|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: firemountaingems - są chętni?
Darkling te są akurat ładne. Tyle że są OGROMNE.
najgorszy jest ten: http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H203354GL a zamówiły go aż trzy osoby. Zayatz mąż był :0 Dzięki za czekoladę )) będę gruba:P
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
loverynko, napisz proszę, czy za te 20 celestial kryształków z Twojego sznurka jesteśmy rozliczone (tzn. czy były uwzględnione w mojej sumie) czy nie? Wg moich obliczeń były, jednak chcę wiedzieć na pewno
|
|
#1353 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Tak mnie tylko zaciekawiło to co napisała loverynka.Czy FMG zamierza oddać pieniądze za niezrealizowany towar? ![]() Edit: Już doczytałam na 42 stronie post loverynki .Zdecydowanie muszą się z Wami jakoś rozliczyć.A myślałam,że takie rzeczy to tylko w Polsce :/
|
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie odpisali że dadzą kredyt ale się klócę :P i że wygląda to tak jakbym dostała tylko jedno pudełko.
Mam kilka wpłat już
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
będą te braki??
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Bez braków:
Peyka Carolinascotties Ellena Kuba Rosemary Darkling Justin Zayatz (prawie :P) Jeden brak: Lawenda Miss Venflon (wie co) Po 2 braki: Naila 8549 gb oraz 3748 pb Maghia 1522 mb oraz 3749 pb 3 braki: Anielica 3731pb 6003nb 3748 pb Patsy (już wie co) Lubomirka (wie co) Więcej braków: (wszyscy wiedzą co) Krutko Ja Canela Reniuszka to by było na tyle Szukam chętnej osoby która chciałaby się wymienić na 4 porcelanowe kule z kwiatami, najlepiej z czerwonymi makami i z żółtymi innymi. I bardzo bym chciała 2 piryty od Maghii. Mam dużo różnych ciekawych rzeczy ![]() Np Swarovskiego bicone 4 mm kilkadziesiąt kolorów, kamienie różne np jadeit i serpentynit, kwarc dymny, jaspis jakiśtam ladny, przekładeczki kryształowe etc... Chętny ktoś do takiej wymianki sprytnej? Bo jak pakuję to mogę spakować wymiankę od razu :P |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
totalna klapa? Bardzo pokruszone?
|
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
ten który wymieniłam jest tragiczny. Ale tylko ten jest naprawdę tragiczny. Reszta wygląda lepiej. Ten wygląda jakby śmiecie i odpadki wrzucili do worków.
Bardzo przykre. |
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak BTW to nie potrafię dojść do tego jak za pomocą kodu mam sprawdzić to, czego mi brakuje. |
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez Justin_14 Czas edycji: 2007-04-11 o 23:47 |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie ich wpisujesz w wyszukiwarkę i wyskoczyć powinno. To są ostatnie cyfry linku.
Mogę Ci dać kilka perełek szklanych 6, 8, 10, 12mm, albo kilka jadeitów (mam 4,6,8mm) albo kwarc dymny albo inny kamień albo jaspis taki różowy wałeczki 2 szt, albo z 8 swarovskich, albo nie wiem, może coś wybierzesz. Justin, reszta rzeczy jest w porządku. |
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuc mi kwarc dymny za te korale i będzie ok.
"Szukaj" nic nie pokazuje bo pewnie tych rzeczy nie ma już na stronie. Na swojej liście z zamówieniem też nie widzę tych symboli. |
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez Justin_14 Czas edycji: 2007-04-11 o 23:49 |
|
|
|
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Anielico, jedne braki to tenshe, których wyslali połowę mniej niz zamawiałam
drugie, też tenshe, trzecie jety. Który kwarc w sensie rozmiar od 6mm do chyba 18mm. Maghia chodzi mi o ten taki nieregularny, masz go ponad 30 sztuk. |
|
|
|
|
#1367 |
|
Raczkowanie
|
[quote=loverynka;4118685]
Więcej braków: (wszyscy wiedzą co) Krutko Ja Canela Reniuszka Loverynko to czego jeszcze u mnie brakuje, prócz trójkątów bali, spectry i brązowych w kwiatki ??? Aha i jeszcze zdjęcie do wigjiga nie chciało sie wkleić ale link był i nazwa, więc tylko chce sie upewnić że dorzucony do paczuszki
|
|
|
|
|
#1368 |
|
Rozeznanie
|
no to calkiem mila ilosc, oddam 2 w prezencie, smacznego
![]() (jakbys mi jeszcze mogla, prosze, powiedziec jak sie prezentuje te moje "exclusive" cloisonne, to bylabym bardzo wdzieczna, strasznie sie boje, ze wzielam drogiego gniota, ale nie moglam sie powstrzymac )
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Krutko to co wymieniłaś to wszystko.
Maghia te Cloissone są pięęękne!Te mniejsze są cudowne a z większych będą piękne wisiory. mmmm. Dziękuję za te piryty! Coś Ci włożę od siebie ![]() Anielico, mam takie i kule poza tym. |
|
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile było tych kropli kwarcu dymnego w końcu 16 czy 40 sztuk na sznurku? Dziewczyny, to może po zakończonej akcji zamawiania, rozdzielania i wysyłania zamieściłybyśmy linki do fajowych, superanckich rzeczy z FMG. Tak na przyszłość, żeby wiedzieć co brać. Co Wy na to? |
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
40
![]() idę spać bo umieram już,... |
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Loverynko za duble.
Dziękuję bardzo za informację Jednocześnie mam prośbę, czy mogłabys do nich napisać z reklamacja tego pokruszonego mixu? W opisie tych korali jest napisane, ze dostane ich ok. 89 szt. Nigdzie nie jest napisane, ze są uszkodzone, nie zostały przecenione, wiec mam prawo do reklamacji, a oni wedle prawa muszą ja uznać, bo towar sprzedawany był jako pełnowartościowy i do takiego jako klient mamy prawo, jeśli moge Cię o to prosić Lov, to będę wdzięczna. Aha, napisz mi proszę Loverynko ile mam Ci zapłacic za przesylke pocztowa ubezpieczona na 300 zł (ew. 500 zł) Aha, pisałaś mi wcześniej Loverynko, ze u mnie nie ma tensh i przekładek kwiatków, a teraz jestem w grupie bez żadnych braków, czyzby sie znalazły ?
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.firemountaingems.com/deta...p?PN=H208087GS na coś z moich rzeczy przy jakiejś okazji? Ale niestety z rzeczy, o których wspomniałaś parę postów powyżej, nie mam nic...
|
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Lov, mogą być te kule w takim razie.
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Justin,
Tenshe się znalazły u Lubomirki, po prostu niechcący wzięla opakowanie zbiorcze ![]() a kawiatki okazały się nie brakować po pieciokrotnym sprawdzeniu. To wkładam kule i dziś wyślę ![]() Patsy ja się wymienię chętnie np za fossili kilka. Myślę żeby się na weekend jakoś umówić. Powinnma już być po wszelkich wysyłkach Reklamację napiszę. |
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak to wszystko czytam - zastanawiam się, jak wyglądają moje kamykowate - długaśne koraliki
- np. te - http://www.firemountaingems.com/deta...p?pn=H205800GS
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

)) będę gruba:P

.Zdecydowanie muszą się z Wami jakoś rozliczyć.A myślałam,że takie rzeczy to tylko w Polsce :/

totalna klapa? Bardzo pokruszone?