienie
|
akurat ona nie jest dla mnie, wzięła ją dla siebie moja 16-letnia siostra - tak szczerze mówiąc to dla niej idealnie pasuje, bardzo fajna na wiosnę/lato
![]() do niej ta torba jak pasuje, bo np. ja chyba na takie torby to już za stara jestem ![]() sama torba w sobie jest ładna, nie można powiedzieć, że nie, ładne kolorki, wykonanie, nie jest jakaś bardzo mała i ma praktyczne te kieszenie (jedną ja pisałam na zewnątrz, a drugą wewnątrz) ![]() EDIT: urshoola - lustereczko jest bardzo ładne, prawda? naprawdę spore, aż jestem zaskoczona,że tak duże lusterko Avon wypuścił ![]() jedno lusterko jest normalne, drugie powiększające (na to powiekszające to wolę nie patrzeć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#13550 |
Zadomowienie
|
Bardzo chwalicie Island Vibe, strasznie mnie korci, choc przyznam, ze w katalogu nic nie czulam, jakos slabo pachniala stronka, no i ta tlustosc wody mnie odrzuca, wiec chyba kupie spray i moze zel pod prysznic, bo uwielbiam Escady i skoro to zapach tego typu, to super
![]() Dzieki za fotke stylowej kosmetyczki ![]() Co do atmosfery na watku, to mysle, ze najbardziej ja lubia i ciesza sie z niej Ci, co sa jej czescia. Ja jakos jej nie odczuwam specjalnie. Lubie Avon, interesuje mnie to, ale ciezko sie tu wkrecic nie bedac konsultantka, no i nie bedac bardzo aktywna. Ja np. nie daje rady czytac wszystkiego, bo przybywa tego w tempie blyskawicznym. Z pewnych wzgledow nie jestem konsultantka, mimo ze chcialabym byc i moge tylko pytac w stylu "co sadzicie o..." albo pisac, ze biore lub wzielam costam z katalogu. |
![]() ![]() |
![]() |
#13551 |
Wtajemniczenie
|
justysiek nie tylko o to "możesz" pytać
![]() Ale racja, jak ktoś nie czyta większości postów, to trudno się w to wciągnąć... Ale polecamy się na przyszłość:P Ja czytam prawie wszystkie posty... i bardzo to lubię ![]() Zapraszamy do nas w wolnej chwilce ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#13552 |
Zakorzenienie
|
justysiek - jeśli wiesz jak pachnie Escada Pacific Paradise to Island Vibe to avonowska wersja tego zapaszku
![]() mnie też nie odpowiadała ta dwufazowa formuła wody, dlatego wzięlam spray do ciała i nie żałuję - ułaaa ja wciąż mam ten zapach na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13554 |
Zakorzenienie
|
Jedna z moich klientek wziela zamowila juz jakis czas temu ta wode Island Vibe, jest zadowolona ale mowi ze brudzi ubranie?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego chyba najlepiej tą wodę psikac się w upalne, ciepłe dni, kiedy się nosi bluzki bez rękawków i z dekoldami i wtedy popsikać się wodą na gołe miejsca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13556 |
Zakorzenienie
|
a co do atmosfery na wątku to tu panuje ona wspaniała
![]() ![]() ![]() Kalex, dzięki za opis tej torebki, zastanawiam się nad nią i myślę co by nie edytować zamówienia i zamówić sobie ją ![]()
#13557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na inny temat to moj wyczekiwany dzien bedzie 3 tyg po Twoim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13558 |
Zadomowienie
|
Akurat Pacific Paradise nie znam zapachowo, mialam Island Kiss i Rockin' Rio, ale te sezonowe Escady sa podobno zblizone zapachami do siebie (choc nie powiedzialabym, ze sa identyczne) i bralabym je w ciemno, wiec wlasnie takze Island Vibe chce w ciemno brac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i również gratuluję ![]() Cytat:
![]() wg mnie to jest po prostu typowa torebkowa kosmetyczka, w której bez problemu zmieści się np. błyszczyk, tusz do rzęs, podkład, cień do powiek itp. jak dla mnie jest ona w sam raz - idealna do moich torebek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#13560 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.