Powiększanie piersi cz.7 - Strona 452 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 21:12   #13531
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny przepraszam za zamieszanie. Tak sobie tylko myslalam,wiem ze tak napewno nie było . Andzikus wlasnie o to mi chodzilo tylko nie wiedzialam jak to obrac w slowa.Dziekuje za komentarze;* Od dzisiaj systematycznie masowanko. Myu przepraszam Oj ja głupiutka;(
Ale za co Ty przepraszasz super , że pokazałaś co Cię niepokoi Lepiej pytać jak się nic nie dzieje niż coś przegapić A dupsko zlać trzeba ale za to że tak rzadko do nas zaglądasz

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 21:13   #13532
Nadinka2
Raczkowanie

Umowie sie w tygodniu do chirurga i dam znac
Stary 2012-05-20, 21:13   #13533
martkka sz
Raczkowanie

A ja kurdę nie umiem żadnej nogi na głowę założyć! Już chyba dobre 15 minut próbuje i
Stary 2012-05-20, 21:14   #13534
Nadinka2
Raczkowanie

Obiecuje poprawe!!! Oj jak dobrze miec takie dziewczyny zawsze mozna liczyc na dobre słowo.Kocham Was dziewczynki;***
Stary 2012-05-20, 21:18   #13535
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
A własnie Myu,pamietasz jak pisalas o przewieszeniu-czy u mnie juz to nastąpiło czy nie?
Twoje jeszcze sterczą jak osiemnastki Ale to że nabiorą naturalnej lini jest nieuniknione więc spokojnie- przyjdzie czas i na Ciebie
I wcale szybko nie znaczy dobrze.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
A ja kurdę nie umiem żadnej nogi na głowę założyć! Już chyba dobre 15 minut próbuje i
zobaczysz powieki zaczną Ci się łamać

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-05-20, 21:25   #13536
gwendolinka
Zadomowienie

Ty mnie tu Mya nie przedrzeźniaj....bo ja sie "uczę" finansow żeby lepiej vaty rozumieć ....ale jednym okiem widzę, co tu sie wyrabia... ja wam dam smiac sie z powiek

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

krem brokułowy sie przyjął chcecie nowy przepisik ??
Zamiast smażenia kotletów , jajko rozbić, na talerzy wysypać otreby owsiane.... Wziąć rozbita piers z kurczaka doprawic, wymoczyc w jajku pooturlać w otrebach i do piekarnika... można jeszcze wlać to jajko niech sie zapieka :P nic nie może sie zmarnować
Dobrze ze z tymi implantami to jednak nie na pary/// bo juz chciałam mówić ze ja chyba mam dwa lewe ....

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 21:36   #13537
martkka sz
Raczkowanie

Lipa z ta noga na głowie. Może patent z obcasami pójdzie mi lepiej...A ja jeszcze chciałam dodać swoje 3 grosze odnośnie leżenia na brzuchu! Na plaży sprawdza się kopanie dołków na cycki!!! Hahaha!! Wyprobowałam!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-20, 21:47   #13538
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ty mnie tu Mya nie przedrzeźniaj....bo ja sie "uczę" finansow żeby lepiej vaty rozumieć ....ale jednym okiem widzę, co tu sie wyrabia... ja wam dam smiac sie z powiek

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

krem brokułowy sie przyjął chcecie nowy przepisik ??
Zamiast smażenia kotletów , jajko rozbić, na talerzy wysypać otreby owsiane.... Wziąć rozbita piers z kurczaka doprawic, wymoczyc w jajku pooturlać w otrebach i do piekarnika... można jeszcze wlać to jajko niech sie zapieka :P nic nie może sie zmarnować
Dobrze ze z tymi implantami to jednak nie na pary/// bo juz chciałam mówić ze ja chyba mam dwa lewe ....
to Ty ładnie się uczysz, tak jedym okiem

