|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13532 |
Raczkowanie
|
Umowie sie w tygodniu do chirurga i dam znac
#13533 |
Raczkowanie
|
A ja kurdę nie umiem żadnej nogi na głowę założyć! Już chyba dobre 15 minut próbuje i
![]()
#13534 |
Raczkowanie
|
Obiecuje poprawe!!! Oj jak dobrze miec takie dziewczyny zawsze mozna liczyc na dobre słowo.Kocham Was dziewczynki;***
#13535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wcale szybko nie znaczy dobrze. ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13536 |
Zadomowienie
|
Ty mnie tu Mya nie przedrzeźniaj....bo ja sie "uczę" finansow żeby lepiej vaty rozumieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- krem brokułowy sie przyjął ![]() ![]() ![]() Zamiast smażenia kotletów , jajko rozbić, na talerzy wysypać otreby owsiane.... Wziąć rozbita piers z kurczaka doprawic, wymoczyc w jajku pooturlać w otrebach i do piekarnika... można jeszcze wlać to jajko niech sie zapieka :P nic nie może sie zmarnować ![]() Dobrze ze z tymi implantami to jednak nie na pary/// bo juz chciałam mówić ze ja chyba mam dwa lewe .... ![]()
#13537 |
Raczkowanie
|
Lipa z ta noga na głowie. Może patent z obcasami pójdzie mi lepiej...A ja jeszcze chciałam dodać swoje 3 grosze odnośnie leżenia na brzuchu! Na plaży sprawdza się kopanie dołków na cycki!!! Hahaha!! Wyprobowałam!
![]()
#13538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten krem brokułowy pychotka faktycznie. Ale cały sama zjadłam - tzn z psiakiem się podzieliłam bo moim panom się nie podobał . Ten mój psiak to ze mną wszysko co zdrowe je na spółkę- wczoraj robiłam pstrągi i też był jedymym moim kompanem ![]() ![]()
![]() |
#13539 |
Zadomowienie
|
BARDZO JEDNYM OKIEM.
No nic bedesiedziala do nocy .... własnie sobie zrobiłam peeling. musze paznokcie pomalować jeszcze ![]()
#13540 |
Raczkowanie
|
nie zawsze czytajac rozumiesz tak jak piszaca osoba chce przekazac powolalm sie na wypowiedz kilka stron wczesniej jedni sie rozbawiaja a innym moze byc przykro tylko o to mi chodzilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#13541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zauważyłam też od początku jak tu jestem, że większość dziewczyn myśli, że jak napiszą "cześć wszystkim, chcę sobie zrobić biust" i powysyłają zaproszenia to od razu zostaną przyjęte. nie chodzi mi tu o kogoś konkretnego. nawet ja miałam parę razy taką sytuację, że miałam zaproszenia od dziewczyn, których nigdy tu na forum nie widziałam. a obstawiam, że Mya i Jooasi mają tak ciągle. i nie ma się co oburzać ![]() ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-05-21 o 00:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13542 |
Raczkowanie
|
kochanie ja sie na nikogo nie gniewam poniewaz bylam sporo przed operacja rzadko sie udzielalam nie chcialam wyjsc na dziwolaga w razie gdybym sie rozmyslila czy cos,ale czytalam wnikliwie forum,wlacznie z tym co sie dzialo.i moze nawet nie powinnam sie wypowiadac bo mnie osobiscie nikt nie usunal wyrazilam swoja opinie bo mysle ze mnie samej byloby przykro gdyz nic zlego tutaj nie zrobilam.moje zaproszenia dziewczyny przyjmowaly z wyjatkiem myi ale szanuje jej decyzje poniewaz i tak mnie mejlowo bardzo pomogla i nie zostawila gdy sie bilam z myslami badz czegos niewiedzialam,to samo tyczy sie joasi bo one dwie mialy ogromna cierpliwosc tlumaczyc mi to i tamto,ale reszta dziewczyn ktore mam w gronie przyjaciol rowniez nie zostawily mnie bez odpowiedzi na najbardziej banalne juz chyba dla nich samych wiadomosci odemnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13543 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny poniewaz jestem blisko coraz blizej operacji wstawiam swoja wyjsciowke i prosze w miare mozliwosci o rady i porady .Uprzedzam moje cycki obecnie dla ludzi o mocnych nerwach
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- no i nie udalo mi sie wstawic fotek prubujac wstawilam je pod swoja wiadomoscia oglnodostepne dla wszystkich ale szybciutko usunelam bo chcialam tylko album dla znajomych utworzyc i niewiem jak buuuu pomocy.
Podstawa to pozytywne myslenie i optymizm. Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje ![]() 21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc Edytowane przez ania 31 Czas edycji: 2012-05-21 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#13544 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#13545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tyczy się to wszystkich przyszłych Cycolinek ![]() A w albumikach mam również focie prywatne- zresztą nie tylko moje a i moich forumowych koleżanek- i dlatego proszę o wyrozumiałość ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#13546 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do wyjscioweczki to spojrzyj na moje biedactwa jakie byly okropne. Wtedy kazde beda sie wydawaly piekne ![]()
![]() |
#13547 |
BAN stały
|
Gwendolinka - a możesz podać przepis na krem z brokułów. Bo chyba mnie to ominęło a nie ukrywam, że mocno zainteresowana jestem
![]() Ania31 - a lekarz co Ci doradził? i jaką masz wyjściówkę? MyaDiva - rozumiem i szanuję Twoją decyzję. Nigdy nie nic nie wiadomo..dlatego w necie warto zachować ostrożność. Zwłaszcza swoje prywatne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13548 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki fotki juz sa z pomoca Andzikusa dziekuje.A z moim lekarzem to jest tak ze nie mialam konsultacji tylko mejlowo bedzie w dzien operacji bo jade do czech .Jak bylam przed operacja to pisal ze okragle wystarcza,itd.A jak jestem juz zapisana to napisal ze najlpepie anatomiczne,wiec napisalam do niego ze raz tak a raz tak to juz niewiem na co sie pisac a on odpisal ze okragle wystarcza w moim przypadku i lepiej wypelnia gore.Mysle o mentorach ale to zalezy czy znajdzie sie rozmiar ktory sprosta moim cyckom paskudnym by nabraly ksztaltu.A pali mnie decyzja czy okragle czy anatomy bo jesli wybiore anatomy mentora to musz dac wszczesniej znac gdyz jest roznivca cenowa.Dodam jeszcze ze bede miala zmniejszane otoczki i podwieszanie przez otoczke czyli blizny znikome a beda podniesione wiec moge brac mniejszy rozmiar wkladek a nie 450cc by wypelnic moje paskudy.co wiecej jestem niezbyt wysoka i mysle o 300cc a lekarz napisal jeszcze ze z tym 300cc jest mozliwe osiagniecie rozmiaru c i taki bym chciala ale niewiem czy nie wziasc troche wiecej na zapas bo bedzie podmiesniowo.dziekuje kochane za pomoc.
#13549 |
Rozeznanie
|
Ale żeście dziewczyny napisały przez weekend :P ciężko nadążyć!