Ten krem brokułowy pychotka faktycznie. Ale cały sama zjadłam - tzn z psiakiem się podzieliłam bo moim panom się nie podobał . Ten mój psiak to ze mną wszysko co zdrowe je na spółkę- wczoraj robiłam pstrągi i też był jedymym moim kompanem A panowie sobie pizzę ugnietli

Stary 2012-05-20, 21:57   #13539
gwendolinka
Zadomowienie

BARDZO JEDNYM OKIEM.
No nic bedesiedziala do nocy .... własnie sobie zrobiłam peeling. musze paznokcie pomalować jeszcze

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-05-20, 23:13   #13540
ania 31
Raczkowanie

nie zawsze czytajac rozumiesz tak jak piszaca osoba chce przekazac powolalm sie na wypowiedz kilka stron wczesniej jedni sie rozbawiaja a innym moze byc przykro tylko o to mi chodzilo
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 23:59   #13541
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
nie zawsze czytajac rozumiesz tak jak piszaca osoba chce przekazac powolalm sie na wypowiedz kilka stron wczesniej jedni sie rozbawiaja a innym moze byc przykro tylko o to mi chodzilo
napisałaś coś o cierpieniu. chciałam, żebyś napisała jakie to cierpienie. że dziewczyny usunęły Cię ze znajomych? jeśli czytałaś co się działo od kilku stron to się im nie dziw. ja Ciebie nie mam i nie miałam w znajomych i nie wiem czy nie masz zdjęć czy co.

zauważyłam też od początku jak tu jestem, że większość dziewczyn myśli, że jak napiszą "cześć wszystkim, chcę sobie zrobić biust" i powysyłają zaproszenia to od razu zostaną przyjęte. nie chodzi mi tu o kogoś konkretnego. nawet ja miałam parę razy taką sytuację, że miałam zaproszenia od dziewczyn, których nigdy tu na forum nie widziałam. a obstawiam, że Mya i Jooasi mają tak ciągle.

i nie ma się co oburzać posiedzisz tu dłużej, zrobisz sobie cycuszki a wtedy nikt Cię nie będzie usuwać. a na pomoc dziewczyn zawsze możesz liczyć. nie gniewaj się na nikogo Aniu

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-05-21 o 00:18
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 06:43   #13542
ania 31
Raczkowanie

kochanie ja sie na nikogo nie gniewam poniewaz bylam sporo przed operacja rzadko sie udzielalam nie chcialam wyjsc na dziwolaga w razie gdybym sie rozmyslila czy cos,ale czytalam wnikliwie forum,wlacznie z tym co sie dzialo.i moze nawet nie powinnam sie wypowiadac bo mnie osobiscie nikt nie usunal wyrazilam swoja opinie bo mysle ze mnie samej byloby przykro gdyz nic zlego tutaj nie zrobilam.moje zaproszenia dziewczyny przyjmowaly z wyjatkiem myi ale szanuje jej decyzje poniewaz i tak mnie mejlowo bardzo pomogla i nie zostawila gdy sie bilam z myslami badz czegos niewiedzialam,to samo tyczy sie joasi bo one dwie mialy ogromna cierpliwosc tlumaczyc mi to i tamto,ale reszta dziewczyn ktore mam w gronie przyjaciol rowniez nie zostawily mnie bez odpowiedzi na najbardziej banalne juz chyba dla nich samych wiadomosci odemnie.
Stary 2012-05-21, 07:10   #13543
ania 31
Raczkowanie

Dziewczyny poniewaz jestem blisko coraz blizej operacji wstawiam swoja wyjsciowke i prosze w miare mozliwosci o rady i porady .Uprzedzam moje cycki obecnie dla ludzi o mocnych nerwach prosze podsuncie mi pomysl jaki rozmiarek powinnam brac anatom czy okragly choc jestem juz chyba na okragly nastawiona chce dodac ze mierze 161 i waze 58kg czyli niemoge miec ogromnego cyca dziekuje wam bardzo za pomoc

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

no i nie udalo mi sie wstawic fotek prubujac wstawilam je pod swoja wiadomoscia oglnodostepne dla wszystkich ale szybciutko usunelam bo chcialam tylko album dla znajomych utworzyc i niewiem jak buuuu pomocy.