Nadinka - MASZ PRZEPIĘKNE piersi i to od samego początku takie były!!! a rowek masz jami poprostu! Ania 31 - fajnie że do nas dołączyłaś i tak szybko będziesz operowana ![]() Andzikus - widać że u Ciebie bedzie piękny rowek bo już sie na zdjęciach lśni że tak napiszę!!!! a skoro jesteś pani prof to mnie opieprz że ja mgr nie pisze ![]() ![]() Jejku też nie wiem czemu myślałam że implanty to lewy i prawy :P a do tego przed operacją lekarz mi dawał do potrzymania implant to się potem mi śniło że on taki brudny implant, który każdy macał, zakurzony mi wszczepia!! Ja mam poważne pytanie które mnie niepokoi.... kwestia przyjęcia się implantu, KasiaPolka napisała ze jej kolezance z sali musieli wyjąc bo się nie przyjął, czy kwestia odrzucenia implantu rozstrzyga się w pierwszych dobach po operacji? czy teraz też mi się może przytrafić coś takiego??? stresuje mnie to powiem szczerze bardzo..... i spedza sen z powiek... Moja dieta jest do duuuuuuuuuuuuuuupy!!!! Przytyłam 2 kg przez weekend ![]() ![]()
#13550 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam dziewczynki ![]() Kurde musze tu z Wami częsciej przebywac ![]() ![]() ![]() ![]() A jak pytałam Was o to ile pobierają strzykawek krwi to tak mi sie przypomniało że moja "kolezanka" stwierdziła ze az 10! co to za czlowiek! dlatego musialam sie upewnic ![]() ![]()
#13551 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jesli chodzi o rowek to napiszcie mi jak krowie na rowie skad Wy wiecie, ze rowek bedzie albo nie???? ![]() Cytat:
Do uslug! ![]() Cytat:
Mozna tez wziac wysoki badz sredni profil anatomek i wtedy gora troszke sie bedzie odznaczala. To takie tam moje wlasne dywagacje. Mysle, ze jak juz bedziesz wiedziala co Ci sie podoba to warto znalezc w necie takie fotki i wyslac doktorowi zeby wiedzial cos wiecej na temat Twoich oczekiwan. Szczegolnie, ze decydowac sie bedziecie tuz przed zabiegiem wiec czasu do zastanowienia nie bedzie zbyt wiele. A czemu akurat chcesz do Czech jechac? ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#13552 |
Raczkowanie
|
bo w czechach znalazlam lekarza ktory robi podniesienie z powiekszeniem za jednym zamachem i sa niskie ceny liczac oczywiscie te dwa zabiegi w jednym
#13553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjmiesz moje zaproszenie? ![]()
![]() |
#13554 |
Raczkowanie
|
No, rozumiem. Ciekawa jestem jak dlugo po zabiegu powinnas byc na miejscu? Bo pewnie tak od razu nie da sie pojechac do domu, prawda?
#13555 |
Zadomowienie
|
Krem z brokulów : worek brokułow 450g lub ze dwa duze swieze ugotować na kostce warzywnej, do tego można dodać 2-3 marchewki korzen pietruszki, ugotować z piersią... i jak wszystko miękkie na oko odlać rosołek i zmiksować wszystko na krem. Ja daję duzo pieprzu i na górę mozarelle , można groszek ptysiowy czy jak sie to nazywa.
#13556 | |
Konto usunięte
|
Hej piękne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() olivko a u Ciebie pamiętam jak było niedawno 69 ![]() ![]() Ja muszę do Pana Dr zadzwonic i ustalic termin, ale ciągle nie mam czasu i o tym zapominam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13557 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak zmieniając temat długo się dziewczyny budziłyście połamane, bo ja niby mogę już spać na boku, i się wysypiam ale rano to jestem normalnie sztywna tak cierpnie mi klatka, a może to od ciężaru nowych cycków ![]()
![]() |
#13558 |
Rozeznanie
|
A dlugo miałas kwasy?? ja dopiero pierwszy zabieg tydzień temu i w sumie nie schodziła mi w ogole skóra... jutro znów powtórka
![]() ![]() mi dotej pory cięzko z rana na klatce :P a w nocy jak z boku na bok się przekręcam to tez odczuwam że piersi są twarde jak dwa kamienie i cięzkie... :P
#13559 |
Raczkowanie
|
A gdzie Twoje albumy? Ten różowy strój - kochana łoooo matko, torpedy jak nic ...
#13560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to znaczy, że z tym cierpnięciem to normalka więc się nie przejmuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.