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc

Edytowane przez ania 31
Czas edycji: 2012-05-21 o 07:02
Stary 2012-05-21, 07:40   #13544
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny poniewaz jestem blisko coraz blizej operacji wstawiam swoja wyjsciowke i prosze w miare mozliwosci o rady i porady .Uprzedzam moje cycki obecnie dla ludzi o mocnych nerwach prosze podsuncie mi pomysl jaki rozmiarek powinnam brac anatom czy okragly choc jestem juz chyba na okragly nastawiona chce dodac ze mierze 161 i waze 58kg czyli niemoge miec ogromnego cyca dziekuje wam bardzo za pomoc

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

no i nie udalo mi sie wstawic fotek prubujac wstawilam je pod swoja wiadomoscia oglnodostepne dla wszystkich ale szybciutko usunelam bo chcialam tylko album dla znajomych utworzyc i niewiem jak buuuu pomocy.
Hej, musisz zmienić opcje w albumie, który dodalas na prywatny .W ten sposób Twoje zdjęcia będą widoczne tylko dla Twoich znajomych.
Stary 2012-05-21, 08:02   #13545
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuje że mnie rozumiesz. A czy się przyjaźnimy czy nie- tak samo mocno Ci kibicuje, trzymam kciukasy i podpowiem ile potrafię
I tyczy się to wszystkich przyszłych Cycolinek Moje focie możecie zobaczyć na wątku, są to zdjęcia które mogą Wam w jakiś sposób pomóc przy wyborze wielkości implnaciku.
A w albumikach mam również focie prywatne- zresztą nie tylko moje a i moich forumowych koleżanek- i dlatego proszę o wyrozumiałość . Wiem niestety, że zdjęcia wyciekały w świat a dostęp do albumów miały osoby które się ze mną nie przyjaźniły - stąd moja ostrożność.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 08:11   #13546
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
jeszcze chciałam dodać swoje 3 grosze odnośnie leżenia na brzuchu! Na plaży sprawdza się kopanie dołków na cycki!!! Hahaha!! Wyprobowałam!
A w tym dolku to nie zimno cycusiom? Pisalyscie, ze nasze cycole lubia marznac...

Cytat:
Aniu, a co Ci Twoj lekarz zaproponowal? Jaki rozmiarek implanciku i jakiej firmy?
Co do wyjscioweczki to spojrzyj na moje biedactwa jakie byly okropne. Wtedy kazde beda sie wydawaly piekne

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 08:35   #13547
korinka
BAN stały

Gwendolinka - a możesz podać przepis na krem z brokułów. Bo chyba mnie to ominęło a nie ukrywam, że mocno zainteresowana jestem

Ania31 - a lekarz co Ci doradził? i jaką masz wyjściówkę?
MyaDiva - rozumiem i szanuję Twoją decyzję. Nigdy nie nic nie wiadomo..dlatego w necie warto zachować ostrożność. Zwłaszcza swoje prywatne zdjęcia
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:00   #13548
ania 31
Raczkowanie

Dziewczynki fotki juz sa z pomoca Andzikusa dziekuje.A z moim lekarzem to jest tak ze nie mialam konsultacji tylko mejlowo bedzie w dzien operacji bo jade do czech .Jak bylam przed operacja to pisal ze okragle wystarcza,itd.A jak jestem juz zapisana to napisal ze najlpepie anatomiczne,wiec napisalam do niego ze raz tak a raz tak to juz niewiem na co sie pisac a on odpisal ze okragle wystarcza w moim przypadku i lepiej wypelnia gore.Mysle o mentorach ale to zalezy czy znajdzie sie rozmiar ktory sprosta moim cyckom paskudnym by nabraly ksztaltu.A pali mnie decyzja czy okragle czy anatomy bo jesli wybiore anatomy mentora to musz dac wszczesniej znac gdyz jest roznivca cenowa.Dodam jeszcze ze bede miala zmniejszane otoczki i podwieszanie przez otoczke czyli blizny znikome a beda podniesione wiec moge brac mniejszy rozmiar wkladek a nie 450cc by wypelnic moje paskudy.co wiecej jestem niezbyt wysoka i mysle o 300cc a lekarz napisal jeszcze ze z tym 300cc jest mozliwe osiagniecie rozmiaru c i taki bym chciala ale niewiem czy nie wziasc troche wiecej na zapas bo bedzie podmiesniowo.dziekuje kochane za pomoc.

Stary 2012-05-21, 09:33   #13549
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ale żeście dziewczyny napisały przez weekend :P ciężko nadążyć!

Nadinka - MASZ PRZEPIĘKNE piersi i to od samego początku takie były!!! a rowek masz jami poprostu!

Ania 31 - fajnie że do nas dołączyłaś i tak szybko będziesz operowana Trzymam kciuki!!!

Andzikus - widać że u Ciebie bedzie piękny rowek bo już sie na zdjęciach lśni że tak napiszę!!!! a skoro jesteś pani prof to mnie opieprz że ja mgr nie pisze ((( chlip! tak bardzo bym chciala miec to z głowy ( ale taki leń ze mnie....

Jejku też nie wiem czemu myślałam że implanty to lewy i prawy :P a do tego przed operacją lekarz mi dawał do potrzymania implant to się potem mi śniło że on taki brudny implant, który każdy macał, zakurzony mi wszczepia!!

Ja mam poważne pytanie które mnie niepokoi.... kwestia przyjęcia się implantu, KasiaPolka napisała ze jej kolezance z sali musieli wyjąc bo się nie przyjął, czy kwestia odrzucenia implantu rozstrzyga się w pierwszych dobach po operacji? czy teraz też mi się może przytrafić coś takiego??? stresuje mnie to powiem szczerze bardzo..... i spedza sen z powiek...

Moja dieta jest do duuuuuuuuuuuuuuupy!!!! Przytyłam 2 kg przez weekend ((( a teraz u mnie upał a ja nie mogę wychodzić na słońce bo oprócz implantów to jeszcze zaczełam chodzić na kwasy na twarz i musze sie kryć w cieniu i za filtrem +50 ehhh okropności

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 09:43   #13550
Olivkaa200
Zakorzenienie

klaudeczka2010 04.06 - 15
Niepytajozdanie 19.06 - 30
ania 31 27.06. - 38
Olivkaa200 12.07 - 53
Lenkii 06.09 - 111

Witam dziewczynki

Kurde musze tu z Wami częsciej przebywac Ostatnio mam czas tylko na wklejenie odliczanki a tu mi zostało 53 dniteraz boje sie tylko o wyniki zeby wszystko było dobrze

A jak pytałam Was o to ile pobierają strzykawek krwi to tak mi sie przypomniało że moja "kolezanka" stwierdziła ze az 10! co to za czlowiek! dlatego musialam sie upewnic dla mnie to bylo jakies dziwne ze az 10 toc ona by chyba z krzesla nie wstala po takim czyms a jeszcze do pracy poszła po

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:19   #13551
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Andzikus - widać że u Ciebie bedzie piękny rowek bo już sie na zdjęciach lśni że tak napiszę!!!! a skoro jesteś pani prof to mnie opieprz że ja mgr nie pisze ((( chlip! tak bardzo bym chciala miec to z głowy ( ale taki leń ze mnie....
Ise, ale ja nigdzie nie napisalam, ze p. prof jestem Do tego to jeszcze mi troche potrzeba Napisalam, ze belfer a to nie to samo
A jesli chodzi o rowek to napiszcie mi jak krowie na rowie skad Wy wiecie, ze rowek bedzie albo nie????

Cytat:
Ja mam poważne pytanie które mnie niepokoi.... kwestia przyjęcia się implantu, KasiaPolka napisała ze jej kolezance z sali musieli wyjąc bo się nie przyjął,
Moim zdaniem, gdyby mial Ci sie nie przyjac to juz bys o tym wiedziala. Choc nie ma co ukrywac, ze zawsze kazdej z nas i w kazdej chwili moze sie cos przytrafic. Fundujac sobie szczescie w postaci cycuszkow sadzamy sie troszke na bombie ale chyba nie powinnysmy o tym zbyt wiele myslec.

Cytat:
Dziewczynki fotki juz sa z pomoca Andzikusa dziekuje.
Do uslug!

Cytat:
Mysle o mentorach ale to zalezy czy znajdzie sie rozmiar ktory sprosta moim cyckom paskudnym by nabraly ksztaltu
Aniu, jeszcze nie widzialam Twoich cycuniow ale moim zdaniem najpierw powinnas sama wybrac jaki chcialabys miec ksztalt piersi. Jesli bardziej naturalny, a co za tym idzie, taki ktory troszke wpada do biustonosza i nie bardzo widac go ponad nim to anatomki, a jak chcesz sexi wygladac w biustonoszu i dekolcik pokazywac okragly to lepiej okraglaczki.
Mozna tez wziac wysoki badz sredni profil anatomek i wtedy gora troszke sie bedzie odznaczala. To takie tam moje wlasne dywagacje.
Mysle, ze jak juz bedziesz wiedziala co Ci sie podoba to warto znalezc w necie takie fotki i wyslac doktorowi zeby wiedzial cos wiecej na temat Twoich oczekiwan. Szczegolnie, ze decydowac sie bedziecie tuz przed zabiegiem wiec czasu do zastanowienia nie bedzie zbyt wiele.
A czemu akurat chcesz do Czech jechac?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
A jak pytałam Was o to ile pobierają strzykawek krwi to tak mi sie przypomniało że moja "kolezanka" stwierdziła ze az 10! co to za czlowiek! dlatego musialam sie upewnic
Oj, ale babsko z tej Twojej kolezanki. Bardzo sie nie lubicie?!

Stary 2012-05-21, 10:38   #13552
ania 31
Raczkowanie

bo w czechach znalazlam lekarza ktory robi podniesienie z powiekszeniem za jednym zamachem i sa niskie ceny liczac oczywiscie te dwa zabiegi w jednym

Stary 2012-05-21, 10:41   #13553
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
bo w czechach znalazlam lekarza ktory robi podniesienie z powiekszeniem za jednym zamachem i sa niskie ceny liczac oczywiscie te dwa zabiegi w jednym
Dobry wszystkim,
Przyjmiesz moje zaproszenie?
Stary 2012-05-21, 10:51   #13554
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
No, rozumiem. Ciekawa jestem jak dlugo po zabiegu powinnas byc na miejscu? Bo pewnie tak od razu nie da sie pojechac do domu, prawda?

Stary 2012-05-21, 11:44   #13555
gwendolinka
Zadomowienie

Krem z brokulów :
worek brokułow 450g lub ze dwa duze swieze ugotować na kostce warzywnej, do tego można dodać 2-3 marchewki korzen pietruszki, ugotować z piersią... i jak wszystko miękkie na oko odlać rosołek i zmiksować wszystko na krem. Ja daję duzo pieprzu i na górę mozarelle , można groszek ptysiowy czy jak sie to nazywa.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-05-21, 12:03   #13556
201711291009
Konto usunięte

Hej piękne Mało się udzielam ostatnio, ale podczytuję jak tylko znajdę czas Sesja mi się już zaczyna, do tego muszę dzielic czas między TZ a uczelnią

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
klaudeczka2010 04.06 - 15
Niepytajozdanie 19.06 - 30
ania 31 27.06. - 38
Olivkaa200 12.07 - 53
Lenkii 06.09 - 111

klaudeczka już za 2 tyg Twój wielki dzień!!! A czytałam, że Twoje cycunie są najbardziej wyczekiwane na forum, no to wreszcie się doczekasz

olivko a u Ciebie pamiętam jak było niedawno 69 i już tak szybko te dni minęły

Ja muszę do Pana Dr zadzwonic i ustalic termin, ale ciągle nie mam czasu i o tym zapominam a już tak bym chciała też miec swoją datę
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 12:09   #13557
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Krem z brokulów :
worek brokułow 450g lub ze dwa duze swieze ugotować na kostce warzywnej, do tego można dodać 2-3 marchewki korzen pietruszki, ugotować z piersią... i jak wszystko miękkie na oko odlać rosołek i zmiksować wszystko na krem. Ja daję duzo pieprzu i na górę mozarelle , można groszek ptysiowy czy jak sie to nazywa.
kurczę chyba też się skuszę na ten kremik, a można gwendolinko zamiast brokuła dać kalafiorek??

Cytat:
Moja dieta jest do duuuuuuuuuuuuuuupy!!!! Przytyłam 2 kg przez weekend ((( a teraz u mnie upał a ja nie mogę wychodzić na słońce bo oprócz implantów to jeszcze zaczełam chodzić na kwasy na twarz i musze sie kryć w cieniu i za filtrem +50 ehhh okropności
Ise ja też się muszę kryć przed słonkiem bo właśnie zakończyłam kurację kwasami, więc nie jesteś sama, a u mnie taka ładna pogoda że aż by się chciało na słonku posiedzieć, ale nie powiem efekty po kwasach widać, bo ja miałam bardzo zniszczoną buźkę po solarium i widzę dużą poprawę także warto się przemęczyć...

a tak zmieniając temat długo się dziewczyny budziłyście połamane, bo ja niby mogę już spać na boku, i się wysypiam ale rano to jestem normalnie sztywna tak cierpnie mi klatka, a może to od ciężaru nowych cycków
Stary 2012-05-21, 12:16   #13558
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

A dlugo miałas kwasy?? ja dopiero pierwszy zabieg tydzień temu i w sumie nie schodziła mi w ogole skóra... jutro znów powtórka Moja mama miała kwasy i śliczna cere uzyskała licze na to samo!!! :P wiec moge się poświęcic dla zdrowia

mi dotej pory cięzko z rana na klatce :P a w nocy jak z boku na bok się przekręcam to tez odczuwam że piersi są twarde jak dwa kamienie i cięzkie... :P
Stary 2012-05-21, 12:42   #13559
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Hejeczka
Ja właśnie wróciłam z opalanka cyckami poświeciłam w nowym kostiumiku boszeeee ale to jest super uczucie mieć wymarzone cycki jupi
GWEN zarąbista fota a uda jest ok kochana proszę mi tam nie widziwiać
A gdzie Twoje albumy? Ten różowy strój - kochana łoooo matko, torpedy jak nic ...
Stary 2012-05-21, 13:02   #13560
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
A dlugo miałas kwasy?? ja dopiero pierwszy zabieg tydzień temu i w sumie nie schodziła mi w ogole skóra... jutro znów powtórka Moja mama miała kwasy i śliczna cere uzyskała licze na to samo!!! :P wiec moge się poświęcic dla zdrowia

mi dotej pory cięzko z rana na klatce :P a w nocy jak z boku na bok się przekręcam to tez odczuwam że piersi są twarde jak dwa kamienie i cięzkie... :P
ja miałam 8 zabiegów co tydzień, więc 8 tygodni mi wyszło, skóra mi nie schodziła, a pierwsze efekty już po 3 zabiegu widziałam

no to znaczy, że z tym cierpnięciem to normalka więc się nie przejmuję

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości